Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler Günaydın,
Ben de dün akşam gebelik testi yaptım, negatif çıktı:KK43:
Günaydın balım:KK200:

Olsun belki geç döllenme olur,belki de henüz nasibi bu ay değildir.Çok iyi biliyoruz ki zamanını bekliyor kuzularımız:anne:
Mesela ben de şu an adet olmayı bekliyorum heyecanla ki ilaçlarıma başlayım 1 gün geçti ve gebelik yok :KK43:
Yani bebişin olmadığından emin olunca dört gözle adeti bekliyor insan:KK49:
Senin de yoksa ayet; inşallah yeni adet döneminde mis gibi temizlenir ve öbür aya hazırlanırsın kuzum:KK76:

Günaydın kuzum, bat ne zamandı, erken yaptıysan du bakalım daha, ben senden çok umutluyum ya cennetkokulumm cennetkokulumm gibi sen de kısa sürede hamile kalacaksın canım bence ,öyle hissediyorum
Günaydın tatlı annişş:anneadayı::nazar:
Canım 3 gün var, yani dün akşam yaptığımda 4 gün kalmıştı aslında.
ben normalde gebelik testi yapmazdım biliyorsun bu ay grip nedeniyle antibiyotik ve başka bir sürü grip ilaçları da kullandım, erken davranıp öğrenmek istedim aslında, ona göre ilaçları yarıda keserdim ama çıkmadı kuzum.
Ben hiç üzülmedim çünkü dediğim gibi 1 haftadır günde 2000 gr antibiyotik alıyordum, içim rahat etmezdi.
Hayırlısı değilmiş:KK51:

Canım benim günaydın;
eşin nasıl tepki verdi ay çok heyecanlı yaa:emir_bebek::emir_bebek:
Günaydın kuzum
Yazmıştım buraya daha önce hatırlarsınız belki..
Eşime bi cafe de pasta üstü kapalı gelmiş içinden emzik çıkmıştı.. eşim çok heyecanlanmış ağlamış bana garsona herkese sarılmıştı :)
Şimdi asıl olay dün :) aynı yere gittik bu sefer arkadaşlarımızla yine aynı şekilde aynı garson pastayı getirdi eşim “nasıl yani aynı süprizi iki kere mi yapıyorsun dedi” içinde iki emzik görünce şok defalarca şaka mı diye sordu gülme krizlerine girdik o kadar şaşkındı ki

Günaydın balım:KK200:

Olsun belki geç döllenme olur,belki de henüz nasibi bu ay değildir.Çok iyi biliyoruz ki zamanını bekliyor kuzularımız:anne:
Mesela ben de şu an adet olmayı bekliyorum heyecanla ki ilaçlarıma başlayım 1 gün geçti ve gebelik yok :KK43:
Yani bebişin olmadığından emin olunca dört gözle adeti bekliyor insan:KK49:
Senin de yoksa ayet; inşallah yeni adet döneminde mis gibi temizlenir ve öbür aya hazırlanırsın kuzum:KK76:
Günaydın tatlım, evet kuzum bende bu ay çok heyecanlıyım çünkü benimde doktorcumda kontrolüm vaaaaaaaaarr:rolleyes:
Çok ama çok merak ediyorum çikolata kistlerim ne alemdeler:KK8:Soğan kürleri işe yaradı mı?
Ayrıca eşimle birlikte gideceğiz, doktorum belki ondan da sperm testi ister, yönlendireceğini umut ediyorum; çünkü çok ciddi bir şekilde görüşeceğim artık.
Ayrıca rahim filmi içinde görüşeceğim görüşünü bu konuda da çok merak ediyorum.
Bakalım biz bu ay en az 2 kere doktora gideceğiz gibi görünüyor; sonrasında adet bitiminde belki rahim filmi için ve eşimin sperm testi için vs. tekrar gitmemiz gerekir çünkü; bakalım bir yol haritası çizeceğiz inşallah, 5 ay oldu artık çünkü bir arpa boyu yol almadım:KK42:

Günaydın tatlım, evet kuzum bende bu ay çok heyecanlıyım çünkü benimde doktorcumda kontrolüm vaaaaaaaaarr:rolleyes:
Çok ama çok merak ediyorum çikolata kistlerim ne alemdeler:KK8:Soğan kürleri işe yaradı mı?
Ayrıca eşimle birlikte gideceğiz, doktorum belki ondan da sperm testi ister, yönlendireceğini umut ediyorum; çünkü çok ciddi bir şekilde görüşeceğim artık.
Bakalım biz ay en az 2 kere doktora gideceğiz gibi görünüyor; sonrasında adet bitiminde belki rahim filmi için ve eşimin sperm testi için vs. bakalım bir yol haritası çizeceğiz inşallah, 5 ay oldu artık çünkü bir arpa boyu yol almadım:KK42:
İnşallah ranbim kısa süre de kucağınıza verir.. hiç beklemediğin zaman da öyle bir gelecek ki mucizen sen bile inanamayacaksın

