- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Insalalh sali gunu akinti icinde kan lekeri vardi 3 gunn surdu bitti adet niyetinemi geldi artik bilemiyorum 1 hafta bekler dr a giderimBilmez miyim bu lanet pco yu olsun gelir gelir
Canim mrb maalesef hala olmadim ben sanırım bu ay olmayacağım ben. Domtor işini naptınız kuzum?themis_ kuzum naber, ben bugün oldum çok şükür regl, inşallah sende haftasonu olursun bir an evvel
İlk şoku atlattım bende
Tatlım benim 5 gun gecti hala yok maalesefAlla alla yine cok gecti dimi abla.
Hepimiz icin yeni guzel başlangıçlar olsun ablam
Canim ben daha adet bile olamadim. 5gun geçti gelmiyo maalesef. O yüzden umudum yok benim önümüzdeki iki uc ayHadi gözün ayrın canım, inşallah şuabt ayı sen vethemis_ işin bebiş getirir
Neden olmasınnn sen ovu da deniyor musun bir de ateş takibi yap, ben ovulasyon ateş takibi kür üçünü birden yapmıştımCanim ben daha adet bile olamadim. 5gun geçti gelmiyo maalesef. O yüzden umudum yok benim önümüzdeki iki uc ay
Sağol canım, bu ay adet olduğuma pek üzülmedim; çünkü 8-9 gün kadar grip ilaçları ve antibiyotik kullanmıştımHadi gözün ayrın canım, inşallah şuabt ayı sen vethemis_ işin bebiş getirir
Anladım canım hayırlısı inşallah :)Sağol canım, bu ay adet olduğuma pek üzülmedim; çünkü 8-9 gün kadar grip ilaçları ve antibiyotik kullanmıştım
İnşallah canım artık bahara kaldı
sana da iyi akşamlar tatlım, evet oldum canımSelam kizlar hepinize iyi aksamlar.
junes kuzum regl olmuşsun hayırlısı olsun atlattigin gripten dolayi zaten cok da icine sinmemisti bu ay. İnsallah icine sindigi gibi en hayirli zamanda olsun bebis. En azindan belirsizlik kafandan gitti rahatladin. Randevunu da almışsın eminim hersey guzel ilerleyecek kuzum birde ksitlerden kurtuldugunuogren iyice kafan rahatlasin.
@Azra 1 canim senin icinde hakkinda hayirlisi olsun ilk randevunda vajinalultroson olduğu icin gorunmesi kolay ama simdi karindan bakilan ultrasonda hemen gorunmeyebilir hatta bazilari 6 veya 7 haftalarda goruyorlar ikinci keseyi. Sen sıkma canını hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
@pinkpinkblue canim sende kensini strese sokma hersey olacagina variyor nasilsa rahatla kuzum hayirli vakti gelince olacak nasilsa bizler dua edice. insallah Hersey gonlumuzce olsun kuzum
canım yaa, üzülme sende güzel bir şekilde bahara hazırlanalım bari, ne diyeyimDayanamadim aksamustu test yaptim ve negatif cikti canim. Hayirlisi olsun. Kizimda durmadan kardesim var karninda diyo bebegimiz var diyo ona uzuluyorum.
tatlım hala stresini yapıyorsun bak ama, sen böyle yaptıkça hem üzülüyorsun hem vücudunu strese sokuyorsun, atmaya çalış kafandan elbet gelecek neden gelmesin ki değil mi ama, merak etmeCanim mrb maalesef hala olmadim ben sanırım bu ay olmayacağım ben. Domtor işini naptınız kuzum?
