Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok sağol, evet çok yoğun bir haftaydı benim için, bugün çok şükür daha sakin gidiyor iş yoğunluğum:KK51:
Geçtmişte kaldığım sayfaları okuyorum bende şimdi; senin için çok ama çok sevindim canım:KK36:
Allah gönlüne göre veriyor işte, hayırlısı ile tam vaktinde nur topu gibi bebeğine kavuşursun inşallah canım benim:dua::anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:
2 hafta daha sabret sonrası çok daha emin şekilde ilerleyecek Allah'ın da izniyle kuzum:KK9:
Sırada eşine sürprizin var, en en en can alıcı kısmı yaaaa;söylemelisin artık bence, içinde tutma daha fazla:nazar::rapci:
Bende aynıyım canım çok fena girip oldum, başlarından bulaştı bana da, bi kaç gündür böyleyim işte
İlaç alıyorum mecburen çünkü kafam kazan gibi, eklem ağrısı, vücut, baş ağrısı ne ararsan var bende:KK43:
Dünde öğleden sonra öksürük başladı işte, en korktuğum da buydu, sürekli sıcak şeyler içemeye çalışıyorum umarım hafta sonu toparlarım, bir de bu halde işe gelmek zorunda kaldım, masan başımı inan kaldıramıyorum:uykucu:
bende de son durumla böyle canım işte:KK51:

Ay hadi bakalım, elimizden geldiğince kuzulara yardımcı olacağız artık, onların başarıları aslında bizim çabalarımızdan ibaret, Allah hepsine zihin açıklığı versin tatlım:nazar:

Bugün sakin olmasına sevindim kuzum hastalığının üstüne bu kadar yoğunluğunun olması da tuz biber olmuş. Çok çok geçmiş olsun canım seni öyle iyi anlıyorum ki kürtajdan sonra vücut direncim düşmüştü benimde nezle grip üstüne sinüzit derken 3 hafta ölü gibi gittim geldim işe dediğin gibi kafayı bile dik tutmak çok zordu. Allah kolaylık versin kuzum tez zamanda şifa versin inşallah. Bu arada öksürükte başladıysa ben doğal tarifleri vermeye devam edeyim kuzum sana :-)
yarım limonu sık içine çay kaşığının ucuyla tuz ve karabiber koy karıştır ağzında gargara gibi yap ve iç günde 2 defa.
Yine türk kahvesi fincanın yarısına pekmez koy içine çay kaşığının ucuyla karabiber karıştır bunu da günde 2 sefer iç kuzum. Öksürük ve boğaz ağrısına denenmiş çözüm canım. Bizim evde herkese bunu yaparız ve iyi sonuç alırız. İnşallah sana da şifa olur canım.Boğazından dolayı da çok sıcak şeyler içme hafif ılıyınca iç yavrum.

Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim amin kuzum. Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını en sağlıklısını en güzeli versin inşallah :dua::KK200:

Kesinlikle dediğin gibi kuzum yavrularımızın başarılı olması bizim çabalarımızdan geçiyor. Allah bizleri ve onları utandırmasın üzerimize düşen her görevi layığıyla en güzel şekilde onlara da bize de nasip etsin. :dua:

Kayinvalideye gidicezde orda yapmak istemiyorum +2 gün daha yaparım yerine diye düşünmüştüm

Ara vermeden 15 gün yapılması gerekiyor canım kayınvalidenden çekinmezsen başka bir sorun yoksa yap. Ama yapamam dersen de ara verdikten sonra 15 güne tamamlarsın artık.

