Bugün sakin olmasına sevindim kuzum hastalığının üstüne bu kadar yoğunluğunun olması da tuz biber olmuş. Çok çok geçmiş olsun canım seni öyle iyi anlıyorum ki kürtajdan sonra vücut direncim düşmüştü benimde nezle grip üstüne sinüzit derken 3 hafta ölü gibi gittim geldim işe dediğin gibi kafayı bile dik tutmak çok zordu. Allah kolaylık versin kuzum tez zamanda şifa versin inşallah. Bu arada öksürükte başladıysa ben doğal tarifleri vermeye devam edeyim kuzum sana
yarım limonu sık içine çay kaşığının ucuyla tuz ve karabiber koy karıştır ağzında gargara gibi yap ve iç günde 2 defa.
Yine türk kahvesi fincanın yarısına pekmez koy içine çay kaşığının ucuyla karabiber karıştır bunu da günde 2 sefer iç kuzum. Öksürük ve boğaz ağrısına denenmiş çözüm canım. Bizim evde herkese bunu yaparız ve iyi sonuç alırız. İnşallah sana da şifa olur canım.Boğazından dolayı da çok sıcak şeyler içme hafif ılıyınca iç yavrum.
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim amin kuzum. Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını en sağlıklısını en güzeli versin inşallah
Kesinlikle dediğin gibi kuzum yavrularımızın başarılı olması bizim çabalarımızdan geçiyor. Allah bizleri ve onları utandırmasın üzerimize düşen her görevi layığıyla en güzel şekilde onlara da bize de nasip etsin.