Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence senin bi iki sonra olman lazım testte de belli olur gebe olup olmadığın. birçok doktor sitesinde videolarda da diyor ya yumurtlama gercekleştikten 14 gün sonra eğer gebe kalmazsanız adetle birlikte atılır diye

Canım evet teoride yaklaşık 14 gün diye bir şey söyleniyor ama bence o teoride kalıyor. Çünkü stres veya üzüntü ilaç kullanımı vs adetin geç veya erken gelmesine de sebep oluyor

Ben yumurtlama takibi yapmıyorum canım akıntıdan anlıyorum ama kesin şu tarihte yumurtladım diyemem. Sadece örnekte ağustosta hamile kaldığım zamanı verdim ondada kesin ve kesin çünkü adetin 15.günü ilişki oldu ve hamile kaldım. Benim demek istediğim Adet döngüsü ne ise onun yarısında yumurtlama dönemi başlıyor ve ondan 14 gün sonra kesin adet olunur mantığı biraz teoride kalıyor.

Canım benim döllenmeden 12 gün sonra testte silik çizgi çıkmıştı. Hem de adet döngüsündeki yumurtlama gününe göre bakarsak olaya geç döllenme sayılır. Ama yine de çıktı. sat a göre de 3. geçmişti .

tamam canım :) ben hepsini okuyamadığım için bide bisürü şey okuyorum karıştırıyorum kusura bakmayasın :)
Yok canım ne demek wallahi bende karıştırıyorum hepinizin yazdıklarını okuyorum diyorum ki bu kürün kaçıncı günündeydi şu hangi tarihte bat olucaktı öteki hamilemi acaba derken bazen hepsi birbirine giriyor

Çok teşekkürler inşallah faydasını görürüm, ovulasyon testi faln da almadım, bilmiyorum almalı mıydım takip etmek için. O da geriyor insanı sürekli takip şeklin de. Serbest bırakıyım dedim :) hayırlısı artık. İnşallah sen de vardır, sabah çıkar

canım eğer yapabiliyorsan zaten en güzeli serbest bırakmak, ben ovulasyon testinde bir türlü kıpkırmızı çizgi göremedim, yakalayamadım yani -o yüzden de vazgeçtim kullanmaktan zaten akıntımdan anlıyorum, ama adet biter bitmez de gün aşırı ilişki olursa o daha garanti :)

Doğru diyorsun aslında, şuan ben de akıntı falan yok hatta kuru bile denebilir. Ama inanılmaz miğde bulantım var. İçerken zorlanmadım ama acaba soğn suyundanmıdır ki

badenzi naptin canim heyecanla actim siteyi ama bisey yazmamışsın insallah testi yapmış ikinci çizgiyi gorunce mutluluktan bizi unutmuşsundur. Dualarim seninle.ve butun bekleyenler ile

KIzlar hayırlı akşamlar on yıldır adet görüyorum ilk defa adetim onbes gün gecikti. Hanileyim sandım doktora gittim alttan muayene de baktı ve yumurtan çatlamamış ve kist olmuş dedi adet söktürücü verdi kanda da baktı kesin hamilelik yoktu. 4 gün iç dedi olacaksın sonra adet bugğn son günümdü içtim acaba ne zaman olurum ? Bu ay ilk defa korunmasız ilişki oldu ve hayatımda ilk kez geciktim keske bebek olsaydı ama yok. Adet de yok soğan Kürüne başlayacağım yarın sabah aranıza katılacağım umarım işe yarar bu da tablom

Eklentiler

• 2EFB80EE-8B1C-4910-A6D7-82CE1B5C553C.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 59
iyi akşamlar, öncelikle geçmiş olsun
umarım adetin en kısa zamanda düzene girer
bende ilk kez soğan kürüne başladım yarın 5. günüm olacak, inşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte
bu ne tablosu canım, anlamadım ne için yaptın bunu?

Kuzular iyi geceler, uyumuşsunuzdur muhtemelen ama beni uyku tutmadı tabii ki de sizi unutmadım hemen fotoğrafları sizinle paylaşmak istedim. Testte hayalet bir çizgi çıktı fakat saatler sonra,şuan ben de hayaller alemindeyim Daha önceleri yaptığım testleri de bir iki gün bekletirdim ama şuana kadar asla silik bile olsa birşey çıkmıyordu. kuzular karmakarışığımm ayy emin olmadan da havaya girmek istemiyorum ama Cuma sabah tekrarlayacağım nasipse

Çok geçmiş olsun canım, tablonu düzenli bir şekilde uygularsan emin ol ki faydası olacak , ben çok inanıyorum bu küre

Herkese günaydınnn

Güzel bir gün olsun hepinize,mutlu haberlerin mutlulukların yaşandığı harika bir gün sizinle olsun.

BilgeUfuk canım sen ne yaptın adetin başladı mı iyice ?

Bir de siz yorumlarsanız çok sevinirim hepinize tatlı rüyalar
canım günaydın, ben çizgi göremedim; sadece T bölgesinde sıvıdan dolayı bir gölgelenme gibi bişey var, çizgi o mu oluyor? bi de test bekletince kuruyor olması lazım... sabah ilk idrarla yapmadığın için belki çok siliktir test
İnşallah hamilesindir, gönlümüzden ve kalbimizden geçen bu elbette; Cuma günü inşallah koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…