İnşallah ranbim kısa süre de kucağınıza verir.. hiç beklemediğin zaman da öyle bir gelecek ki mucizen sen bile inanamayacaksın
Amin tatlım benim, nasip artık; ben çok inanıyorum, canı gönülden, olmuyorsa cidden benim için bizim için hayırlısı değilmiş.
En hayırlı ve güzel zamanda nasip olsun tüm isteyenlereeeeee:anneadayı:

Amin tatlım benim, nasip artık; ben çok inanıyorum, canı gönülden, olmuyorsa cidden benim için bizim için hayırlısı değilmiş.
En hayırlı ve güzel zamanda nasip olsun tüm isteyenlereeeeee:anneadayı:
Kesinlikle, süreç çok yorucu olabiliyor ama bi bakmışsın o sürece bile girmemişsin kendi kendine oluvermiş.. bana ne prof lar çocuğun olmaz sesi daha 17 yaşındayken bi bilsen ..Allah işte mucizelerim meğer benimleymiş

Günaydın kuzum
Eşime bi cafe de pasta üstü kapalı gelmiş içinden emzik çıkmıştı.. eşim çok heyecanlanmış ağlamış bana garsona herkese sarılmıştı :)
Şimdi asıl olay dün :) aynı yere gittik bu sefer arkadaşlarımızla yine aynı şekilde aynı garson pastayı getirdi eşim “nasıl yani aynı süprizi iki kere mi yapıyorsun dedi” içinde iki emzik görünce şok defalarca şaka mı diye sordu gülme krizlerine girdik o kadar şaşkındı ki
Harika olmuş canım. :KK48:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:dua:

Amin kuzum, şu avatarındaki fotoğraf var ya o benim hayalim, hamile olunca kızımdan rica edeceğim kardeşini öpsün göbüşümden diye, hahahaahh:KK45::KK45:
Aynen benim de kizim o kadar çok seviyor ki daha yokken karnımı olunca napar bilmiyorum :) Rabbim tum isteyenlerle bize de nasip etsin insAllah

Bakalım biz bu ay en az 2 kere doktora gideceğiz gibi görünüyor; sonrasında adet bitiminde belki rahim filmi için ve eşimin sperm testi için vs. tekrar gitmemiz gerekir çünkü; bakalım bir yol haritası çizeceğiz inşallah, 5 ay oldu artık çünkü bir arpa boyu yol almadım:KK42:
İnan doktor takibinde olmak insanı o kadar rahatlıyor ki.En azından neden olduğunu ya da olmadığını biliyorsun.
Senin kistlerin inşallah gitmiştir kuzum,gitmemiş olsa bile gebeliğe engel değil @Azra 1 arkadaşımız buna güzel örnek.
Eşinin de senin de içi rahatlar ve kontrollü bir şekilde yolunuza devam edersiniz.Rahim filmi için doktorunun görüşünü merak ediyorum benimki 1 yıl olmadan yaptırmak istemedi.

Kesinlikle, süreç çok yorucu olabiliyor ama bi bakmışsın o sürece bile girmemişsin kendi kendine oluvermiş.. bana ne prof lar çocuğun olmaz sesi daha 17 yaşındayken bi bilsen ..Allah işte mucizelerim meğer benimleymiş
Kesinlikle canım, Allah yavruşlarını sana bağışlasın inşallah.
Darısı olmayanlara inşallah, bizim de 5 ay oldu henüz ama bana çok uzun bir zaman gibi geliyor.
Sen bakma bu kadar soğukkanlı davrandığıma denemeye başladığımızın 2. ayında ne ağlama krizlerine girerdim; 2 ay böyle üst üste 2-3 gün ağlardım regl olunca; şimdi 2 aydır da gülüp geçiyorum ağlamıyorum.
Öyle böyle derken işte 5 ay oldu, bitti bile:deli:

Kesinlikle canım, Allah yavruşlarını sana bağışlasın inşallah.
Darısı olmayanlara inşallah, bizim de 5 ay oldu henüz ama bana çok uzun bir zaman gibi geliyor.
Sen bakma bu kadar soğukkanlı davrandığıma denemeye başladığımızın 2. ayında ne ağlama krizlerine girerdim; 2 ay böyle üst üste 2-3 gün ağlardım regl olunca; şimdi 2 aydır da gülüp geçiyorum ağlamıyorum.
Öyle böyle derken işte 5 ay oldu, bitti bile:deli:
Ben 9 ay :) ah o gebelik testine verdiğim paralarla şimdiye neler alırdım :) hahaha şaka bir yana o kırmıılar isteyen her annenin kabusu , hayır görünce de acaba üstüne mi gördük diyoruz :)

