evet canım ruhsal olarak kendimi çok iyi hissediyorum, en azından gebelik bile olmazsa bile hemen sorun olmadığını ve zamanının gelmediği için olmadığını bileceğim, buna da çok şükürYinede faydasi olmusturm en azindam psikolojik olarak daha rahat okursun bemce bu ay :). Bende hala adet oomadim bak 12 gun gecti dun dayanamadim yime test yaptim ama malesef negatif. Yarin randevum vardi ama gitmicem vazgectim
Geçmiş olsun tatlım tekrar, iltihap için olabilir kurutsun diyeBen çok agır bi antibiyotik kullandım ablam günde 2 idi ama bende baş dönmesi hergün miigde bulantım oldu. Doktorumda günde 1 e düşürelim demişti. Öyle 1 kutu bitirdim ama onu film için verip vermedigi konusunda bi bilgim yok. Çok fazla iltihabın var demişti ilk muayne de onun için de vermiş olabilir. bide film çekiminden 1 saat kadar önce agrı kesici igne vuruldum o kadr
toplu halde testlerin fotosunu atar mısın, anladığım kadarıyla yorumlayayım sana canım benimjunes abla yaa benim bu yumurtlama olmicak mı yada yine çatlamicak mı nedir ben anlamadım gitti hergün aynı koyulukta gibi düşünüyorum anlamadım bu işi adet biteli de oldu biraz döngüm de kısa zaten şimdiye kadar olması gerekmiyormuydu..
Veee 2 agrı kesici karıştırılıp yapıldı büyük ihtimal tıkanıklıktan dolayı bu kadar fazla agrım oldu. Çok sagol ablam benimGeçmiş olsun tatlım tekrar, iltihap için olabilir kurutsun diye
Ahh canım ağrı kesiciye rağmen o kadar ağrın oldu bi de gerçekten çok dayanıklısın sen, inşallah normal doğum yapacağın günleri de görürsün bebişim
senin ovulasyon testleri nasıl canım? var mı gelişme
bu arada bizim bugün ilişki bile oldu, lekelenme ve ağrım hiç yok, biz de bi deneme yapıverdik
Seninkileri bi başka sayfada da görmüştüm seninkiler bariz belli benimki öyle diil. Eger yine çatlmazsa çok üzülürüm .... hemen atıyorum ablamtoplu halde testlerin fotosunu atar mısın, anladığım kadarıyla yorumlayayım sana canım benim
ben de bu ay ovulasyon testi hiç yapamıcam kuzum, elimdeki testlerim bitti; netten sipariş versem yetişir mi ki ovulasyonuma kadar
bak ben de sana geçen ay ki ovulasyonlarımı atayım bi bak
Yok kuzum sabah 6.buçuk gibi eşimi işe yollamak için kalkıyorum yataktan kalktıgımda hr zamn ilk işim idrara çıkmaktır. iknciyle yapmış oluyorum yani bu testleri. Çünki çok fazla tutamıyorum idrarımı ve ben çok su içtigimden idrara da çok fazla çıkıyorumBence 14.gün ama bu testlerinde gebelik testi gibi sabah ilk idrarla gibi bişey varmı
Yok kuzum sabah 6.buçuk gibi eşimi işe yollamak için kalkıyorum yataktan kalktıgımda hr zamn ilk işim idrara çıkmaktır. iknciyle yapmış oluyorum yani bu testleri. Çünki çok fazla tutamıyorum idrarımı ve ben çok su içtigimden idrara da çok fazla çıkıyorum
Yaaa öylemi o zaman ben sabah kalktıgımda o saatte mi yapayım testi. Biyerde okumuştum ilk idrarla yapmayın demişlerdi. bide sabah saat 10 dan önce yapmayın diyorlardıB
Bence idrar o zaman çok açıldıgı için belirgin çıkmıyo sabah ilk idrarla dene bide kuzum en sağlıklısı gün aşırı çünki ben hamileliğimi ikinci utrasonda 6+1 diye söylediğinde doktor hesaplandığımda eşimle birlikte olmadığım gün döllenme olmuştu
Yaaa öylemi o zaman ben sabah kalktıgımda o saatte mi yapayım testi. Biyerde okumuştum ilk idrarla yapmayın demişlerdi. bide sabah saat 10 dan önce yapmayın diyorlardı
Çok özele girmiş gibi olcam canım ama gün aşırı mesela saat olarak mı belrliyrdunuzÖncesinde bizde sürekli deniyorduk 8 ay boyuncu sonrasında folik asit soğan gün aşırıyı düzene aldım hamile kaldım ondan öncede gün aşırı çok denedik ama hep bi atlama oluyodu ister istemez eşimle bir plan olsa bile ona göre ayarladık hep
Tamamdr canım yarın öyle yapayım bakim bideHımm o zaman hani 4 saatlik bir idrar olsun en azından daha belirgin çıkar su içmeyi kısıtlama da
Çok özele girmiş gibi olcam canım ama gün aşırı mesela saat olarak mı belrliyrdunuz
Yani bende bir dolu bir boş olmasına dikkat ediyorum genelde de akşam saat 11 den sonra bazende gece oluyor yani umarım tuttururum bu sefer. hsg de çekildi umutluyum ya bu sefer. Tabi çatlarsa yumurta en son çatlamamıştı çikolata kistine çevirdiYoo estafurullah ne istersen sonr yani kuzum saate önem vermedim yani Pazartesi /çarşamba/cuma/Pazar gümleri gibi yani sonuçta Pazartesi gece yarısı bile olsa fark etmez bazen gece bazen akşam üstü gibi bence bi fark yok sonuçta yumurtlama 24 saat hani önemli olan bir gün boş bir gün dolu olması
İnşallah kuzucum cümlemize en saglıklısındanBende 8 Ay boyunca o kadar çok şey denedim ki tabiki kısmet nasipten sonrası bence gün aşırı ilişki
Ve soğan suyu kaliteli yumurtlama için çok iyiymiş folik asitle bebek tutunsun diye bunları destekledikten sonra hemencik nasip olur Allah’ın izniyle
Yani bende bir dolu bir boş olmasına dikkat ediyorum genelde de akşam saat 11 den sonra bazende gece oluyor yani umarım tuttururum bu sefer. hsg de çekildi umutluyum ya bu sefer. Tabi çatlarsa yumurta en son çatlamamıştı çikolata kistine çevirdi