Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iykkbilinçsizler işte, ya ölse ikisi de doğumda; ki sezeryanla sadece 2 kez doğum oluyor diye biliyorum.
Çünkü her operasyon iç dikişlerden doalyı rahim daralıyor yani vayy anasını

Kocan mantıklı söylüyor kabus gibi olur ortalık

Kız ben napiim yaş 34 olacak daha bir tane bile yok
Tatlım demek ki doğru zaman gelmemiş sizin için henüz, yaşa baksa keşke ama işte ona bakarsan benim ofisten benden daha küçüklerinin 2. çocuğu olanlar var; onlara göre de ben geç kalmış oluyorum mesela öyle düşünürsek

Neyse çok düşünmeyelim

Neyse çok düşünmeyelim
Yaniiii, ben sana ne dedim kuzum baharda hamişsinnnnnnnnn
cennetkokulumm u da tahmin etmiştim, hatta ben bu yorumları yaparken onun daha haberi yokken hamişmiş
dedim ki senin vücudun gebelik hormonuna alışık bence sen çok kolay hamşle kalacaksın o ay gebeydi bizim ki demi şekerim cennetkokulumm

Iykkbilinçsizler işte, ya ölse ikisi de doğumda; ki sezeryanla sadece 2 kez doğum oluyor diye biliyorum.
Çünkü her operasyon iç dikişlerden doalyı rahim daralıyor yani vayy anasını

Ayyy kuzum bende anlamış değilim nasıl bir rahme sahiplerse hem çabucak hamile kalıp hemde durmadağan doğurmaya müsait.

Yaaaa inşallah inşallah kuzuummm içine doğuyo senin temiz kaplim

Evet kuzum hatırlıyorum o sözleri söylerken hamişmişim bile. Sen temiz kalpli hisleri kuvvetli insansın kuzum senin hislerine kesinlikle güvenirim. Rabbiminde izniyle bahara hamiş olacak bizim kız. Ama tabi sende öyle

Masallah insallah kese gorunur sorunsuz bir gebelik gecirirsin . Darisida bizlere. Benim pco ilk adetimden beri var duzensiz basladi hala oyle. Hafif tuylenme 15gunnarayla 10 gunnsuren kahverengi lekelenmem oluyor .nerdeyse hic temiz kalamiyorum acaip moralim bozuluyor. Lh degerim epey yuksek. 4 4luk bir pco hastasiyim . Ben sogandan sifa gorecegime inaniyorum aksatmadan yapiyorum . Insallah guzel sonuc elde ederim. Daha yeni bi ark oda pco lu sogan kuruyle hamile kaldi .

Ayyy kuzum bende anlamış değilim nasıl bir rahme sahiplerse hem çabucak hamile kalıp hemde durmadağan doğurmaya müsait.

Demii, ,insanın mantığı almıyor, canım onlarda aile planlaması diye bişey yok belli zaten.

Yaaaa inşallah inşallah kuzuummm içine doğuyo senin temiz kaplim
Ben inanıyorum canım sana o enerjiyi aldım senden ben Eli kulağında, sende böyle hisse yoğunlaş
Orası öyle kuzum birde evdeki oyuncak kavgası o bu kavgası curcunayı düşün sen sonra onun dersi bunun dersi.
Ders mi
Oyuncak kavgalarını tercih ederim
junes bugün korkudan doktora soramadim yumurta kaç tane gözüküyor diye sona kadar da sormak istemiyorum 12 gün beklicem
Ben olsam dayanamazdım galiba Ama sen bu işlemler öncesi bayağı bi şeyler denediğin için inşallah hem sayıca fazladır hem de sapasağlamdırlar
Yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer oluyor yani aynı gün? Opu buna mı deniyordu canım?

Kızlar bende soğan kürü hiç fayda etmedi adetim gecikti hiç bi belirti yok test te negatif
Günaydın,
Benimde öyle olmuştu 6 gün gecikti ve sonra normalde az olan reglim süper şekilde söküldü.Hatta artık çok güzel fazlaca adet oluyorum.Sende de öyle olabilir beklemelisin.

Günaydın kuzum
Ay eveet hep aklımda zaten acayip motive ediyosun

junes yok canım hemen olmuyor anestezi oluyoorsun yumurta toplaniyor ertesi gün ariyorlar saglam ve kaliteli kaç tane 3 gün bekleyip transfer ediyorlar beş gun bekleyenler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…