- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Gunaydin canim. Eksik anlatmisim canim bizde telden ve sosyal medyadan gorusuyoruz ama gercekten cok deger verdigim arkadasliklar oldu . Hayat iste . Insallah bugun yaparsin suprizi ben hayatta dayanamam bekleyemem biyle seylerde sabrina hayran kaldim . Bide benim bulantim hemen basliyor hemen derken adet tarohimden 3gun once saklamak pek mumkum degil . Canim onu sakasina dedim hersey nasip kismet o donem esim askere gitti biraz yiprandik ama devam etseydide bem cok zorlanacaktim kv dede kaldim anmemgilde kaldim hersey nasip kismet sadece yitirilem cana uzgunum o kadar. Bata 10 gun kaldi simdiye kdar kafaya takmiyordum ama yine istemsiz kendimi dinlemeye basladim ikidebi memis komtrolu yapiyorum bide caktirmiyorum kendime guya . Kizimda simdi gelmis karnimi seviyo kardesim burda demi anne meme emcek altini degistiecez emzik alcaz ona cok sevcez diyo gozlerinin ici guluyor yavrumun. . Gittigim yerdede kardesim olcak diye anlatiyo insallah icine doguyodurHaklısın canım güzel gruplar kuruluyor bende oğlumdayken çok güzel arkadaşlıklar kurmuştuk ama hiç biriyle yakında görüşme fırsatımız olmadı hepimiz başka yerlerde. Şimdi sosyal medyadan takip ediyorum çoğunu hepimiz oldu olmadı diye ayları saydığımız günlerden şimdi çocuklarımızın büyüdüğü okul telaşlarının olduğu günlere geldik ne mutlu.İnşallah bu topiğimizde de böyle ilerlemeleri hep beraber görücez.
Senin süprizin benzerini yapmak istedim canım bende şu üzeri yazılı zıbınlar var ya baba olmak ile ilgili bişeyler yazsın istedim ama bulamadım istediğim gibi bişeyler. Çalıştığım içinde mağazalara gidemiyorum. Olmazsa oğluşumdan kalma kullanılmamış patikler emzikler biberonlar var onlardan biriyle testi ultrason resmini ve küçük bir mektupla bende sürpriz yapmayı düşünüyorum. Dün hastane koşuşturmacası beni çok yordu hiç biriyle uğraşamadım akşam baya bir baş ağrım oldu. Bugün bişeyler yapıp bende akşama
yapıcam inşallah süprizimi.
Canım hiç öyle düşünme sürpriz yapsaydın da yapmasaydın da önüne geçemezdin. Ağustosta benimde gebeliğim sürmedi. Demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş Rabbim bize daha sağlıklısını daha hayırlısını nasip edecek eminim. Güzel günler bizi bekliyor canım yeter ki biz sabırla tevekkülle beklemesini bilelim.
Bu arada bende çok konuştum dimi