- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
canım selam öncelikle benim moralim bozuk, adet tarihi yaklaşınca insanlar sevinir benimse moralim bozuluyor
Bende adet günüm yaklaşınca acayip gergin sinirli mutsuz olurum cekilmez bir hal alıyorum bende biran once adetimi bekliyorum yarin öbürgün bekliyorumcanım selam öncelikle benim moralim bozuk, adet tarihi yaklaşınca insanlar sevinir benimse moralim bozuluyor
kendimi iyi hissetmiyorum, heyecanım yok içimde en ufak bir his yok öyle işte
ama yarın test yapıp şu lanet psikolojiden çıkmak istiyorum bi an önce
Nedicem ben yumurtlama gununden sonra calismaya biraz aksatiyordum ama calismaya devam etmemiz gerekiyormuş benimndoktor yumurta catlamis demesine ragmen gun aşırı iliskiye devam et dedi bi kac gun canli kalabilir dediAynen öyle canım adet bittikten sonra özellikle 10 gün içinde gün aşırı ilişkiyi takip et , beslenme dikkat et vitaminlerini al stresten elinden geldiğince uzak olmaya çalış pozitif ol bekle vakti geldiğinde gelecek beklediğin. Çünkü beklenen beklemeye değecek tek varlıkYine de Rabbim cok bekleyenleri uzun yıllardır sabredip isteyenleri daha fazla bekletmeden nasip etsin.
nereye kadar böyle gidecek merak içindeyim, ben kendime 2019 en geç Ağustos’a kadar zaman verdim o vakte kadar nasip kısmet olmazsa artık korunmaya başlıcam istemiyorum daha, çocukla arasında o zamana kadar 5 yaştan fazla fark oluyor bende o kadar yaş farkı olsun istemiyorumBende adet günüm yaklaşınca acayip gergin sinirli mutsuz olurum cekilmez bir hal alıyorum bende biran once adetimi bekliyorum yarin öbürgün bekliyorum
ben yumurtlamadan sonra gün aşırı 1-2 kez daha deneyip bırakıyoruz ilk denediğimiz ay sadece 3 kez oldu, geçen ay 7 defa bu ay da 5 kezNedicem ben yumurtlama gununden sonra calismaya biraz aksatiyordum ama calismaya devam etmemiz gerekiyormuş benimndoktor yumurta catlamis demesine ragmen gun aşırı iliskiye devam et dedi bi kac gun canli kalabilir dedi
E 14 aydir bekliyorum olmuyonereye kadar böyle gidecek merak içindeyim, ben kendime 2019 en geç Ağustos’a kadar zaman verdim o vakte kadar nasip kısmet olmazsa artık korunmaya başlıcam istemiyorum daha, çocukla arasında o zamana kadar 5 yaştan fazla fark oluyor bende o kadar yaş farkı olsun istemiyorum
sen nie ümitsizsin canım?
Valla benim pazar çatlamış dedi ya sonra dedi sali da iliski olsun persembe deben yumurtlamadan sonra gün aşırı 1-2 kez daha deneyip bırakıyoruz ilk denediğimiz ay sadece 3 kez oldu, geçen ay 7 defa bu ay da 5 kez
çok mu az değerlendirmelerimiz? ama bunlar hep yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve sonraları hep
inşallah bişeycik çıkmaz, belki sürpriz olur sizeE 14 aydir bekliyorum olmuyo
gerci temmuzda esimde problem cikti sperm sayisinda ekimde sayi yukselmis ileri hareket sınırda cıktı yine ilac ve kurler yapiyoruz bi iki ay daha deneyecem sonra rahim filmi ve sperm testi cektirecek esim ona göre artık biseyler yapacaz adet olursam dr gitcem cagirdi beni. Sanirim klomen başlar bakalım adet oncesi sendromlarim oluyo benim suan oyle bi hal icerisindeyim
Hep ozele gidiyodum simdi devlet hastanesinde iyi oldugunu duydugum bi doktor buldum ilgili birine benziyor tabi o da ozele gecebilirinşallah bişeycik çıkmaz, belki sürpriz olur size
özel hastaneye mi gidiyorsun? eğer bu ay bende adet olursam eşimi doğru ürolojiye götürcem ahahhh
bakalım belki ilk çocuktan sonra 3-4 yılda bişeyler değişmiş mi? hem kontrolden geçmiş olur fena mı
önemli olan doktor zaten, umarım memnun kalırsınHep ozele gidiyodum simdi devlet hastanesinde iyi oldugunu duydugum bi doktor buldum ilgili birine benziyor tabi o da ozele gecebilir
Ablam benim bugün eşim evdeydi çok işimiz vardı o yüzden hiç gidemedim
Merhaba canim test yaptin miönemli olan doktor zaten, umarım memnun kalırsın
Benimde malesefnegatif
ne zaman yaptım canım? kısmet değilmiş bizeBenimde malesef