- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Oyu yavrumm neler neler varmış sende. Inan ben artk belirti şu bu hiçbirine inanmicam takipte etmicem. O yüzden sende olanların da inan ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bence bu konudacennetkokulumm abla daha bilgili bence
En güzelini yaparsın canım takip ettikçe beklentiye giriyor insan bu sefer herşeyi buna yoruyor olmayınca inancını da kaybediyor. Bu iş gerçekten tam bir mucize herşey yolunda bile olsa bazen tutmuyor. Benimde bilgim olduğundan deil kuzum bende netten araştırıyorum. Size tavsiyem yumurtlama,döllenme rahime yerleşme bunlarla ilgili okuyun video izleyin. Gerçekten mucizeye şahit olun. Eminim bu işi bu kadar kafaya takmazsınız çünkü hem çok kolay gibi hemde çok zor imkansız gibi bişey bu.
acaba döllenme oldu da onun belirtileri mi?hadi inşallah öyledirhaklısınız bnde kendi haline bırakmalıyım her ay bunu yaşamıyorum benim hiç ağrım olmaz kis mi oluştu diye korktum aslında neyse bekleyip görücez artık :)
haklısınız bnde kendi haline bırakmalıyım her ay bunu yaşamıyorum benim hiç ağrım olmaz kis mi oluştu diye korktum aslında neyse bekleyip görücez artık :)
acaba döllenme oldu da onun belirtileri mi?hadi inşallah öyledir
acaba döllenme oldu da onun belirtileri mi?hadi inşallah öyledir
canım başka nedenle de olabilir ama tabi ki bu da mümkündür.ISTANBULLUGELINN seni umutlandırmak istemem ama benim hamile kaldığım ayda o kasık ağrıları vardı normalde benimde öyle uzun süreli olmazdı. Hatta beklenen adete yakın daha da artmıştı kasık ağrılarım. Tabi sen yine de belirtilere fazla kafa yorma vücudunu strese sokma derim.
Çok haklısın abla bazı insanlari görüyorum evlendiği ay hamile kalıyor bazıları ikisinde de sorun olmamasına rağmen senelerce çocuk hasreti çekiyor. Gerçekten hem çok zor gibi hem de çok kolay gibi. Kısmet işte demekki var mis herşey de bi hayir. Bizim yavrularımızın da var mis daha zamanıEn güzelini yaparsın canım takip ettikçe beklentiye giriyor insan bu sefer herşeyi buna yoruyor olmayınca inancını da kaybediyor. Bu iş gerçekten tam bir mucize herşey yolunda bile olsa bazen tutmuyor. Benimde bilgim olduğundan deil kuzum bende netten araştırıyorum. Size tavsiyem yumurtlama,döllenme rahime yerleşme bunlarla ilgili okuyun video izleyin. Gerçekten mucizeye şahit olun. Eminim bu işi bu kadar kafaya takmazsınız çünkü hem çok kolay gibi hemde çok zor imkansız gibi bişey bu.
