Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cennetkokulumm cennetkokulumm junes junes @ISTANBULLUGELINN kızçeler günaydınlar, evet testte bir tuhaflık var ben de farkındayım :) Fazla beklediğinden dolayı gölgelenme de olmuş olabilir dediğiniz gibi, o yüzden çok kaptırmadım, Cuma sabah tekrar denerim nasipse. Canım Benim bat 19 Kasım cennetkokulumm cennetkokulumm , ben sadece yumurtlama tarihini baz alarak bir deneyeyim dedim sabırsızlıktan :)
yarın ilk idrarla daha farklı çıkacağını düşünüyorum canım, içime hamile olduğun doğuyor nedense; ama seni heyecalandırmayı asla istemem öte yandan

Ben çok onu Unutkanım canım bunu buzdolabının üstüne astım her gün içtiğimden çizeceğim üstünü
hmm anladım şimdi canım, kolay gelsin
soğanın dış kabuğunu soyuyorum ve yıkayıp öyle kaynayan suyun içine atıyorum ağzını da kapatıyorum
kronometre ile de tam 5 dk kaynatıyorum sonra bardağa süzüp ılıktan biraz sıcak olunca da mideye indiriyorum, şifa niyetine:rapci:

Adet döngüm tam 30 gün canım çok düzenlidir
Canım ne kadarlık evlisin sen tedavilik bir durumun olmadı demi senin bence adet tarihini bekle varsa bile ki inşallah vardır günün geçince bile silik gösterebiliyo erken yapılan test her zaman yanıltır varsada yoksada o yüzden ne ümitsizliğe kapıl nede cok sevinme üzülmemen için diyorum yoksa devam senin dediğin gibi soğan kürü mucize:KK200:

hmm anladım şimdi canım, kolay gelsin
soğanın dış kabuğunu soyuyorum ve yıkayıp öyle kaynayan suyun içine atıyorum ağzını da kapatıyorum
kronometre ile de tam 5 dk kaynatıyorum sonra bardağa süzüp ılıktan biraz sıcak olunca da mideye indiriyorum, şifa niyetine:rapci:

:KK70: bende aynısını yapmıştım canım ilk başlar alarmla sonra da kronometre ile valla bizler harikayız :KK73:

Herkese günaydınnn :KK54:

Güzel bir gün olsun hepinize,mutlu haberlerin mutlulukların yaşandığı harika bir gün sizinle olsun. :dua:

BilgeUfuk BilgeUfuk canım sen ne yaptın adetin başladı mı iyice ?
Cümleten günaydın arkadaşlar.

Ablam tamamen oldum valla yapcak birşey yok. Dün akşam dışarı çıktık hemen gittim bal çörekotu ve tarçini aldım ve karışımı hazırladım. Yemeyede bugün başladım. Artk hakkımızda hayrlısı olsun inşallah :KK200:

badenzi badenzi ablam inşallah güzel haberlerini aliriz en kisa sürede senin adına çok heyecanlıyım. Allahım sen geri çevirme bizi hepimizi inşallah isteyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı:

badenzi badenzi canım hani daha öncede konuşmuştuk ya soğan kürü

Yap canım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. Bende 5 tane almıştım internetten 2 tane evde hazır bekliyor zamanı gelince kullanırım diye. Kullan gitsin. Dediğim gibi umutlar hiç bitmiyor son ana kadar umut bizimle. Olmazsa da yine beraberiz burda :KK200::KK60: Hem yarın sabah ilk idrar daha iyi sonuç verir.
Evet canım, ben son bir iki aydır almamıştım regliyi bekledim ama bu ay işin içine soğan kürü alınca baya bir meraklandım, çok ta inanarak yapmıştım, inşallah senin testlerinin de ilkinde hemencicik iki tane kıpkırmızı çicgi olsun:KK200::anneadayı: Az kaldı katılıyorsun sen de aramıza :halay:

badenzi badenzi ablam inşallah güzel haberlerini aliriz en kisa sürede senin adına çok heyecanlıyım. Allahım sen geri çevirme bizi hepimizi inşallah isteyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı:
Aminn kuzum aminn :dua:hepimizin duaları kabul olsun inşallah,:dua: birbizimizin halinden ancak biz anlarız, daha önce de demiştim ya, topiğimizdeki herkes tez zamanda hamiş olacak gibi doğuyor içime :KK200: hadi inşallah :dua:

