- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
İnşallah daha da iyi olacaksın canım gün be gün; çiğ kuru yemişler yesen, denedin mi? Hem tok tutar, hem sağlıklı atıştırmalık bunlar Polo benim favorimdiKuzum hiç korkma kendini böyle kasma şimdiden. Bak işin doğrusu tabiki acı olacak ama herkesin acı eşiği farklıdır. Bir de sıkıntı yoksa tıkanıklık vs belki de daha az acılı olacaktır. Sonuçta 5 dk bilemedin 10 dk süren bir işlem. Sen sezeryan olmana rağmen 3 saat sancı çekmiş kadınsın. İnan bana hsg o sancının yanında deve de kulak gibidir. Rabbim biz kadınlara dayanma gücü veriyor canım buna emin ol. Değilse o sancılara o acılara o sıkıntılara dayanamaz pes ederdik çocuk falan istemezdik. Hsg den sonra ne kadar ilişki yasağı oluyormuş ki. Sen endişelenme Allah'ın izniyle haftaya cumartesiye hem kendi sonucunu hem eşinin sonucu götürmüş olursun.
Ben iyiyim canım şükür. Aynı devam ediyorum bulantılarla. Yiyebileceğim yiyecekleri yemeğe çalışıyorum. Bir şekilde kahvaltı yaparak çıkıyorum evden bu ara kaşarlı tost ayran iyi geliyor. Kahvaltı yapmasam yapmıcam hiç acıkmıyorum ama geçen gün bunun kötü sonucunu gördüm o yüzden zorluyorum kendimi. Ağzımda naneli şeker naneli sakız günü tamamlıyorum şimdilik
Canım yarına çok az kaldı, evet farkındayım illa ki, ağrı olacak ama ne bileyim yine de içimde istemsiz bir korku durumu var.Bir de bende çikolata kisti de var ya belki daha çok ağrılı geçer mi ki, uff bilmiyorum canım.
Biraz bakiim dedim netten korunma için @BilgeUfuk dediği gibi galiba 1 hafta kadar max. dikkat edeceğim canım; böylelikle yumurtlama zamanım da geçmiş olacak zatenNeyse napalım her işte vardır bir hayır
Kuzum türlü türlü bilgiler ve söylentiler var korunma için ama genel anlamda çıkardığım sonuç, çekimden ertesi güne kadar kasık ve karın ağrısı olabilirmiş zaten ağrın ve lekelenme olursa da ilişki imkansız. Artık bendeki duruma göre bakacağız.
Eşimin randevusunu da iptal ettim, şimdilik bir zaman vermiyorum duruma göre hareket edeceğim.
Eşimin işlemi çok basit zaten, keşke onun yerine ben yapsam
Öyle cidden yaaa Arkandan geliyorum pisi pisiiiŞu stres konusunda ben birinci sıradayım junes iki valla