Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah şekerim benimm, sana da günaydın; naber hamiiiiiş seniii:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Amin canım arkadaşım Amin, inşallah:dua:
Evet begonya_ begonya_ benim de aklıma geldin walla cumartesi günü, naptın bakim? yumurtacıkların napıyoo:KK48::KK8:

Sabah şekerin yesin seni kuzum :KK19:iyiyim çok şükür sadece biraz yorgun ve uykusuz:uykucu: akşamı iple çekiyorum :KK37:
Sen nasılsın bakalım kuzucum tontiş kızın nasıl. :KK200:

begonya_ begonya_ kuzumdan da güzel haberler gelir inşallah yumurtacıkları çok çok iyidir de herşey yolunda olur bu ay muradına erer :dua:

Stres gerçekten bir çok şeye engel bence, aynı şekilde hamile kalmaya da kesinlikle.
Ama diğer yandan her hamile kalan dediğin gibi hayatı da dört dörtlük değil, tamamen şans canım:KK54:
İnşallah senin de herşey yolunda gider hayırlı ve güpgüzel haberlerini alırız senin deHoppaHoppa

Uf çok uzaksın bana ya, evet canım İstanbul avrupa yakasındayım bende, inşallah canım belli olmaz belki yolun düşer buralara tesadüf bu ya, dünya küçük derler hep:KK55: Görüşürüz tabi neden görüşmeyelim.
bizim tüm aile, akraba, çevremiz, eş, dost herkes İstanbul'da, başka şehirde hiç tanıdığımız yok maalesef.
o nedenle benim oralara gelmem imkansız, ama kızımı biraz daha büyüyünce Ankara-Anıtkabir'e götürmek isterim.
Allah senden de razı olsun canım, biz sana arkadaş oluruz sen boşber çevreyi hihihihh:KK20::KK48:
Sağol canım, öğrenci-öğretmen ilişkisi oturdu mu daha rahat ilerliyor ama her sınıf maalesef buna elverişli de olmuyor.
Çok kutsal bir meslek ama zorlukları da var kendine göre elbette canım
kesinlikle cancağızım biz çalışan anneler çocukta yaparız kariyer de:ıslık:

Çok etkilendim:cry:

Evet canlarım stres de büyük engellerden birisi ama tabi ki her stres yaşayanda hamilelikten mahrum kalmıyor. Stres zaten hayatımızın tümünü kapsıyor ama önemli olan bizim kendimizi hiç bir şeye rağmen bırakmamamız. stresle başa çıkabiliyorsak ne ala içinde boğuluyorsak vay halimize.

Evet kuzum uzağız ama dünya işte hiç belli olmaz bi bakmışsın benim yolum düşmüş bi bakmışım senin yolun düşmüş buluşuvermişiz. (hadi inşallah) Sen tontiş büyüyünce gelirsin Ankara ya belki de dediğin gibi.

Ayy kuzum benim Allah senden de diğer kızçelerden de razı olsun zaten arkadaş dost aile oldunuz bana hepiniz. :KK19:

Aynen kuzu çocukta yaparız kariyerde kadın azmettikten sonra engel diye bir şey olmaz herşeyin üstesinden gelir evel Allah:sampiyon:

Canım okudum hepsini hepsi İnan çok güzel anlamlı... işte bazen insan dolup taşıyo sabır elden gidiyo.. benim kimyasalım haz 2018 de oldu ondan sonra 2 kez çatlamadan yumurta kaynaklı basit kistim oluştu birincisinde Doğum kontrol hapı kullandım ertesi ay adetle gitti. Bu ayda yumurtlama dönemimde kanama olunca hafif yine mi kist dedim ve Dr gittim oda bana yine bir kistim olduğunu adetle beraber atmazsam Doğum kontrol o zaman başlayacağını söyledi. Düzenleyici bi ilaç verdi. Bende eve geldim ilacı almadım bile o moral bozukluğu ile... başladım soğan kürüne 1 hafta yaptım ve adet olmuş gibi kanamam başladı (normalde bat a 12 gün vardı) kanama 5 gün sürdü ve bugün bitti. Şimdi normal bat da birdaha regl olcak mıyım yoksa döngüm değiştimi bilmediğim için dr a gidemiyorum. Üstelik yeni bir dr a gitmeye kararverdim. Kendisi yardımcı yöntemlerle Doğum konusunda epey çalışmış bir dr. Sıfırdan tahlil test yaptırcam. Ve gerek görürse hsg de çektirmek istediğimi söyliycem. Artık emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Yaş geçiyo. Ben 30 eşim 35 yaşında :halay:bide herkes soruyo zırt pırt iyice baskı.. biz evleneli oldu 3 yıl 4 e girdik. Valla bilsem hemen olmayacağını hiç korunmazdık. Aman biraz evliliğimize doyalım dedik burnumuzdan geldi :kızgın:

