Yap kuzum inşallah iyi gelecektir. Sonraları alışırsın belki. Ballı tarçınlı ıhlamurda içi ılık ılık. İnşallah bata kadar bişeyciğin kalmayacak ve sen de bebişi sağlıcakla karşılarsın. Anlaşılan bu ay umutlar baya yüksek. Anlattıklarına göre çok olumlu geldi bana durum. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir. Baksana babanız bile ilk defa bu ay fazlasıyla istekliymiş günleri takip ettiğine göre
Ohh çok da güzel değerlendirmişsiniz kuzum ovulasyonda daha önce pik yaptığı olmuş muydu canım. Seninle bu ay fazla görüşemeyip konuşamayınca bende herhalde yoğunluktan bu kız çalışmaları da yapamıştır dedim ama durumlar şuan çok güzel. İnşallah güzel bir sonuçla da bunu taçlandırırız kuzum fena heyecanlandım şimdi bakalım 1 hafta bekleyelim dua ile.
Biz iyiyiz canım çok şükür oğluşta ilk hafta serbestti 2.hafta tatil kitabımız geldi onla meşgul oluyor
çok da memnun olmasa da
Minnak beni yormuyor teyzesi ama hormonlar sağolsun hem halsizlik uyku yapıyorlar hem de 2 gündür mide bulantısı başladı bakalım. Üstüne de baş ağrısı yapıyor hayırlısı olsun artık.
Hadi bakalım canımın içi son 6 gün