IykkDoğru diyo canım. Ayyyy ama tutturan tuturuyor dün öğrendim kadının biri 8 tane sezeryan olmuş artık kesecek dikecek yer kalmadığından doku nakli yapılacakmış şaka gibi valla Tabi Suriyeliymiş. Mübarekle başka işleri güçleri yok gibi durmadan iş başındanlar hiç boşluk yok, doğur hamile kal, doğur hamile kal Allah akıl fikir versin.
Tatlım demek ki doğru zaman gelmemiş sizin için henüz, yaşa baksa keşke ama işte ona bakarsan benim ofisten benden daha küçüklerinin 2. çocuğu olanlar var; onlara göre de ben geç kalmış oluyorum mesela öyle düşünürsekKocan mantıklı söylüyor kabus gibi olur ortalık
Kız ben napiim yaş 34 olacak daha bir tane bile yok
Neyse çok düşünmeyelimTatlım demek ki doğru zaman gelmemiş sizin için henüz, yaşa baksa keşke ama işte ona bakarsan benim ofisten benden daha küçüklerinin 2. çocuğu olanlar var; onlara göre de ben geç kalmış oluyorum mesela öyle düşünürsek
Yerim seni ben
İnşallah kuzum 2. de gelsin 3.de gelsin sen çok ama çok güzel anne olursun hepsine.
Yaniiii, ben sana ne dedim kuzum baharda hamişsinnnnnnnnnNeyse çok düşünmeyelim
Iykkbilinçsizler işte, ya ölse ikisi de doğumda; ki sezeryanla sadece 2 kez doğum oluyor diye biliyorum.
Çünkü her operasyon iç dikişlerden doalyı rahim daralıyor yanivayy anasını
Yaaaa inşallah inşallah kuzuummm içine doğuyo senin temiz kaplimYaniiii, ben sana ne dedim kuzum baharda hamişsinnnnnnnnn
cennetkokulumm u da tahmin etmiştim, hatta ben bu yorumları yaparken onun daha haberi yokken hamişmiş
dedim ki senin vücudun gebelik hormonuna alışık bence sen çok kolay hamşle kalacaksın o ay gebeydi bizim ki demi şekerimcennetkokulumm
Yaniiii, ben sana ne dedim kuzum baharda hamişsinnnnnnnnn
cennetkokulumm u da tahmin etmiştim, hatta ben bu yorumları yaparken onun daha haberi yokken hamişmiş
dedim ki senin vücudun gebelik hormonuna alışık bence sen çok kolay hamşle kalacaksın o ay gebeydi bizim ki demi şekerimcennetkokulumm
bu modda gezerim artık evin içinde
Masallah insallah kese gorunur sorunsuz bir gebelik gecirirsinPko sende tam olarak nelere etki yaptı canım anladığım kadarıyla biraz insülin, adet düzensizliği de var mı ? Dediğin gibi bitkisel de olsa herşey fayda sağlayacak diye bişey yok bünyelerimiz farklı. Belki de o yağlar da sana bu yüzden fayda etmedi. Bende insülünin yanında birde hipoglisemi vardı canım şekerim düşüyordu çok. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Kendime dikkat ettiğim sürece sıkıntı yok.
Evet canım hamileyim inşallah daha keseyi görmeye gitmedim pazartesi gitcem inşallah. Benim de 2. olcak. bende eylülde kürtaj oldum bi tane boş gebelikten. Bakalım kısmet olursa inşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir.
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Ben soğan küründen baya bi fayda gördüm. Göğsümde kitle vardı fibrokisti benim her iki memede. Ama kürden sonra artık ne ağrım ne şişliğim hiç olmuyor her zaman yumuşacık. Şimdi hamileyim 1-2 günden beri başladı hafif dolgunlaşıp hassaslaşmaya. Ama önceleri adet öncesi dönemde çok sıkıntı çekiyordum. Birde vücut direncini arttırıyormuş. Kürtajdan sonra çok hastalanmıştım bünyeme zayıflayınca. Ama sonra öyle güzel toparladım ki Allah'a şükürler olsun o kadar yanımda hasta olanlar var ben maşallah çok iyiyim. Zaten bunu yapan kışı hastalıksız gripsiz geçiriyor diyordu Saraçoğlu şimdiye kadar da dediğini yaşıyorum. İnşallah da böyle gider. Ben birde rahmi toparlasın diye kullanmıştım kürtajdan dolayı onun da olumlu olduğunu düşünüyorum. Hormon tahlili yaptırmıştım hepsi normal çıkmıştı.
İnşallah sana da şifa olacaktır.
Ayyy kuzum bende anlamış değilim nasıl bir rahme sahiplerse hem çabucak hamile kalıp hemde durmadağan doğurmaya müsait.
Ben inanıyorum canım sana o enerjiyi aldım senden benYaaaa inşallah inşallah kuzuummm içine doğuyo senin temiz kaplim
Ders miOrası öyle kuzum birde evdeki oyuncak kavgası o bu kavgası curcunayı düşün sen sonra onun dersi bunun dersi.
Ben olsam dayanamazdım galibajunes bugün korkudan doktora soramadim yumurta kaç tane gözüküyor diye sona kadar da sormak istemiyorum 12 gün beklicem
Günaydın,Kızlar bende soğan kürü hiç fayda etmedi adetim gecikti hiç bi belirti yok test te negatif
Günaydın kuzumDemii, ,insanın mantığı almıyor, canım onlarda aile planlaması diye bişey yok belli zaten.
Ben inanıyorum canım sana o enerjiyi aldım senden benEli kulağında, sende böyle hisse yoğunlaş
Ders mi
Oyuncak kavgalarını tercih ederim
Ben olsam dayanamazdım galibaAma sen bu işlemler öncesi bayağı bi şeyler denediğin için inşallah hem sayıca fazladır hem de sapasağlamdırlar
Yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer oluyor yani aynı gün? Opu buna mı deniyordu canım?
Günaydın canım nasılsın?Günaydın kızçeler
Günaydın canımmGünaydın kuzum
Ay eveet hep aklımda zaten acayip motive ediyosun
Ah bilmiyorum ki sabaha karşı alt karnım da ağrı vardı ama bugun hiçbirşey yok ne batma ne ağrı göğüslerim hafif dolgun o kadar bata 7-8 gün varGünaydın canım nasılsın?
Belirtiler devam mı?