Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
De kuzum de bizler her yolu açmalıyız pürüz kalmalı. Şubatta bende senin kontrolünü çok merak ediyorum içimden bir his çok güzel haberlerle geleceğini söylüyor. İnşallah öyle olur :dua::dua::dua:
ay inşallah ya, hamişler hissederler ya senin zaten 6. hissin de kuvvetliydi canım, ben o kadar olumlu düşünemiyorum kistler için çünkü bunlar normal fibrokist gibi değil ya, neyse kısmet artık:KK51:
1 ay kadar sonra gelişmeleri ileteceğim tabi sizlere, zaten bu arada 3. kez soğan kürünü de yapıyorum.

Git bakalım yarın canım, senin içinde cumartesi günü geldi çattı usg için, senin doktorun bakim ne diyecek.
Belki bana da fikir olur yorumu, bence artık kistin kalmadığına göre herşey daha da yoluna girer.
Allah belki sana 3'üz nasip eder bir anda, hiç belli olmaz ki canım:KK66:
üçüz müüüü:mad: ay kalbim durcak arkadaşım :KK70:İkizi aşırı istiyorum ama üçüzle naparım bilmem :confused:
Bizim bu aralar stresli ya günlerimiz olmazsa da nedeni bu olur heralde.Benim kocam çok pinpirikli her şeyi kendine dert eder düşünür Allah düşünür dolayısıyla da stres hiç eksik olmaz hayatında,canı sağolsun ben de onu görünce etkileniyorum.Sonra düşünüyorum Allah vaktini bilir,bebişi olan herkes güllük gülistanlıkken mi gebe kaldı, bekle gör begonya diyorum.Anlayacağın şu an iki şahsiyet var içimde :KK70::KK70:
Ben kontrolü olayım sana da detaylı bilgi veririm canım benim:KK37:

İnşallah yumurtacıkların tamda istenilen kıvama gelmiştir canım. Hayırlısıyla aşılama başarılı olurda sağlıcakla sizde kavuşursunuz evladınıza. Böyle şeylerine rastlayınca insanın moralinin bozulmaması elde değil canım. Ama sende elinden geleni yapıyorsun canım yapmaya da devam ediyorsun. Yaş olayı insanın canını sıkıyor büyüdüğü zaman dedğin gibi oluyor. Bende eşim çocuk konusunda rahat davrandıkça sataşırdım çoğun ilk okula gidince yanında dedesi gibi mi durmak istiyorsun diye gaz veriyordum. Neyseki eşim yaşını gösteren biri değil ama ilerleyen zamanda gösterirse bilemicem. Şu an doğsa sağlıcakla ilkokula başlayınca eşim 45 yaşında olur böyle düşününce insanın canı sıkılıyor. Ama diğer taraftan artık çoğunluk geç evlenip geç anne baba oluyor. O zamana gelince de etrafımızda bizim yaşlarımızda birileri olmasını umuyorum :işsiz::işsiz::işsiz:
Aminn canım şu hayır mübarek günde dileklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim.
Ah ahh bende hep o hesaplamaları yapıyorum işte ya bize bişey olursa yavrucağımız napar diye:KK57:
Daha rahme düşmeyen çocuğun geleceğini düşünmekte tuhaf bir duyguymuş gerçekten:KK42:

Kuzum yaaa:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
sen bana buradan böylesine destek oluyorsan yakınımda olsan kim bilir nasıl dertleşirdik eminim ben:KK68:
keşke yakınca olsak ama işte maalesef, sen hangi şehirdeydin bakim?
Öyle işte canım burda biraz bahsettim o bile rahatlattı beni, bana da burda benden daha uzun süre uğraşanlar, hiç çocuğu olmayanlar kızacak belki yorumlarımı okurken ama bunu 6 ayı da 2-3 yılı da aynı hüsran işte maalesef ki:KK43::KK43::KK43:
Verdiğin fikirleri de kulağıma küpe yapıcam çok çok sağol canım:KK5: iyi ki seni burdan da olsa tanımışım.
Ne güzel burda hepimiz birbirimize iyi geliyoruz, buraya gelmediğimde inanın ki aklımda oluyorsunuz vala, çok alıştım:KK39::KK39:
benim de bu karamsarlık veya sinirlilik hallerim hep bu özel günlerimde oluyor işte maalesef, biz de öyleyiz bak sizin gibi eşimin benden daha sakin yapısı vardır ama onu bile bu dönemimde çıldırtıyorum işte:ukala:
Hepinizi görmesem de normal arkadaşlarımdan ayırmıyorum, özelimizi paylaşıyoruz.
Bir de en önemlisi dilimiz, derdimiz ortak, ben bu kadar sık aynı konuyu dile getirsem bıkar çevremdeki arkadaşlarım; halden anlamazlar belki de:KK34:
Evet, kuzum eşimde matematik öğretmeni:KK20:Okul yönetimi, veliler, öğrenciler hepsi ayrı telden çalıyorlar.
Uzaktan göründüğü kadar rahat bir meslek değil kesinlikle, ama o Allah'tan ortaokul öğrencilerine derse giriyor.
Branş öğretmeni ya, o nedenle şanslı ilköğretime göre...
Bu gıybetini yaptığımız veli tiplerini ve modellerini işte bende eşimden duyuyorum hep:-)

O senin dediğin ev hanımları benim çevremde de var, e biz çalışan kadınlar napalım yani, işte iş evde ev işleri, çocuk, eş vs.vs. Biz cidden ölelim yani:mad:

Ayyyy yakından olsak nasıl güzel olurdu canım. Zaten hiç yakınımda görüştüğüm arkadaşımda yok. Ben konyadayım canım. Ama yaza ankaraya taşıncaz kısmet olursa. inan bana duyguların karşılıklı bende sabah işe geliyorum ilk iş bilgisayarı açıp buraya koşmak oluyor. Sizlerin yazdıklarıyla bazen üzülüyor bazen seviniyor keyifleniyorum. Hepiniz can yoldaşı oldunuz. Ben zaten şehir değiştirdim burda da işten eve evden işe çevre yok akrabalardan başka. Ama siz bana hiç arkadaş dost eksikliği göstermiyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun temiz kalpleriniz hoş sohbetlerinizle çok mutluyum.
Bu arada sen İstanbul daydın dimi hangi yakasında kız belli mi olur belki hızlı trenle çıkar gelirim bir gün aylak kalırsam.

Aynen canım bizde sizin gibi benim eşimde çok sakin yapılıdır sinirli biri asla değildir. ama gel gör ki o sakin adam benim o dönemimde çıldırıyor. Bende hep diyorum ne olur benim o dönemlerimde beni hoş gör görmezden gel duyma diye ama karşılıklı etkileşim oluyor işte. :KK70:

Allah kolaylık versin eşine canım. İnşallah şanslıdır ilkokula göre ama ben inan tırsıyorum. Çocuklar büyüdükçe sorunları da büyüyor. Hele lise öğretmenleri çok çok zor çocuklar ergen olmuş öğretmen saygısı diye bişey kalmamış .Evdeki anne babaya saygı kalmıyor ki değil ki öğretmende kimmiş diyorlar. Bazen int. videolar oluyor dalga geçiyorlar öğretmenlerle nasıl üzülüyorum yazık diyorum ne hallere düştük.

Amannn bizde çok donanımlı ev-iş kadınıyız ağlayacaksak biz ağlayalım dimi :halay:

Aminn canım şu hayır mübarek günde dileklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim.
Ah ahh bende hep o hesaplamaları yapıyorum işte ya bize bişey olursa yavrucağımız napar diye:KK57:
Daha rahme düşmeyen çocuğun geleceğini düşünmekte tuhaf bir duyguymuş gerçekten:KK42:

Amin canım inşallah Rabbim hayırla sağlıcakla nasip edecektir.

Kıyamam sana işte bu yola girince başlıyor annelik duygusu. Zaten Allah bizi bu duyguya hazır yaratmış. Daha küçücük çocuklar bebekleriyle oynarken yaşıyor bu duyguyu. Kadının doğasında var merhamet ve düşünce. En ince ayrıntısına varıncaya düşünür. Mesela ben oğlumu kucağıma aldım Allah'ım dedim ben bunu nasıl askere yollarım. Ahh kuzum annelik neler neler düşündürüyor insana