Aynen benim de kizim o kadar çok seviyor ki daha yokken karnımı olunca napar bilmiyorum :) Rabbim tum isteyenlerle bize de nasip etsin insAllah
Ayyy canım geçen hafta aile yemeğindeyken benim afacan herkesin içinde demesin mi 'benim bir kardeşim olacak, annemin karnında bebek var' diye, masada herkes şooook:KK57: eşim ve ben daha da şok, kalakaldım öyle; insanlara ne diyeceğimi bilemedim.
Herkes bir sevindi zaten sizden bekliyorduk uzun bir süredir kardeş müjdesi vs. yok öyle birşey dedim, hayali olarak anlatıyor bir süredir felan zor toparladım durumu, gerçi hala inanmadı bizimkiler sakladığımı düşünüyorlar:KK53::KK48::KK70:

İnan doktor takibinde olmak insanı o kadar rahatlıyor ki.En azından neden olduğunu ya da olmadığını biliyorsun.
Senin kistlerin inşallah gitmiştir kuzum,gitmemiş olsa bile gebeliğe engel değil @Azra 1 arkadaşımız buna güzel örnek.
Eşinin de senin de içi rahatlar ve kontrollü bir şekilde yolunuza devam edersiniz.Rahim filmi için doktorunun görüşünü merak ediyorum benimki 1 yıl olmadan yaptırmak istemedi.
Yaaaaa:KK64: muhtemelen benim ki de öyle der herhalde:ukala:
Bakalım artık ben bir de yumurtlama takibi de istemeyi düşünüyorum, diyorum ya aklıma kendimce gelen tüm çözüm yollarını görüşeceğim bakalım o da belki yönlendirir, inşallah canım.
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Ben sana hep diyorum sen en geç Nisan'da gebesin:anneadayı::KK200:
Olana da olmayana da BİN ŞÜKÜR:dua:
Ben 9 ay :) ah o gebelik testine verdiğim paralarla şimdiye neler alırdım :) hahaha şaka bir yana o kırmıılar isteyen her annenin kabusu , hayır görünce de acaba üstüne mi gördük diyoruz :)
Haahhh, dimi ya:bicak:

Kızçeler Günaydın,
Ben de dün akşam gebelik testi yaptım, negatif çıktı:KK43:

Hayırlısı olsun canım açıkçası belirtiler ve ovulasyon testi beni umutlandırmıştı ama olsun. Biz hep hayırlı zamanda sağlıklı olsun diye dua ediyoruz demek ki bu ay uygun zaman değilmiş. Bi ay daha geç olsun kafan rahat olsun değilse hep kafanda kuracaktın bu kadar ağır ilaçlar aldım bişey olur mu diye. Hem dediğin gibi bu ay doktor kontrolün var inşallah herşey yolunda gidecek ve kistinde yok olmuş olacak. Doktor kontrolü çok önemli baksa BilgeUfuk BilgeUfuk kuzumuz neler neler öğrendi kontrollerde. Bazen basit bişey bile engel olabiliyor. Ben senin adına sevindim bu ay olmamasına zaten sende çok çok olgunsun artık hayırlısını zamana bırakmakla. Ben hissediyorum yakın zamanda senden de alıcaz bu güzel haberi :KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:

Günaydın kuzum

Canım çok güzel sürpriz olmuş gerçekten adamcağız şoka girmiştir aynı süprizi tekrar görünce hele birde içinden 2 emzik çıkması donmuş almıştır. Dilerim her gününüz böyle güzel süprizlerle neşe içinde geçsin. Hele birde yavrucuklar gelince eviniz neşe ve huzur dolsun taşsın:dua::dua::dua::nazar:

Hayırlısı olsun canım açıkçası belirtiler ve ovulasyon testi beni umutlandırmıştı ama olsun. Biz hep hayırlı zamanda sağlıklı olsun diye dua ediyoruz demek ki bu ay uygun zaman değilmiş. Bi ay daha geç olsun kafan rahat olsun değilse hep kafanda kuracaktın bu kadar ağır ilaçlar aldım bişey olur mu diye. Hem dediğin gibi bu ay doktor kontrolün var inşallah herşey yolunda gidecek ve kistinde yok olmuş olacak. Doktor kontrolü çok önemli baksa BilgeUfuk BilgeUfuk kuzumuz neler neler öğrendi kontrollerde. Bazen basit bişey bile engel olabiliyor. Ben senin adına sevindim bu ay olmamasına zaten sende çok çok olgunsun artık hayırlısını zamana bırakmakla. Ben hissediyorum yakın zamanda senden de alıcaz bu güzel haberi :KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:
Günaydın canım benim, nasılsınız?:KK36:
Evet kuzum normalde hiç gebelik testi yapmazdım ama sırf ilaçlara devam edip etmeme amacıyla yaptım net bir şekilde öğreneyim diye, bence de bu ay olmaması çok çok iyi oldu.
Ayy doktor kontrolümü de aşırı merak ediyorum, bir an önce regl olup hemen 2. günü için randevu alıp eşimi de ayarlayıp gideceğiz inşallah:KK9:
Bakalım merak içindeyim baya baya, hazır eşimde istekliyken halledelim de çıksın aradan.
Bende çok ama çok inanıyorum ve eminim kuzum hayırlı değilmiş ki Rab'bim nasip etmedii

X