İçine sinmesine çok çok sevindim canım, insanın aradığını bulması gibisi yok bencedeAyy inşallah kuzum valla şimdiden bile bir sürü şeyler düşünüyorum :) İsim kriterleri fena bende :) ama çok şükür içime sinenleri buldum. Peki sence bebek odası yapmak mantıklı mı ne düşünüyorsunu bu konuda :) sen deneyimli annişsin :)
Denedim önü yiyemedim canım tatlı olarak deniyim bir de yoksa eşim yiyecekOlgun avokadoyu limon ,zeytinyağı,tuz ve minicik karabiberle soslayarak ta tüketebilirsin
Amiiinn canım insallah bugun benim günüm hersey güzel gecti
Sende durumlar nasil nasıl gidiyor
Denedim önü yiyemedim canım tatlı olarak deniyim bir de yoksa eşim yiyecek
İnşalllaah kucağına almayı da nasip etsin canimmmiyi şimdilik çok şükür canım. 6.haftayla başlar sanırım bulantılar hep öyle olmuştu.
Benim bunyem genelde sadece ilaclara cvp veriyor :). Ama umudum var yinede soganla olucak bu is :) insulin icinde ilac kullaniyorum. Diyette yapiyorum .elimden geleni yapiyorum . Imstagramdan polikistik over seti aldim bitkisel yaglar yani. Cogu kisi 1 hafta 10 gun kullandim hamile kaldim diye yorumlar yazmisti heveslendim aldim hevesle kullandim ve bemde ise yaramadigi gibi birde ek ara lekenme yapti :))) . Hayirlisi olsun ne diyeyimCanım pco olupta bir sürü normal yoldan hamile kalan var. Bir çok kadın düzenli adet görmeye başlayınca ama doğum kontrol vs haplarıyla ama bitkisel soğan kürü, civanperçemi gibi kürlerle uzun süre adetlerini dengede tutanlar da var. Her kadında farklı semptomlar oluşuyor kimisi klomen gibi hormon ilaçlarıyla fayda görüyor kimiside doğal yollardan bitkisel kürlerle görüyor. Ama zaten aslolan bu hastalığı tedavi etmek değil (çünkü böyle bir tedavi zaten yok) semptomlarını kontrol altına almak. Kimisi insülünde problem oluyor önce o tedavi edilmesi lazım kimisinde adet düzensizliği ve tüylenme gibi.
Sen umutlu ol illa hormon ilaçlarıyla gebe kalırsın diye bişey yok ama belkide senin vücudun sadece ilaçlara olumlu yanıt veriri o da ayrı bir durum.
Çikolata sosla olabilir canimw onun kotu tadını kirabilir belkiBende çikolat soslu tatlıyla yemiştim tatlının içinde kaynayıp gidiyor ama değişik tariflerde uygulanabilirbadenzi dediği gibi hiç yiyemiyorsanız benim gibi yüzünüze maske yapın yarısına denemiştim. Müthiş bebek gibi yapıyor cildi
Bunu okumak cok iyi geldi canim :). Sogana guveniyorum. Benimde prolaktin yuksek ve kizimi memedem keseli 7 ay olmasina ragmen hala sutum kesilmedi. Dusuk olmasinin sebeplerinden biride buymus sonradan ogrendim . Hamile kalmayip adet olursam bende hormonlarima baktieicam en azindan ise yarayip yaramadigini ogrenirimCanımcım o zaman soğan kürü sana çok çok iyi gelecek eminim, benim işyrinden bir arkadaşım var onda da pko var , bayadır da uğraşıyor bebiş için, en son prolaktin hormonu da yüksek çıkmıştı ve ben soğan kürünü önermiştim ona, uyguladı ve tekrar kontrole gitti ve değerleri normalde dönmüş :) Doktoru kesinlikle başka doktora falan gidip ilaç tedavisi isteme, birkaç ay sonra hamile kalınca gelirsin demiş :) İnşallah senin de öyle olur canım
Kesinlikle çok haklısın canım, her hamilelik bir öncekinden farklı olabiliyor ve bu nedenle de tecrübe arayışına, araştırma girişimine başlıyoruz hemenHarika olur tabi kuzum hepimiz tecrübelerimiz birbirimize aktara aktara bu süreci mutlulukla yaşıcaz inşallah. Biz senle her ne kadar tecrübelide olsak her hamilelik ve her çocuk farklıdır bu yüzden farklı görüşler tecrübeler çok önemli.
