Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey sorabilirmiyim benim soğan küründen sonra 12 günlük gecikemem oldu test yaptım hep negatif çıktı bugün afedersiniz akıntıyla birlikte bikaç damla pembe kan geldi ama çok azdı sonra yoğun bi şekilde akıntı geldi bikaç gündürde ateşim 1 derece yüksek yerleşme kanaması bu kadar az olmaz değilmi

kızlar bişey sorabilirmiyim benim soğan küründen sonra 12 günlük gecikemem oldu test yaptım hep negatif çıktı bugün afedersiniz akıntıyla birlikte bikaç damla pembe kan geldi ama çok azdı sonra yoğun bi şekilde akıntı geldi bikaç gündürde ateşim 1 derece yüksek yerleşme kanaması bu kadar az olmaz değilmi

Canım 12 günlük gecikmenden sonra hala adet olmadın doğru anladım dimi. Yani eğer öyleyse herşey mümkün dediğin gibi yerleşme kanaması olabilir. Sen yerleşme kanaması denildiğine bakma zaten genellikle az bi lekelenme oluyor.

Kizlar merhaba suan adet gunumdeyim hala. Biter bitmez sogan kurune baslamak istiyorum ilk defa deneyecegim somuc alanlar var mi bu topikte

Canım bende ateş takip ediyordum düşmemişti hiç belki hcg düşük olduğu için çıkmamıştır tekrar yap istersen

Canım, benim gibi sabırsız bi insan için iyi bir sabır gösterdim bu sefer. Malum ağustostos ayındaki hamileliğimde bende git gel boş kese görmekten her seferinde yıkılmaktan tabi eşimde aynı şekilde garibim o böyle şeylerden anlamazda her seferinde anlatmak açıklamak zor oldu. Şimdi erkenden haberi olsa yine başlıcak tedirginlikler gerçekten hamilemisin bebek kesin var mı bu sefer diye diye bu süreç zorlaşacaktı. En iyisi biraz belli olduktan sonra sürpriz yapmak dedim. Hem hakkediyor canım kocam. Kürtaj günü benimle birlikte mahvaldu oda, yanımda oldu hep, sabahladı hastane koridorlarında benimle. Şimdi böyle süprizle mutlu olmayı hakkediyor.:KK74:

Kesinlikle herşey kısmet ve herşeyde hayır var canım. Ne demişler olan da bir hayır olmayanda bin hayır varmış. Biz bilemiyoruz ama Rabbim biliyor. Bak sende görmüşsün zaten böylesinin daha hayırlı olduğunu. Ama tabi ki insan üzülmeden edemiyor. Yine de çok şükür inancımıza değilse yıkılmak çok kolay.

Kuzum istediğimiz kadar kendimi dinlemiyeyim desek de bir şekilde dinliyoruz. İnşallah senin içinde hayırlısı olur kızının belki içine doğmuştur da geliyordur kardeşi. Yerim ben o tatlı kızını nasıl da masum nasılda içten istiyor. Rabbim onların ve bizlerin yüzünü güldürsün inşallah. Benim oğlanda bu ay tutturdu annemin karnında bebiş var deyip duruyor içine doğdu kuzumun önceden de kardeş istiyordu ama bu ay o kadar net söylüyor ki hatta yok annecim o nerden çıktı falan dedim ben öyle hissettim demez mi. Senin kızınının da inşallah içine doğuyordur. :KK200:
:KK15:masallah size canim boyle ciftleri gormek mutlu ediyor beni :nazar:. Insallah cnm kizim oule dedikten sonra geri yattik ruyamda hamileymisim uyandim simdi midem bulaniyor :110: ben zaten hassas biriyim yengec burcuyum kizim beni streae soktu insallah uzulmem :KK12:. Masallah ogluna canim yaa bak onun icine dogmus ben hissettim demeyide nasil akil etmis :halay: .cok akillilar kuzular . Herseyin hayirlisi olsun herkes icin :KK51:

