Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim şoktayım hiçbirşey yiyemedim şoktayım hala ellerim titriyor ...
Ailede var babanem ikiz
Hadi taşınamazsan bakamazsam Allahım bana güç ver

Kuzum hiç birşeyi kafana takma endişeye hiç gerek yok. Rabbim her zaman dağına göre kar verir. Öyle bir taşırsın öyle bir üstesinden gelirsin ki sen bile şaşarsın haline. Herşey çok güzel olacak canım emin ol. rabbim sana çok kolaylıklar verecek. Bazılarına 1 tane bile üstesinden gelmek zor oluyorken bazıları çok kolay büyütüyor kimisi de senin gibi 2 taneyi kimi zorlukla kimi kolaylıkla sağlıcakla büyütecek emin ol. :KK200:

Canlarim cigerlerim mrb. Hepinizi çok çok aşırı özledim. Veee ben kocamın yanındayım ayy ne özlemişim hic sormayın. Artk burda olduguma gore kk dan da cikmak yok. Her birseyimi hallettirdim diye dusunuyorum. Artk beybi beklemeye devam. Benim guzel şirin cici annelerim nerde ozledim sizi hemde çoook cennetkokulumm cennetkokulumm badenzi badenzi vee tabiki sizleri de @begonya_ junes junes :KK200::KK200:

Hoş geldin kuzum benim bizde seni çok özledik. Artık doya doya hasret gideririz beraberiz çok şükür tekrar.
Bende artık daha avantajlı olacağını düşünüyorum canım. Türkiye'deyken baya bir prüzleri giderdiğine inanıyorum. İnşallah bundan sonra senin için herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyle. Yakında güzel haberlerini bekliyorum kuzum :KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Bakacak kimsemiz de Yok onun annesi de benim annem de...
Ne yapacağım bilmiyorum işten mi çıkarım ne yaparım.
ALlahım sabır ve güç versin bana dua edin lütfen
Şuan bebek için uğraşan arkadaşlarım ... beni tanıyorsanız bilirsiniz 9 ay gebelik oluşmadı neler denedim.. ama şimdi herşey çok farklı Allahtan umudunuzu kesmeyin herşey yoluna girecek sizlere de çok çok dua ediyorum ... ben hep derim umut herzaman vardır hayatın keyfini çıkarın

Hoş geldin kuzum benim bizde seni çok özledik. Artık doya doya hasret gideririz beraberiz çok şükür tekrar.
Bende artık daha avantajlı olacağını düşünüyorum canım. Türkiye'deyken baya bir prüzleri giderdiğine inanıyorum. İnşallah bundan sonra senin için herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyle. Yakında güzel haberlerini bekliyorum kuzum :KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bende oyle dusunuyorum ablam bir bir hallediyoruz bakalim sonunda ve hatta en yakin zamnda guzel haberimiz olcak insallah:KK200::KK200:

Canlarim cigerlerim mrb. Hepinizi çok çok aşırı özledim. Veee ben kocamın yanındayım ayy ne özlemişim hic sormayın. Artk burda olduguma gore kk dan da cikmak yok. Her birseyimi hallettirdim diye dusunuyorum. Artk beybi beklemeye devam. Benim guzel şirin cici annelerim nerde ozledim sizi hemde çoook cennetkokulumm cennetkokulumm badenzi badenzi vee tabiki sizleri de @begonya_ junes junes :KK200::KK200:
Biz de seni çok özledik kuzucum, ohh kocaya da kavuşmuşsun ne mutlu :KK200::KK37: O zaman gelsin bebişşşşş hobaa:emir_bebek::anneadayı::KK200::halay::halay:

Kızlar şoklardayımmmmmm 2 kese göründü şaka gibi ikizmiş
Yaaa canım çokk sevindim senin adına :KK200::KK200: Mutluluk iki kat oldu şuan :KK37: benim de hep hayalimdi ikizlerim olması ama heralde bulantılara dayanamazdım Allah dağına göre kar veriyor :KK70: bu güzelliği senin yaşamana çokk ama çok sevindim canım benim Allahım her iksini de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :dua::dua: İnşallah hamişliğin de çok güzel geçsinn :dua::KK200::KK200:

Şuan bebek için uğraşan arkadaşlarım ... beni tanıyorsanız bilirsiniz 9 ay gebelik oluşmadı neler denedim.. ama şimdi herşey çok farklı Allahtan umudunuzu kesmeyin herşey yoluna girecek sizlere de çok çok dua ediyorum ... ben hep derim umut herzaman vardır hayatın keyfini çıkarın

Kuzum boşver endişeleri şimdi sen tadını çıkar. Vakti zamanı gelince Rabbim öyle kolay yollar çizer ki sana. Sen her işini Allah'a bırak o en güzel şekilde senin hayatını yönlendirir. Herşeyin bir yolu bir çaresi vardır. Sadece olmuşla ölmüşe çare yoktur. Geri kalanı evelAllah bir şekilde olur.