Cok tsk ederim zoru başardım diye dusunuyorum. Ben 2 bucuk yillik evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu felan cok sukur suan onun degerleri normale bindi. Bende osmaniyede bi doktora gidiyordm hep alttan muayne yapip birseyin yok diyip yolladi. Bende en sonunda sagdan soldan duyduklarimla rahim filmi cektirmem gerektigini dusundum. Beraber calistigim cok iyi bir doktor antepte ona gelmek istedim sonra her sorunu anlattim ve rahim filmi istedigimi soyledim oda gec kalinmis bile dedi. Cok sukur cektirdim vee sorunun ne oldugunu anlamis oldum. Sizin ne ladar oldu evlilik. Ilk 1 yildan sonra ogrendiklerimengore erkegin spermiyogram bayaninda rahim filmi cektirmesi gerekiyor
Ben 1. Buçuk yıllık evliyim ama biz 8 aydı bebek istiyoruz bu 8 ayın 2 ayı da eşim yoktu.. toplamda 6 ay ve düzenli birlikteliğimiz yoktu düzenli regl im de yoktu çocuk için de uğraşmadık sadece korunmuyorduk.
Son 2 aydır Ancak gün aşırı ilişkiye giriyoruz bakalım sonuç ne olacak bu ay çok umutluyum inşallah :)hem ovulasyon testi hem soğan kürü yapıyorum :)

Amin canım inşallah Rabbim hayırla sağlıcakla nasip edecektir.

Kıyamam sana işte bu yola girince başlıyor annelik duygusu. Zaten Allah bizi bu duyguya hazır yaratmış. Daha küçücük çocuklar bebekleriyle oynarken yaşıyor bu duyguyu. Kadının doğasında var merhamet ve düşünce. En ince ayrıntısına varıncaya düşünür. Mesela ben oğlumu kucağıma aldım Allah'ım dedim ben bunu nasıl askere yollarım. Ahh kuzum annelik neler neler düşündürüyor insana
Tahmin edebiliyorum canım neler hissettiğini çok ama çok tuhaf bi içgüdü demek ki.
Benim müdürüm anlattı tüp bebek tedavisiyle bundan 14 yıl önce olmuş kızı.Doğum yaptım ama aksi bişeyler gittiğini anladım bütün doktorlar başıma üşüştü ölmek üzere ,çok kan kaybediyo vs diye konuşmalar geçiyo hayal meyal duydum konuşmalarını ama umrumda değil sadece bebeğimi almak istiyordum kucağıma ,o sırada kızımı anneme verdiler, öleceğimi duyduğum halde ,anneme yalvardım kucağıma ver nolur diye ve kucağıma verir vermez yaptığım tek şey el parmaklarını saymak oldu diyo.Bu nasıl bişey yarabbim ya inanılır gibi değil :KK43: Kadının tek derdi bebeğinin noksan doğmamış olması.

Tahmin edebiliyorum canım neler hissettiğini çok ama çok tuhaf bi içgüdü demek ki.
Benim müdürüm anlattı tüp bebek tedavisiyle bundan 14 yıl önce olmuş kızı.Doğum yaptım ama aksi bişeyler gittiğini anladım bütün doktorlar başıma üşüştü ölmek üzere ,çok kan kaybediyo vs diye konuşmalar geçiyo hayal meyal duydum konuşmalarını ama umrumda değil sadece bebeğimi almak istiyordum kucağıma ,o sırada kızımı anneme verdiler, öleceğimi duyduğum halde ,anneme yalvardım kucağıma ver nolur diye ve kucağıma verir vermez yaptığım tek şey el parmaklarını saymak oldu diyo.Bu nasıl bişey yarabbim ya inanılır gibi değil :KK43: Kadının tek derdi bebeğinin noksan doğmamış olması.

Ayy kuzum tüğlerim diken diken okudum valla çok şükür Rabbim o anneye sağlık vermiş. Bu gerçekten de çok farklı bir duygu. Annelik içi güdüsü var ya zaten bize doğuştan verilmiş aslında. Zamanı geldiğinde açığa çıkıp yoğunlaşak artan. Tabi bazı kişilerde bu duygu ne doğuştan ne sonradan verilmemiş gibi. Bu güzel sıfatı onlara söylemiyorum bile. Allah herşeyin en hayırlısını versin. Bu güzel sıfatıda en iyi şekilde taşıyıp yaşatmayı nasip etsin.:dua:

Yaa canım bnim cok geçmiş olsun,, senin sarı akintinda vardi acaba onlar tıkamış bn de surekli enfeksiyon oluyordum ama akintim beyaz ve kokusuz ditodum kesin bu akintilar bnim tuplerimi tıkamıştır Allahtan açık cıktı sadaka verecem ben insallah en kisa zamanda hamis kalırsın laporaskopi onerdimi doktorun
Cok sagol abla bende surekli enfeksiyon alinti oldugundan tikanmis zaten. Bakalim insallah bundan sonrasnda sknti olmaz. Insallah hepimiz en kisa zamanda bebis haberlerimiz olur. Suan icin baska birsey onermedi sali gunu de yumurta takibi yapcak son muaynem olcak sanirim. Sonra da kocama yollicak beni :halay:

Cok sagol abla bende surekli enfeksiyon alinti oldugundan tikanmis zaten. Bakalim insallah bundan sonrasnda sknti olmaz. Insallah hepimiz en kisa zamanda bebis haberlerimiz olur. Suan icin baska birsey onermedi sali gunu de yumurta takibi yapcak son muaynem olcak sanirim. Sonra da kocama yollicak beni :halay:

Ohhh herşeyi hallet doğru kocana :KK8::KK37::KK55:

Peki kuzum sen bi ay maydonoz ve süt kürü de yapmıştın aslında, hani o da kapalı olan tüpleri açabiliyordu ya, demek ki yeterli gelmemiş.
Sanırım burda etkili olan o bahsettiğin basınçlı ilaçlı sıvı gönderilmesi belki de, iyi oldu senin için.
Bundan sonra iş sizin performansınıza kaldı Allah'ın izniyle, bol bol çalışın:KK48:
Bende sık sık ayaklarımdan üşütüyorum aslında kış aylarında..
Ayy abla sende cok dikkat et vallahi bu usutmek felan kadinlara hic iyi gelmiyor

Ay valla ya darısı bana yapmadı doktor ama hep aklımda yaptırmayı çok istiyorum hsgyi.Düşünüyorum ağrılı adetim hiç olmadı,ilşki sırasında da ağrım olmaz ama bunlar açık olduğuna işaretmi bilmiyorum :KK43: BilgeUfuk BilgeUfuk
Bence yaptirmakta fayda var ablam. Cnki nerden ne olacagini bilemiyoruz genis bir arastirma yapmadan

Bende de adetlerim normal ağrılı geçiyor, ilk 1-2 gün sadece ama bazende değişiyor açıkçası ağrı durumlarım bu zamanlarda.. Ama ilişki esnasında asla ağrım, acım yok çok şükür.
BilgeUfuk BilgeUfuk gibi bende 1 yıl öncesinde zannetmiyorum önereceğini ama özelde olacak ya belki talebi geri çevirmez doktorlarımız; bir de eğer benim doktorum istemezse hgs; bende çikolata kistleri var ya onu öne süreceğim belki tıkanıklık
veya yapışıklık vardır emin olmam lazım doktorcuğum dicem:deli:
Bendeki kist e de cikolata kistinden supheleniyorum dedi ama baya kuculmutu sanirim sali gittigimde ona da bkcak. Bence hepimiz yaptirmaliyiz sekerler bu hgs yi

Ben 1. Buçuk yıllık evliyim ama biz 8 aydı bebek istiyoruz bu 8 ayın 2 ayı da eşim yoktu.. toplamda 6 ay ve düzenli birlikteliğimiz yoktu düzenli regl im de yoktu çocuk için de uğraşmadık sadece korunmuyorduk.
Son 2 aydır Ancak gün aşırı ilişkiye giriyoruz bakalım sonuç ne olacak bu ay çok umutluyum inşallah :)hem ovulasyon testi hem soğan kürü yapıyorum :)
Ayy insallah bizim kadar fazlaca ugrasmadan olur beybisin. Allahim herseyin hayrlisi versin insallah :KK200:

Bendeki kist e de cikolata kistinden supheleniyorum dedi ama baya kuculmutu sanirim sali gittigimde ona da bkcak. Bence hepimiz yaptirmaliyiz sekerler bu hgs yi

Aaa sahi kuzum unutmuştum bugün soracaktım sana bende kiste dün baktılar mı diye. Hadi inşallah salı günü güzel haberlerle gel inşallah.

X