Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fark etmez saa

İnşallah canım gğzel düşün güzel olsun herşey soğana da devam ediyosun o yumurtlamanın güzel gelişmesine sebeb olur bu ay güzel haberler alırsınız inşallah dualarım seninle rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Aynen canimsin devam ediyorum. Cok tsk ederim kuzum benim cok sagol. Insallah hepimiz en yakin zamnda alalim saglikli beybi haberlerimizi :KK200:

Veee 2 agrı kesici karıştırılıp yapıldı büyük ihtimal tıkanıklıktan dolayı bu kadar fazla agrım oldu. Çok sagol ablam benim:KK200: Ayyy bi gebelik olsaydı inşallah normal dogumu da yaparım rabbimin izni ile. Yaaa denemeler başladı dmek haadi bakalım hayrlısı:KK200: Ben perşembe çektirmiştim perşembe cuma lekelenme yoktu cumartesi başladı dedigim gibi 10 gün felan sürdü :halay: Ben çok zedelenmişim :KK48::KK48:
Bence de canım ağrının sebebi bu nedenledir, zaten sen de araştırmıştın tıkanıklık olduğunda ağrı yapabileceğini, olsun kuzum geldi geçti bak çok şükür
Ben senin adına çok mutlu oldum, o dönem bir bir hallettin sağlık sorunlarını, veeee artık sıra bebeciklerde Allah'ın izniyle:dua:
Canım evet, ben zaten o günden sonra gündelik hayatıma dönmüştüm; lekelenme veya sancım, ağrı olsa elbette mümkün olmazdı zaten, hem acelemiz de yok, kendimi iyi hissettiğim için oldu:olamaz::KK48::KK15:

Seninkileri bi başka sayfada da görmüştüm seninkiler bariz belli benimki öyle diil. Eger yine çatlmazsa çok üzülürüm .... hemen atıyorum ablam
evet canım ama bak döllenme işi hiç belli olmuyor, testlerim zirvedeydi ama hamilelik olmadı mesela, bi ay daha böyle yine testlerim pik olmuştu ve o zaman yine hamilelik olmamıştı yine...
senin yumurtların çatlamıyor muydu, yoksa bu 1 kez mi olmuştu öyle? bir de kuzum biz kadınlar her ay düzenli adet görsekte her ay yumurtlama olmuyormuş; adet görüyor olmamız yumurtladığımız anlamına gelmiyormuş
canım 10 ve 14. günlerde koyuluk olmuş, ama bu belli bi düzende gitmemiş; en koyusu 14. gün duruyor ertesi testinde de silikleşmiş zaten; sen bu daha koyu gördüğün günleri değerlendirdiysen inşallah tutar canım; adetine daha ne kadar var senin?

Bence de canım ağrının sebebi bu nedenledir, zaten sen de araştırmıştın tıkanıklık olduğunda ağrı yapabileceğini, olsun kuzum geldi geçti bak çok şükür
Ben senin adına çok mutlu oldum, o dönem bir bir hallettin sağlık sorunlarını, veeee artık sıra bebeciklerde Allah'ın izniyle:dua:
Canım evet, ben zaten o günden sonra gündelik hayatıma dönmüştüm; lekelenme veya sancım, ağrı olsa elbette mümkün olmazdı zaten, hem acelemiz de yok, kendimi iyi hissettiğim için oldu:olamaz::KK48::KK15:
Ayy aynen ablam yaa herseyi tek tek halletmis olmama ben cok mutluyum yoksa hala hayal dunyasinda yasiyor olcaktim.
Sen kendini hep iyi hisset o zman :KK48::KK15:

evet canım ama bak döllenme işi hiç belli olmuyor, testlerim zirvedeydi ama hamilelik olmadı mesela, bi ay daha böyle yine testlerim pik olmuştu ve o zaman yine hamilelik olmamıştı yine...
senin yumurtların çatlamıyor muydu, yoksa bu 1 kez mi olmuştu öyle? bir de kuzum biz kadınlar her ay düzenli adet görsekte her ay yumurtlama olmuyormuş; adet görüyor olmamız yumurtladığımız anlamına gelmiyormuş

