Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK15:
Çok teşekkür ederim tatlım.. Amin kuzum, Allah senden razı olsun:dua: tariflerinin ekran görüntüsünü aldım; eve gider gitmez uygulayacağım hemen:KK15::KK15::KK15: doğal ve denenmiş bu tarz tariflere ihtiyacım var gerçekten, bugün şirketin revirine gittim şirket doktoruna muayene oldum ateşim vardı 38'di
5 tane ilaç yazdı Allah'tan antibiyotik vermedi, ben şimdi senin yazdığın şeyleri denicem kuzum, yarında rapor alcam gitmicem işe, bugün bana akşam 17:00 olmadı resmen:bicak::hasta:

Ne demek kuzum ya kıyamam sana inşallah tez zamanda Rabbim şifa verir. Allah senden de razı olsun bitanem. Rapor alman da iyi olmuş dinlenmek çok iyi gelecek sana ilaçlar ve doğal takviyeler ile de daha çabuk toparlayacaksın Allah'ın izniyle. :KK68::KK19:

Fazla çıktı 1000 altı olmasj gerekiyor canjm yarın sabah doktor kontrolü var dua edin kızlar iyi geceler

Anladım canım dualarımız seninle ve tüm isteyenlerle. İnşallah değer normaline döner canım sen hemen endişeye kapılıp olumsuz olma. Doktorlar kontrol altına alırlar kanımca.

Merhaba kızlar. Bende Pcoluyum malesef soğan kürüne başladım ikinci günü bitirmiş bulunuyorum aynı zamanda testere dişli aslan pençesini de içiyorum. Bana da dua edin olur mu hayırlı haber alabileyim.

Hoş geldin canım. Geçmiş olsun inşallah şifa olur sana da soğan kürü. Yalnız testere dişli aslan pençesini soğan kürü bittikten sonra yapılıyor diye biliyorum. İnşallah ikisi de faydalı olur senin için.

Canım ilki 62 ikinci 250 çıktı pazartesi ye veriyim diyorum 1000 leri 4+1 bulursa kese de görünür herhalde
Ay hangi programdı acaba yaaa :) ismini hatırlıyor musın aceba :)

Kuzum keseyi görmek için çok acele etme karından ultrasonda 1500 lerde olması lazım ama vajinal ultrason ile daha öncesi de görülebiliyor. Biraz sabırla ilerlersen süreci kolaylaştırırsın. Çünkü iş keseyi görmekle de bitmeyecek sonra bebeği görmek var kalp atışlarını duymak var kendini strese sokarsın boşuna. Ben 5 haftalıkken gittim hem keseyi hem yolk sacı gördük bebeğin oluşumu başladı dedi doktor. Kısmet olursa 2 hafta sonrasında hem bebeği görcem hem kalp atışlarını. Ama tabi sen kendi durumunu kontrol et ağrın sızın Allah korusun leke veya hafif kanaman olursa hemen git. bu süreçte de kendine stres yapma olumsuz şeyleri olabildiğince kendinden uzak tut. :KK200::KK19:

Cok sagol canim insallah hayirlisi olur. Akinti icinde cok cok minik kan gordum. Biraz canim sikildi hayirlisi olsun

Hayırlısına yor canım biliyorsun ki yerleşme sırasında böyle ufak lekelenme yada kan görünmesi normal oluyor. Canını sıkmak için daha çok erken belki de mucizen geldi bile. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. :dua:

Kuzum keseyi görmek için çok acele etme karından ultrasonda 1500 lerde olması lazım ama vajinal ultrason ile daha öncesi de görülebiliyor. Biraz sabırla ilerlersen süreci kolaylaştırırsın. Çünkü iş keseyi görmekle de bitmeyecek sonra bebeği görmek var kalp atışlarını duymak var kendini strese sokarsın boşuna. Ben 5 haftalıkken gittim hem keseyi hem yolk sacı gördük bebeğin oluşumu başladı dedi doktor. Kısmet olursa 2 hafta sonrasında hem bebeği görcem hem kalp atışlarını. Ama tabi sen kendi durumunu kontrol et ağrın sızın Allah korusun leke veya hafif kanaman olursa hemen git. bu süreçte de kendine stres yapma olumsuz şeyleri olabildiğince kendinden uzak tut. :KK200::KK19:
Canım ne zaman girsem sence şuan dün beta verdim bugun vermeme gerek YÖK değil mi? Haftasonuna giriyor ya da cumartesi versem mi ? .
Ah ah umarım herşey yolunda gider sadece keseyle kalmıyor haklısın , insan uzun süre bekleyince kan değeri bile hamile gibi hissettiriyor :KK43: dua edelim hepimiz birbirinize herşey yolunca gitsin kuzular

Bu arada snein fikri kistlerin görünüyor mu? Benim ilginç bir şekilde top top elime geliyor :KK43: eşim şuan onun için hiçbirşey yapamayız diyor sızısı bir başka

Memedeki kistlerden bahsediyorsun dimi canım.
Benim kitle hormonların değişmesiyle yine ağrı yapmaya başladı arada iğne batması gibi ağrılarım azalsa da yine de dokununca falan ağrı var. Boyut olarak da öncesinde baya küçülmesine rağmen şimdi yine büyüdüğünü hissediyorum canım.