Benim bunyem genelde sadece ilaclara cvp veriyor :). Ama umudum var yinede soganla olucak bu is :) insulin icinde ilac kullaniyorum. Diyette yapiyorum .elimden geleni yapiyorum . Imstagramdan polikistik over seti aldim bitkisel yaglar yani. Cogu kisi 1 hafta 10 gun kullandim hamile kaldim diye yorumlar yazmisti heveslendim aldim hevesle kullandim ve bemde ise yaramadigi gibi birde ek ara lekenme yapti :))) . Hayirlisi olsun ne diyeyim
Kesinlikle çok haklısın canım, her hamilelik bir öncekinden farklı olabiliyor ve bu nedenle de tecrübe arayışına, araştırma girişimine başlıyoruz hemen
Ah biz kadınlar, hiç bir soruna kayıtsız kalamıyoruz işte
Bende de hiç boya yok, daha 30 olmama rağmen bir kaç tel de olsa var beyazlarım ya, sinir oluyorum gördükçeAynen kuzucum çok haklısın, valla ben gebe kalırım diye yıllardır saç boyatmıyorum inan ki
Kızzz şansa da bak sendeEvet bugun çok sansliyim canım Instagram'da çekilişe katılmıştım Mandala boyama kitabı bana çıktı
Ayrica muz avakado ananas kabak çekirdeği neler yiyorum neler avakado kötü geliyor tadi ama balla yiyirun mecburen
Ayrica bugün doktor kontrolü vardı sonuclar iyi cikti ikinci ignelere basladi
Amin canım inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.İnşalllaah kucağına almayı da nasip etsin canimmm
Hahahah, iyi fikir bebişimBende çikolat soslu tatlıyla yemiştim tatlının içinde kaynayıp gidiyor ama değişik tariflerde uygulanabilirbadenzi dediği gibi hiç yiyemiyorsanız benim gibi yüzünüze maske yapın yarısına denemiştim. Müthiş bebek gibi yapıyor cildi
Cnm bende bir anda klo aldim o sikayetimide soylemistim dr insulinede bakalim dedi oyle farkettik . Fazla kilom yok ama yimede daha zayif olirsam belki daha kolay olur hersey. . Mucizedogada diye bir sayfa var. Oradan aldim cok arastirdim ve kullanip fayda goren arkadasimda vardi ama bana fayda etmedi . Suan hamilemisin yada sendemi 2. Bebegi istiyorsun canmO zamana bünyene uyan tedaviler sana fayda sağlayacaktır canım. Soğanla olacağına da inanman çok güzel çünkü kesinlikle boşa yapmadığını anlayacaksın. Bitkisel yağları bilmiyorum canım neyin nesidir. Ben artık bitkisel adı altında olarak satılan ürünlere pek güvenemiyorum. Anca bitkinin kendisiyle muhattap olursam o ayrı. İnsülin için ilaç kullanıyorsan çok geçmeden onu kontrol altına alırsın. Bende oğlumda emzirmeyi bırakınca kilo verememekten şikayetçiydim doktora gittim insülin direnci çıktı. İlaç kullandım ve değerlerim çok geçmeden normale döndü ve çok güzel kilo vermiştim.
EvettAaaa nerde bir sorun araştırılacak aydınlatılacak bir konu var biz kadınlar ordayız şekerim.
Hiç bir zaman ben iyi bilirim çok iyi bilirim demem, mutlaka benim yaşamadığım tecrübeleri yaşayan vardır hatta yaşadıklarımı farklı tecrübeler ile yaşayan vardır. Bu yüzden araştırmak farklı insanların tecrübelrini hayatımıza katmak kesinlikle olumlu sonuç doğurur kanımca.
Canım benimde kızıma hamileliğimde hiç belirtim yoktu, gerçi 3.5 yıl oldu doğum yapalıOoo kızlar muhabbet yine bakıma kadar gitmiş süslüler sizi
Biraz yoğundum bugün ara ara bakabildim sohbetinize.sanırım bu ay olmadı benim hiiç ama hiiç bir belirti yok.kasık ağrısı,batması,akıntı,göğüs dolgunluğu efendime söyleyim bebiş gelmiş gibi bi hissiyat yok kızlar
Hiç hissetmedim diyen de var kuzucum ama ben de düşünüyorum acaba farkına mı varmadılar?Hani beklenmiyorsa o kadar kendini dinlemez insan.Ama ben dinlediğim için tık yokCanım benimde kızıma hamileliğimde hiç belirtim yoktu, gerçi 3.5 yıl oldu doğum yapalı
belki bu kadar çok detayları unutmuşta olabilirim ama sadece şunu çok çok net hatırlıyorum adetime çok kısa bir süre kala akşam akşam belime müthiş bir sancı girmişti aniden ve kasıklarıma yayıldı 10 dk hepitopu bende kendi kendime demiştim ki hah yarın kesin adet olurum demiştim ama olmadım
yani demem o ki belirtilere odaklanma, benim hamileliğim netleşir netleşmez belirtilerim aynı hafta içinde arttı hepsi, meme büyümesi, hassasiyeti, uyku hali, bulantı gibi gibi..
İnşallah canım, ne güzel bak kistlerin de defolup gittiHiç hissetmedim diyen de var kuzucum ama ben de düşünüyorum acaba farkına mı varmadılar?Hani beklenmiyorsa o kadar kendini dinlemez insan.Ama ben dinlediğim için tık yok
İnşallah benim de senin hamişliğine benziyodur