canım 10 ve 14. günlerde koyuluk olmuş, ama bu belli bi düzende gitmemiş; en koyusu 14. gün duruyor ertesi testinde de silikleşmiş zaten; sen bu daha koyu gördüğün günleri değerlendirdiysen inşallah tutar canım; adetine daha ne kadar var senin?
Sadece bu son doktora gitmeden once olmustu ablam oda kiste cevirdi zaten biliyorsun normalde catliyormus sanirim.
10 diil de oncesi ve sonrasi gunu bide 14. günü degerlendirmisim. Neyse artk yapcak birsey yok kismet. Adetim de 1 yada 2 martta olmam gerekiyor. Normal dongume gore

Ayy aynen ablam yaa herseyi tek tek halletmis olmama ben cok mutluyum yoksa hala hayal dunyasinda yasiyor olcaktim.
Sen kendini hep iyi hisset o zman :KK48::KK15:
Bak işte her işte bir hayır varmış canım, Allah hepimize en hayırlısını en hayırlı vakşttr satte nasip eylesin inşallah:dua:
Sağol kuzum benim:KK200:
Sadece bu son doktora gitmeden once olmustu ablam oda kiste cevirdi zaten biliyorsun normalde catliyormus sanirim.
10 diil de oncesi ve sonrasi gunu bide 14. günü degerlendirmisim. Neyse artk yapcak birsey yok kismet. Adetim de 1 yada 2 martta olmam gerekiyor. Normal dongume gore
Siz bu ayı çok iyi değerlendirdiniz:nazar: İnşallah tutar canım, hayırlısı ise nasip olsun:KK68:
Baharın müjdesini senden alalım artık, Allah yüzüne gülsün bu ayHoppa
Tr'ye ne zaman gelecektiniz Mart mıydı?

Canım yeni gördüm çok çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir gebelik olur herşey yolunda gider ve yavrunu kucağına alırsın inşallah. İlk yazışmalarımızdan hatırlıyorum seni daha o zaman geç yumurtlamadan adet olur muyum diye ilaç kullanmak istemiyordun. Hatta sana imkansız denen bişey yoktur nickinde ki gibi Rabbim ol derse olur demiştim. Şuan öyle sevindim ki senin adına.Ne kadar zaman geçti ve maşallah sana hamile kalmışın bile. :nazar::nazar::nazar:

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yokluğuyla da varlığıyla da imtihan etmesin :dua:

Günaydı
Kızlar günaydın
Güzel haftalar diliyorum
Hamile kalmaya çalışanlar nasıl gidiyor süreç tam gaz devam değil mi :)
Hamişler belirtiler nasıl?
Günaydın canım;
Adet skötürücü ilacım bitti.26 sına kadar adet olmam lazım yoksa bana yine doktor yolu gözükecek.Gün aşırı ilişki devam ediyor bende ama ne ovu biliyorum ne adet zamanı saldım öyle gidiyo işte :)
Sen nasılsın canım her şey yolunda mı?

Günaydı

Günaydın canım;
Adet skötürücü ilacım bitti.26 sına kadar adet olmam lazım yoksa bana yine doktor yolu gözükecek.Gün aşırı ilişki devam ediyor bende ama ne ovu biliyorum ne adet zamanı saldım öyle gidiyo işte :)
Sen nasılsın canım her şey yolunda mı?
Ben Bazen tarlusal kullandıktan sonra bile olmuyordum regl benim 15-20 gün sonra geliyordu kuzum bilmez miyim gelse de kurtulsam modunda oluyorsun..
Ben iyi değilim pek kuzum allerjik Asım azmış durumda ilaçlar kullanamıyorum.ne uyku var ne bişey.. 1 saatlik uykuyla işe geldim .. bir an önce geçse şu süreç kalınmaktan yüzüm ve ellerim yara oldu.. bakalım neler olacak daha
Doğsun o sıpa poposunu ısırıcam çok zorluyor beni

