- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kıyamam yaa korkman çok normal tabi ki ama çok şükür birşey olmamış çok sevindim senin adına :)
Sen zaten sabırlı ve tecrübeli bi annesin panik yapmazsın :) çok şükür ki kalbini duymuşsun ne mutlu sana :)
Benim şöyle oldu kuzum 4+4 gibi vajinal keseyi 2 tane gördü hatta bana da gösterdi ama ben bişey anlamadım
Sonra 5+2 de karından baktı başka bir doktor özel hastanede tanınmış iyi bir doktor diye gittik ama adamdan nefret ettim resmen, ikiz dediler diyorum ben öyle birşey görmüyorum diyor, çıkabilir mi ilerde görünür mü karından dedim ?
Sen neden ikiz olmaya hevesleniyorsun çok zor bi sürüm beklediğimiz birşey değil dedi
Ben çok bozuldum hemen çıkmak istedim
Bu hafta bi tekrar kendi hastanemde gösteririm olmadı ..o kadar üzülüyorum ki dua et güzel kalbinle ne olur umarım ikisi de benimledir. Kalplerini henüz duymadık
Sağol kuzum çok şükür ciddi bir şey yok.
Kuzum inşallah bebişlerin seninledir. İkisinin de kalp atışlarını duyarsın. Dualarım seninle merak etme.
Şu özeldeki doktorun pek gıcıkmış ne biçim laflar söylemiş boşver kuzum sen onu. Sen bol bol dua et. Hakkında hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun. Belki haklıdır belki ilk doktor yanıldı. Yada iki kese vardı biri sonradan kayboldu. Yada ikisi de orda ama karından görünmesi için çok küçük. Çok net bir bilgim yok ama 6-7 haftalarda ikiz gebelik tanısı koyuyorlar. Bak kuzum bu linke bi göz at.
https://www.bebek.com/ikiz-gebelik-ne-zaman-belli-olur/
Sonuç her ne olursa olsun sen ne olur kendini üzme 1 veya 2 tane sonuçta evladın olacak önemli olan nokta bu sen bu güzel düşünceye odaklan. Rabbim senin için en hayırlısı neyse onu nasip edecektir.
Bu arada belirtiler nasıl gidiyor kuzum bu haftadan sonra kendini göstermeye başlayabilir hazırlıklı ol kuzum.