Canm benim yaa kiyamam. Gercekten tam aynilarmis harektleri. Benim kizimda etrafa soyluyor kardesim olucak bir suru hayallerini anlatiyor. Deminde gelmis seni nasil sevdigimi bi bilsen diyor tutamadim basladim aglamaya onuda uzdum yok yerecanım yaa, üzülme sende güzel bir şekilde bahara hazırlanalım bari, ne diyeyim
benim kızımda aynı senin kızın gibi, daha dün akşam geldi şak diye karnımdan öpüverdi, annecim noldu ki dedim, kardeşimi öptüm; ben onunla konuşucam diyo
babasıyla ne diyeceğimizi şaşırdık
bi kaç aydır böyle işte, geçen gün de anneannesi ve dayısına demiş ki biliyor musunuz benim yakında kardeşim olacak, annemin karnında bebiş var filan neler neler anlatmış; anneme doğrusunu söylüyorum kadında şok oldu, sakladığımı düşünüyor
herkesin yanında anlata anlata mahçup oluyorum artık etrafa walla, nolacak böyle bilmiyorum
çok üzülüyorum yaaaaa, içim gidiyordaha 3.5 yaşında anlatamıyorum
Hakkaten oyle ablam yaa tam ortadasın yani ne gebelik ne de regl cidden diyecek birsey bulamiyorum ..Tatlım benim 5 gun gecti hala yok maalesefanlamadım ben bu işi .inan sıkıldım artık hamilelik desen yok, ilaca basliycam regl yok saka gibi bir durum yani
bende pco yok canım, ama 3 ay önce tesadüfen sağ overda çikolata kisti olduğunu öğrendimCanm benim yaa kiyamam. Gercekten tam aynilarmis harektleri. Benim kizimda etrafa soyluyor kardesim olucak bir suru hayallerini anlatiyor. Deminde gelmis seni nasil sevdigimi bi bilsen diyor tutamadim basladim aglamaya onuda uzdum yok yere.en fazla 3ay daha denerim sonra tedaviye baslarim diye dusunuyorum. Pco mu var sendede canim ?
Canim adete kadar yapmıştım sonrasında yapmadım. Tekrar tekrar olmaz diyeNeden olmasınnn sen ovu da deniyor musun bir de ateş takibi yap, ben ovulasyon ateş takibi kür üçünü birden yapmıştım
Gunde bir tane karışım içiyorum luzum aslında karıştırmıyorum da ama anlamadim .stres yapilmayack gibi degil ki acayip kafama taktimtatlım hala stresini yapıyorsun bak ama, sen böyle yaptıkça hem üzülüyorsun hem vücudunu strese sokuyorsun, atmaya çalış kafandan elbet gelecek neden gelmesin ki değil mi ama, merak etme
lütfen o papatya çayı iç ama diğer bitkilerle de çok karıştırma midene yüklenme çok bak
Ben de bilmiyorum napacagimi kuzumHakkaten oyle ablam yaa tam ortadasın yani ne gebelik ne de regl cidden diyecek birsey bulamiyorum ..
Anladim cnm. Insallah bu ay olur. Bi arkadasim cay bardagi buyuklugundeki cikolata kisti ile 2 cocuk dunyaya getirdibende pco yok canım, ama 3 ay önce tesadüfen sağ overda çikolata kisti olduğunu öğrendim
hormon testlerim o zaman gittiğimde çok iyi çıkmıştı, doktorum da daha çok yeni olmuş, cm olarak da küçüktü bayağı, hamilelik için engel hiç bişey yoktu; ama 5 ay bitti artık deniyoruz hala yok, bana göre de uzun bir zaman çünkü 5 aydır da ovulasyon testi ile takip ederek bizzat en verimli haftayı değerlendiriyoruz ona rağmen tutması beni ümitsizliğe düşürüyor artık cidden
Ama şöyle bişey olmuştu ay sonunda 30 yada 31 cok emin değilim kasiklarimda ağrı ve sarı akintim olmuştu. Hatta doktor test yapmasa gebeyim sanırdım falan diye düşündüm. Ovu testi yaptim ikinci cizgi silik çıktı şaşırmıştım hatta ama hatalı diye düşündüm hic aklima gelmedi ki tekrar yumurtlamış olmak.hakikaten yumurtadim mi ki ben? Eger öyleyse 13 yada 14unde regl olcam demektir.Neden olmasınnn sen ovu da deniyor musun bir de ateş takibi yap, ben ovulasyon ateş takibi kür üçünü birden yapmıştım
İnşallah canım, beklemeye devamAnladim cnm. Insallah bu ay olur. Bi arkadasim cay bardagi buyuklugundeki cikolata kisti ile 2 cocuk dunyaya getirdibu sana umut olsun canim :)
Napsan ki canım, doktorunu arayıp söylesen mi yarınGunde bir tane karışım içiyorum luzum aslında karıştırmıyorum da ama anlamadim .stres yapilmayack gibi degil ki acayip kafama taktim