Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım güzel gruplar kuruluyor bende oğlumdayken çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk ama hiç biriyle yakında görüşme fırsatımız olmadı hepimiz başka yerlerde. Şimdi sosyal medyadan takip ediyorum çoğunu hepimiz oldu olmadı diye ayları saydığımız günlerden şimdi çocuklarımızın büyüdüğü okul telaşlarının olduğu günlere geldik ne mutlu.İnşallah bu topiğimizde de böyle ilerlemeleri hep beraber görücez.

Senin süprizin benzerini yapmak istedim canım bende şu üzeri yazılı zıbınlar var ya baba olmak ile ilgili bişeyler yazsın istedim ama bulamadım istediğim gibi bişeyler. Çalıştığım içinde mağazalara gidemiyorum. Olmazsa oğluşumdan kalma kullanılmamış patikler emzikler biberonlar var onlardan biriyle testi ultrason resmini ve küçük bir mektupla bende sürpriz yapmayı düşünüyorum. Dün hastane koşuşturmacası beni çok yordu hiç biriyle uğraşamadım akşam baya bir baş ağrım oldu. Bugün bişeyler yapıp bende akşama
yapıcam inşallah süprizimi.

Canım hiç öyle düşünme sürpriz yapsaydın da yapmasaydın da önüne geçemezdin. Ağustosta benimde gebeliğim sürmedi. Demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş Rabbim bize daha sağlıklısını daha hayırlısını nasip edecek eminim. Güzel günler bizi bekliyor canım yeter ki biz sabırla tevekkülle beklemesini bilelim.

Bu arada bende çok konuştum dimi :KK36:
Gunaydin canim. Eksik anlatmisim canim bizde telden ve sosyal medyadan gorusuyoruz ama gercekten cok deger verdigim arkadasliklar oldu . Hayat iste :KK66:. Insallah bugun yaparsin suprizi ben hayatta dayanamam bekleyemem biyle seylerde sabrina hayran kaldim :KK66:. Bide benim bulantim hemen basliyor hemen derken adet tarohimden 3gun once saklamak pek mumkum degil :halay: . Canim onu sakasina dedim hersey nasip kismet o donem esim askere gitti biraz yiprandik ama devam etseydide bem cok zorlanacaktim kv dede kaldim anmemgilde kaldim hersey nasip kismet sadece yitirilem cana uzgunum o kadar:KK200:. Bata 10 gun kaldi simdiye kdar kafaya takmiyordum ama yine istemsiz kendimi dinlemeye basladim :eek:ikidebi memis komtrolu yapiyorum bide caktirmiyorum kendime guya :işsiz: . Kizimda simdi gelmis karnimi seviyo kardesim burda demi anne meme emcek altini degistiecez emzik alcaz ona cok sevcez diyo gozlerinin ici guluyor yavrumun. :KK51:. Gittigim yerdede kardesim olcak diye anlatiyo :KK47: insallah icine doguyodur :KK53:

Gunaydin canim. Eksik anlatmisim canim bizde telden ve sosyal medyadan gorusuyoruz ama gercekten cok deger verdigim arkadasliklar oldu . Hayat iste :KK66:. Insallah bugun yaparsin suprizi ben hayatta dayanamam bekleyemem biyle seylerde sabrina hayran kaldim :KK66:. Bide benim bulantim hemen basliyor hemen derken adet tarohimden 3gun once saklamak pek mumkum degil :halay: . Canim onu sakasina dedim hersey nasip kismet o donem esim askere gitti biraz yiprandik ama devam etseydide bem cok zorlanacaktim kv dede kaldim anmemgilde kaldim hersey nasip kismet sadece yitirilem cana uzgunum o kadar:KK200:. Bata 10 gun kaldi simdiye kdar kafaya takmiyordum ama yine istemsiz kendimi dinlemeye basladim :eek:ikidebi memis komtrolu yapiyorum bide caktirmiyorum kendime guya :işsiz: . Kizimda simdi gelmis karnimi seviyo kardesim burda demi anne meme emcek altini degistiecez emzik alcaz ona cok sevcez diyo gozlerinin ici guluyor yavrumun. :KK51:. Gittigim yerdede kardesim olcak diye anlatiyo :KK47: insallah icine doguyodur :KK53:

Canım, benim gibi sabırsız bi insan için iyi bir sabır gösterdim bu sefer. Malum ağustostos ayındaki hamileliğimde bende git gel boş kese görmekten her seferinde yıkılmaktan tabi eşimde aynı şekilde garibim o böyle şeylerden anlamazda her seferinde anlatmak açıklamak zor oldu. Şimdi erkenden haberi olsa yine başlıcak tedirginlikler gerçekten hamilemisin bebek kesin var mı bu sefer diye diye bu süreç zorlaşacaktı. En iyisi biraz belli olduktan sonra sürpriz yapmak dedim. Hem hakkediyor canım kocam. Kürtaj günü benimle birlikte mahvaldu oda, yanımda oldu hep, sabahladı hastane koridorlarında benimle. Şimdi böyle süprizle mutlu olmayı hakkediyor.:KK74:

Kesinlikle herşey kısmet ve herşeyde hayır var canım. Ne demişler olan da bir hayır olmayanda bin hayır varmış. Biz bilemiyoruz ama Rabbim biliyor. Bak sende görmüşsün zaten böylesinin daha hayırlı olduğunu. Ama tabi ki insan üzülmeden edemiyor. Yine de çok şükür inancımıza değilse yıkılmak çok kolay.