Canım 12 günlük gecikmenden sonra hala adet olmadın doğru anladım dimi. Yani eğer öyleyse herşey mümkün dediğin gibi yerleşme kanaması olabilir. Sen yerleşme kanaması denildiğine bakma zaten genellikle az bi lekelenme oluyor.

evet canım bugün itibariyle 12 gün geçti ve 1 damlacık pembe kan geldi adetim gecikti diyemi lekelenme oldu acaba hiç bilemiyorum ümitlenip hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum Rabbim isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah mevlam aratmasın

Canım bende ateş takip ediyordum düşmemişti hiç belki hcg düşük olduğu için çıkmamıştır tekrar yap istersen

canım 2 gün önce yaptım negatifti dün ve bugün ateşim biraz daha yüksek çıktı ben yeniden yumurtlama oluyodur diye düşünüyodum test yapmayada korkuyorum tek çizgi çok psikolojimi bozuyo :110:

evet canım bugün itibariyle 12 gün geçti ve 1 damlacık pembe kan geldi adetim gecikti diyemi lekelenme oldu acaba hiç bilemiyorum ümitlenip hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum Rabbim isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah mevlam aratmasın
Bence testi tekrarla. Cok mucizevi gebekikler oluyor yeterki rabbm ol desin....

Geçen ay benimde öyle olmuştu 2 damla kadar çok açık pembe kan gelmişti dayanamayıp 3 gün sonra kan tahlili vermiştim :KK43: 5 gün sonra da adet oldum. tabi ki herkeste farklı ama. Siz aşılama falan mı yaptırdınız?Doğal yolla mı deniyorsunuz?

Geçen ay benimde öyle olmuştu 2 damla kadar çok açık pembe kan gelmişti dayanamayıp 3 gün sonra kan tahlili vermiştim :KK43: 5 gün sonra da adet oldum. tabi ki herkeste farklı ama. Siz aşılama falan mı yaptırdınız?Doğal yolla mı deniyorsunuz?

doğal yollarla canım soğan kürü denemiştim bu ay ve adetim gecikti belkide adet olucam diyedir bilemiyorum bakalım artık hayırlısı neyse o olsun

doğal yollarla canım soğan kürü denemiştim bu ay ve adetim gecikti belkide adet olucam diyedir bilemiyorum bakalım artık hayırlısı neyse o olsun
amin canım amin inşallah bende bugün sağon kürüne başladım normalde doktor adetin 2. günü gel dedi şubat 15 e denk geliyor oda. aşılama hazırlıkları için.. sabırsızca bekliyorum..
allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..haber ver buradan olur mu ? Test yapınca inşallah pozitif sonuç alırsın

amin canım amin inşallah bende bugün sağon kürüne başladım normalde doktor adetin 2. günü gel dedi şubat 15 e denk geliyor oda. aşılama hazırlıkları için.. sabırsızca bekliyorum..
allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..haber ver buradan olur mu ? Test yapınca inşallah pozitif sonuç alırsın

inşallah canım Allah razı olsun inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Amin kuzum tüm arkadaşlarımız da tez zaman da hamiş kalsın inşallah
evet güzel haberi verdim

çok çok büyük bir şok yaşadı..