Hahahah ne güzel anlatmışsın:) benimde annem 3 kere rüyasında görmüş korunduğumuz söylüyorduk herkese aslında .. sabah beni arayıp aynı rüyayı 3. Kez gördüm lütfen kan ver çocuğun olacak dedi... ah annem ne temiz yürekli kadın hemen çıktı, sezgilere İnan bence :)
Yaaa ne guzel :KK200: insallah benimde oyle olur bakalim bugun itibariyle 9 gun . Ben hamile kalimca hep bagirsak sistemim etkileniyo ilk ya kabiz yada ishal oluyorum yine oyleyim (Allahim belirtiye bak motor bozuklugu :KK53:) . Tatli yeni hamis sen nasilsin belirtilerin varmi pcolumuydun sende o_O

Kuzum kendimizi kaptırmadan yapamıyoruz ki ama rüyalar ama hissedenler ama belirtiler illa kaptırıyoruz. Hem dediğin gibi adet olana kadar herkes hamile sayılır. Ama sanki bu kadar şey bir araya tesadüfen gelmez ya bebişin geldi yada eli kulağında çok az kaldı. Eğer kızın bu ay ilk defa bunları daha değişik bir şekilde dile getirmediyse kesinlikle onun içgüdülerine güven. Onlar masum temiz kalpleriyle gerçekten de hissediyorlar.
Rabbim inşallah sana da diğer arkadaşlarımıza da en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli neyse onu versin. :dua:
Amiin canimm insallahh. Dusuk olunca kardesin sonra gelicek annecim dedim unurmustu . Son 2 haftadir surekli soyluyor .hayirlisi olsun bakalim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin en azimdan 1 evladim var Rabbim benden daha cok isteyene oncelikle versin insallah

Yaaa ne guzel :KK200: insallah benimde oyle olur bakalim bugun itibariyle 9 gun . Ben hamile kalimca hep bagirsak sistemim etkileniyo ilk ya kabiz yada ishal oluyorum yine oyleyim (Allahim belirtiye bak motor bozuklugu :KK53:) . Tatli yeni hamis sen nasilsin belirtilerin varmi pcolumuydun sende o_O
Olsun belirti belirtidir. Bende hiçbir belirti YÖK 4.haftadaymışım henüz kediyi görmedik tek belirtim sol bacak ağrısı arada başım dönüp gözüm kararıyor, diğerleri regl belirtisi zaten .. bende hiç belirtim YÖK diye hamile değilim zannediyordum evet canım pcosum çok şükür soğan kürü ile kaldım.

Kv. Gidicez ama 2 günü 1 güne indirmeye calisicam en azindan
Bence aksatma . Aciklamak zor olucaksa kilo vermek icin yapiyordum de. Ben oyle dedim .kistede iyi geliyor dedim kistim oldugunu biliyorlardi her pazar gidiyoruz saati gelince yaptim ictim garipseyen olmadi durumu

canı

canım e2 hormununu foliküller salgılıyo muhtemelen birden fazla folikülün vardı yada folikül kisti çünkü benimde foliküllerden tavan yapmıştı e2 genelde klomen tedavisinde yükseliyomuş ama benimki kendiliğinden yükseldi
Tup Bebek tedavisinde yim yumurta geliştirici icin iğneler fazla uyarılma olmasib diye dozu uyardı yoksa yarım kalabilir

Olsun belirti belirtidir. Bende hiçbir belirti YÖK 4.haftadaymışım henüz kediyi görmedik tek belirtim sol bacak ağrısı arada başım dönüp gözüm kararıyor, diğerleri regl belirtisi zaten .. bende hiç belirtim YÖK diye hamile değilim zannediyordum evet canım pcosum çok şükür soğan kürü ile kaldım.
Bende pcosluyum canim. Bugunde kurun son gunu iste bakalim insallah bende guzel haberi veririm . Benim lh im asiri yuksekti enn son 29 cikmisti . Dr tedaviyle bile hamile kalamazsin demisti . Benim istegim uzerine klomen kullandim ve gebe kaldim dusuk oldu o ayri ama dr sasirmisti hamile kaldigima . Rabbim ol dedikten sonra oluyor iste. Belki zamanla artar belirtilerin ve bulantin olmamasi cok guzel. .ben bide glifor kullaniyorum bu sogan kuru sayesindede iyi kilo verdim 60a cikmistim simdi 57.400e dustum. Buda isleri daha kolaylastiricak insallah :KK66:

Bende pcosluyum canim. Bugunde kurun son gunu iste bakalim insallah bende guzel haberi veririm . Benim lh im asiri yuksekti enn son 29 cikmisti . Dr tedaviyle bile hamile kalamazsin demisti . Benim istegim uzerine klomen kullandim ve gebe kaldim dusuk oldu o ayri ama dr sasirmisti hamile kaldigima . Rabbim ol dedikten sonra oluyor iste. Belki zamanla artar belirtilerin ve bulantin olmamasi cok guzel. .ben bide glifor kullaniyorum bu sogan kuru sayesindede iyi kilo verdim 60a cikmistim simdi 57.400e dustum. Buda isleri daha kolaylastiricak insallah :KK66:
Ne güzel umarım herşey senin için yolunda olur bi çocuğun olduğuna göre bilirsin bulantılar ne zaman başlıyor ? Umut etmek istiyorum şimdi yoksa olmaz diye ama kendimi kandırıyor da olabilirim bulantı konusunda....benim de lh çok yüksekti ve 9ay uğraştık sopan kürü ilk ayda hamile bıraktı hatta eşim bu çocuğun adı soğan diyor hahaha :)

Bende 53 le hamile kaldım umarım almam 6aya kadar sadece 1 kilo almak istiyorum başarabilirsem :) tabi hayaller ayrı hayatlar ayrı :)

Canım benim çok üzüldüm :KK43: Birebir aynısını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Uzun zamandır foruma gelmeyince hissetmiştim aslında :KK43: Benim de ilkinde 9. haftada durmuş kalbi ama biz taa 13. haftada falan öğrenmiştik tabii büyük bir yıkım olmuştu ama doktor kadınların %80'inde ilk gebeliklerde bunun yaşandığını söyledi, çok sık karşılaştığımız bir durum demişti tabii ben bunları çok sonra idrak edebildim üzüntüden..

Kuzum inan ki herşeyin hayırlısı, benim diğer bebeğim doğsaydı da sağlıklı olmayacaktı :KK43: O yüzden doğa o kadar mucizevi ki , bedenimiz bunu anlayıp önlem alıyor. Meleğin öbür dünyada senin şefaatcin olacak :KK200:

İnşallah bende görünce biraz tesellim düştü gelişmemiş hastaydı diye hiç büyümemişti rabbim bidaha yaşatmasın tek duam bu elimden birşey gelseydi keşke ama nasibi bu kadar mış

Kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum. Belki teselli sözlerimiz sana şuan çok faydasız kalacak. Acın şuan çok taze ama sakın seni bu acının yıkmasına izin verme. Rabbimin takdiri böyleymiş. Emin ol Rabbim sana daha sağlıklı evlat tekrardan verecek. Dediğin gibi aramızda yaşayanlar var badenzi aynısını yaşadı ben boş gebelik yaşadım 10 haftalıktım bende. Bak kuzum ben acımı yaşamak istemedim kendimi burda buldum ve başka hayatlara bakmak bana o kadar iyi geldi ki kendi acımın acı olmadığını hissettirdi bana. Çünkü öyle kayıplar öyle mutsuzluklar vardı ki halime çok çok şükrettim. Sen kendini bundan sonra nasıl rahat hissedersin bilmiyorum ama burası sana iyi gelecektir kuzum. Biz sadece mutlu haberleri paylaşmak için değil her anımız üzüntümüzü sevincimizi paylaşmak için burdayız. Ben buraya ilk geldiğimde yeni kürtaj olmuştum sizlerle bekledim 3 ay korunma süresini sizlerin sevinci sevincim üzüntüsü üzüntüm oldu. Biz birlikte bunun üstesinden de gelicez kuzum. Sen şimdi kendine çok çok iyi bakmaya devam et. Emin ol zaman gerçekten de ilaç bizim için. Biz burdayız yanındayız tamam mı kuzum kendini hiç yalnız hissetme. :KK19::KK200:

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Canım başın sağolsun, seni ne kadar teselli etmeye çalışsam da tahmin edebiliyorum acını; ama bence şükretmelisin vücudun sağlıklı olmayan gebeliği reddetmiş, bu çok güzel bir şey; ya çok çok sonradan fark edilseydi; beterin beteri var canım, Allah'ın takdiri ve gerçekten her şerde de hayırı aramak lazım, geçmiş olsun tekrardan kendine çok iyi bak

Çok teşekkür ederim allah razı olsun

X