Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım geçen hafta aile yemeğindeyken benim afacan herkesin içinde demesin mi 'benim bir kardeşim olacak, annemin karnında bebek var' diye, masada herkes şooook:KK57: eşim ve ben daha da şok, kalakaldım öyle; insanlara ne diyeceğimi bilemedim.
Herkes bir sevindi zaten sizden bekliyorduk uzun bir süredir kardeş müjdesi vs. yok öyle birşey dedim, hayali olarak anlatıyor bir süredir felan zor toparladım durumu, gerçi hala inanmadı bizimkiler sakladığımı düşünüyorlar:KK53::KK48::KK70:
Aynı durum bizde de oluyordu sürekli şükür bu ara unuttu biraz anlata anlata insan çok mahcup oluyor toplum içinde :KK70:

Aynı durum bizde de oluyordu sürekli şükür bu ara unuttu biraz anlata anlata insan çok mahcup oluyor toplum içinde :KK70:
Evet canım, utandık bizde; bir de dediğin gibi yolda filan da bağıra bağıra bazen yapıyor zor susturuyorum:KK45:
Çok tatlılar yaa, bu ne kardeş sevgisi böyle; umarım cidden kardeşleri olunca da bu kadar istekli olurlaro_O

Günaydın canım benim, nasılsınız?:KK36:
Evet kuzum normalde hiç gebelik testi yapmazdım ama sırf ilaçlara devam edip etmeme amacıyla yaptım net bir şekilde öğreneyim diye, bence de bu ay olmaması çok çok iyi oldu.
Ayy doktor kontrolümü de aşırı merak ediyorum, bir an önce regl olup hemen 2. günü için randevu alıp eşimi de ayarlayıp gideceğiz inşallah:KK9:
Bakalım merak içindeyim baya baya, hazır eşimde istekliyken halledelim de çıksın aradan.
Bende çok ama çok inanıyorum ve eminim kuzum hayırlı değilmiş ki Rab'bim nasip etmedii

Günaydın kuzum iyiyim çok şükür bende durumlar aynı bulantılar ve baş ağrısıyla devam. Yemek yemekte baya zorlanmaya başladım. Sabah 1 tane yumurta haşladım. Ama uzun süre yemeden bakıştık. Öncesinde zeytinle midemi bastırdım sonra zorla yumurtayı yedim. Neyse nasılsa gelip geçecek günler bunlar sağlık olsun da.

İyi yaptın kuzum kafan rahat olur en azından. Hem böylelikle ovulasyon testinin de doğru olmadığını anlamış olduk sanırım.
Bende senin adına çok heyecanlıyım kuzum randevun inşallah çok güzel geçecek. Eşini de hazır yakalamışken önümüzde ki ay için daha bir hazır olacağınıza inanıyorum.

Ama senin kızçeni yerim ben nasılda herkesin içinde ortaya lafı atmış ayıkla ayıklayabilirsen pirincin taşını misali olmuş. İnşallah güzel kızçemiz çok yakın da abla olacak annesi. O zaman herkese canlı yayın bile yapar o bal surat. :anne::KK200::nazar:

Günaydın kuzum iyiyim çok şükür bende durumlar aynı bulantılar ve baş ağrısıyla devam. Yemek yemekte baya zorlanmaya başladım. Sabah 1 tane yumurta haşladım. Ama uzun süre yemeden bakıştık. Öncesinde zeytinle midemi bastırdım sonra zorla yumurtayı yedim. Neyse nasılsa gelip geçecek günler bunlar sağlık olsun da.

İyi yaptın kuzum kafan rahat olur en azından. Hem böylelikle ovulasyon testinin de doğru olmadığını anlamış olduk sanırım.
Bende senin adına çok heyecanlıyım kuzum randevun inşallah çok güzel geçecek. Eşini de hazır yakalamışken önümüzde ki ay için daha bir hazır olacağınıza inanıyorum.

