Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa burada da karşılaştık canım

Yaa burada da karşılaştık canım
Ben Bayadr burdayım canımsın. Sende iyiki geldin. Burda da harika bilgiler paylaşıp ve yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Bende bu ay hemde soğan kürüne başlıcam. Bakalım inşallah faydasını görürüm

Inşallah faydasını görürüz dicektim.

Ahh kuzum benim, sen hayırlısıyla bi gebiş ol biz sana hazırlarız sürprizini, illa büyük birşey bile olmasına gerek yok mesela test çubuğuna kurdele bağlayıp bile verebilirsin en basitinden :)

Ahh kuzum benim, sen hayırlısıyla bi gebiş ol biz sana hazırlarız sürprizini, illa büyük birşey bile olmasına gerek yok mesela test çubuğuna kurdele bağlayıp bile verebilirsin en basitinden :)
Haklsın ablam. Allah razı olsun düşünmeniz yeter. Hatta desteğiniz herşeye bedel zaten

Tamam canım çok iyi, sen yine de gün aşırı değerlendirmeye devam et bat tarihine kadar, inşallah hamiş olursun

Ben yine de ümidimi kaybetmedim adete 6 gün varken negatif çıkması normal geç döllenmeyse diyorlar bakalım. Amaç eğer olmazsa bebiş bende başlayacağım adetten sonra

Ben yine de ümidimi kaybetmedim adete 6 gün varken negatif çıkması normal geç döllenmeyse diyorlar bakalım. Amaç eğer olmazsa bebiş bende başlayacağım adetten sonra
Aynen kuzucum. Olmazsa da olmadi diye üzülmüyoruz. Önümüze bakıyoruz. Daha çok güzel günler bizleri bekliyor

Valla bi beceremedim yaaa. Saat kaçta uyanmam gerekiyor. Tam çalışma sayılıyorsa benimki bizim şirketten türk olarak 10 kişi kaldı bizimkiler. Hepsini de tanıyorum. Burdaki yemekleri yiyemiyorlar. Işte dediler bize öglen yemeği yapsan diye Bende benim için iyi olur dedim hemde bana bi uğraş oluyor. Sabah erken kalkip onlara yemek hazırlıyorum. Tabiki aylığım da var O yüzden sabahları çok aktif olamıyorum öğleden sonra boşum genelde

OO süpersin,hakediyorsun aylığı kesinlikle, daha ne ister onlar da :=) kuzum benim kıyamam o kadar da saati saatine değil canım:) Biz mesela ikimiz de çalıştığımız zaman akşamları uyumadan önce oluyor, haftasonu da gün içerisinde istediğimiz herhangi bir zamanda :) önemli olan bir gün dolu birgün boş olması

Ben bizimkininde hiç erken saatta oldugunu bilmem ki. Hatrlamam benimki kafa yorgunlugundan çay içerken bayılıyor. sonra o gidip uyur ben gece 2 de 3 de bazen 4 de uyandırırım
E o zman benmki de gün aşırı gibi birşey oluyormuş ya

iyi işte canım sen aynen devam et, biz de düzenli yapıcaz diye akşam eve gelince yemekten sonra biraz kestiriyoruz, sonra kalkıp görevimizi yerine getiriyoruz ne hallere düştük ya çocuk yapcaz diye :)

Yoktur gebelik olsa çıkardı en azından küçükse bile 2 3 gibi birşey oluyo çünki o zaman ihtimalin olurdu daha yeni evlisin zaten sorun yoksa 1 2 aya olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…