- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
kızlar günaydın
soğan küründe bugün 13. günüm nihayet bitiyoo
bu arada bata 5-6 gün var ama hamile olmadığımdan emin oldumçünkü dün ve bugün öylesine ateşimi ölçtüm 35.5 ortalaması
hem akşam hem sabah ölçtüm
bi de ağızdan ölçünce daha da düşük çıkıyor 35.4 çıkıyooo daha da ihtimal vermiyorum
C chemistim canım seninle batlar arka arkaya idi sen hiç ölçtün mü ateşinibenim çok düşük
evet öyleymiş, yumurtlamadan sonra vücut ısının düşmemesi gerekiyormuş, progesteron hormonu fazla salgılanınca vücut ısısında artışa neden oluyormuş
benim ovulasyon zamanı 36.6 idi ortalaması tesadüf ölçmüştüm o günlerd
evet, ben öylesine denk geldiği için ölçmüştüm hakkaten de ovulasyondan sonra ateşim düştühı ovilasyonda kaç oldugunu bilmek gerek bunu anlamak için o zaman tüh acaba döllenme oldumu diye merak ediyorum bende
evet, ben öylesine denk geldiği için ölçmüştüm hakkaten de ovulasyondan sonra ateşim düştü
evet canım bitince kuruluk oluyor normalde. Mesela takvime göre dün yumurtlama günümdü ovulasyon yaptım tek çizgi ,akıntı desen yok bende kurudum kaldım yeminle :) gün aşırı bazen her gün ilişki devam ediyor kaçırmam olsa bile; ama sanırım yumurtlayamıyorum ben:)2ay önce progesteron testi yaptırdım doktor yumurtlamamışsın dedi.Alttan baktı yumurtan çatlamadığı için kist olmuş dedi.Kafam karıştı hani yumurtlayamıyordum :)allah allah ilginç gerçekten bendede normalde az olur hiç denilecek kadar yumurtlma günümü çok dikkat edince anlardım bu ay ilk defa he çamaşırıma geldi hemde 1 damla kahverengi kanla birlikte ama benimde kafamı karıştıran o gün yumurtlamaq olduysa dünde sancım vardı sabah ve çok az uzayan akıntı bu günde sabah geldi ama öyle gün boyu devam eden birşey değil ama en çok o lekenin oldugu gündü yumurtlama bitince kuruluk olucak değilmi
o zaman umarım vücudum beni yanıltıyordurya yinede bir umut var bence kesin birşey değildir yani
evet canım bitince kuruluk oluyor normalde. Mesela takvime göre dün yumurtlama günümdü ovulasyon yaptım tek çizgi ,akıntı desen yok bende kurudum kaldım yeminle :) gün aşırı bazen her gün ilişki devam ediyor kaçırmam olsa bile; ama sanırım yumurtlayamıyorum ben:)2ay önce progesteron testi yaptırdım doktor yumurtlamamışsın dedi.Alttan baktı yumurtan çatlamadığı için kist olmuş dedi.Kafam karıştı hani yumurtlayamıyordum :)
Burdayim şekerciğim
Burdayim şekerciğim
bu ay olmadığı çok belli.Ergenler gibiyim.Ne kasık ağrım ne akıntı hiç bişey yok:)Bir sızlama olmaz mı yahu.Neyse nasip ne diyelim.aaa inş öyle değildir ya yumurtlamışsındır bebiş tutunmuştur inş regli olmazsan hemen git baktır ihmal etme
H.buldum canımsın yok hala başlamadım. Sanirim bugün bitiyor inşallah ondan sonra başlıcam senden ne haberay hoşgeldinnasılsın soğan kürüne başladınmı
H.buldum canımsın yok hala başlamadım. Sanirim bugün bitiyor inşallah ondan sonra başlıcam senden ne haber
pardon canım sende değilde bi aç arkadaşımız yazdı ya kuruluk oldu diye seninki yumurtlamadan sonraki kurulukmuş.YOOO Kuluk yok zaten yumurtlama akıntım bitti demek istedim soğan küründen sonra fazlasıyla anlaşılır bir yumurtlama akıntım oldu zaten ama ağrım var 4 gündür
iyi aslında yumurtam güzel gelişti bu ay soğanın etkisi büyük ihtimal akıntı leke ağrı bütün belirtilerle ama 19 gece sancım oldu 20 si sabah lekelenmem oldu akıntıyla ama 19.dan beri hala ağrım ve uzayan ara ara akıntım var ama en çok akıntım 20 sinde olmuşyu yani en yogunu 20 sinde yumurtladıgımı düşünüyorum ama bu azda olsa akıntı ve ağrı hala yumurtlamadıgımı mı gösteriyo benim hiç sancım olmazdı yumurtlama zamanı kaç gündür kasık ağrım gaz sıkışması birlikte yaşıyorumcennetkokulumm BilgeUfuk
evet benim kuruluk oldu fazlasıyla hem de:)pardon canım sende değilde bi aç arkadaşımız yazdı ya kuruluk oldu diye seninki yumurtlamadan sonraki kurulukmuş.
Oyu yavrumm neler neler varmış sende. Inan ben artk belirti şu bu hiçbirine inanmicam takipte etmicem. O yüzden sende olanların da inan ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bence bu konudaiyi aslında yumurtam güzel gelişti bu ay soğanın etkisi büyük ihtimal akıntı leke ağrı bütün belirtilerle ama 19 gece sancım oldu 20 si sabah lekelenmem oldu akıntıyla ama 19.dan beri hala ağrım ve uzayan ara ara akıntım var ama en çok akıntım 20 sinde olmuşyu yani en yogunu 20 sinde yumurtladıgımı düşünüyorum ama bu azda olsa akıntı ve ağrı hala yumurtlamadıgımı mı gösteriyo benim hiç sancım olmazdı yumurtlama zamanı kaç gündür kasık ağrım gaz sıkışması birlikte yaşıyorumcennetkokulumm BilgeUfuk