- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Cok sukur ablam daha iyiyim senden ne haberKuzumm günaydın canım benim
Nasılsın ,keyfin nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur ablam daha iyiyim senden ne haberKuzumm günaydın canım benim
Nasılsın ,keyfin nasıl?
aminn canım benim,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımızı alalım kucağımıza,Allah beterinden saklasın diyorum ama arka arkaya bunu yaşamak çok zor,bundan sonrada olsa hep böyle olacak düşüncem var artık kafamda...
canım rahim filmini çektirmedim daha,kürtajın 9.günü bugün,doktor bir kere adet ol ondan sonra çektir dedi,sanırım biraz toparlansın diye rahim,çünkü diğer kürtajımda tam 3 ay önceydi,ikisi çok yakın oldu,ilkinin patolojide bir sonuç çıkmadı,
9 gün önce olduğum kürtajda doktor patolojiye yolladı,bir de bize özel genetikçiler var onlarda genetik test yaptırmamızı önerdi bebek için genetik test yani,bize zaten bakılmıştı,bizde olmaması bebekte olmayacağı anlamına gelmezmiş,devlet hastanesinde kürtaj oldum ve orda genetik test yapılmıyormuş,sadece patolojiye yolluyorlarmış,şimdi ikisininde sonucunu bekliyorum,ben ilk kürtajdan sonrada hemen soğan kürüne başlamıştım,şimdide başladım,şifa Allahtan diyerek içiyorum bakalım,
Sabırsızlıkla adetin bitmesini bekliyorum aslında adetmiyim tam olarak onu da bilmiyorum. Hsg den bir hafta sonra kanama oldu devam ediyoO zaman soğan kürü sana çok çok iyi gelecek çünkü tam senin şikayetlerin için canım
Ahh canım benim çok çok geçmiş olsun yeni olduğunu anlayamadımaminn canım benim,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımızı alalım kucağımıza,Allah beterinden saklasın diyorum ama arka arkaya bunu yaşamak çok zor,bundan sonrada olsa hep böyle olacak düşüncem var artık kafamda...
canım rahim filmini çektirmedim daha,kürtajın 9.günü bugün,doktor bir kere adet ol ondan sonra çektir dedi,sanırım biraz toparlansın diye rahim,çünkü diğer kürtajımda tam 3 ay önceydi,ikisi çok yakın oldu,ilkinin patolojide bir sonuç çıkmadı,
9 gün önce olduğum kürtajda doktor patolojiye yolladı,bir de bize özel genetikçiler var onlarda genetik test yaptırmamızı önerdi bebek için genetik test yani,bize zaten bakılmıştı,bizde olmaması bebekte olmayacağı anlamına gelmezmiş,devlet hastanesinde kürtaj oldum ve orda genetik test yapılmıyormuş,sadece patolojiye yolluyorlarmış,şimdi ikisininde sonucunu bekliyorum,ben ilk kürtajdan sonrada hemen soğan kürüne başlamıştım,şimdide başladım,şifa Allahtan diyerek içiyorum bakalım,
Bende hsg cektirdigim gun ve ertesi gunu kanamam olmadi. Ondan sonraki gun basladi ve bende de hala az az devam ediyorSabırsızlıkla adetin bitmesini bekliyorum aslında adetmiyim tam olarak onu da bilmiyorum. Hsg den bir hafta sonra kanama oldu devam ediyo
Guzel seker anne sen nasilsin. K.bakma seni hic soramadim ablam benim yaaAhh canım benim çok çok geçmiş olsun yeni olduğunu anlayamadım
Canım kürtaj rahmi biraz yıpratıyor, bence de bir adet sonra çektirsen daha iyi olacak gibi. O zaman senin antibiyotiklerin de yeni bitti sanırım değil mi.
Eğer bebişte bir sorun yoksa zaten rahim filminde de anlaşılır neyin sebep olduğu . Doktorlar bu durumlara çok alışıklar, bana da ilk düşüğümde kadınların %80 'i ilk gebeliğinde bunu yaşar bizim çok alışkın olduğumuz bir durum demişti ama tabi bizzat yaşayan anlar o durumu, o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım.
