Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum biliyorum genelde verilen bir antibiyotik zaten şimdi baktım gebelik kategorisi B imiş için rahat olsun.

Şimdi anlaşıldı nasıl hasta olduğun 2 hafta full hasta bi aileyle beraber olunca olmaman mucize olurmuş. Neyse ki toparladın kuzum. Rabbim bir daha yaşatmasın. Hayır yani soğan kürü olmasaydın ne olacaktı düşünmek istemiyorum. İyi atlattın yine de canım. Demek ki görümcenler çok sağlam bir mikroba yakalanmışlar.

Ayy evet yaaaa, şansa bak
eğer hamile değilsem bu akşam adetimin gelmesini istiyorum.

Hayırlısı kuzum hamile değilsen gelsin inşallah bu akşam. Senin sıkı takipçinin kuzucum bu ay enteresan bişeler var sende bakalım neye çıkacak. Ya hastalıktan durumun şaştı ya da gebesin. İnşallah hayırlısı olsun.

İnşallah hamilesindir kuzum.test yapacak mısın ?
Kısmet artık canım, bekliyorum ama gelen giden bişey yok daa
Canım suç bende aslında hepsi cümbür cemaat hasta olduğunu bile bile nerdeyse her akşam yemeğe gittik oraya bi de gide gele kayınvalidemlere, kaptım işte şifayı
Allah'tan kızıma bulaşmadı çok şükür

tatlım, yarın hastaneye gitmiyoruz maalesef, hala adet olmadım ben, onun yerine kıvamlı akıntım var kokusuz böyle, bi de göğüslerim çok acıyo
galiba bu grip ilaçlarından gecikti benim adet, anlamadımnasip artık

Hayırlısı olsun bakalim canim bekleyip gorucez artik kirmizilar veya bebis burisi gelecek sen hafta sonu yine de bol bol dinlen. Bu arada Allahtan kizina bulasmamis hastalik bu en guzel teselli. Benim aklim sende canim arada yoklarim buraları sen habersiz birakma bizleri öpüyorum kuzum

Aynen abla yaa umudum yuksek o yuzden dort gozleee
Sabirla bekliyoruz rabbim bizleri geri cevirmesin ablam cok az kaldi bencee

Cok nazli canim bir gorsen. Srnincok seviyorum annecim luffen al diyor. Misafirlikteydik inatlasip dikkat cekmek istemedim . Bakalim hayirlisi olsun . Herseyde bir hayir vardir

Aynen abla yaa umudum yuksek o yuzden dort gozleee
Sabirla bekliyoruz rabbim bizleri geri cevirmesin ablam cok az kaldi bencee
Senin kalbin su gibi kuzum benim, bende çok inanıyorum, Allah hissettirdiklerini bir bir en hayırlı vakitte sana ve eşine nasip etsin inşallah
Slm cnm .oldunmu adet?
günaydın cnm, hayır olmadım
bugün itibariyle 1 gün gecikmeye girdim, belki bugün olurum

Evet canım, çok çok şükür kızım hastalanmadı
Tamam kuzum haber veririm tabi, şu ana kadar gelen bişey yok bakalım, çok belim ve karnım ağrıyor ama dün akşamdan beri, bugün olurum belki artık canım
hastane işi de iptal oldu, ben gidemiyorum diye eşimde gitmedi tabi, çok şanslı yaaaaa bu adam yine dört ayak üstüne düştü

Cumlemize ablam insallah

Kuzular günaydınnn :) ünv hastanesinde ilk basktırdığımda da vajinal bakıp çift kese görünmüştü hatırlarsınız 4+6 da
özel hastanede gittiğim doktor da karından bakım tek kese dedi..
ALlahım hep beni mi bulur :)
Biri çift görüyor diğeri tek ikisi de ısrarcı ve Emin’ler ben anlayamadım Kızlar

Canım pikin üstüne ekleyeceksin ben öyle hesapladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…