- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Ben bu ay yaptım bu kürü biteli 1 hafta oldu ama akıntılarım tamamen gecmedi nedenseGeçmiş olsun canım. Adet bitiminden itibaren iki gün içerisinde başlamalısın. Sabah ve akşam aç karnına. Mutlaka yap aksatmadan. Bende de pcos var ve çok faydasını gören var pcos hastalarında. Ayrıca testere dişli aslan pençesi otunu da kullan. Saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin.
Ben bu ay yaptım bu kürü biteli 1 hafta oldu ama akıntılarım tamamen gecmedi nedense
Test yapmadım cunku aylar once yaptigımda negatifi gorunce elimde olmadan saatlerce agladim. O test bende kötü etki yapiyo. Bide umidim yok zaten degilimdir diye dusunuyorum ama karnimda adet sancısı ve kasıklarımda agrı var adet mi olucam diye bekliyorum sadeeceSebebini bilmiyorum canım. Benim de iki gün oldu biteli sağ kasığımda bugün ağrı var iyiye yoruyorum işe yaradığı içindir diye. Seninde icon temizleniyor diye geçti içimden belki yumurtlama dönemindesin oda olabilir ama akıntı olması normal diye duymuştum. Birde test yaptın mı belki bebiş vardır ondan da olabilir.
Canım inşallah bebiş mesaj veriyordur sana sancıların onun içindir. Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.Test yapmadım cunku aylar once yaptigımda negatifi gorunce elimde olmadan saatlerce agladim. O test bende kötü etki yapiyo. Bide umidim yok zaten degilimdir diye dusunuyorum ama karnimda adet sancısı ve kasıklarımda agrı var adet mi olucam diye bekliyorum sadeece
Aminn insallahCanım inşallah bebiş mesaj veriyordur sana sancıların onun içindir. Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
Başlayacağım bu ay hamile kalmak için işe yarıyor mu acabaCanım inşallah bebiş mesaj veriyordur sana sancıların onun içindir. Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
Bir çok kişiden olumlu sonuç alınmış canım hamile kalan çok örnek var. Geçmiş sayfaları da okursan örnekleri var umutsuzluğa kapılmadan sabırla yapmak lazım. Ben ilk ayımı iki gün önce bitirdim bekliyorum olmazsa ikinci ay tekrar yapacağım.Başlayacağım bu ay hamile kalmak için işe yarıyor mu acaba
Bende başlayacağım nasipse adetten sonraki 2. Günü adetin düzenli miBir çok kişiden olumlu sonuç alınmış canım hamile kalan çok örnek var. Geçmiş sayfaları da okursan örnekleri var umutsuzluğa kapılmadan sabırla yapmak lazım. Ben ilk ayımı iki gün önce bitirdim bekliyorum olmazsa ikinci ay tekrar yapacağım.
Düzenli sayılır canım bir hafta atarak gidiyor 7-14-21 gibi ama düzenli olarak geliyor.Bende başlayacağım nasipse adetten sonraki 2. Günü adetin düzenli mi
Hmm 1 hafta korunma hsgden sonra mı olmalı mutlaka, çünkü eşim sperm testi vermesi gerekiyordu.Ablam benim esimin yanina ay sonunda gelecegimi biliyordu doktorum o yuzden korunmayla alakali hicbirsey soylemedi. Ama bildigime gore tas catlasa 1 hafta korunun diyorlarmis. Sende ovu yapcaksan yaparsin yine o gune kadar iliski olmaz ama o gunu de degerlendirirdim ben senin yerinde olsam
Kuzumm günaydın özledim vallaGünaydın canım
Dün baya yoğundum bir türlü giremedim kaç kere niyetlendim hep iş çıktı. Bende özledim sizleri kuzum. Aklım da sizlerde kaldı. Sen ne yaptın kuzum doktora gidecektin neler oldu ?
Sana günaydın güzeller güzeli annemizzzzzGünaydın canlar
Nasılsınız bakalım güzel hanımlar. Ben 1 gün girmedim ama sizin maşallahınız var muhabbetini bol olmuş. Biraz zor takip edicem geçmişi ama en azından bugünü bari kaçırmayayım.
junes kuzum sen nasılsın heyecanlı bekleyişin devam ediyor eminim bende senin adına çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler olacak.
BilgeUfuk canım sen neler yaptın yumurta takibi yapıyordun son durum ne oldu pik falan oldu mu.
