Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminn canım benim,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımızı alalım kucağımıza,Allah beterinden saklasın diyorum ama arka arkaya bunu yaşamak çok zor,bundan sonrada olsa hep böyle olacak düşüncem var artık kafamda...

canım rahim filmini çektirmedim daha,kürtajın 9.günü bugün,doktor bir kere adet ol ondan sonra çektir dedi,sanırım biraz toparlansın diye rahim,çünkü diğer kürtajımda tam 3 ay önceydi,ikisi çok yakın oldu,ilkinin patolojide bir sonuç çıkmadı,
9 gün önce olduğum kürtajda doktor patolojiye yolladı,bir de bize özel genetikçiler var onlarda genetik test yaptırmamızı önerdi bebek için genetik test yani,bize zaten bakılmıştı,bizde olmaması bebekte olmayacağı anlamına gelmezmiş,devlet hastanesinde kürtaj oldum ve orda genetik test yapılmıyormuş,sadece patolojiye yolluyorlarmış,şimdi ikisininde sonucunu bekliyorum,ben ilk kürtajdan sonrada hemen soğan kürüne başlamıştım,şimdide başladım,şifa Allahtan diyerek içiyorum bakalım,

Canım gelmiş geçmiş olsun hepsi inşallah. Umarım patolojidende testlerden de güzel sonuçlar gelir. Anladığım kadarıyla korunmayı bıraktığın gibi hamile kaldın ilk kürtaj 3. ay önce olduğuna göre. Kolay hamile kalabiliyorsan bu bile güzel bişey. Beslenmene dikkat ediyormusun canım kürler vitamin takviyeleri falan alıyor musun. İlk kürtajdan sonra ne kadar korundun.

aminn canım benim,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımızı alalım kucağımıza,Allah beterinden saklasın diyorum ama arka arkaya bunu yaşamak çok zor,bundan sonrada olsa hep böyle olacak düşüncem var artık kafamda...

canım rahim filmini çektirmedim daha,kürtajın 9.günü bugün,doktor bir kere adet ol ondan sonra çektir dedi,sanırım biraz toparlansın diye rahim,çünkü diğer kürtajımda tam 3 ay önceydi,ikisi çok yakın oldu,ilkinin patolojide bir sonuç çıkmadı,
9 gün önce olduğum kürtajda doktor patolojiye yolladı,bir de bize özel genetikçiler var onlarda genetik test yaptırmamızı önerdi bebek için genetik test yani,bize zaten bakılmıştı,bizde olmaması bebekte olmayacağı anlamına gelmezmiş,devlet hastanesinde kürtaj oldum ve orda genetik test yapılmıyormuş,sadece patolojiye yolluyorlarmış,şimdi ikisininde sonucunu bekliyorum,ben ilk kürtajdan sonrada hemen soğan kürüne başlamıştım,şimdide başladım,şifa Allahtan diyerek içiyorum bakalım,
Ahh canım benim çok çok geçmiş olsun yeni olduğunu anlayamadım :KK43:

Canım kürtaj rahmi biraz yıpratıyor, bence de bir adet sonra çektirsen daha iyi olacak gibi. O zaman senin antibiyotiklerin de yeni bitti sanırım değil mi.

Eğer bebişte bir sorun yoksa zaten rahim filminde de anlaşılır neyin sebep olduğu . Doktorlar bu durumlara çok alışıklar, bana da ilk düşüğümde kadınların %80 'i ilk gebeliğinde bunu yaşar bizim çok alışkın olduğumuz bir durum demişti ama tabi bizzat yaşayan anlar o durumu, o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım.

Sonuçlar ne zaman gelecek belli mi peki

Ahh canım benim çok çok geçmiş olsun yeni olduğunu anlayamadım :KK43:

Canım kürtaj rahmi biraz yıpratıyor, bence de bir adet sonra çektirsen daha iyi olacak gibi. O zaman senin antibiyotiklerin de yeni bitti sanırım değil mi.