Ama senin kızçeni yerim ben nasılda herkesin içinde ortaya lafı atmış ayıkla ayıklayabilirsen pirincin taşını misali olmuş. İnşallah güzel kızçemiz çok yakın da abla olacak annesi. O zaman herkese canlı yayın bile yapar o bal surat. :anne::KK200::nazar:
Yaa kıyamam, dediğin gibi zamanla geçecek elbette hep böyle olacak değil ama insanın açken de yemek yiyememesi can sıkıcı, sağlık olsun kuzum; Allah sabır versin hepinize, kolaycacık atlatıp 2. trimesterın tadını çıkarın inşallah.
Eğer sabahtan yumurta yiyemiyorsan öğleden sonra yemeye çalış canım, ya da tek sadece yiyemezsen akşam salatasını yaparsın taze soğanla mis gibi:dondurma:
Sabırsızlıkla reglimi bekliyorum, az kaldı zaten; sonra gelsin doktorcuuum:KK49: Canım benim önceliğim kistlerimin geçmiş oması tamamen, gerisi nasılsa hayırlısıyla elbette gelecektir bir gün.
Bebek mevzusundan önce zaten bu konuyu görüşeyim diyorumo_O Sizleri de haberdar ederim, du bakalım önce bir reglim gelsin de gerisi kolay inşallah
Evet teyzesi çok fena yaaa, küçük cadııı:KK55:ortalığı karıştırdı, o kadar kalabalığın içinde:KK70:
Kardeşi olsun görcem ben onu o zaman:-)

bebeğim ben son 6. haftadaberi hiç aksatmadan her sabah kusuyorum :KK70: Şimdi 12. haftanın içindeyiz sanki azalıyor gibi yavaştan bakalım umutluyum :) O sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Yaaa kurban olurum kıyamam ablam benim. Insallah en kisa zamanda azalır. Şuna bak sen gelmeden neler yapiyor anneye yerim yaa kendi saglikli olsun da anneler herseyi unutur dimi :KK200::KK200::anneadayı::emir_bebek:

Evet canım, utandık bizde; bir de dediğin gibi yolda filan da bağıra bağıra bazen yapıyor zor susturuyorum:KK45:
Çok tatlılar yaa, bu ne kardeş sevgisi böyle; umarım cidden kardeşleri olunca da bu kadar istekli olurlaro_O
Benimde butun temennilerim o yonde insAllah oylr olur :) :KK49:

Canım çok güzel sürpriz olmuş gerçekten adamcağız şoka girmiştir aynı süprizi tekrar görünce hele birde içinden 2 emzik çıkması donmuş almıştır. Dilerim her gününüz böyle güzel süprizlerle neşe içinde geçsin. Hele birde yavrucuklar gelince eviniz neşe ve huzur dolsun taşsın:dua::dua::dua::nazar:
Amin kuzum inşallah
Dün ki o ne yapacağım şokunu az da olsa atlattım
Şuan kabullenme sürecindeyim, herşey çok zor olacak ama güzel olacak
ALlahım bana sabır ve güç versin inşallah

Amin kuzum inşallah
Dün ki o ne yapacağım şokunu az da olsa atlattım
Şuan kabullenme sürecindeyim, herşey çok zor olacak ama güzel olacak
ALlahım bana sabır ve güç versin inşallah

Sen hiç merak etme canım bazıları tek çocukla bile baş edemez durumda oluyor. Belki kuzucukların çok da uslu olacak annesi öyle düşün hep öyle olsun. Hem gün doğmadan neler doğar. Rabbim sana kolaylıklarla dolu nice kapılar açar kuzum. Yeterki onların alacak nefesleri olsun Rabbim bir yolunu çizer sizin için.

Bu arada sen devlette miydin. Sanırım 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı oluyor devlettekilerin. Belkide ikizlerin farklıdır bile.2 yaşlarına kadar bakarsın kendin sonrasında ama güzel bir bakıcı sonra kreş derken bir bakmışın ilkokula başlamışlar bile.

Sen hiç merak etme canım bazıları tek çocukla bile baş edemez durumda oluyor. Belki kuzucukların çok da uslu olacak annesi öyle düşün hep öyle olsun. Hem gün doğmadan neler doğar. Rabbim sana kolaylıklarla dolu nice kapılar açar kuzum. Yeterki onların alacak nefesleri olsun Rabbim bir yolunu çizer sizin için.

