- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Hahahah4 gözle bekliyorsun hıım, sonra gelsin minnoş bebiş
Amin canım beniminşallah
Bende çok içtenlikle dediklerine inanıyorum, Allah her kulunun imdadına koşar yeter ki sabretmeyi bilelim, hepimizin hayırlı olan bir vakti var tatlım
Canım benim Amin cümlemize de en son bize nasip olsun inşallah, dediğin gibi kuzum her can Allah'a emanet aslında.
Ne kadar endişe etsem de aslında elimden birşey gelmez, olacağı varsa her türlü olur. Nasibi varsa zaten devam eder.
Linklere baktım canım ama benim hangi kategoriye giriyor ki, amoklavin 1000 mg kullandım işte belki duymuşsundur bu antibiyotiği?
Evet canım maalesef, başkalarından bulaştı bana, kayınvalidemlere şu okulların tatil olduğu dönemde görümcem eşi ve çocuklarıyla kalmaya geldiler 2 hafta; hepsi aile boyu hastaydı, onlardan bulaştı bana maalesef.
Ki ben en son çocukluğumda herhalde ateşlenmişimdir, annem bile hatırlamaz.. ama bu grip o kadar ağır geçti ki anlatamam; sürekli ateşim oldu bir kaç gün, zor atlattımBu halimize çok şükür
Soğan kürü bile beni mikroplardan kurtaramadı
Ayy evet yaaaa, şansa bak
eğer hamile değilsem bu akşam adetimin gelmesini istiyorum.
TesekkurlerDevleti bilmiyorum özel de yaptırmıştım ve adetin 3.günü yapıldı.
Kısmet artık canım, bekliyorum ama gelen giden bişey yok daaİnşallah hamilesindir kuzum.test yapacak mısın ?
Canım suç bende aslında hepsi cümbür cemaat hasta olduğunu bile bile nerdeyse her akşam yemeğe gittik oraya bi de gide gele kayınvalidemlere, kaptım işte şifayıKuzum biliyorum genelde verilen bir antibiyotik zaten şimdi baktım gebelik kategorisi B imiş için rahat olsun.
Şimdi anlaşıldı nasıl hasta olduğun 2 hafta full hasta bi aileyle beraber olunca olmaman mucize olurmuş. Neyse ki toparladın kuzum. Rabbim bir daha yaşatmasın. Hayır yani soğan kürü olmasaydın ne olacaktı düşünmek istemiyorum. İyi atlattın yine de canım. Demek ki görümcenler çok sağlam bir mikroba yakalanmışlar.
tatlım, yarın hastaneye gitmiyoruz maalesef, hala adet olmadım ben, onun yerine kıvamlı akıntım var kokusuz böyle, bi de göğüslerim çok acıyoHayırlısı kuzum hamile değilsen gelsin inşallah bu akşam. Senin sıkı takipçinin kuzucum bu ay enteresan bişeler var sende bakalım neye çıkacak. Ya hastalıktan durumun şaştı ya da gebesin. İnşallah hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun bakalim canim bekleyip gorucez artik kirmizilar veya bebis burisi gelecek sen hafta sonu yine de bol bol dinlen. Bu arada Allahtan kizina bulasmamis hastalik bu en guzel teselli. Benim aklim sende canim arada yoklarim buraları sen habersiz birakma bizleri öpüyorum kuzumtatlım, yarın hastaneye gitmiyoruz maalesef, hala adet olmadım ben, onun yerine kıvamlı akıntım var kokusuz böyle, bi de göğüslerim çok acıyo
galiba bu grip ilaçlarından gecikti benim adet, anlamadımnasip artık
Aynen ablam yaaa öldüm resmen dudaklarimi ısırmıştım. Doktorum da senin yerinde başkası olsa burayı inletmişti felan dedi hattaÇok zor bu hsg benim de çok agriku geçmişti
Alla alla yine cok gecti dimi abla.Yok kuzum hala olmadım .Ohh yeni ay yeni başlangıç olsun kuzum senin için.
Aynen abla yaa umudum yuksek o yuzden dort gozleeeHahahah4 gözle bekliyorsun hıım, sonra gelsin minnoş bebiş
Amin canım beniminşallah
Bende çok içtenlikle dediklerine inanıyorum, Allah her kulunun imdadına koşar yeter ki sabretmeyi bilelim, hepimizin hayırlı olan bir vakti var tatlım
Canım benim Amin cümlemize de en son bize nasip olsun inşallah, dediğin gibi kuzum her can Allah'a emanet aslında.