Eğer bebişte bir sorun yoksa zaten rahim filminde de anlaşılır neyin sebep olduğu . Doktorlar bu durumlara çok alışıklar, bana da ilk düşüğümde kadınların %80 'i ilk gebeliğinde bunu yaşar bizim çok alışkın olduğumuz bir durum demişti ama tabi bizzat yaşayan anlar o durumu, o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım.

Sonuçlar ne zaman gelecek belli mi peki
Guzel seker anne sen nasilsin. K.bakma seni hic soramadim ablam benim yaa

ben geçen gebelikte 3 ayrı doktora gittim,2 tanesi prof biri de doçentti,şimdikinde de yine bir prof 2 doçent toplam 3 doktora gittim,yapılan testlerde bişey çıkmadığından sadece bundan sonrası için fikir veriyorlar,biri tüp bebek dene dedi(tüp bebekçiydi bu arada kendisi)diğer iki doktor,onunda garantisi yok,sağlıklı olacağının tutacağının yaşayacağının dediler,sadece son gittiğim prof aynı zamanda kürtajımı yapan doktor,rahimde gözle görülür bir şey yok ama yinede gözümüzden kaçan ufak bir sıkıntı vardır rahim filmi çektir dedi,sorun bulunur en azından çözmeye çalışırız,ne derlerse yapıyorum kuzum anlayacağın,
Kuzucum senin durumunda gerçekten en mantıklısı rahim filmi.
Sana ilk tüp bebek öneren doktoru hiç samimi bulmadım, senin sorunun hamile kalamamak değil ki. İkinci doktorun çok daha mantıklı konuşmuş ve bence de senin için en mantıklı yol şuan rahim filmi. Rahimin yapısını ,varsa tıkanıklık ya da yapışıklıkları, rahimin şeklini herşeyi görüyorlar bu filmde. İnşallah şifa olacak senin için de. Bende filmi çektirene kadar korunun canım

Kuzum ben iyiyim çok şükür minnoşum da iyi, dün görmeye gittik teyzesi :) Ayy nasıl tatlı, nasıl güzel ,nasıl sevimli geldi gözüme anlatamam :) Minicik ama herşeyi var çok şükür :)

Asıl sen nasıl oldun kuzucum sen anlat
Yaaa kurban olurum cok daha iyi olun insallah ablam benim. Kac haftalik oldunuz. Sagliklica dogsun da kuzucuk daha da birsey istemeyiz.

Bende daha iyiyim ablam hafiften bel agrim var ev isi felan yapamiyorum smdilik dikkat etmem gerekiyor. En azndan kendimi tam olarak toparlayana kadar

Yaaa kurban olurum cok daha iyi olun insallah ablam benim. Kac haftalik oldunuz. Sagliklica dogsun da kuzucuk daha da birsey istemeyiz.

Bende daha iyiyim ablam hafiften bel agrim var ev isi felan yapamiyorum smdilik dikkat etmem gerekiyor. En azndan kendimi tam olarak toparlayana kadar
Çok sağol bitanem amin inşallah :dua: 10. haftanın içindeyiz kuzum:KK200:

Sen hazır Türkiye'deyken iyice dinlen kuzucum, kendini yorma hassas konular bunlar, fırsat bu fırsat anacığın da bakar sana zaten :)

Çok sağol bitanem amin inşallah :dua: 10. haftanın içindeyiz kuzum:KK200:

Sen hazır Türkiye'deyken iyice dinlen kuzucum, kendini yorma hassas konular bunlar, fırsat bu fırsat anacığın da bakar sana zaten :)
Ayy masallah buyuyor ballişimiz:anneadayı::KK200::anne::emir_bebek:

Valla dun evime dondum abla ordayken cok iyi bakiyordu anacigum sagolsun. Mecbur eve dondum artk benimde evde islerim var

X