Senin ne durumda canım ağrı veya büyüme oldu mu sende de

Aynı benim gibiymissin hemen takibe başlıyorum bende o zaman :) kaç yaşındasın peki
26 yaşının son aylarındayım :) 27 olmak üzereyimmmm :) canım ovulasyon testi al laboquik marka her gün düzenli saatlerde yap bak benim ovulasyon testime ayın 17 sinde pik yaptı değerlendirdik ve muhtemelen 17-18 i gibi oldu

Eklentiler

• A7B0EAD1-5BE7-4715-81F0-55E89E23B6AF.jpeg
    A7B0EAD1-5BE7-4715-81F0-55E89E23B6AF.jpeg
    335,9 KB · Görüntüleme: 40
Memedeki kistlerden bahsediyorsun dimi canım.
Benim kitle hormonların değişmesiyle yine ağrı yapmaya başladı arada iğne batması gibi ağrılarım azalsa da yine de dokununca falan ağrı var. Boyut olarak da öncesinde baya küçülmesine rağmen şimdi yine büyüdüğünü hissediyorum canım.

Senin ne durumda canım ağrı veya büyüme oldu mu sende de
Evett ağrıyor sızlıyor üstüne çok yatamıyorum.. bahsetmiştim sana hatırlarsın belki daha önce vardı Benimm taaa üniversite zamanları e vitamini vermişti doktorum geçmişti bi daha da çıkmadı, şuan hormonlardan oluşuyor galiba göğsüm çok çok küçük olduğu için direk elime geliyor .

26 yaşının son aylarındayım :) 27 olmak üzereyimmmm :) canım ovulasyon testi al laboquik marka her gün düzenli saatlerde yap bak benim ovulasyon testime ayın 17 sinde pik yaptı değerlendirdik ve muhtemelen 17-18 i gibi oldu
Bende de tükürükle yapılan ovulasyon testinden var bu zamana kadar iki ay takip yapmıştım ovulasyon göremedim birde bu ay deneyim bakayim

Canım ne zaman girsem sence şuan dün beta verdim bugun vermeme gerek YÖK değil mi? Haftasonuna giriyor ya da cumartesi versem mi ? .
Ah ah umarım herşey yolunda gider sadece keseyle kalmıyor haklısın , insan uzun süre bekleyince kan değeri bile hamile gibi hissettiriyor :KK43: dua edelim hepimiz birbirinize herşey yolunca gitsin kuzular

Kuzum şuan kan değerine göre hamilesin. Kafanı olumsuz şeylerle doldurmak çok kolay ben şimdi sana bir saysam olumsuz şeyleri kafayı yersin uykuların kaçar. Ama bırak bu süreci sakin atlatmaya bak. Ben idrardan sonra 5 haftalığa kadar kan testi bile yapmadım. Rabbime inandım ona güvendim. Ne olacaksa ben bunu engelleyemem. Hep iyisini güzel olacağını düşünüyorum. Hem sen normal yoldan hamile kaldın ne öyle 2 günde bir kan tahliliyle değer takip etmek ne gerek var tüp bebek olsa tamam amnena. Ama ben bu kadar takip bu kadar stres bana fazla geliyor. Süreci biraz daha doğal yaşamak bana daha sağlıklı geliyor. Allah korusun olumsuz bir şey olsa bile kan değerlerini takip etmek ne fayda sağlayacak üzülmekten stres olmaktan başka. Bu arada ben 5 haftalık gittiğimde doktor keseyi görünce betaya bile bakmamış. Daha öncesinde bir kez bakmışlardı bir daha tekrarlamadılar. Dediğin gibi dua edicez kuzum ve bu süreci zorlaştırmadan nasıl geçirriz ona bakıcaz.

Kuzum şuan kan değerine göre hamilesin. Kafanı olumsuz şeylerle doldurmak çok kolay ben şimdi sana bir saysam olumsuz şeyleri kafayı yersin uykuların kaçar. Ama bırak bu süreci sakin atlatmaya bak. Ben idrardan sonra 5 haftalığa kadar kan testi bile yapmadım. Rabbime inandım ona güvendim. Ne olacaksa ben bunu engelleyemem. Hep iyisini güzel olacağını düşünüyorum. Hem sen normal yoldan hamile kaldın ne öyle 2 günde bir kan tahliliyle değer takip etmek ne gerek var tüp bebek olsa tamam amnena. Ama ben bu kadar takip bu kadar stres bana fazla geliyor. Süreci biraz daha doğal yaşamak bana daha sağlıklı geliyor. Allah korusun olumsuz bir şey olsa bile kan değerlerini takip etmek ne fayda sağlayacak üzülmekten stres olmaktan başka. Bu arada ben 5 haftalık gittiğimde doktor keseyi görünce betaya bile bakmamış. Daha öncesinde bir kez bakmışlardı bir daha tekrarlamadılar. Dediğin gibi dua edicez kuzum ve bu süreci zorlaştırmadan nasıl geçirriz ona bakıcaz.
Çok haklısın canım senin tavsiyelerin benim için çok önemli, bana erken test yapma üzülürsün demiştin yaptığım gün gerçekten çok üzülmüştüm meğer hamileymişim. Herşeye Allah’a bırakmak lazım çok haklısın..bizim biraz sağlıkçı psikolojisi biz biraz hastalık hastası oluyoruz bebeklerin çoğu hasta eksik olarak doğuyor sürekli gün içinde onlarlayız, geçen gün bizim servise sağlam 3 kilo bi bebek gelince hepimize bebek çok iri geldi bize genelde 600-700 gram bebekler geliyor, bebek gibi gelmedi yani 3 kilo olan bebek bize :KK70: gözümüz psikolojimiz böyle alışmış malesef

X