Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar hayırlı akşamlar on yıldır adet görüyorum ilk defa adetim onbes gün gecikti. Hanileyim sandım doktora gittim alttan muayene de baktı ve yumurtan çatlamamış ve kist olmuş dedi adet söktürücü verdi kanda da baktı kesin hamilelik yoktu. 4 gün iç dedi olacaksın sonra adet bugğn son günümdü içtim acaba ne zaman olurum ? Bu ay ilk defa korunmasız ilişki oldu ve hayatımda ilk kez geciktim keske bebek olsaydı ama yok. Adet de yok soğan Kürüne başlayacağım yarın sabah aranıza katılacağım umarım işe yarar bu da tablom

Canım bendede işe yaramamıştı söktürücü bir sonraki döngümde adet görmüştüm ama bu ay 7 gün geciktim soğan kürü söktü tavsiye ederim 10. günüm benim

Eki Görüntüle 2205977 Eki Görüntüle 2205978 Eki Görüntüle 2205979

Kuzular iyi geceler, uyumuşsunuzdur muhtemelen ama beni uyku tutmadı :KK37:tabii ki de sizi unutmadım hemen fotoğrafları sizinle paylaşmak istedim. Testte hayalet bir çizgi çıktı fakat saatler sonra,şuan ben de hayaller alemindeyim :KK200: Daha önceleri yaptığım testleri de bir iki gün bekletirdim ama şuana kadar asla silik bile olsa birşey çıkmıyordu. kuzular karmakarışığımm ayy emin olmadan da havaya girmek istemiyorum ama Cuma sabah tekrarlayacağım nasipse

badenzi benim de hep saatler sonra silikleşir bence normal döngünde yap ve ümit bağlama ben bu şekilde çok yanıldım en geç 20 dakikada birşey çıkmadıysa geçersiz say biliyorum insan inanmak istiyor ama sonuçda varsa orda ve kendini göstericek ama olumsuzada kendini hazırla üzülmemek için ben silik çizgi görürgörmez en az 3 kez kana gittim belkide o yüzden bu kadar ümitsiz yazdım

cennetkokulumm cennetkokulumm junes junes ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN kızçeler günaydınlar, evet testte bir tuhaflık var ben de farkındayım :) Fazla beklediğinden dolayı gölgelenme de olmuş olabilir dediğiniz gibi, o yüzden çok kaptırmadım, Cuma sabah tekrar denerim nasipse. Canım Benim bat 19 Kasım cennetkokulumm cennetkokulumm , ben sadece yumurtlama tarihini baz alarak bir deneyeyim dedim sabırsızlıktan :)

cennetkokulumm cennetkokulumm junes junes ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN kızçeler günaydınlar, evet testte bir tuhaflık var ben de farkındayım :) Fazla beklediğinden dolayı gölgelenme de olmuş olabilir dediğiniz gibi, o yüzden çok kaptırmadım, Cuma sabah tekrar denerim nasipse. Canım Benim bat 19 Kasım cennetkokulumm cennetkokulumm , ben sadece yumurtlama tarihini baz alarak bir deneyeyim dedim sabırsızlıktan :)

evet daha var bata o yüzdende olabiler siliklik hani bende silik çizgiden yengem abimin eşi sabah test yapmış düşün adet günü senin gibi 4 gün önce bile değil çıkmışlar evden akşam eve gitmiş saatler sonra aklına düşmüş çöpe bakmış silik bir fasulye acilden kan veermiş bebek var ama çok yeni yani demek istedigim kişiye göre değişiyo ki benim içime hep hamilesin gibi doğdu seni tanımamama rağmen ümitlenme ama üzülmenide istemem :KK15::KK76:

bata kadar bekle derim en azından şüphe kalmamış olur çünki yapıcaksın diyelim ki yine silik bata kadar yine sitres gerek yok bekle zaten varsa keseyi görmek içinde bekliceksin öyle düşün

evet daha var bata o yüzdende olabiler siliklik hani bende silik çizgiden yengem abimin eşi sabah test yapmış düşün adet günü senin gibi 4 gün önce bile değil çıkmışlar evden akşam eve gitmiş saatler sonra aklına düşmüş çöpe bakmış silik bir fasulye acilden kan veermiş bebek var ama çok yeni yani demek istedigim kişiye göre değişiyo ki benim içime hep hamilesin gibi doğdu seni tanımamama rağmen ümitlenme ama üzülmenide istemem :KK15::KK76:
Ahh canım çok teşekkür ederim hepimiz tez zamanda hayırlısıyla hamiş olalım inşallah :KK200: Kuzum , benim ik hamileliğimde de aynen yengen gibi bat gününde silik bir çizgi çıkmıştı, ertesi gün kan vermiştim. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah . Ama daha önce de hep beklettim testleri hiç bu şekilde olmamıştı, hep süt beyaz şeklinde kalmışlardı