yarın ilk idrarla daha farklı çıkacağını düşünüyorum canım, içime hamile olduğun doğuyor nedense; ama seni heyecalandırmayı asla istemem öte yandan
İnşallah canım benim de içime öyle doğuyor ama hayırlısı diyelim öyle olsun hepimz için:KK200: , geçen aylarda kendimi zorlasam da içimden biryerlerde adet olacağım hissi o kadar geliyordu ki anlatamam . Çok teşekkür ederim motivasyonun için, bu sözler bile insanı mutlu ediyor, süreci birlikte paylaşmak bile çok güzel:KK15:

Canım ne kadarlık evlisin sen tedavilik bir durumun olmadı demi senin bence adet tarihini bekle varsa bile ki inşallah vardır günün geçince bile silik gösterebiliyo erken yapılan test her zaman yanıltır varsada yoksada o yüzden ne ümitsizliğe kapıl nede cok sevinme üzülmemen için diyorum yoksa devam senin dediğin gibi soğan kürü mucize:KK200:
Canım biz 4 senelik evliyiz, 2 senedir de istiyoruz, benim bir düşüğüm oldu amatedavilik bir durum görmedi doktorum, hormonlarım, eşimin sperm tahlilleri yapıldı hepsi normal çıktı, en son 1 seneden fazladır denediğimiz için hsg çekelim dedi doktorum, onda da tüplerim açık çıktı, hsg den sonraki ilk denemede hamile kalamayınca ben de soğan kürünü denemek istedim canım, benim hikayem böyle :KK37:

Cümleten günaydın arkadaşlar.

Ablam tamamen oldum valla yapcak birşey yok. Dün akşam dışarı çıktık hemen gittim bal çörekotu ve tarçini aldım ve karışımı hazırladım. Yemeyede bugün başladım. Artk hakkımızda hayrlısı olsun inşallah :KK200:

Hayırlısı olsun canım inşallah şifa olsun :KK200::dua:

Evet canım, ben son bir iki aydır almamıştım regliyi bekledim ama bu ay işin içine soğan kürü alınca baya bir meraklandım, çok ta inanarak yapmıştım, inşallah senin testlerinin de ilkinde hemencicik iki tane kıpkırmızı çicgi olsun:KK200::anneadayı: Az kaldı katılıyorsun sen de aramıza :halay:

Sen inanmaya devam et canım. İnşallah benden önce sen kıpkırmızı iki çizgiyi görürsün canım. Bende arkandan gelirim hayırlısıyla :KK200:

Kızlar peki size eğlenceli bir soru :) Hamile kalırsanız eşlerinize, ailenize ve iş arkadaşlarınıza nasıl söylersiniz. hadi bakalım :) Ben geçen sefer bir çift bebeiş ayakkabısı alıp hediye paketi yapmıştım, sana bir hediye aldım içimden geldi dedim, çok şaşırdı aa nerden çıktı falan dedi, içini açıp çıkanı görünce bana bir bakışı vardı ki anlatamam size :) ŞOK :) Sonra sarıldık öpüştük ağlaştık falan :) Sonra sıra geldi ailelere söylemeye, herkesi bizim eve davet ettim akşam yemeği için, kendi annemler, büyükannem,halam, kaynanamlar cümbür cemaatiz. İnanılmaz güzel bir pasta yaptırmıştım üzerinde hamiş kadın ve bebek patiği vardı :) Yemekten sonra salona geçtik, dedim ki kimse mutfağa gelmesin, pastanın üzerine maytaplar yakıp salona girdim, aaa falan dediler,şaşırdılar güldüler ama hala anlamadılar , öylesine birşey kutluyoruz sandılar , sonra pastayı masanın üzerine bırakınca ilk halam fark etti, aa hamile misin diye , sonra çığlıklar, ağlamalar, sarılmalar tebrikler havada uçuştu , Rahmetli babacığım da vardı.. Hep o videomuzu açar ağlarım.. Neyse sonu hüsranla bitti ama en azından babacığım öbür dünyaya göç etmeden önce kısa bir süre de olsa mutlu olmuş oldu...

X