Ne kadar endişe etsem de aslında elimden birşey gelmez, olacağı varsa her türlü olur. Nasibi varsa zaten devam eder.
Linklere baktım canım ama benim hangi kategoriye giriyor ki, amoklavin 1000 mg kullandım işte belki duymuşsundur bu antibiyotiği?
Evet canım maalesef, başkalarından bulaştı bana, kayınvalidemlere şu okulların tatil olduğu dönemde görümcem eşi ve çocuklarıyla kalmaya geldiler 2 hafta; hepsi aile boyu hastaydı, onlardan bulaştı bana maalesef.
Ki ben en son çocukluğumda herhalde ateşlenmişimdir, annem bile hatırlamaz.. ama bu grip o kadar ağır geçti ki anlatamam; sürekli ateşim oldu bir kaç gün, zor atlattımBu halimize çok şükür
Soğan kürü bile beni mikroplardan kurtaramadı
Cok nazli canim bir gorsen. Srnincok seviyorum annecim luffen al diyor. Misafirlikteydik inatlasip dikkat cekmek istemedim . Bakalim hayirlisi olsun . Herseyde bir hayir vardirCanım herşeyin hayırlısı bakalım bekleyip görücez. Umut her zaman var olmazsa kaldığımız yerden yine umut ederek devam ederiz. Ama kızının kucağına olman çok iyi olmamış hastamıydı kuzucuk. Dikkat et canım ilk önce kendi sağlığın için.
Slm cnm .oldunmu adet?cennetkokulumm sen nasılsın bakiiim canım benim kendini yormuyorsun değil mi?
ben bu hafta çok tembelim, hiç birşey yapasım yok; hep yatasım var.
bu hafta hava hep yağmurlu, kapalı; hep uyku modunda takılıyorum kuzum
Senin kalbin su gibi kuzum benim, bende çok inanıyorum, Allah hissettirdiklerini bir bir en hayırlı vakitte sana ve eşine nasip etsin inşallahAynen abla yaa umudum yuksek o yuzden dort gozleee
Sabirla bekliyoruz rabbim bizleri geri cevirmesin ablam cok az kaldi bencee
günaydın cnm, hayır olmadımSlm cnm .oldunmu adet?
Evet canım, çok çok şükür kızım hastalanmadıHayırlısı olsun bakalim canim bekleyip gorucez artik kirmizilar veya bebis burisi gelecek sen hafta sonu yine de bol bol dinlen. Bu arada Allahtan kizina bulasmamis hastalik bu en guzel teselli. Benim aklim sende canim arada yoklarim buraları sen habersiz birakma bizleri öpüyorum kuzum
Cumlemize ablam insallahSenin kalbin su gibi kuzum benim, bende çok inanıyorum, Allah hissettirdiklerini bir bir en hayırlı vakitte sana ve eşine nasip etsin inşallah
günaydın cnm, hayır olmadım
bugün itibariyle 1 gün gecikmeye girdim, belki bugün olurum
Canım pikin üstüne ekleyeceksin ben öyle hesapladımkızlar ben hala regl olmadım, bugün olacak gibi hissetmiyorum, benim bu ay ovulasyon testlerim 24'ün de pik yapmıştı ve taa 26'sı akşamında testim siliklemişti..
bu ay ovulasyonum 2 gün sürdü, sanırım bu ay rötarlı adet olacağım, 2 gün kadar haliyle
şimdi ben +14 koyup hesaplamak için 24' e mi ekleyeceğim yani pik olan güne mi yoksa 2. çizginin silikleştiği gün olan 26'nın üstüne mi 14 eklemem lazım?
Sen yine iyi atlatmissin çok şükürAynen ablam yaaa öldüm resmen dudaklarimi ısırmıştım. Doktorum da senin yerinde başkası olsa burayı inletmişti felan dedi hatta
evet canım bu ay yumurtlamam 2 gün sürdü, pik olarak 2 gün kaldı dolayısı ile doğru çıkıyor öyle hesaplayıncaCanım pikin üstüne ekleyeceksin ben öyle hesapladım