Yaa burada da karşılaştık canımHani Arabistandayim ya o yüzden. Burda bayan tek başına dışarı çıkamıyor. Ama belki ozan abiden felan yardım isteyebilirim o konuda. Ama bide şu var ki zaten eşim benim adet tarihimi benden daha iyi takip ediyor. Artk bu evde yapılan testlere de güvenmiyorum. Ki zaten evde 1 tane test kaldı. Her şekilde eşimde benimle beraber öğrenecek.Ooo türkiye de olsam neler yapmam kii
Ben Bayadr burdayım canımsın. Sende iyiki geldin. Burda da harika bilgiler paylaşıp ve yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Bende bu ay hemde soğan kürüne başlıcam. Bakalım inşallah faydasını görürümYaa burada da karşılaştık canım
Inşallah faydasını görürüz dicektim.Ben Bayadr burdayım canımsın. Sende iyiki geldin. Burda da harika bilgiler paylaşıp ve yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Bende bu ay hemde soğan kürüne başlıcam. Bakalım inşallah faydasını görürüm
Ahh kuzum benim, sen hayırlısıyla bi gebiş ol biz sana hazırlarız sürprizini, illa büyük birşey bile olmasına gerek yok mesela test çubuğuna kurdele bağlayıp bile verebilirsin en basitinden :)Hani Arabistandayim ya o yüzden. Burda bayan tek başına dışarı çıkamıyor. Ama belki ozan abiden felan yardım isteyebilirim o konuda. Ama bide şu var ki zaten eşim benim adet tarihimi benden daha iyi takip ediyor. Artk bu evde yapılan testlere de güvenmiyorum. Ki zaten evde 1 tane test kaldı. Her şekilde eşimde benimle beraber öğrenecek.Ooo türkiye de olsam neler yapmam kii
Haklsın ablam. Allah razı olsun düşünmeniz yeter. Hatta desteğiniz herşeye bedel zatenAhh kuzum benim, sen hayırlısıyla bi gebiş ol biz sana hazırlarız sürprizini, illa büyük birşey bile olmasına gerek yok mesela test çubuğuna kurdele bağlayıp bile verebilirsin en basitinden :)
Tamam canım çok iyi, sen yine de gün aşırı değerlendirmeye devam et bat tarihine kadar, inşallah hamiş olursunİlaç normalde de içmem ağrı kesici bile içmem. Şuan sadece tiroit ilaçı kullanıyorum 25 mg. Oda sınırda çıktı hamile kalırsan diye tedbir amaçlı başlattı doktor. Birde folikasit kullanıyorum. Mide yanmasına da gaviscon şurup içiyorum
Her zamanHaklsın ablam. Allah razı olsun düşünmeniz yeter. Hatta desteğiniz herşeye bedel zaten
Ben yine de ümidimi kaybetmedim adete 6 gün varken negatif çıkması normal geç döllenmeyse diyorlar bakalım. Amaç eğer olmazsa bebiş bende başlayacağım adetten sonraBen Bayadr burdayım canımsın. Sende iyiki geldin. Burda da harika bilgiler paylaşıp ve yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Bende bu ay hemde soğan kürüne başlıcam. Bakalım inşallah faydasını görürüm
Valla canım eğer çalışmıyorsan kesin yap :) Ben çalışıyorum, eve gidip yemek yapıyorum hergün, haftasonu da temizlik, biraz pert oluyorum ama yine de günaşırıdan taviz vermemeye çalışıyorumŞu gün aşırı ilişkiyi bi ben beceremedim gitti
Amin aminnn. Hakkaten harika ilerliyo. Mesela ben bu topikte olduğuma çook memnunum vee mutluyum tabikiHer zamaniyi ki varız kızlaaarrr nazar değmesin bize Topiğimizde sohbet muhabbet çok güzel maşallah dilimi ısırayım :)
Aynen kuzucum. Olmazsa da olmadi diye üzülmüyoruz. Önümüze bakıyoruz. Daha çok güzel günler bizleri bekliyorBen yine de ümidimi kaybetmedim adete 6 gün varken negatif çıkması normal geç döllenmeyse diyorlar bakalım. Amaç eğer olmazsa bebiş bende başlayacağım adetten sonra
