Haklısın aslnda ablam çok sağol. Yanı ne biliyim o üzüldükçe kıyamıyorum yaa. Bide ben bi babama bide eşime dayanamam yani onların üzülmesi beni mahvediyor. O yüzden artk sadece o zman sadece bir kaç aydr deniyormuşuz gibi hayatıma devam etcemCanım ameliyatı nisan ayında olmuş. Bence bünye toparlayacaktır senin de yaptığın takviyelerle. Sen 2 senedir olmadığına takılma nisan ayından itibaren bundan sonra baz al stres yapma böylece. Seni anlıyorum eşinin etkisinde kalarak stres yapıyorsun bunu belirtmişsin. Bence yakındır muradına ermen.
Tamam kuzum çok sağolStres veya üzüntü dışında bat tarihi kolay kolay değişmez canım. Zaten kadınlar her ay aynı zamanda yumurtlamaz ama adeti düzenli olanlar her ay aynı zamanda adet görürler. Senin SAT ne zamansa ona göre hesap yap canım.
aynen yumurtladıktan 14 gün sonra adet olucaz yani 1 inde olduysa ayın 15 inde normalde olman gerekiyorErken yumurtladıysam bu aralarda adet olmam gerekmiyor mu? Adet sayısı da erkene alınıyor o halde normalde 20 ekim de oldum ama 29/30 Ekim arası yumurtlama sıvısı geldi o halde Kasım 1/2 sinde yumurtladım diye düşünüyorum o halde adet günüm bugün mü oluyorhadi bayanlar uzmanlık sorusu cevaplar mısınız?
Haklısın aslnda ablam çok sağol. Yanı ne biliyim o üzüldükçe kıyamıyorum yaa. Bide ben bi babama bide eşime dayanamam yani onların üzülmesi beni mahvediyor. O yüzden artk sadece o zman sadece bir kaç aydr deniyormuşuz gibi hayatıma devam etcem
bence 5 gün erken adet görmen lazım. çünkü doktorada sormuştum gecen ay gec yumurtladım diye dolayısıyla adetimde gecikti o da tabi 2 gün gec yumurtladıysan 2 günde gec adet olursun dediStres veya üzüntü dışında bat tarihi kolay kolay değişmez canım. Zaten kadınlar her ay aynı zamanda yumurtlamaz ama adeti düzenli olanlar her ay aynı zamanda adet görürler. Senin SAT ne zamansa ona göre hesap yap canım.
Allah razı olsun ablam cumlemizin inşallah. Heralde benmde hemsirelige ve turkiyeye dönene kadar beybi olmicakAllah ağzınızın tadını bozmasın canım mutluluğunu sevginiz daim olsun. Aynen sen bundan sonra yeni başlamış psikolojisiyle bu işe odaklan. BEn ilk hamileliğimde hiç bir sorun olmamasına rağmen 7 ay bekledim. O arada hem bebek olsun çok istiyordum hem de iş yeriyle problemlerim belirsizliklerim vardı anlayacağın yoğun stres altındaydım. Sonra kendimi o stresli durumdan kurtardım hemen üstüne de hamile kaldım. İnşallah senin vuslatında yakındır.
bence 5 gün erken adet görmen lazım. çünkü doktorada sormuştum gecen ay gec yumurtladım diye dolayısıyla adetimde gecikti o da tabi 2 gün gec yumurtladıysan 2 günde gec adet olursun dedi
Merhaba arkdaşlar, ben de soğan kürünü araştırırken sizlerin sayfasına denk geldim ve okudum, başlıyım diye düşündüm. 2 gün oldu başlayalı. Bende de yumurta tembelliği var ve sağ over de pco şeklinde kalıyor.orda gelişme olmuyor. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu ay kullanmayalım dedi doktorum. Bende soğan kürü deniyim dedim, temizlensin olanlar diye inşallah işe yarar. Bu ay bekleyen arkadaşlar da inşallah hamiledir :)
benimde düzenlidir 30 günde bir olurum. ve hep 16.gün yumurtam çatlar ovu.testiyle de görüyorum zaten sancımda oluyo. ama gecen ay 3 gün gecikti ovu.testindede gördüm 3 gün gec koyulaştı. klomen kullandığım ay yumurta uyarıldığı için cabuk büyümüş ve catlamıstı o ayda erken adet oldum. doktoruma da sordum o da tabi öyle olur dedi. demek senin hep aynı gün çatlıyor ki adetin şaşmıyor neyse iyi olur inşallah bakalım bu ay ben erken adet olcakmıyımValla canım bilemiyorum ki şu çelişkiye düşüyorum. Bazı kadınların adeti düzenlidir bazılarının düzensiz. Eeee yumurtlama günü her ay aynı zamana denk gelmiyor erken veya geç olabiliyor. Adeti düzensiz olanlara bişey diyemeyiz zaten belli değil. Ama adeti düzenli olanlar nasıl oluyorda yumurta çatladıktan 12-14 gün sonra adet oluyor denebiliyor. Zaten adet döngüsüde bunu değiştirir. Ama ben kendimden örnek vereyim. Benim adetlerim düzenlidir. 25 günde bir olurum netten hesaplamama bakarsak 11 ila 13.gün yumurtlama olması lazım ama işte yumurtlama günüm erken veya geçte olsa adetlerim hep düzenli benim. Eğer adetlerim düzenliyse yumurtlamam da her ay aynı zamanda oluyor olması lazım. Ama ben ağustos ayında adetimin 15 günü yumurtam çatlamış ve hamile kalmışım. Bu hesaba bakarsak üzerine 14 gün eklersem 29.gün adet olmam lazımdı hamile kalmasaydım. Ama benim hiç şaşmaz 25 günde bir olur.
