Kuzum yaaa
sen bana buradan böylesine destek oluyorsan yakınımda olsan kim bilir nasıl dertleşirdik eminim ben
keşke yakınca olsak ama işte maalesef, sen hangi şehirdeydin bakim?
Öyle işte canım burda biraz bahsettim o bile rahatlattı beni, bana da burda benden daha uzun süre uğraşanlar, hiç çocuğu olmayanlar kızacak belki yorumlarımı okurken ama bunu 6 ayı da 2-3 yılı da aynı hüsran işte maalesef ki
Verdiğin fikirleri de kulağıma küpe yapıcam çok çok sağol canım
iyi ki seni burdan da olsa tanımışım.
Ne güzel burda hepimiz birbirimize iyi geliyoruz, buraya gelmediğimde inanın ki aklımda oluyorsunuz vala, çok alıştım
benim de bu karamsarlık veya sinirlilik hallerim hep bu özel günlerimde oluyor işte maalesef, biz de öyleyiz bak sizin gibi eşimin benden daha sakin yapısı vardır ama onu bile bu dönemimde çıldırtıyorum işte
Hepinizi görmesem de normal arkadaşlarımdan ayırmıyorum, özelimizi paylaşıyoruz.
Bir de en önemlisi dilimiz, derdimiz ortak, ben bu kadar sık aynı konuyu dile getirsem bıkar çevremdeki arkadaşlarım; halden anlamazlar belki de
Evet, kuzum eşimde matematik öğretmeni
Okul yönetimi, veliler, öğrenciler hepsi ayrı telden çalıyorlar.
Uzaktan göründüğü kadar rahat bir meslek değil kesinlikle, ama o Allah'tan ortaokul öğrencilerine derse giriyor.
Branş öğretmeni ya, o nedenle şanslı ilköğretime göre...
Bu gıybetini yaptığımız veli tiplerini ve modellerini işte bende eşimden duyuyorum hep
O senin dediğin ev hanımları benim çevremde de var, e biz çalışan kadınlar napalım yani, işte iş evde ev işleri, çocuk, eş vs.vs. Biz cidden ölelim yani