Valla bi beceremedim yaaa. Saat kaçta uyanmam gerekiyor. Tam çalışma sayılıyorsa benimki bizim şirketten türk olarak 10 kişi kaldı bizimkiler. Hepsini de tanıyorum. Burdaki yemekleri yiyemiyorlar. Işte dediler bize öglen yemeği yapsan diye Bende benim için iyi olur dedim hemde bana bi uğraş oluyor. Sabah erken kalkip onlara yemek hazırlıyorum. Tabiki aylığım da varValla canım eğer çalışmıyorsan kesin yap :) Ben çalışıyorum, eve gidip yemek yapıyorum hergün, haftasonu da temizlik, biraz pert oluyorum ama yine de günaşırıdan taviz vermemeye çalışıyorumöyle bir manyaklık işte
OO süpersin,hakediyorsun aylığı kesinlikle, daha ne ister onlar da :=) kuzum benim kıyamam o kadar da saati saatine değil canım:) Biz mesela ikimiz de çalıştığımız zaman akşamları uyumadan önce oluyor, haftasonu da gün içerisinde istediğimiz herhangi bir zamanda :) önemli olan bir gün dolu birgün boş olmasıValla bi beceremedim yaaa. Saat kaçta uyanmam gerekiyor. Tam çalışma sayılıyorsa benimki bizim şirketten türk olarak 10 kişi kaldı bizimkiler. Hepsini de tanıyorum. Burdaki yemekleri yiyemiyorlar. Işte dediler bize öglen yemeği yapsan diye Bende benim için iyi olur dedim hemde bana bi uğraş oluyor. Sabah erken kalkip onlara yemek hazırlıyorum. Tabiki aylığım da varO yüzden sabahları çok aktif olamıyorum öğleden sonra boşum genelde
Yaa ne güzel o zaman, topiği açtığıma ben de çok mutluyum sizler sayesindeAmin aminnn. Hakkaten harika ilerliyo. Mesela ben bu topikte olduğuma çook memnunum vee mutluyum tabiki
Ben bizimkininde hiç erken saatta oldugunu bilmem ki. Hatrlamam benimki kafa yorgunlugundan çay içerken bayılıyor. sonra o gidip uyur ben gece 2 de 3 de bazen 4 de uyandırırımOO süpersin,hakediyorsun aylığı kesinlikle, daha ne ister onlar da :=) kuzum benim kıyamam o kadar da saati saatine değil canım:) Biz mesela ikimiz de çalıştığımız zaman akşamları uyumadan önce oluyor, haftasonu da gün içerisinde istediğimiz herhangi bir zamanda :) önemli olan bir gün dolu birgün boş olması
Yaa ne güzel o zaman, topiği açtığıma ben de çok mutluyum sizler sayesinde
iyi işte canım sen aynen devam et, biz de düzenli yapıcaz diye akşam eve gelince yemekten sonra biraz kestiriyoruz, sonra kalkıp görevimizi yerine getiriyoruzBen bizimkininde hiç erken saatta oldugunu bilmem ki. Hatrlamam benimki kafa yorgunlugundan çay içerken bayılıyor. sonra o gidip uyur ben gece 2 de 3 de bazen 4 de uyandırırım
E o zman benmki de gün aşırı gibi birşey oluyormuş ya
Aynen abla yaiyi işte canım sen aynen devam et, biz de düzenli yapıcaz diye akşam eve gelince yemekten sonra biraz kestiriyoruz, sonra kalkıp görevimizi yerine getiriyoruzne hallere düştük ya çocuk yapcaz diye :)
Uzun olacak ama şöyle anlatayım.
Ben 3 aylık evliyim. Bekarken düzenli bir şekilde 30 günde bir adet olurdum. Evlendiğim ilk ay 15 gün , ikinci ay 4 gün geçerek oldum. Doktora gittim genel bir kontrole. Normal vücudun evliliğe alışıyor dedi. Kist falan yok rahim temiz yumurtalıklar sağlıklı dedi. Bende bu ay ovülasyon takibi yaptım. Ama çok geç yumurtladım.
Sat 12 ekim.
Yumurtlama 4-5 kasım.
Çatlama 6 kasım (yani bu tarihte ovü testi silikleşti. )
Bu ay o kadar ümitliyimki kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerim balon gibi oldu acıyor ve batıyor. Ağzım kuruyor idrara sık sık çıkmaya başladım.
Asıl konuya gelirsek dün yani 14 kasımda mide yanması şikayetiyle doktora gitmiştim gebelik var mı dedi bilmiyorum dedim. Test istedi ama 0.1 çıktı yani negatif. Yumurtlama tarihime 14 gün ekliyorum 20 kasımda adet olmam gerekiyor. Yani adetten 6 gün önce yapılan bir kan testinin negatif olması normal mi ? Sonradan yükselir mi ya da başına böyle bir şey gelen var mı ? Ve bu anlattıklarımda yanlış bildiğim bir şey var mı ? Ne olur bana yardım edin. Eşimle bu ay çok ümitliydik resmen yıkıldık...