Akşam yemeğe gidelim dedi o tesadüfen benden geç çıkıyor. Tamam dedim o gelene kadar emzik aldım emziğim üstüne bende kağıttan metre vardı 1 onu emziğin kalıbının üzerine yapıştırdım üstüne de mercimek tanesi :) yemekten sonra ben bi yerde tatlı yiyelim lütfen regl olduğum için canım çok tatlı istiyor dedim. Çok istekli olmasa da cafeye gittik kimse de Yok Allah’tan güzel bir köşe gözüme kestirdim oraya geçtik ben lavabo ya diye kalktım sonra garsona anlattım pastadan sonra üstü kabalı bir tabakta ikram diye getirin dedim bi yandan da görünmeyen bir yerden videoya aldılar. Eşim ikramımız denilen tabağın kapağını kaldırdı emziği gördü “ şaka mı Azra şaka yapıyorsun nasıl nasıl yani Azra gerçek mi bu dedi “ve hiç ağlayarak görmediğim eşim ağlamaya başladı sevinçten kalktı garsona sarıldı bana sarılıp ağlamaya başladı ağlarken titriyordu. Tabi garson ve videoyu çeken kadın da ağlıyordu. Sonra kalktık arabayala evinize gidiyoruz normalde çok sakin olan eşim araba camından başını çıkarıp “uyanınınnnnn baba oluyorummm uyanın baba oluyorum “ diye ağlayarak bağırmaya başladı tabi zor susturdum. Çok özeldi gece hiç uyumadı sürekli eli karnımda. Şuan işteyiz sürekli uzaktan uzaktan bana bakıyor :KK70:
Gözlerim doldu okurken, ne güzel sürpriz olmuş :KK200: Bebiş haberi nasıl birşey ya, duyan herkesi çok mutlu ediyor, tanısın tanımasın :anneadayı::nazar: Sağlıkla kucağına al canım:dua:

Gözlerim doldu okurken, ne güzel sürpriz olmuş :KK200: Bebiş haberi nasıl birşey ya, duyan herkesi çok mutlu ediyor, tanısın tanımasın :anneadayı::nazar: Sağlıkla kucağına al canım:dua:
Canım benim teşekkür ederim desteklerin için çok destek oldun bana kürü yapmama vesile oldun Allah razı olsun... nasılsın ? Bebişin nasıl ?

Canım benim teşekkür ederim desteklerin için çok destek oldun bana kürü yapmama vesile oldun Allah razı olsun... nasılsın ? Bebişin nasıl ?
Allah senden de razı olsun canım benim ne demek, bebişinin senin kaderinde varmış annesi:KK37: burası da vesile oldu :KK200::nazar: Gerçekten herkese tavsiye ediyorum bu kürü, ben de 2 senedir uğraştığım için bir de kayıp yaşadığım için bekleyenleri o kadar iyi anlıyorum ki.. Hatta senin yazını okurken karnımı okşadım, dedim ki Yarabbim nolur isteyen bekleyen herkese sağlıkla nasip et :dua::dua:

Biz de 11. haftadayız teyzesi :) ama inan ki hamiş kaldıktan sonra da bu sefer şunu yedim bişey olur mu, yok kolumu kaldırdım bişey olur mu bilmem ne sürekli bunların düşünceleri oluyor :) Hep bir koruma içgüdüsü :)

Allah senden de razı olsun canım benim ne demek, bebişinin senin kaderinde varmış annesi:KK37: burası da vesile oldu :KK200::nazar: Gerçekten herkese tavsiye ediyorum bu kürü, ben de 2 senedir uğraştığım için bir de kayıp yaşadığım için bekleyenleri o kadar iyi anlıyorum ki.. Hatta senin yazını okurken karnımı okşadım, dedim ki Yarabbim nolur isteyen bekleyen herkese sağlıkla nasip et :dua::dua:

Biz de 11. haftadayız teyzesi :) ama inan ki hamiş kaldıktan sonra da bu sefer şunu yedim bişey olur mu, yok kolumu kaldırdım bişey olur mu bilmem ne sürekli bunların düşünceleri oluyor :) Hep bir koruma içgüdüsü :)
Değil mi ne kadar mucizevi birşey soğan kürü
Amin güzel dualarınızı Allah kabul etsin bekleyen tüm annelere
Seni çok iyi anlıyorum canım bende astım hastasıyım ilaçlarımı alamayacağım ama bebekten önemli değil. Daha keseyi bile görmedim ama olsun benim inancım tam göreceğiz :)
Koruma iç güdülerinle çok güzel bir annesin canım benim sevgiler sana :)

X