- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Rica ederim :)Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim :)Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Ben Saraçoğlunun yerine tahlillerimle birlikte gittim canım bana bu şekilde kullanmamı söylediler belki sende daha farklı bir metod söyler bilemiyorum. Soğan kürü bittiğinde civan perçemi, sarı kantoron ve testere dişli olan bir karışım daha verdi onu mesela soğan kürü bittiğinde icicekmisim yanı ben hem soğan kürüyle hemde kürden sonra iki sefer içmiş oluyorum testere dişliyi.Arkadaşlar Saraçoğlu hocanın bir videosunu izledim. Soğan kürü ardından testere dişli aslan pençesi çayı başlayın diyordu. Bazı arkadaşlar soğan kürü ile başlamış. Hangisi doğru acaba?
Şu civanperçemi kokusu tadı beni benden alıyor. Hiç sevemedim.Ben Saraçoğlunun yerine tahlillerimle birlikte gittim canım bana bu şekilde kullanmamı söylediler belki sende daha farklı bir metod söyler bilemiyorum. Soğan kürü bittiğinde civan perçemi, sarı kantoron ve testere dişli olan bir karışım daha verdi onu mesela soğan kürü bittiğinde icicekmisim yanı ben hem soğan kürüyle hemde kürden sonra iki sefer içmiş oluyorum testere dişliyi.
Ona daha başlamadım canım ama bebiş olsun diye zehir de olsa içmeye razıyım. Sabahları çörek otu yağı içiyorum oda beni benden alıyor.Şu civanperçemi kokusu tadı beni benden alıyor. Hiç sevemedim.
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsiMerhaba saracoğlunun sıtesınde bunlara ben hiç ulaşamıyorum rıca etsem bana link atabılırmısınız
Saraçoğlu kür sırasında bu tip şeylerin olabileceğini söylüyor, eğer kistiniz varsa onu atıyor vücut, kesinlikle kürü tamamlayın, şifa olsunKızlar bilen acil yazsın nolur. Soğan küründe beşinci günü tamamladım ufak bir kanamam olmuş devam etsem mi
Ben devam etmeyi düşünüyorum ama tavsiyesi olan var mı
Canım bu linkten bakabilirsin, ben sadece 15 günlük tek kür yaptım ve ikinci ayımda hamile kaldım çok şükür. Darısı sizlerin başınaIyi geceler hanimlar. Adetime 6 gun vardi az omce lekelenmem basladi pembis pembis bu ayki deneme basarisiz. Hayirlisini dilemistim uzulmedim diyemiyorum tabiki uzuldum ama pes etmek yok . Birde kac ay ust uste sogan kuru yapiliyor . Bu sefer sadece kabuk mu kaynaysamki bir arkadasim o sekilde gebe kaldi
Daha önce bir kere daha pik olmuştu Kasım ayında, değerlendirmemize rağmen nasip olmamıştı bi de bu ay pik oldu işte canım; dediğim gibi kuzum biz elimizden geleni yaptıken verimli zamanları değerlendirdik, artık hayırlısı ne zamansa diyorum
Olsun oğluşun bir hafta dinlendi 2 hafta da alıştırma yapmış oldu aslında, ama işte oyun çocuğu hala, istekli olmaması çok normal aslında, inşallah 2. yarıyıl da başarılarıyla geçer canım
Minnoşa bak sen keyfi yende tabi, en güvenli yerde takılıyor sessiz sessiz hihihihh:):):)
Baş ağrışarı artan kan hacminden oluyor canım maalesef, umarım uzun sürmüyordur geçmiş olsun kuzum
Kesinlikle öyle tatlım, herşeyin en hayırlısı Allah'tan, nasip kısmetten öte yol yok diye boşuna dememişler değil mi, ben genel anlamda da sabırlıyımdır, hayırlısı ne zamansa diyorum artık; Rab'bim'e de en başından beri böyle el açıp dua ediyorum.Aynen kuzum sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimin takdiri hayırlı zamanı geldiyse merhaba deriz kuzumuza değilse de sabırla bekleriz. Bata 3 gün kaldı kuzum yaklaştıkça hislerin nasıl senin hislerin bizim yorumlarımızdan daha önemli. Ben gerçekten de hislere güveniyorum.
