- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kızlar peki size eğlenceli bir soru :) Hamile kalırsanız eşlerinize, ailenize ve iş arkadaşlarınıza nasıl söylersiniz. hadi bakalım :) Ben geçen sefer bir çift bebeiş ayakkabısı alıp hediye paketi yapmıştım, sana bir hediye aldım içimden geldi dedim, çok şaşırdı aa nerden çıktı falan dedi, içini açıp çıkanı görünce bana bir bakışı vardı ki anlatamam size :) ŞOK :) Sonra sarıldık öpüştük ağlaştık falan :) Sonra sıra geldi ailelere söylemeye, herkesi bizim eve davet ettim akşam yemeği için, kendi annemler, büyükannem,halam, kaynanamlar cümbür cemaatiz. İnanılmaz güzel bir pasta yaptırmıştım üzerinde hamiş kadın ve bebek patiği vardı :) Yemekten sonra salona geçtik, dedim ki kimse mutfağa gelmesin, pastanın üzerine maytaplar yakıp salona girdim, aaa falan dediler,şaşırdılar güldüler ama hala anlamadılar , öylesine birşey kutluyoruz sandılar , sonra pastayı masanın üzerine bırakınca ilk halam fark etti, aa hamile misin diye , sonra çığlıklar, ağlamalar, sarılmalar tebrikler havada uçuştu , Rahmetli babacığım da vardı.. Hep o videomuzu açar ağlarım.. Neyse sonu hüsranla bitti ama en azından babacığım öbür dünyaya göç etmeden önce kısa bir süre de olsa mutlu olmuş oldu...
Canımm yaaa kıyamam sana Allah rahmet eylesin baban nur içinde yatsın inşallah mekanı cennet olsun.
Dilerim bundan sonra herşey çok güzel olur sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur.
Ben geçen sefer beklenti halinde olduğumuz için hiç bir sürpriz yapmamıştım. Ama geçende de dediğim gibi bu sefer bebeği göreyim ultrasonda ultrason kağıdı ile güzel bir sürpriz yapmayı düşünüyorum. O ana kadar çaktırmamaya çalışıcam eşime tabi bakalım dayanabilirsem Normal bir gebelikte 6-7 haftalar arasında bebek ve kalp atışı görünüyor. Ee 2 hafta sabredebilirim sanırım. Zaten görünmüyorsa o zamana kadar işte o zaman paniklerim yine aynı şeyleri mi yaşıcam diye.
Aileler konusunda bişey yaparmıyım bilmiyorum normal söylerim herhalde.