Kafam allak bullak oldu vallaen iyisi biz normal adet döngümüze göre sat tarihini hesaplayalım yumurtlama çatlamasına göre hesaplarsak ortalık baya karışacak
Hoşbuldum :) çok teşekkür ederim. İnşallah faydası olur diyerek başladım ben de. Henüz akıntım falan yok ama ilaç kullandığım ayki kadar olmasa da kasıklarım da ağrılar ve batmalar var, gelişimden olabilir diyr düşünüyorumHoş geldin canım.Geçmiş olsun. Bu kürün pko olanlara çok iyi geldiğinin baya örneğini okudum. İnşallah sana da faydası olur ve doğal yoldan hamile kalırsın.
benimde düzenlidir 30 günde bir olurum. ve hep 16.gün yumurtam çatlar ovu.testiyle de görüyorum zaten sancımda oluyo. ama gecen ay 3 gün gecikti ovu.testindede gördüm 3 gün gec koyulaştı. klomen kullandığım ay yumurta uyarıldığı için cabuk büyümüş ve catlamıstı o ayda erken adet oldum. doktoruma da sordum o da tabi öyle olur dedi. demek senin hep aynı gün çatlıyor ki adetin şaşmıyor neyse iyi olur inşallah bakalım bu ay ben erken adet olcakmıyım
önceki aylar testten ve aynı zamanda sancıdan bu ay doktor takibi oldu. seni bilemiyorumda benim yumurtlamaya göre değişiyor vallaa gec yumurtlayınca gec adet oluyorum.bide doktorun yalancısıyım benAma ben aynı gün yumurtluyorsam 29.gün adet olmam lazım. Yumrutlama tarihi değişebiliyorsa adet tarihide değişmesi lazım ama benim adet tarihim hiç şaşmaz.
Neyse sen bu ay bak bakalım ne olacak. İnşallah hiç adet olmazsın tabi ki ilk dileğim bu. Sen yumurtlamanı testden mi takip ediyorsun canım.
bence senin bi iki sonra olman lazım testte de belli olur gebe olup olmadığın. birçok doktor sitesinde videolarda da diyor ya yumurtlama gercekleştikten 14 gün sonra eğer gebe kalmazsanız adetle birlikte atılır diyeWonder-woman canım hoşgeldin, inan ki kürün çok faydasını göreceksin, inşallah hepimiz güzel haberleri alırız hepbirlikte de kutlarız :)
C chemistim vecennetkokulumm canlar bu teorinize örnek olarak ben varım bu ay :) Benim döngüm 30 gün ve her ay aynı tarihte yani tam ortasında yumurtlamam olur ve adet tarihim de aynı şekilde hiç şaşmaz. Bu senelerdir hep böyle hiç değişmedi.Taa ki soğan kürüne kadar :) Bu ay 5 gün erken yumurtladım bakalım inşallah olmam ama adet olursam anlayacağız gün değişiyor mu değişmiyor mu diye. Fakat şu var ki, adet tarihinden de ziyade , testlerde çıkması için yumurtlama gününden sonra 14 gün sayıp testte görebiliriz, hamileliğini bat tan önce öğrenen kişiler bence erken yumurtlayanlar
Canım ben akıntıdan takip ediyorum, çok belirgin ve tek gün oluyor, ayrıca telefonda kullandığım uygulama ile de aynı güne denk geliyorönceki aylar testten ve aynı zamanda sancıdan bu ay doktor takibi oldu. seni bilemiyorumda benim yumurtlamaya göre değişiyor vallaa gec yumurtlayınca gec adet oluyorum.bide doktorun yalancısıyım bensen nasıl takip ediyorsun
İŞte aradığım haberler bunlar benimbence senin bi iki sonra olman lazım testte de belli olur gebe olup olmadığın. birçok doktor sitesinde videolarda da diyor ya yumurtlama gercekleştikten 14 gün sonra eğer gebe kalmazsanız adetle birlikte atılır diye
akşam gidince yapacak mısınİŞte aradığım haberler bunlar benim
Evet canım tüp bebek yaptırdım ama doğum yaptım yani ader düzensizliğim var demiştimBen seni karıştırdım ozaman sen tup bebek yapan arkadaş degilmisin
Tabii siii inşallah , kocam ezcane bulup test alabilirse :)akşam gidince yapacak mısın