Canım durum biraz karışık 5 gün sürdüyse adet olması yüksek ihtimal. Soğan kürünü 1 hafta yaptım demişin inşallah kanaman olsa bile devam etmişsindir canım. Normal bat tarihinde bir daha regl olacağını sanmıyorum ama olursan bu bulduğun yeni doktora mutlaka git dediğin gibi sıfırdan bütün tahlillerine bakılsın. Hsg çektirmende çok mantıklı olur. Bazen herşey yolundayken tüplerin tıkalı olması herşeyi engelliyor. Belki e basit bir tıkanıklık seni bunca zaman engelliyordur. Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere. Dualarımız seninle ve canı gönülden tüm isteyenlerle. Birde basit kistler genelde adetle atılıyor ama ilacı kullanmak yerine soğan kürü yapman çok mantıklı olmuş. Kürü yarım bıraktıysan mutlaka hemen başlamanı ve düzenli kullanıp bitirmeni tavsiye ederim canım.Rabbim şifa versin inşallah.

Çevrenin baskısı böyle durumlarda en can sıkıcısı zaten millet boş boş konuşup senin yatak odana yorum yapıyor densizlikten başka bişey değil. Aslında soranı bi güzel bozcan ama işte seviyelerini de inmemek en güzeli sen duymazdan gel canım boşver. Onlara 1 tane yapsan daha 1.emzirirken 2.ne zaman yapcan diye sormaya başlarlar.

Sabah şekerin yesin seni kuzum :KK19:iyiyim çok şükür sadece biraz yorgun ve uykusuz:uykucu: akşamı iple çekiyorum :KK37:
Sen nasılsın bakalım kuzucum tontiş kızın nasıl. :KK200:

begonya_ begonya_ kuzumdan da güzel haberler gelir inşallah yumurtacıkları çok çok iyidir de herşey yolunda olur bu ay muradına erer :dua:
Başladı değil mi uyku halleri, Allah yardımcın olsun:KK51::KK66:
Bizde iyiyiz canım çok yoğun geçti haftasonu; gezmeceli, ev işleri vs. işte
Kızçemde iyi çok şükür canım bi yaramazlık yok bizde, seninkiler nasıl? Artık çoğul sormam lazım malum:anneadayı:
Oğluşunun karnesi nasıl, gerçi eminim notları çok çok iyidir:sampiyon:

Sen ne zaman ilk kontrole gideceksin bakiim?

Başladı değil mi uyku halleri, Allah yardımcın olsun:KK51::KK66:
Bizde iyiyiz canım çok yoğun geçti haftasonu; gezmeceli, ev işleri vs. işte
Kızçemde iyi çok şükür canım bi yaramazlık yok bizde, seninkiler nasıl? Artık çoğul sormam lazım malum:anneadayı:
Oğluşunun karnesi nasıl, gerçi eminim notları çok çok iyidir:sampiyon:

Sen ne zaman ilk kontrole gideceksin bakiim?

Başladı kuzum normalde de uykuyu seven biriyim ir de yoğun çalışınca uyku yeterli de olmuyor Benim de hafta sonu misafirlerim vardı dolu dolu yoğun geçti.

Aman iyi olsun güzel kızçe :KK200: Allah iyilik versin her zaman kuzum. Bizimkiler iyi canım 2 numara daha çok sıkıntı vermiyor sadece halsizlik ve yorgunluk. Onlarda olacak zaten. 1 numara aldı karneyi tabi ki şimdilik çok iyi hepsi. İlerleyen sınıflarda ne oluruz bilemiyorum benim ki zeka küpü ama ders çalışmak zor geliyor bazen de dikkatini vermediği için bildiği şeyi bile yanlış yapabiliyor. Bakalım büyüdükçe düzelir diyorum şimdilik hala oyun çocuğu aklı oyunda hep. Yemek yerken bile yemek masasında arabalarla bazen tepemi attırıyor atıcam hepsini camdan aşağı diyorum. :KK70:

Ben haftaya pazartesi gidicem canım inşallah 5 haftalık olucam Allah izin verirse. Hem gitmişken keseyi de görürüm inşallah da zırt pırt doktora gitmek istemiyorum. Birazcık tırsıyorum da :KK53:

Günaydın güzel kızçeler:KK54: hepinize güzel bir hafta diliyorum. :dua:

Rabbim hepinize sağlık,mutluluk ve huzur versin. dualarınız kabul etsin en hayırlı en sağlıklı zamanda yavrularınıza kavuşup muratlarınıza erin inşallah. :dua:

begonya_ begonya_ kuzum sen naptın cumartesi kontrolün vardı hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hafta sonu yoğundum ama aklımda sendeydi. :KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:
Kızlaaar günaydınn:KK200:
Güzel haberlerle geldim inşallah ama sonucu da önemli tabi ki.
Sağda 3 tane yumurtam 23*24 mm solda henüz yeni oluşan 9*8 mm 3 tane yumurtalarım var:KK49:Doktor yumurtlamanla ilgili hiç sorun yok hatta mükemmel hem büyüklük olarak hem de adet olarak dedi.Bu hafta çatlamasını bekliycez ve 28inde progesteron testi yapcaz çatlamazsa ki o zaman sorun o hormondadır ilaca başlıycam ama şu an doğal yolla çatlamasını istiyorum , sorunu tespit edebileyim dedi.Ben de ovulasyon testi yaptım 18 inde koyu çizgiyi yakaladım değerlendirdik 2 gün.Bu geceden beri göğüs ağrım mahvetti beni niye bilmiyorum.Normalde yumurtalamamı bugün gösteriyordu.Eve gidince yine test yapcam çalışmaya devam :KK48: junes junes

Evet canlarım stres de büyük engellerden birisi ama tabi ki her stres yaşayanda hamilelikten mahrum kalmıyor. Stres zaten hayatımızın tümünü kapsıyor ama önemli olan bizim kendimizi hiç bir şeye rağmen bırakmamamız. stresle başa çıkabiliyorsak ne ala içinde boğuluyorsak vay halimize.

Evet kuzum uzağız ama dünya işte hiç belli olmaz bi bakmışsın benim yolum düşmüş bi bakmışım senin yolun düşmüş buluşuvermişiz. (hadi inşallah) Sen tontiş büyüyünce gelirsin Ankara ya belki de dediğin gibi.

Ayy kuzum benim Allah senden de diğer kızçelerden de razı olsun zaten arkadaş dost aile oldunuz bana hepiniz. :KK19:

Aynen kuzu çocukta yaparız kariyerde kadın azmettikten sonra engel diye bir şey olmaz herşeyin üstesinden gelir evel Allah:sampiyon:
Elimden geldiğince stresi kendimce yönetmeye çalışıyorum artık ne kadar başarılı olabiliyorsam:işsiz:
Dimii ya dünya küçük derle, kısmet canım; bi gün neden olsun:KK25:
Allah senden de razı olsun kuzum:KK66::KK36:

Başladı kuzum normalde de uykuyu seven biriyim ir de yoğun çalışınca uyku yeterli de olmuyor Benim de hafta sonu misafirlerim vardı dolu dolu yoğun geçti.

Aman iyi olsun güzel kızçe :KK200: Allah iyilik versin her zaman kuzum. Bizimkiler iyi canım 2 numara daha çok sıkıntı vermiyor sadece halsizlik ve yorgunluk. Onlarda olacak zaten. 1 numara aldı karneyi tabi ki şimdilik çok iyi hepsi. İlerleyen sınıflarda ne oluruz bilemiyorum benim ki zeka küpü ama ders çalışmak zor geliyor bazen de dikkatini vermediği için bildiği şeyi bile yanlış yapabiliyor. Bakalım büyüdükçe düzelir diyorum şimdilik hala oyun çocuğu aklı oyunda hep. Yemek yerken bile yemek masasında arabalarla bazen tepemi attırıyor atıcam hepsini camdan aşağı diyorum. :KK70:

Ben haftaya pazartesi gidicem canım inşallah 5 haftalık olucam Allah izin verirse. Hem gitmişken keseyi de görürüm inşallah da zırt pırt doktora gitmek istemiyorum. Birazcık tırsıyorum da :KK53:
hehehh:KK48:, bizde tam tersi misafirlikten misafirliğe gezdik iki gün de:KK76::KK76:
Bende senin gibi uykucuyum, daha 1 yıldır şöyle güzel güzel derin derin uyumaya başladım ama bu seferde 'anneeeee çişim geldiii' diye bağırıyor gece gece yan taraftan küçük kız:KK53: çocuk olduktan sonra deliksiz uyku haram anacımm:KK43::KK45:
Oğlunun başarılarının devamı olsun inşallah, kızz bende hatırlıyorum annem zorla ders çalıştırırdı önümde barbie bebeklerim dururdu karşımda dursun sadece oynamıcam deyip annemi ikna ederdim çalışma masamdan eksik olmazdı oyuncak, herşeyin bir sırası var zamanı gelecek kendisi oynamak istemeyecek merak etme annesi ,bizde geçtik bu yollardan; daha küçük yaşı hem, dediğin gibi oyun çocuğu onlar daha, bakma okullu olduklarına:KK52:
ben kızıma yemek yedircem diye masada sulu boya bile yapıyoruz sen diyorsun hahahahh:skandal:
Daha çok varmış canım:KK51: ama yerinde olsam bende sabrederdim, insan sanırım 2. cocukta daha da sabırlı oluyor, zaten aşamaları biliyoruz; erken gitsen yine gitmen gerekecek ne var zırp pırt doktora taşıncan sonra
bence de mantıklı:rapci:bende şahsen hamile olsam 6. haftaya kadar beklerim, hem kese bebek için
benim o gün toplantım olacak ama gün içinde bakamam foruma ama aklım sende olur walla:dua:

Sağda 3 tane yumurtam 23*24 mm solda henüz yeni oluşan 9*8 mm 3 tane yumurtalarım var:KK49:Doktor yumurtlamanla ilgili hiç sorun yok hatta mükemmel hem büyüklük olarak hem de adet olarak dedi.Bu hafta çatlamasını bekliycez ve 28inde progesteron testi yapcaz çatlamazsa ki o zaman sorun o hormondadır ilaca başlıycam ama şu an doğal yolla çatlamasını istiyorum , sorunu tespit edebileyim dedi.Ben de ovulasyon testi yaptım 18 inde koyu çizgiyi yakaladım değerlendirdik 2 gün.Bu geceden beri göğüs ağrım mahvetti beni niye bilmiyorum.Normalde yumurtalamamı bugün gösteriyordu.Eve gidince yine test yapcam çalışmaya devam :KK48: junes junes
Ayy ne güzel haberler, maşallah:nazar: Ovulasyonla takip etmen çok iyi bencedeHoppa Bence senin yumurtların çatt çatt çatlar bu ay bak görürsün:KK8:

Ayy ne güzel haberler, maşallah:nazar: Ovulasyonla takip etmen çok iyi bencedeHoppa Bence senin yumurtların çatt çatt çatlar bu ay bak görürsün:KK8:
Ay canım benim inşallah yaa yumurta rezervim az benim ama şaşırdım sonuca.çatlasa sorun kalmayacak ,çatlatma iğnesi niye yapmıyo anlamadım ama hormon yüklemek istemiyo sanırım. Önce kendi takip edecek,sonra ilaca başlayacak, vardır bir bildiği çok güveniyorum bu doktoruma.

Hepinize günaydın güzel anneler ve anne adayları :)
Soğan kürüm bitmiş bulunmaktaaaa:halay:
Dün çok inçe şekilde madeni para 5 kuruş kadar çamaşırım da kan gördüm bu soğandan mıoluyor acaba ??

Ay canım benim inşallah yaa yumurta rezervim az benim ama şaşırdım sonuca.çatlasa sorun kalmayacak ,çatlatma iğnesi niye yapmıyo anlamadım ama hormon yüklemek istemiyo sanırım. Önce kendi takip edecek,sonra ilaca başlayacak, vardır bir bildiği çok güveniyorum bu doktoruma.
Fsh kaçtı canım en son? Kaç ay çatlama sorunu yaşamıştın, belki de üst üste tesadüf oldu bu olay? Olamaz mı?
Bence de bu ay son kez takip etsin bakarsın gerek kalmaz da, doktoruna güvenmelisin artık; aklında her doktorda soru işareti kalmasın, içini ferah tut:dua:
Benimkiler çatlıyor da noluyor sanki:KK51::KK51:Geçen ay özellikle ovulasyon testinde ilk kez kıpkırmızı iki çizgi gördüm yani bildiğin pik olmuştu; çok umut ettim bu nedenle ama olmadı işte:ruh:

Fsh kaçtı canım en son? Kaç ay çatlama sorunu yaşamıştın, belki de üst üste tesadüf oldu bu olay? Olamaz mı?
Bence de bu ay son kez takip etsin bakarsın gerek kalmaz da, doktoruna güvenmelisin artık; aklında her doktorda soru işareti kalmasın, içini ferah tut:dua:
Benimkiler çatlıyor da noluyor sanki:KK51::KK51:Geçen ay özellikle ovulasyon testinde ilk kez kıpkırmızı iki çizgi gördüm yani bildiğin pik olmuştu; çok umut ettim bu nedenle ama olmadı işte:ruh:
Canım fsh 7,92 benim.Dediğin gibi de olabilir tabi ki.Yaklaşık 3 4 aydır o şekilde eskş doktorun dediğine göre ama ona inanmıyorum ben hep baştan savma yaptı güya özel doktor.Bak yine gıcık oldum kadına:olamaz:
Ben de ilk kez koyu çizgi yakaladım ve silikleşmeye yavaş yavaş başladı.Nasip kuzum kiminin çatlamıyo,kiminin çatlıyo sağlıklı sperm denk gelmiyo offf ne zor yahu:KK45:

Peki hangi fazda bu değerin çıkmıştı biliyor musun?
Olsun canım o gıcık doktordan kurtuldun diyelim:-) Ben Eylül'den beri ovulasyon testiyle takipteyim, ilk kez geçen ay zirve oldu ama kısmet işte; alıştım artık:KK42:
gerçekten öyle çok basit duruyor ama denk gelmedi mi de olmuyor işte:işsiz:

Peki hangi fazda bu değerin çıkmıştı biliyor musun?
Olsun canım o gıcık doktordan kurtuldun diyelim:-) Ben Eylül'den beri ovulasyon testiyle takipteyim, ilk kez geçen ay zirve oldu ama kısmet işte; alıştım artık:KK42:
gerçekten öyle çok basit duruyor ama denk gelmedi mi de olmuyor işte:işsiz:
O aralığı bilmiyorum canım elimdeki sonuçta sadece değer yazıyor.Ben her zaman kafama takacak şey bulurum .Şimdi de madem yumurtam büyümüş niye iğneyle çatlatmasını istemedim ki diye düşünüyorum :KK48: Halbuki o işler öyle kolay değil bir de doktorun işine karışmak bazen ters tepiyo.Bekliycem p.tesi çıkar neyin ne olduğu.
Eminim bunu duymak seni sıkmıştır ama ne güzel bir evladın var.Diğer meleğin de seni fazla bekletmeden gelecek annesi:emir_bebek:

Günaydın kizlaar
junes junes adet oldum cnm ben büyük ihtimal yine kimyasal oldu cok ağrılı ve rengi tuhafti cunki hqyrlisi bu ay ovulasyon testiylr deniycrm sogan kürüne basliycam bugun adet bitiminin 3. Günü hayr olsun sen nasilsn saolasin

Canım çok çok sevindim güzel haberlerin devam gelir inşallah. Yumurtaların gerçekten de çok iyi maşallah. :nazar:Sen doktorunun dediği gibi bekle bakalım doğal yoldan çatlaman inşallah olur olmazsa doktorun bir dahaki ay gerekeni yapar merak etme Ayy ne güzel ovulasyonu da yakalmaşsın hadi hayırlısı kuzum inşallah yumurtan çatlar ve sağlıklı bir döllenme olur. Kuzum yumurta rezervinin az olduğuna emin misin oluşan yumurta değerlerinde sayısıda çok güzel maşallah :nazar:

Göğüs ağrısı daha önce yaşıyor muydun canım yumurtlama dönemlerinde. Bazıları anlattığın gibi ağrı yaşıyor bu dönemde hadi inşallah hayırlı sonuca ulaşırsın canım :dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Elimden geldiğince stresi kendimce yönetmeye çalışıyorum artık ne kadar başarılı olabiliyorsam:işsiz:
Dimii ya dünya küçük derle, kısmet canım; bi gün neden olsun:KK25:
Allah senden de razı olsun kuzum:KK66::KK36:

hehehh:KK48:, bizde tam tersi misafirlikten misafirliğe gezdik iki gün de:KK76::KK76:
Bende senin gibi uykucuyum, daha 1 yıldır şöyle güzel güzel derin derin uyumaya başladım ama bu seferde 'anneeeee çişim geldiii' diye bağırıyor gece gece yan taraftan küçük kız:KK53: çocuk olduktan sonra deliksiz uyku haram anacımm:KK43::KK45:
Oğlunun başarılarının devamı olsun inşallah, kızz bende hatırlıyorum annem zorla ders çalıştırırdı önümde barbie bebeklerim dururdu karşımda dursun sadece oynamıcam deyip annemi ikna ederdim çalışma masamdan eksik olmazdı oyuncak, herşeyin bir sırası var zamanı gelecek kendisi oynamak istemeyecek merak etme annesi ,bizde geçtik bu yollardan; daha küçük yaşı hem, dediğin gibi oyun çocuğu onlar daha, bakma okullu olduklarına:KK52:
ben kızıma yemek yedircem diye masada sulu boya bile yapıyoruz sen diyorsun hahahahh:skandal:
Daha çok varmış canım:KK51: ama yerinde olsam bende sabrederdim, insan sanırım 2. cocukta daha da sabırlı oluyor, zaten aşamaları biliyoruz; erken gitsen yine gitmen gerekecek ne var zırp pırt doktora taşıncan sonra
bence de mantıklı:rapci:bende şahsen hamile olsam 6. haftaya kadar beklerim, hem kese bebek için
benim o gün toplantım olacak ama gün içinde bakamam foruma ama aklım sende olur walla:dua:

Hepimiz aynıyız kuzum stresi yönetmeye çalışıyoruz elimizden geldiği kadar napalım olduğu kadar.

Ayyy kıyamam kuzum biz annelere deliksiz uyku yok daha canım benimde öyle hala benim oğlanın kalktığını duyarım kulaklar radar gibi kendim kalkarım ayrıca tuvalete sabaha kadar en az 2 kere uyanıyorum bazen 3 kez.

Sağol bitanem senin kızda zamanı gelince çok başarılı olacak inşallah annesi gibi. Dediğin gibi kuzum daha hala çocuklar dolayısıyla oyuncakları yemek yerken ders çalışırken hep yanımızda. Bazen kızıyorum bazen de bırakıyorum çocukluğunu da yaşaması lazım sonuçta.
Ben yemek yedirirken peşinde gezmekten neyse ki kurtuldum çok dolaştım mama tabaklarıyla arkasından, bulaşık bile yıkamasına izin verdim mama yedirmek için daha neler neler. :KK70:Biz anneler 2 lokma yedircez diye yapmayacağı şey yoktur eminim. :KK48:

Aynen kuzum aşamalar hep aynı erkenden gitsem keseyi göremem sonra kese için git bebek görmek için git kalp atışı için git bir sürü stres. Haftayı keseyi görürsem en azından normal gebelik derim rahatlarım sonrada yaklaşık 2 hafta sonraya bebek görmeye gitsem yeter. Umarım herşey yolunda gider bu sefer bakalım artık hayırlısı.

Kuzum bu doktor ne dedi peki yumurta rezervinin azlığına çok tuhaf gerçekten de. İnşallah doğal yoldan çatlar canım. Bence endişelenme doktorun doğru olanı yapıyor hem sorunu anlaması için hem de boşuna hormon yüklememek için. Şunu bil ki çatlatma iğnesi yapılsa bile bazen çatlama olmuyor. Hayırlısıyla bekle bakalım kuzum inşallah sonucu güzel olacak Allah'ın izniyle. :dua:

Hepinize günaydın güzel anneler ve anne adayları :)
Soğan kürüm bitmiş bulunmaktaaaa:halay:
Dün çok inçe şekilde madeni para 5 kuruş kadar çamaşırım da kan gördüm bu soğandan mıoluyor acaba ??

Hadi hayırlısı olsun canım şifa olmuştur inşallah. Soğan kürüyle alakası var mı bilmiyorum canım ben rastlamadım öyle bişeye adetine umutlandırmak istemem ama hani yerleşme lekesi falan oluyor bu şekilde ama inşallah hayırlısı olur senin içinde

X