Ben Bazen tarlusal kullandıktan sonra bile olmuyordum regl benim 15-20 gün sonra geliyordu kuzum bilmez miyim gelse de kurtulsam modunda oluyorsun..
Ben iyi değilim pek kuzum allerjik Asım azmış durumda ilaçlar kullanamıyorum.ne uyku var ne bişey.. 1 saatlik uykuyla işe geldim .. bir an önce geçse şu süreç kalınmaktan yüzüm ve ellerim yara oldu.. bakalım neler olacak daha
Doğsun o sıpa poposunu ısırıcam çok zorluyor beni
Adet olunca 3aylık ilacıma başlıycam zaten Mayıs'ta bitiyo. Ben de kendimi artık Mayıs ayı için aşılamaya,Haziran için tüp bebege adapte ettim kuzum.Elimden geleni yaparım gerisi Takdir-i İlahi.
Ah canım benim eminim çok zor bir süreçtir ama sonunda güzel bişey olacak ,en azından bu açıdan bakınca durumun bir nebze daha çekilir.Pamuk pamuk gelir sana annesi az sabret:emir_bebek:

günaydın kızlar
nasılsınız soğan kürümde 5. günüm kaldı 10 gün :)
inşalalh şifa olur hepimize.
soğan küründen sonra civanperçemi içen oldumu bi faydası varmı ? saraçoğlu öyle öneriyorya

BilgeUfuk BilgeUfuk cennetkokulumm cennetkokulumm themis_ themis_ badenzi badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr:halay:
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime:dua::dua:
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk:-)
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsun:dua: doktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz:KK70:
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle:KK8:
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedim:KK36: Musmutlu haftasonları hepinize
Canım günaydınlar hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim, bulantılardan dolayı bayadır bakamadım doğru düzgün. Hiç acı hissetmediysen demek ki maşallah herşey yolunda, o zaman senin bu ay hamiş olma ihtimalin çok yüksek canım benim hayırlısıyla :dua: Ben anestezi almıştım ama antibiyotik kullanmamıştım, sen de kullanmadın sanırım, hiçbir sorun da olmadı çok şükür.

Haberler çok güzel, inşallah bu bata kadar sağlıklı bir gebelik oluşur güzel haberi alırız canım, çok yakınsın hissediyorum :KK200::anneadayı:

Hiç tıkanıklık olmasa bile vajinal akıntılar, mukuslar da küçük tıkanıklıklar yapabiliyormuş, bende muhtemelen öyle birley vardı ki hsg den sonra hamiş kalabildim :) sen de de öyle olmuş olabilir kuzucum, şuan tüm yollar açık,, gelsin bebişşşşş :emir_bebek::anneadayı:

evet canım ruhsal olarak kendimi çok iyi hissediyorum, en azından gebelik bile olmazsa bile hemen sorun olmadığını ve zamanının gelmediği için olmadığını bileceğim, buna da çok şükür:dua:
Senin pco vardı değil mi, o nedenle mi gecikiyor?
Eğer aklında soru işareti varsa kanda da baktırsana hiç belli olmaz hamişlik, ne zaman nasıl ne şekilde kısmet olacağı belli olmuyor:KK48:
Olcak olcak kuzucum artık nasipse :) İnsan psikolojik olarak inanılmaz rahatlıyor, ben de hsg çekildikten sonra güven ve huzur dolmuştu içim, sanki son engeli kaldırmıştım gibi gelmişti :)

Canım günaydınlar hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim, bulantılardan dolayı bayadır bakamadım doğru düzgün. Hiç acı hissetmediysen demek ki maşallah herşey yolunda, o zaman senin bu ay hamiş olma ihtimalin çok yüksek canım benim hayırlısıyla :dua: Ben anestezi almıştım ama antibiyotik kullanmamıştım, sen de kullanmadın sanırım, hiçbir sorun da olmadı çok şükür.