Kuzum istediğimiz kadar kendimi dinlemiyeyim desek de bir şekilde dinliyoruz. İnşallah senin içinde hayırlısı olur kızının belki içine doğmuştur da geliyordur kardeşi. Yerim ben o tatlı kızını nasıl da masum nasılda içten istiyor. Rabbim onların ve bizlerin yüzünü güldürsün inşallah. Benim oğlanda bu ay tutturdu annemin karnında bebiş var deyip duruyor içine doğdu kuzumun önceden de kardeş istiyordu ama bu ay o kadar net söylüyor ki hatta yok annecim o nerden çıktı falan dedim ben öyle hissettim demez mi. Senin kızınının da inşallah içine doğuyordur. :KK200:

Kızlar günaydın;
Bugün benim sağ kasığımda ağrı var.Yani aslında ağrıdan ziyade sızlama ve hani böyle gözümüz falan seyirir ya öyle de oluyor arada,kistten dolayı sanırım :olamaz:

Kuzum günaydın naptın bakalım akşam süprizi yapabildin mi?
:KK200:
Bu arada evet çok çok şanslısın eşinin bebiş doktoru olması ee sende zaten yeni doğan hemşiresi olman sizin bebek baya şanslı olacak. Sağlıcakla gelsin inşallah annesine babasına:dua:

Amin kuzum tüm arkadaşlarımız da tez zaman da hamiş kalsın inşallah
evet güzel haberi verdim

çok çok büyük bir şok yaşadı..

Akşam yemeğe gidelim dedi o tesadüfen benden geç çıkıyor. Tamam dedim o gelene kadar emzik aldım emziğim üstüne bende kağıttan metre vardı 1 onu emziğin kalıbının üzerine yapıştırdım üstüne de mercimek tanesi :) yemekten sonra ben bi yerde tatlı yiyelim lütfen regl olduğum için canım çok tatlı istiyor dedim. Çok istekli olmasa da cafeye gittik kimse de Yok Allah’tan güzel bir köşe gözüme kestirdim oraya geçtik ben lavabo ya diye kalktım sonra garsona anlattım pastadan sonra üstü kabalı bir tabakta ikram diye getirin dedim bi yandan da görünmeyen bir yerden videoya aldılar. Eşim ikramımız denilen tabağın kapağını kaldırdı emziği gördü “ şaka mı Azra şaka yapıyorsun nasıl nasıl yani Azra gerçek mi bu dedi “ve hiç ağlayarak görmediğim eşim ağlamaya başladı sevinçten kalktı garsona sarıldı bana sarılıp ağlamaya başladı ağlarken titriyordu. Tabi garson ve videoyu çeken kadın da ağlıyordu. Sonra kalktık arabayala evinize gidiyoruz normalde çok sakin olan eşim araba camından başını çıkarıp “uyanınınnnnn baba oluyorummm uyanın baba oluyorum “ diye ağlayarak bağırmaya başladı tabi zor susturdum. Çok özeldi gece hiç uyumadı sürekli eli karnımda. Şuan işteyiz sürekli uzaktan uzaktan bana bakıyor :KK70:

Yani dediğim gibi soğan kürünün ilaca ters bir etki yapacağını düşünmüyorum ama kullanıp kullanmamak sana kalmış. İçin rahat etsin diyorsan doktoruna danışabilirsin.

Canım soğan kürünün etkisini tam görebilmek için adet bitiminden sonra başlaman gerekiyor. Ama İbrahim Saraçoğlu videolarında eğer ki adet düzensizliğiniz var ise adeti beklemeden de başlayabilirsiniz diyor. Etkisi biraz düşüyor ama yine de ne zaman geleceği belli olmayan adeti beklemek yerine başlayabilirsin.
Adetim bitsin öyle başlaym o zaman cnm saolasın