Sonuçlar ne zaman gelecek belli mi peki
Bu kanama adet sayilmaz belki ama bu kanama bittikten sonra baslasam sogan kurune nasil olur kiBende hsg cektirdigim gun ve ertesi gunu kanamam olmadi. Ondan sonraki gun basladi ve bende de hala az az devam ediyor
Kuzucum senin durumunda gerçekten en mantıklısı rahim filmi.ben geçen gebelikte 3 ayrı doktora gittim,2 tanesi prof biri de doçentti,şimdikinde de yine bir prof 2 doçent toplam 3 doktora gittim,yapılan testlerde bişey çıkmadığından sadece bundan sonrası için fikir veriyorlar,biri tüp bebek dene dedi(tüp bebekçiydi bu arada kendisi)diğer iki doktor,onunda garantisi yok,sağlıklı olacağının tutacağının yaşayacağının dediler,sadece son gittiğim prof aynı zamanda kürtajımı yapan doktor,rahimde gözle görülür bir şey yok ama yinede gözümüzden kaçan ufak bir sıkıntı vardır rahim filmi çektir dedi,sorun bulunur en azından çözmeye çalışırız,ne derlerse yapıyorum kuzum anlayacağın,
Kuzum ben iyiyim çok şükür minnoşum da iyi, dün görmeye gittik teyzesi :) Ayy nasıl tatlı, nasıl güzel ,nasıl sevimli geldi gözüme anlatamam :) Minicik ama herşeyi var çok şükür :)Guzel seker anne sen nasilsin. K.bakma seni hic soramadim ablam benim yaa
O zaman adettir canım, hsg de kanama olmuyor genelde, olursa da çok minik diş eti kanaması gibi lekelenme olurduSabırsızlıkla adetin bitmesini bekliyorum aslında adetmiyim tam olarak onu da bilmiyorum. Hsg den bir hafta sonra kanama oldu devam ediyo
İyiyim kuzum ben de kendi çapımda uğraşıyorum.Sen gittin mi tekrar kontrolün vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam?Cok sukur ablam daha iyiyim senden ne haber
Bence onun bitmesini bekleme derim ben. Adet kanamasi degil zaten dün benim son kontrol vardi doktormda adet kanaman bitti hsg kanamasi bu dedi. Bi kac gun daha ufak ufak devam eder dediBu kanama adet sayilmaz belki ama bu kanama bittikten sonra baslasam sogan kurune nasil olur ki
Yaaa kurban olurum cok daha iyi olun insallah ablam benim. Kac haftalik oldunuz. Sagliklica dogsun da kuzucuk daha da birsey istemeyiz.Kuzum ben iyiyim çok şükür minnoşum da iyi, dün görmeye gittik teyzesi :) Ayy nasıl tatlı, nasıl güzel ,nasıl sevimli geldi gözüme anlatamam :) Minicik ama herşeyi var çok şükür :)
Asıl sen nasıl oldun kuzucum sen anlat
Evet ablam dun gittim cok sukur hersey normal dedi yumurta gelisimin cok guzel dedi. Bana folik esime de vitaminler dolu bir ilac verdi. Bakalim bundan sonrasi cook iyi olcak insallahİyiyim kuzum ben de kendi çapımda uğraşıyorum.Sen gittin mi tekrar kontrolün vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam?
Benimki de lekelenme oluyor abla. Kanamadan kastım o. Ama arkadasinki nasil onu bilmiyoru.O zaman adettir canım, hsg de kanama olmuyor genelde, olursa da çok minik diş eti kanaması gibi lekelenme olurdu
Oh çok şükür kuzum ne güzel haberler bunlarEvet ablam dun gittim cok sukur hersey normal dedi yumurta gelisimin cok guzel dedi. Bana folik esime de vitaminler dolu bir ilac verdi. Bakalim bundan sonrasi cook iyi olcak insallah
Çok sağol bitanem amin inşallah 10. haftanın içindeyiz kuzumYaaa kurban olurum cok daha iyi olun insallah ablam benim. Kac haftalik oldunuz. Sagliklica dogsun da kuzucuk daha da birsey istemeyiz.
Bende daha iyiyim ablam hafiften bel agrim var ev isi felan yapamiyorum smdilik dikkat etmem gerekiyor. En azndan kendimi tam olarak toparlayana kadar
Bugun basvuru kabulnedilmis. Biraz once hber verdi ufuk. Iste bende burdan evrak yollicam ankaraya abla. En gec 2 haftaya ordayim insallahOh çok şükür kuzum ne güzel haberler bunlar
Arabistan'a dönüş ne zaman?
Ayy masallah buyuyor ballişimizÇok sağol bitanem amin inşallah 10. haftanın içindeyiz kuzum
Sen hazır Türkiye'deyken iyice dinlen kuzucum, kendini yorma hassas konular bunlar, fırsat bu fırsat anacığın da bakar sana zaten :)
Bak nasıl da yoluna giriyor her şey kuzum benimBugun basvuru kabulnedilmis. Biraz once hber verdi ufuk. Iste bende burdan evrak yollicam ankaraya abla. En gec 2 haftaya ordayim insallah