Haberler çok güzel, inşallah bu bata kadar sağlıklı bir gebelik oluşur güzel haberi alırız canım, çok yakınsın hissediyorum :KK200::anneadayı:

Hiç tıkanıklık olmasa bile vajinal akıntılar, mukuslar da küçük tıkanıklıklar yapabiliyormuş, bende muhtemelen öyle birley vardı ki hsg den sonra hamiş kalabildim :) sen de de öyle olmuş olabilir kuzucum, şuan tüm yollar açık,, gelsin bebişşşşş :emir_bebek::anneadayı:
Tatlım Günaydın,
Nasılsın bakiiim, bulantılarla başın dertte galibaHoppa Çok az kaldı kuzum inşallah geçecek bu günlerin.. Azcık daha sabır:KK39:
Evet canım çok şükür halloldu hsg işi:KK66: Allah'a çok şükür hiç birşey çıkmadı:dua: Artık bebek için de hayırlısı ne vakitse, beklemeye devam:anneadayı:
İnşallah kuzum, biliyorsun senin hislerine inanıyorum ben her daim:KK37: Hayırlısı Allah'tan:nazar:
Bu hafta benim ovulasyon zamanım bebişim hatta bugün çok güzel yumurtlama akıntım da geldi, ancak eşim perhiz süresine girdi dün itibariyle, Pazar ilişki oldu; Cuma günü de spermiyografi verecek.
Belki bu ayı kaçırabiliriz, bilemiyorum; dediğim gibi kuzum nasip artık.:KK51:

Tatlım Günaydın,
Nasılsın bakiiim, bulantılarla başın dertte galibaHoppa Çok az kaldı kuzum inşallah geçecek bu günlerin.. Azcık daha sabır:KK39:
Evet canım çok şükür halloldu hsg işi:KK66: Allah'a çok şükür hiç birşey çıkmadı:dua: Artık bebek için de hayırlısı ne vakitse, beklemeye devam:anneadayı:
İnşallah kuzum, biliyorsun senin hislerine inanıyorum ben her daim:KK37: Hayırlısı Allah'tan:nazar:
Bu hafta benim ovulasyon zamanım bebişim hatta bugün çok güzel yumurtlama akıntım da geldi, ancak eşim perhiz süresine girdi dün itibariyle, Pazar ilişki oldu; Cuma günü de spermiyografi verecek.
Belki bu ayı kaçırabiliriz, bilemiyorum; dediğim gibi kuzum nasip artık.:KK51:
Sorma kuzucum ben abartısız 2 aydır her sabah çıkarıyorum, sadece son günlerde öğürtüye döndü sanırım artık kesilecek yavaştan, baya da kilo verdim, bulantı olup birşey yiyemeyince de insanın sinirleri yıpranıyor gerçekten :)

Kuzum hsg den sonra yumurtlama da daha güzel oluyor, adetler bile değişiyor daha sıvı ve bol geliyor ama inşallah siz bu ay tutturursunuz da hiç gelmez kırmızılar :) ama kuzucum eğer bu ay denk gelmezse bile inan ki hayırlısıyla ilk 3 ay , taş çatlasın 4 ay içinde gebelik oluyor :KK200:

Eşin stres yapmasın testi verirken :) Benimki çok stres yaptığı için ilk değerleri düşük gelmişti, ikinciyi yaptırdığımızda biraz daha rahattı ve bu sefer değerleri daha yüksek çıkmıştı , ama senin zaten bebişin olduğu için ben eşinde de bir sorun olduğunu sanmıyorum , hayırlısı olsun kuzum

X