evet güzel haberi verdim

Akşam yemeğe gidelim dedi o tesadüfen benden geç çıkıyor. Tamam dedim o gelene kadar emzik aldım emziğim üstüne bende kağıttan metre vardı 1 onu emziğin kalıbının üzerine yapıştırdım üstüne de mercimek tanesi :) yemekten sonra ben bi yerde tatlı yiyelim lütfen regl olduğum için canım çok tatlı istiyor dedim. Çok istekli olmasa da cafeye gittik kimse de Yok Allah’tan güzel bir köşe gözüme kestirdim oraya geçtik ben lavabo ya diye kalktım sonra garsona anlattım pastadan sonra üstü kabalı bir tabakta ikram diye getirin dedim bi yandan da görünmeyen bir yerden videoya aldılar. Eşim ikramımız denilen tabağın kapağını kaldırdı emziği gördü “ şaka mı Azra şaka yapıyorsun nasıl nasıl yani Azra gerçek mi bu dedi “ve hiç ağlayarak görmediğim eşim ağlamaya başladı sevinçten kalktı garsona sarıldı bana sarılıp ağlamaya başladı ağlarken titriyordu. Tabi garson ve videoyu çeken kadın da ağlıyordu. Sonra kalktık arabayala evinize gidiyoruz normalde çok sakin olan eşim araba camından başını çıkarıp “uyanınınnnnn baba oluyorummm uyanın baba oluyorum “ diye ağlayarak bağırmaya başladı tabi zor susturdum. Çok özeldi gece hiç uyumadı sürekli eli karnımda. Şuan işteyiz sürekli uzaktan uzaktan bana bakıyor :KK70:
Ay benim de gözlerim doldu ya:cry:
Ne kadar güzel bir süpriz olmuş canım harikasın:nazar: Allahım sağlıkla bebeğinizin size gelmesini nasip etsin inşallah.

Ay benim de gözlerim doldu ya:cry:
Ne kadar güzel bir süpriz olmuş canım harikasın:nazar: Allahım sağlıkla bebeğinizin size gelmesini nasip etsin inşallah.
Kuzum senin için dün akşam da dua ettim Allahım sana da hayırlı zaman da kısmet etsin aratmasın inşallah:) kaşık ağrın neden acaba yumurtlama günün mü ?

Kuzum senin için dün akşam da dua ettim Allahım sana da hayırlı zaman da kısmet etsin aratmasın inşallah:) kaşık ağrın neden acaba yumurtlama günün mü ?
Allah razı olsun kuzum senden.Adete 4 gün kaldı yumurtlama olamaz bence.Ovulasyon testimde var ama yapmadım o kadar isteksizim.Kistten dolayı diye düşünüyorum.Sanki patlayacak ama beceremiyo gibi :)

Allah razı olsun kuzum senden.Adete 4 gün kaldı yumurtlama olamaz bence.Ovulasyon testimde var ama yapmadım o kadar isteksizim.Kistten dolayı diye düşünüyorum.Sanki patlayacak ama beceremiyo gibi :)
Canım ovu bi yapsana benim ovulasyon testi koyu çift çıktı dün bata 4 gündü gebelik silik öyle anladım... forumda da var regl den 4-5 gün önce koyuyorsa hamilelik çıkabiliyor ... ay heyecanlandık şimdi olabilir mi kiii :)

evet güzel haberi verdim

Ayyy ne güzel bir sürpriz gecesi yaşamışsınız canım valla film seneryosunu okur gibi okudum. Çok güzel anlara yaşamışsınız duygu ve sevgi dolu. inşallah daha nice güzel anları beraber yaşayacaksınız. Tekrar tebrikler.

Böyle güzel mucizeyi bütün arkadaşlarımız bütün isteyenler yaşasın inşallah. :dua::dua::dua:

Aman canım Allah korusun o basit kist gidecek adetinle merak etme. Hem çok güzel bir aya başlangıç yapacaksın. Bu ay senin ayın olacak Allah'ın izniyle. Sen morelini yüksek tut. Sakın gardını düşürme. Hem sen farketmesen bile çok büyük bir yol aldın artık yolun en kolay kısmına geldin. Mutlu haberi vermene o kadar az kaldı ki yakında bize burdan çift çizgiyi paylaşacaksın. :dua::dua::dua::dua::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

evet güzel haberi verdim

BENİ AĞLATTINIZ :) ALLAH HEP SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKTÜRSÜN :)
SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH

Kuzum ne oldu sana hesabın pasif olmuş. Biraz uzaklaşmak mı istedin ki acaba. İnşallah herşey yolundadır canımın içi dualarla seni bekliyoruz burda :KK200::KK19:

Ayyy ne güzel bir sürpriz gecesi yaşamışsınız canım valla film seneryosunu okur gibi okudum. Çok güzel anlara yaşamışsınız duygu ve sevgi dolu. inşallah daha nice güzel anları beraber yaşayacaksınız. Tekrar tebrikler.

Böyle güzel mucizeyi bütün arkadaşlarımız bütün isteyenler yaşasın inşallah. :dua::dua::dua:
Teşekkür ederim tatlı anniş seni bak hazırladıklağım emzik bu gidip mavi almışım bir de :KK70:

Eklentiler

• 92AE8851-9C98-4A77-A0B5-7F89CD21C7CB.jpeg
    92AE8851-9C98-4A77-A0B5-7F89CD21C7CB.jpeg
    157,3 KB · Görüntüleme: 38
  • FE959F67-D060-41FF-A99C-23C228FAA468.jpeg
    FE959F67-D060-41FF-A99C-23C228FAA468.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 42
X