Canım, benim gibi sabırsız bi insan için iyi bir sabır gösterdim bu sefer. Malum ağustostos ayındaki hamileliğimde bende git gel boş kese görmekten her seferinde yıkılmaktan tabi eşimde aynı şekilde garibim o böyle şeylerden anlamazda her seferinde anlatmak açıklamak zor oldu. Şimdi erkenden haberi olsa yine başlıcak tedirginlikler gerçekten hamilemisin bebek kesin var mı bu sefer diye diye bu süreç zorlaşacaktı. En iyisi biraz belli olduktan sonra sürpriz yapmak dedim. Hem hakkediyor canım kocam. Kürtaj günü benimle birlikte mahvaldu oda, yanımda oldu hep, sabahladı hastane koridorlarında benimle. Şimdi böyle süprizle mutlu olmayı hakkediyor.
Kesinlikle herşey kısmet ve herşeyde hayır var canım. Ne demişler olan da bir hayır olmayanda bin hayır varmış. Biz bilemiyoruz ama Rabbim biliyor. Bak sende görmüşsün zaten böylesinin daha hayırlı olduğunu. Ama tabi ki insan üzülmeden edemiyor. Yine de çok şükür inancımıza değilse yıkılmak çok kolay.
Kuzum istediğimiz kadar kendimi dinlemiyeyim desek de bir şekilde dinliyoruz. İnşallah senin içinde hayırlısı olur kızının belki içine doğmuştur da geliyordur kardeşi. Yerim ben o tatlı kızını nasıl da masum nasılda içten istiyor. Rabbim onların ve bizlerin yüzünü güldürsün inşallah. Benim oğlanda bu ay tutturdu annemin karnında bebiş var deyip duruyor içine doğdu kuzumun önceden de kardeş istiyordu ama bu ay o kadar net söylüyor ki hatta yok annecim o nerden çıktı falan dedim ben öyle hissettim demez mi. Senin kızınının da inşallah içine doğuyordur.