Kizlar kusura bakmauin bugun giremedim hem hastayim hem de kayinvalidem geldi o yuzden bakamadım evet canim bende h.sonu bekliyorum adetimi. Benim bu ay hersey cok tuhaf oldu adetim her ay 7 gunn sürerdi bu ay 6 gün sürdü sonran erkenn yumurtladigimi öğrendim benn grip oldum dun esim dediki atesin var sanki dedi sabah yataktan kalkmadan atesimi ölçtüm 36.5 cikti bunu gorunce sasirdim cunku ben bi kac ay takip etmistim atesimi yumurtladigim zaman atesim yukselir 36.7- 37 derece olur 36.5 oldugunda adet olurum o gün neyse bugunn yine olctum 36.9 du hic anlamadım:))) bu ay bi gecsede bi hayirlisiyla bugun normal test yaptim negatif bu arada hamile degilim yine hissediyorum olsaydi cikardi demi bugun tahmini yumurtlamadan 12 gun gectikızlar günaydın
soğan küründe bugün 13. günüm nihayet bitiyoo
bu arada bata 5-6 gün var ama hamile olmadığımdan emin oldumçünkü dün ve bugün öylesine ateşimi ölçtüm 35.5 ortalaması
hem akşam hem sabah ölçtüm
bi de ağızdan ölçünce daha da düşük çıkıyor 35.4 çıkıyooo daha da ihtimal vermiyorum
C chemistim canım seninle batlar arka arkaya idi sen hiç ölçtün mü ateşinibenim çok düşük
öncelikle geçmiş olsun canım benimKizlar kusura bakmauin bugun giremedim hem hastayim hem de kayinvalidem geldi o yuzden bakamadım evet canim bende h.sonu bekliyorum adetimi. Benim bu ay hersey cok tuhaf oldu adetim her ay 7 gunn sürerdi bu ay 6 gün sürdü sonran erkenn yumurtladigimi öğrendim benn grip oldum dun esim dediki atesin var sanki dedi sabah yataktan kalkmadan atesimi ölçtüm 36.5 cikti bunu gorunce sasirdim cunku ben bi kac ay takip etmistim atesimi yumurtladigim zaman atesim yukselir 36.7- 37 derece olur 36.5 oldugunda adet olurum o gün neyse bugunn yine olctum 36.9 du hic anlamadım:))) bu ay bi gecsede bi hayirlisiyla bugun normal test yaptim negatif bu arada hamile degilim yine hissediyorum olsaydi cikardi demi bugun tahmini yumurtlamadan 12 gun gecti
Kizlar kusura bakmauin bugun giremedim hem hastayim hem de kayinvalidem geldi o yuzden bakamadım evet canim bende h.sonu bekliyorum adetimi. Benim bu ay hersey cok tuhaf oldu adetim her ay 7 gunn sürerdi bu ay 6 gün sürdü sonran erkenn yumurtladigimi öğrendim benn grip oldum dun esim dediki atesin var sanki dedi sabah yataktan kalkmadan atesimi ölçtüm 36.5 cikti bunu gorunce sasirdim cunku ben bi kac ay takip etmistim atesimi yumurtladigim zaman atesim yukselir 36.7- 37 derece olur 36.5 oldugunda adet olurum o gün neyse bugunn yine olctum 36.9 du hic anlamadım:))) bu ay bi gecsede bi hayirlisiyla bugun normal test yaptim negatif bu arada hamile degilim yine hissediyorum olsaydi cikardi demi bugun tahmini yumurtlamadan 12 gun gecti
Cok tesekkur ederim canim evet 4 5 gün once yumurtladim. Benim ovulasyondan sonra vucut isim artar takip ettim bunu tam adet olacagim gün düşer. Doktor bu ay yumurtamin çatladığını söyledi ondan eminim catladigina dün 36.5 cıktı normalde bu benim icin düşük yumurtlama oncesi sicakliktir yada adet gunumde cikan sıcaklıktır yataktan cikmadann olctum bugunde 36.9 dunn daha atesim var gibi hissediyordum tabi benimki cok saglikli degil hasta oldugum icingeçmiş olsun canım acil şifalar. ben ateş ölçme yöntemlerinden anlamıyorum canım çok da güvenli bir yöntem gibi gelmiyor bana. Hem sen aynı zamanda hastasında ateşin buna bağlıda düşüp çıkabilir. tahmini yumurtlaman tam göstermez ama bat ne zaman bide sen yumurtlama tahminine göre erken adet olmayı bekliyordun doğru mu hatırladım canım
Evet canim yataktan cikmadan ölçtüm 36.5 ovu.oncesi sicakligimdir yada adet olacagim gün böyle cikar takip ettigim icin biliyorum doktor kontrolu oldugu icin yumurtlamin catladigini biliyorum. Soyle diyim cuma ogleden sonra 3 gibi gittigimde çatlamamıştı pazar aksam gittigimde çatlamış dedi bnde ctesi catlamistir diyorum tam tarihi bilmiyorum zaten boyle adete yakin minik minik sari akintilarim olur o da başladı bide gerginimöncelikle geçmiş olsun canım benim
gribin etkisi ile ateşin artıyor olabilir mi? bir de ateş ölçümünü sabah yataktan çıkmadan mı yaptın, ben mesela sabahkini öyle yaptım 35.5 çıkıyor ama her ölçtüğümde farklı çıktı bende ortalamasını aldım
ama bir öncekini öylesine gün içinde yapmıştım
senin 12 gün olduysa. benimde 11 oldu o zaman 12Kasım’da çatladı, bende hiç hissetmiyorum hele ateş seviyemi gördükten sonra...