Ahh canım çok teşekkür ederim hepimiz tez zamanda hayırlısıyla hamiş olalım inşallah :KK200: Kuzum , benim ik hamileliğimde de aynen yengen gibi bat gününde silik bir çizgi çıkmıştı, ertesi gün kan vermiştim. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah . Ama daha önce de hep beklettim testleri hiç bu şekilde olmamıştı, hep süt beyaz şeklinde kalmışlardı

hadi inş o zaman birazcık ümitlenebiliriz :) kızlar bu arada soğan kürü nasıl etkili yani bebeğe bilmiyorum ama temizlenmeye süper çünki gece sancılandım afedersiniz herşeyi konusuyoruz diye açık seçik yazıcam ama idrarım var ama idrara çıkamıyorum çıksam bile damla damla oda öldürüyo sancıdn enfeksiyon kaptım diye hemen eşim gece acile götürdü enfeksiyonu dışa atıyormşum ondan dedi acildeki bu bana ilk defa oldu kürden diye düşündüm ama çünki idrarda birşey çıkmadı şükür dışa atmışsın dedi

hadi inş o zaman birazcık ümitlenebiliriz :) kızlar bu arada soğan kürü nasıl etkili yani bebeğe bilmiyorum ama temizlenmeye süper çünki gece sancılandım afedersiniz herşeyi konusuyoruz diye açık seçik yazıcam ama idrarım var ama idrara çıkamıyorum çıksam bile damla damla oda öldürüyo sancıdn enfeksiyon kaptım diye hemen eşim gece acile götürdü enfeksiyonu dışa atıyormşum ondan dedi acildeki bu bana ilk defa oldu kürden diye düşündüm ama çünki idrarda birşey çıkmadı şükür dışa atmışsın dedi
Soğan kürü bizim mucizemiz ya resmen:nazar::KK200: , çok sevindim canım sende de işe yaramasına, gelsin bebişler :halay::anneadayı:

Adet döngüm tam 30 gün canım çok düzenlidir

Canım normal döngünü baz alırsak adetin 18 kasım. 4 gün kala yapmışsın. Ben adetim 2-3 gün geçince yapmıştım o kadar silikti ki çizgi belki 1 gün öncesi yapsam hiç bir şey çıkmayacaktı. Bu işler son ana kadar hiç belli olmaz. Testen 5-10 dk sonrası doğru sonuç değil ama bence hala umut fazlasıyla var.

Geçmiş olsun canım soğan kürünün bu derece işe yaramasına çok sevindim. Yani belki hemen ilk ayda hamile kalınamasa bile bencede denemeye değer mucizevi kürlerden biri. Bi kere doğal antibiyotik. İltihap söktürücü özelliği o kadar güçlü ki sende de kanıtını görmüş olduk.

Canım normal döngünü baz alırsak adetin 18 kasım. 4 gün kala yapmışsın. Ben adetim 2-3 gün geçince yapmıştım o kadar silikti ki çizgi belki 1 gün öncesi yapsam hiç bir şey çıkmayacaktı. Bu işler son ana kadar hiç belli olmaz. Testen 5-10 dk sonrası doğru sonuç değil ama bence hala umut fazlasıyla var.
Evet canım o yüzden biraz daha beklemeye karar verdim ama bir tanesini yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim tekrar, yine de insan meraktan testi atamıyor :) saatler sonra dönüp bakmak istiyor, umut dünyası işte :)

badenzi badenzi canım hani daha öncede konuşmuştuk ya soğan kürü
Evet canım o yüzden biraz daha beklemeye karar verdim ama bir tanesini yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim tekrar, yine de insan meraktan testi atamıyor :) saatler sonra dönüp bakmak istiyor, umut dünyası işte :)

Yap canım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. Bende 5 tane almıştım internetten 2 tane evde hazır bekliyor zamanı gelince kullanırım diye. Kullan gitsin. Dediğim gibi umutlar hiç bitmiyor son ana kadar umut bizimle. Olmazsa da yine beraberiz burda :KK200::KK60: Hem yarın sabah ilk idrar daha iyi sonuç verir.

iyi akşamlar, öncelikle geçmiş olsun
umarım adetin en kısa zamanda düzene girer
bende ilk kez soğan kürüne başladım yarın 5. günüm olacak, inşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte
bu ne tablosu canım, anlamadım ne için yaptın bunu?
Ben çok onu Unutkanım canım bunu buzdolabının üstüne astım her gün içtiğimden çizeceğim üstünü

Badenzi gunaydin canım umarim erken oldugu icin boyle çıkmıştır insallah hamilesindir tatlım:dua:

X