yarın ilk idrarla daha farklı çıkacağını düşünüyorum canım, içime hamile olduğun doğuyor nedense; ama seni heyecalandırmayı asla istemem öte yandancennetkokulumm junes @ISTANBULLUGELINN kızçeler günaydınlar, evet testte bir tuhaflık var ben de farkındayım :) Fazla beklediğinden dolayı gölgelenme de olmuş olabilir dediğiniz gibi, o yüzden çok kaptırmadım, Cuma sabah tekrar denerim nasipse. Canım Benim bat 19 Kasım cennetkokulumm , ben sadece yumurtlama tarihini baz alarak bir deneyeyim dedim sabırsızlıktan :)
hmm anladım şimdi canım, kolay gelsinBen çok onu Unutkanım canım bunu buzdolabının üstüne astım her gün içtiğimden çizeceğim üstünü
Kızlar soğanın kabuklarını soyacak mıyız
Canım ne kadarlık evlisin sen tedavilik bir durumun olmadı demi senin bence adet tarihini bekle varsa bile ki inşallah vardır günün geçince bile silik gösterebiliyo erken yapılan test her zaman yanıltır varsada yoksada o yüzden ne ümitsizliğe kapıl nede cok sevinme üzülmemen için diyorum yoksa devam senin dediğin gibi soğan kürü mucizeAdet döngüm tam 30 gün canım çok düzenlidir
hmm anladım şimdi canım, kolay gelsin
soğanın dış kabuğunu soyuyorum ve yıkayıp öyle kaynayan suyun içine atıyorum ağzını da kapatıyorum
kronometre ile de tam 5 dk kaynatıyorum sonra bardağa süzüp ılıktan biraz sıcak olunca da mideye indiriyorum, şifa niyetine
ahahahhahhbende aynısını yapmıştım canım ilk başlar alarmla sonra da kronometre ile valla bizler harikayız
Cümleten günaydın arkadaşlar.Herkese günaydınnn
Güzel bir gün olsun hepinize,mutlu haberlerin mutlulukların yaşandığı harika bir gün sizinle olsun.
BilgeUfuk canım sen ne yaptın adetin başladı mı iyice ?
Evet canım, ben son bir iki aydır almamıştım regliyi bekledim ama bu ay işin içine soğan kürü alınca baya bir meraklandım, çok ta inanarak yapmıştım, inşallah senin testlerinin de ilkinde hemencicik iki tane kıpkırmızı çicgi olsunbadenzi canım hani daha öncede konuşmuştuk ya soğan kürü
Yap canım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. Bende 5 tane almıştım internetten 2 tane evde hazır bekliyor zamanı gelince kullanırım diye. Kullan gitsin. Dediğim gibi umutlar hiç bitmiyor son ana kadar umut bizimle. Olmazsa da yine beraberiz burdaHem yarın sabah ilk idrar daha iyi sonuç verir.
Ayy canım amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah çok teşekkür ederimBadenzi gunaydin canım umarim erken oldugu icin boyle çıkmıştır insallah hamilesindir tatlım
Aminn kuzum aminnbadenzi ablam inşallah güzel haberlerini aliriz en kisa sürede senin adına çok heyecanlıyım. Allahım sen geri çevirme bizi hepimizi inşallah isteyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben sadece dışındaki incecik kahve rengi kabuğu soyuyarak yaptım canım, diğer kalın katmanlardan soymaKızlar soğanın kabuklarını soyacak mıyız
İnşallah canım benim de içime öyle doğuyor ama hayırlısı diyelim öyle olsun hepimz içinyarın ilk idrarla daha farklı çıkacağını düşünüyorum canım, içime hamile olduğun doğuyor nedense; ama seni heyecalandırmayı asla istemem öte yandan
Canım biz 4 senelik evliyiz, 2 senedir de istiyoruz, benim bir düşüğüm oldu amatedavilik bir durum görmedi doktorum, hormonlarım, eşimin sperm tahlilleri yapıldı hepsi normal çıktı, en son 1 seneden fazladır denediğimiz için hsg çekelim dedi doktorum, onda da tüplerim açık çıktı, hsg den sonraki ilk denemede hamile kalamayınca ben de soğan kürünü denemek istedim canım, benim hikayem böyleCanım ne kadarlık evlisin sen tedavilik bir durumun olmadı demi senin bence adet tarihini bekle varsa bile ki inşallah vardır günün geçince bile silik gösterebiliyo erken yapılan test her zaman yanıltır varsada yoksada o yüzden ne ümitsizliğe kapıl nede cok sevinme üzülmemen için diyorum yoksa devam senin dediğin gibi soğan kürü mucize
Inşallah ablamAminn kuzum aminnhepimizin duaları kabul olsun inşallah, birbizimizin halinden ancak biz anlarız, daha önce de demiştim ya, topiğimizdeki herkes tez zamanda hamiş olacak gibi doğuyor içime hadi inşallah
Cümleten günaydın arkadaşlar.
Ablam tamamen oldum valla yapcak birşey yok. Dün akşam dışarı çıktık hemen gittim bal çörekotu ve tarçini aldım ve karışımı hazırladım. Yemeyede bugün başladım. Artk hakkımızda hayrlısı olsun inşallah
Evet canım, ben son bir iki aydır almamıştım regliyi bekledim ama bu ay işin içine soğan kürü alınca baya bir meraklandım, çok ta inanarak yapmıştım, inşallah senin testlerinin de ilkinde hemencicik iki tane kıpkırmızı çicgi olsunAz kaldı katılıyorsun sen de aramıza
Canımsın inşallahSen inanmaya devam et canım. İnşallah benden önce sen kıpkırmızı iki çizgiyi görürsün canım. Bende arkandan gelirim hayırlısıyla