Cok tesekkur ederim canim evet 4 5 gün once yumurtladim. Benim ovulasyondan sonra vucut isim artar takip ettim bunu tam adet olacagim gün düşer. Doktor bu ay yumurtamin çatladığını söyledi ondan eminim catladigina dün 36.5 cıktı normalde bu benim icin düşük yumurtlama oncesi sicakliktir yada adet gunumde cikan sıcaklıktır yataktan cikmadann olctum bugunde 36.9 dunn daha atesim var gibi hissediyordum tabi benimki cok saglikli degil hasta oldugum icin
Evet canim yataktan cikmadan ölçtüm 36.5 ovu.oncesi sicakligimdir yada adet olacagim gün böyle cikar takip ettigim icin biliyorum doktor kontrolu oldugu icin yumurtlamin catladigini biliyorum. Soyle diyim cuma ogleden sonra 3 gibi gittigimde çatlamamıştı pazar aksam gittigimde çatlamış dedi bnde ctesi catlamistir diyorum tam tarihi bilmiyorum zaten boyle adete yakin minik minik sari akintilarim olur o da başladı bide gerginim(
Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla evlat nasip olsun hayırlısıyla. Test negatif demişsin erken yumurtladım demişsin ama hiç belli olmaz kuzum. Ben kendimden örnek vereyim tek ilişkiyle hamile kalmıştım ve ilişkiden sonra 12. gün silik çizgiyi gördüm. Hem de baya bir silikti yani 1 gün önce yapsam belki de hiç çıkmayacaktı Sen 4-5 gün önce yumurtladıysan zaten testte daha çıkmaz canım olmadı diye sakın kendini şimdiden üzme.
10 kasimda yumurtladim canimHakkında hayırlısı olsun canım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla evlat nasip olsun hayırlısıyla. Test negatif demişsin erken yumurtladım demişsin ama hiç belli olmaz kuzum. Ben kendimden örnek vereyim tek ilişkiyle hamile kalmıştım ve ilişkiden sonra 12. gün silik çizgiyi gördüm. Hem de baya bir silikti yani 1 gün önce yapsam belki de hiç çıkmayacaktı Sen 4-5 gün önce yumurtladıysan zaten testte daha çıkmaz canım olmadı diye sakın kendini şimdiden üzme.
10 kasimda yumurtladim canim
Ya bise sorcam hani diyolar ya hamileligi dusunrsen stres yaparsan olmaz diye e sizler de sonucta isteyerek her iliskiye girdiginizde gebeligi dusunerek beraber olmadiniz mi benim arkadasimin bi oglu vardi 2. Yi dundukten 9 ay sonra hamile kalabildi dedi her ay umutlanitodum dusunerek yapioduk sonradan olmayinca uzuluyordum dediöncelikle geçmiş olsun canım benim
gribin etkisi ile ateşin artıyor olabilir mi? bir de ateş ölçümünü sabah yataktan çıkmadan mı yaptın, ben mesela sabahkini öyle yaptım 35.5 çıkıyor ama her ölçtüğümde farklı çıktı bende ortalamasını aldım
ama bir öncekini öylesine gün içinde yapmıştım
senin 12 gün olduysa. benimde 11 oldu o zaman 12Kasım’da çatladı, bende hiç hissetmiyorum hele ateş seviyemi gördükten sonra...
10 kasim ctesi gününe geliyor canim:)canım kafam karıştı c.tesi çatlamış olmalı derken 14 kasımı bahsediyorsun dimi