Kuzucum Allah o gücü verir sen hiç merak etme için ferah tut, yaşayacağınız güzellikleri düşünn ayy evin içi şenlenecek resmenn :KK37::KK37: Maşallah 41 kere ! darısı diğer kızlarımın başına tez zamanda :dua::dua:

Kuzucum Allah o gücü verir sen hiç merak etme için ferah tut, yaşayacağınız güzellikleri düşünn ayy evin içi şenlenecek resmenn :KK37::KK37: Maşallah 41 kere ! darısı diğer kızlarımın başına tez zamanda :dua::dua:

Amin kuzum inşallah Rabbim hepsine nasip etsin tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını. İsteyene de böyle çifter çifter versin ne güzel:emir_bebek::emir_bebek: çok şükür Allah'a bize yaşattığı mucizelere:dua::KK200::nazar:

Yaaa canım çokk sevindim senin adına :KK200::KK200: Mutluluk iki kat oldu şuan :KK37: benim de hep hayalimdi ikizlerim olması ama heralde bulantılara dayanamazdım Allah dağına göre kar veriyor :KK70: bu güzelliği senin yaşamana çokk ama çok sevindim canım benim Allahım her iksini de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :dua::dua: İnşallah hamişliğin de çok güzel geçsinn :dua::KK200::KK200:
Saol canım benim.. vallahi dondum kaldım eşime nasıl diyeceğim sevinecek mi ? Nasıl bakacağız ? Doğurabilecek miyim ... zayıf ufak tefek bişeyim her tarafım çatlatacak ... şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum Asllahım bana mantık ve sabır versin

Saol canım benim.. vallahi dondum kaldım eşime nasıl diyeceğim sevinecek mi ? Nasıl bakacağız ? Doğurabilecek miyim ... zayıf ufak tefek bişeyim her tarafım çatlatacak ... şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum Asllahım bana mantık ve sabır versin

Kuzum sen şimdi yeniden güzel bir sürpriz hazırla eşine bu haberi ver emin ol o da senin kadar şaşıracaktır ama siz üstesinden gelirsiniz. Benim halamın kızının da ikizleri vardı emin ol kilo bile alsan çabuk verceksin. Yani kuzenim öyle ki ikizlerden sonra 3. bile yaptı şimdi görsen 3 tane cimcime kızları var. Zayıf olmana takılma Rabbim vücuduna o güzü kuvveti varecektir. Sana bunları nasip ettiyse emin dayanma gücünü de Rabbim verir.

pıddırcııııııım, naber
bende özledim kızz seniii, ohhh kavuştun bak sevdiceğine emii:KK200::nazar: yerim senii bal suratt seni
şükür kavuşturana bebeim, hoşgeldin tekrar:KK36:

Dediğin gibi kuzum herşeyin hayırlsını ve sağlıklısını istiyoruz zaten. Rabbim sana da en hayırlısını ve sağlıklısını versin.

Ahhh kuzum benim ya kıyamam sana nasıl da fena kapmışsın şifayı Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin canım. Öncelik tabi ki sensin. Bizim temennimiz önce senin iyi olman sonra da hayırlısıyla tekrar anne olman. Tabi bu da imkansız diye bir şey değil. Bir çok insanı duydum grip olupta hamile kalan. Ama en önemlisi sağlıklı olmanız. O yüzden Rabbim senin için en doğru en hayırlı olanını nasip etsin. :dua:

Kuzum hasta da olunca belirtiler dediğin gibi karışması normal neye yoracağını bilemez insan. Bebişimiz geldiyse Rabbim onu koruyacaktır kuzum bi çok insan ilaç kullanmak zorunda kalabiliyor. Ama gelmediyse de Rabbim onu annesi iyileşip sağlığına kavuşunca nasip etsin. Ovulasyon testinin böyle çıkması ne anlama geliyordu kuzum sen bi kere daha yapmıştın kesin hamile değilim demiştin.
Oğluşum için sağol teyzesi :KK200:

Bende senin için sağlık ve şifa dolu bir hafta diliyorum kuzum tekrar sağlığına kavuşman dileğiyle çok güzel bir hafta olsun ssenin için de:KK200::KK19:
İyi yürekli arkadaşım, her zaman ki gibi iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler:KK200::KK36::KK37:
Amin canımıniçin Amin, cümlemize nasip olsun inşallah en hayırlı vakitte:dua:
Bugün daha da iyiyim canım, ilaçlar işe yaradı
Senin bitkisel karışımlar da baya etkili oldu bende tabi, tekrar çok sağol kuzum
Aynen canım hem grip hem adet öncesi hepsi birbirine girdi işte, ben gayet sakin bekliyorum
Zaten olmasa bile bu ay çikolata kistlerim için kontolüm var eşimle birlikte gideceğiz bu sefer bu bizim için de güzel bi ilerleme olur bence, bakalım hem bendeki son durum neymiş, hem de eşim değerlendirilir belki de, hayırlısı artık bizim için de bakalım, dediğim gibi olmazsa çok ama çok sevinirim ne bileyim yine de çünkü ilaç kullandığımdan içim rahat etmez, ben bi de baya pimpirikliyimdir
canım daha önce evet 2-3 kez hatta yaptım hep tek çizgi çıkmıştı bu sefer 2. çizgi de çıktı ama idrarı fazla kaçırdım 1-2 damla ondan olabilir:KK12:o_O
Sana da tekrar sağlık dolu, iyi dinlenebildiğin haftalar canım benim, çok sağoll:KK200:

X