Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

grupta artık kimse yok gibi nerelerdesiniz BilgeUfuk C chemistim badenzi

hı ovilasyonda kaç oldugunu bilmek gerek bunu anlamak için o zaman tüh acaba döllenme oldumu diye merak ediyorum bende

evet canım bitince kuruluk oluyor normalde. Mesela takvime göre dün yumurtlama günümdü ovulasyon yaptım tek çizgi ,akıntı desen yok bende kurudum kaldım yeminle :) gün aşırı bazen her gün ilişki devam ediyor kaçırmam olsa bile; ama sanırım yumurtlayamıyorum ben:)2ay önce progesteron testi yaptırdım doktor yumurtlamamışsın dedi.Alttan baktı yumurtan çatlamadığı için kist olmuş dedi.Kafam karıştı hani yumurtlayamıyordum :)

aaa inş öyle değildir ya yumurtlamışsındır bebiş tutunmuştur inş regli olmazsan hemen git baktır ihmal etme

aaa inş öyle değildir ya yumurtlamışsındır bebiş tutunmuştur inş regli olmazsan hemen git baktır ihmal etme
bu ay olmadığı çok belli.Ergenler gibiyim.Ne kasık ağrım ne akıntı hiç bişey yok:)Bir sızlama olmaz mı yahu.Neyse nasip ne diyelim.

arkadaşlar bir sorum olacak döngünün 12 günü lekeli ağrım akıntı birlikte olmuştu yani ayın 20 .11. de fakat bende 19.11. den beri bu günde dahil regli olucak gibi ağrım var normalde yumurtlama zamanlarında ağrım olmaz 4 gün oldu ara ara sancı geliyo neden bilen varmı

Hepinize günaydın kızlar.

Bu soğan küründen sonra kuruluk olma durumunu ben anlayamadım canlarım. Ben nettende baktım bunla ilgili bişey varmı diye ama bulamadım. Yani bende kuruluk vs olmadı normaline göre daha bile iyi oldu yumurtlama akıntım. Belki de ilk ay diye böyledir.

ISTANBULLUGELINN canım kuruluk var sancı var demişin. Öncelikle kuruluk olması yumurtlamadığınız anlamına gelmez aynı şekilde akıntının olması da yumurtladığınız anlamına gelmez. Bazen kişiye göre değişebiliyormuş bu durum. Bazıları da yumurta çatladıktan sonra bahsettiğin sancı ve ağrıyı yaşayabiliyormuş.

YOOO Kuluk yok zaten yumurtlama akıntım bitti demek istedim soğan küründen sonra fazlasıyla anlaşılır bir yumurtlama akıntım oldu zaten ama ağrım var 4 gündür

H.buldum canımsın yok hala başlamadım. Sanirim bugün bitiyor inşallah ondan sonra başlıcam senden ne haber

iyi aslında yumurtam güzel gelişti bu ay soğanın etkisi büyük ihtimal akıntı leke ağrı bütün belirtilerle ama 19 gece sancım oldu 20 si sabah lekelenmem oldu akıntıyla ama 19.dan beri hala ağrım ve uzayan ara ara akıntım var ama en çok akıntım 20 sinde olmuşyu yani en yogunu 20 sinde yumurtladıgımı düşünüyorum ama bu azda olsa akıntı ve ağrı hala yumurtlamadıgımı mı gösteriyo benim hiç sancım olmazdı yumurtlama zamanı kaç gündür kasık ağrım gaz sıkışması birlikte yaşıyorum cennetkokulumm BilgeUfuk

YOOO Kuluk yok zaten yumurtlama akıntım bitti demek istedim soğan küründen sonra fazlasıyla anlaşılır bir yumurtlama akıntım oldu zaten ama ağrım var 4 gündür
pardon canım sende değilde bi aç arkadaşımız yazdı ya kuruluk oldu diye seninki yumurtlamadan sonraki kurulukmuş.

Canım burayı okumanı tavsiye ederim.
https://www.bulenttiras.com/yumurtlama-donemi-kac-gun-surer

Oyu yavrumm neler neler varmış sende. Inan ben artk belirti şu bu hiçbirine inanmicam takipte etmicem. O yüzden sende olanların da inan ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bence bu konuda cennetkokulumm abla daha bilgili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…