Bu arada sen devlette miydin. Sanırım 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı oluyor devlettekilerin. Belkide ikizlerin farklıdır bile.2 yaşlarına kadar bakarsın kendin sonrasında ama güzel bir bakıcı sonra kreş derken bir bakmışın ilkokula başlamışlar bile.
Canım devletteyim evet ama 4 b kadrosuna malesef 2 yıl ücretsiz izin hakkı yok maximum 1 yıl var ancak onu kullanacağız ... tabi sağlıkla sıhhatle gelirlerse

Simdi cancagizlarim ben Turkiyedeyken gebelik testi siparis verdim ama bana ovu gelmis. Degisim icin de zamanim olmadigindan degistirmedim. Ama nasil kullanildigini bilmiyorum sanirim Aln cns Aln cns siz biliyorsunuz. Adet oluyorum suan ne zman nasil kullancam bana yardimci olabilirmisin :KK200:

Simdi cancagizlarim ben Turkiyedeyken gebelik testi siparis verdim ama bana ovu gelmis. Degisim icin de zamanim olmadigindan degistirmedim. Ama nasil kullanildigini bilmiyorum sanirim Aln cns Aln cns siz biliyorsunuz. Adet oluyorum suan ne zman nasil kullancam bana yardimci olabilirmisin :KK200:
Tabi , bildiğin gebelik testi yapar gibi yapıyorsun yaptığın testleri atma üzerine tarih ve saat yaz hergün aynı saatte sıvı akımını azaltıp tapman gerekiyor

Arkadaşlar bugün soğan kürümün 6.günü. İşe gitmeden kalkıp kaynatıyorum. Bu sefer kararlıyım. :) Tamamlayacağım bu kürü inşallah. Farklı bir belirtim yok. Ama başından beri tadını seviyorum. :) soğanı hep çok sevmişimdir.
Şimdilik bir değişiklik yok.

Yaaaaa:KK64: muhtemelen benim ki de öyle der herhalde:ukala:
Bakalım artık ben bir de yumurtlama takibi de istemeyi düşünüyorum, diyorum ya aklıma kendimce gelen tüm çözüm yollarını görüşeceğim bakalım o da belki yönlendirir, inşallah canım.
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Ben sana hep diyorum sen en geç Nisan'da gebesin:anneadayı::KK200:
Olana da olmayana da BİN ŞÜKÜR:dua:

Haahhh, dimi ya:bicak:
Kuzum günaydın:KK200:
Ben de kendimi bahara hamileyim diye adapte ettim ona ne demeli:KK48:
2 gün geçti hala kırmızılar yok bi gelsin rahatlıcam yeminle:KK76:
Sen nasıl oldun canım daha iyi misin?

Arkadaşlar bugün soğan kürümün 6.günü. İşe gitmeden kalkıp kaynatıyorum. Bu sefer kararlıyım. :) Tamamlayacağım bu kürü inşallah. Farklı bir belirtim yok. Ama başından beri tadını seviyorum. :) soğanı hep çok sevmişimdir.
Şimdilik bir değişiklik yok.
Merhaba;
Ben de 15 gün yaptım ve hiç belirtim yoktu hatta akıntım bile olmadı ama;ertesi ay inanılmaz güzel söktürdü bol kırmızılı bir regl deönemi geçirdim.İlla ki bir şeye faydası oluyor bu kürün.Sana da şifa olsun inşallah.

Kuzum günaydın:KK200:
Ben de kendimi bahara hamileyim diye adapte ettim ona ne demeli:KK48:
2 gün geçti hala kırmızılar yok bi gelsin rahatlıcam yeminle:KK76:
Sen nasıl oldun canım daha iyi misin?
Günaydın canım benim, evet artık iyileştim benHoppa Daha iyiyim; ilaçlarım da bitti.
İnşallah canım belki benimde öyle olur, birlikte büyütürüz o koca koca göbekleriiiii:KK70:
Beraber çatlarız kızzzzz:KK35::KK8: Benim bata 2 gün kaldı, olsam da bir an önce randevumu alacağım:KK39:

X