Evet canım hem dinlendi, canı istediği gibi oyun oynadı, bisiklete bindi sonrasında da biraz tekrar yaptı ama çabucak geçti tatil. Amin canım inşallah 2.yarı yılımız daha iyi geçer tembihlerim o yönde oldu bakalım
Çok uzun sürmüyor canım ama gece uyandıkça baş ağrısı oluyor sabahları da öyle sonra gün içinde daha iyi. Baya bir değişimler başladı zaten göğüslerim fena büyüdü ve ağrıyor etrafındaki damarlar iyice belirginleşmeye başladı aynı şekilde rahim bölgesindeki damarlarda. Minnoş için ne gerekiyorsa vücut ona göre hazırlansın artık biz anneler razıyız her türlü değişime yeter ki onlar sağlıklı olsunlar. Benim canım arkadaşımda yakında bu değişimleri yaşayarak beni yalnız bırakmayacak ben eminim çok yakında geliyor bebişimiz
Günaydın güzel anneeeeGünaydın güzel anne adayları
Hepinize güzellikler dolu, bol müjdeli haberler alacağımız sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum.
junes kuzum bu haftanın talihlisi inşallah sen olcaksın. Senin müjdeli haberini heyecanla ve duayla bekliyorum. Rabbim sana ve diğer kızlara en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını versin inşallah.
Canım günaydınnnnn nasılsın :)Günaydın güzel anne adayları
Hepinize güzellikler dolu, bol müjdeli haberler alacağımız sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum.
junes kuzum bu haftanın talihlisi inşallah sen olcaksın. Senin müjdeli haberini heyecanla ve duayla bekliyorum. Rabbim sana ve diğer kızlara en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını versin inşallah.
Kızçeler sabah sabah beni de heyecanlandırdınız şimdi bak heeGünaydın canım;
bende heyecanla bekliyorum junes un son durumunu Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay
Her ay umudumuz var biliyorsun çok geçmiş olsun kuzum önceliğimiz tabi ki senin sağlığın ama bu arada belki gelmiştir bebiş belli mi olurKızçeler sabah sabah beni de heyecanlandırdınız şimdi bak hee
Ben açıkçası bir an önce iyileşmenin derdindeyim
Kesinlikle öyle tatlım, herşeyin en hayırlısı Allah'tan, nasip kısmetten öte yol yok diye boşuna dememişler değil mi, ben genel anlamda da sabırlıyımdır, hayırlısı ne zamansa diyorum artık; Rab'bim'e de en başından beri böyle el açıp dua ediyorum.
kuzum bi de ben çok kötü ateşlendim, ateşim hiç düşmüyordu eşim hastaneye götürdü acile; 1000 gr antibiyotik ve başka ilaçlarda verdi doktorum, çok ağır grip geçiriyorum ateş yaptığı için bakteri var dedi doktorum antibiyotik şart dedi zaten itirazsız kullanmaya başladım ama bugünüme çok şükür beni ayağa kaldırdı resmen, bu ay hamile olmamayı canı gönülden diliyorum ağır ilaçlar kullandığım için
bu ay çok tuhafım sadece kuzum bi değişiğim böyle ama her şeyi bu ara 1 haftadır şu ağır gribime yormak istiyorum açıkçası, son 4 gün kuzum bu arada;
Oğluşun da ne güzel hem eğlenmiş hem öğrenmiş oldu annesi fena mıAferin ona benden
Ay evet kuzum bilmez miyim, insanı hem çok yoran hem de mucizevi bir serüven, Allah sana da kolaylık versin canım, su gibi herşeyin yolunda akıp gitsin tüm hamileliğin boyunca Öpüyorum küçüğümü dee
Günaydın güzel anneeee
Maşallah size
Senin için de güpgüzel bir hafta diliyorum bebeğimmm
Kuzum yaaa, belirtilerim var yok değil ama kuzum dediğim gibi çok ağır girip geçiriyorum hala da atlatamadım ve tam da adet öncesi neyi hangisini neye yoracağımı inan bende şaşırdım şu ara, ama dün sırf deniyim die 5 gün kala ovulasyon testi yaptım, çift çizgi çıktı bilmedim
Kızçeler sabah sabah beni de heyecanlandırdınız şimdi bak hee
Ben açıkçası bir an önce iyileşmenin derdindeyim