Pinkpinkblue canım sen ne yaptın doktora gidecektin sende son durumlar ney
daha aklıma gelmeyen varsa siz tamamlayın kızlar yeni haberler gelişmeler vardır inşallah.
Bu arada hepinize hayırlı cumalar canlarım. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler ve evlatlar nasip etsin. Ummadığınız anda bebişleriniz göbüşünüze konuversin inşallah hayırlısıyla. Rabbim emeklerinizin mükafatını mucizesiyle versin inşallah.
Kuzumm günaydın özledim valla
Mide bulantıların ne durumda?
Ekstra bişey çıkmadı canım sağdaki kist duruyo,sol temiz,rahim kalınlığı normal,kan değeri normal stresten dedi.Ben bir an önce diğer ilaca başlamak istediğim için,adet söktürücü verdi.Yarın akşam bitecek ve 10 gün içinde regl olcam inşallah.
Amin kuzum inşallah doğru zamanda olacak ben de inanıyorumOyyy kuzum bende özledim
Stresten olduğunu zaten biliyorduk ama gitmende faydalı oldu. Neyse artık bu ay kullan söktürücüyü de bi daha ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Tedaviye başlayacağın için heyecanlıydın bi an önce gelmesini istiyordun ama ters tepti. Şimdi merak etme ilaçla eli kulağında olursun adet. Ondan sonra başlasın tedavi. Ben inanıyorum çok kısa bir zamanda 1-2 ay içinde hormonun düzene girecek ve kolaylıkla hamile kalacaksın kuzum. Allah yardımcın olsun önündeki engelleri bir bir kaldırsın yolunu açsın. Sonra da gelsin bebişimiz de berbaer büyütelim inşallah sağlıcakla.
Sana günaydın güzeller güzeli annemizzzzz
Ben şahsen bıraktığın gibiyim cancağızım, evet sen dün yoktunAma iş nedeniyle olabileceği aklıma geldi; malum zaman zaman benim de başıma geliyor
Kuzum evet dediğin gibi heyecanlıyım ve de korkmaya da başladım galibaAdetim dün itibariyle artık tamamen bitti 6. günümdü zaten; adetten sonra 2. gün çektirmiş oluyorum.
Hsg öncesinden ilişki olmayacağı için eşimin sperm testini ertelemek zorunda kaldık yine(hakkaten skandal)
Neyse ben en geç ikimizin de sonuçlarını önümüzdeki hafta c.tesi vermek istiyorum doktorcuma, kadın da bekliyor zaten.
Sonuçlar 1 gün sonra çıkıyormuş, yani en geç Cuma günü çıksa Perşembe numuneyi vermesi gerekiyor.
3 gün perhize göre de bu pazar ilişki olması gerekiyor bizim içinÖyle işte
Siz nasılsınız bakim, daha iyisindir umarım
Şu stres konusunda ben birinci sıradayımKuzum hiç korkma kendini böyle kasma şimdiden. Bak işin doğrusu tabiki acı olacak ama herkesin acı eşiği farklıdır. Bir de sıkıntı yoksa tıkanıklık vs belki de daha az acılı olacaktır. Sonuçta 5 dk bilemedin 10 dk süren bir işlem. Sen sezeryan olmana rağmen 3 saat sancı çekmiş kadınsın. İnan bana hsg o sancının yanında deve de kulak gibidir. Rabbim biz kadınlara dayanma gücü veriyor canım buna emin ol. Değilse o sancılara o acılara o sıkıntılara dayanamaz pes ederdik çocuk falan istemezdik. Hsg den sonra ne kadar ilişki yasağı oluyormuş ki. Sen endişelenme Allah'ın izniyle haftaya cumartesiye hem kendi sonucunu hem eşinin sonucu götürmüş olursun.
Ben iyiyim canım şükür. Aynı devam ediyorum bulantılarla. Yiyebileceğim yiyecekleri yemeğe çalışıyorum. Bir şekilde kahvaltı yaparak çıkıyorum evden bu ara kaşarlı tost ayran iyi geliyor. Kahvaltı yapmasam yapmıcam hiç acıkmıyorum ama geçen gün bunun kötü sonucunu gördüm o yüzden zorluyorum kendimi. Ağzımda naneli şeker naneli sakız günü tamamlıyorum şimdilik
Amin kuzum inşallah doğru zamanda olacak ben de inanıyorum
Birlikte büyütcez, anlatırız artık bebişler büyüyünce hikayelerimizi