Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı olsun canım şifa olmuştur inşallah. Soğan kürüyle alakası var mı bilmiyorum canım ben rastlamadım öyle bişeye adetine umutlandırmak istemem ama hani yerleşme lekesi falan oluyor bu şekilde ama inşallah hayırlısı olur senin içinde
17 sinde yumurtladım canım yerleşme kanaması için erken değil mi

Canım çok çok sevindim güzel haberlerin devam gelir inşallah. Yumurtaların gerçekten de çok iyi maşallah. :nazar:Sen doktorunun dediği gibi bekle bakalım doğal yoldan çatlaman inşallah olur olmazsa doktorun bir dahaki ay gerekeni yapar merak etme Ayy ne güzel ovulasyonu da yakalmaşsın hadi hayırlısı kuzum inşallah yumurtan çatlar ve sağlıklı bir döllenme olur. Kuzum yumurta rezervinin az olduğuna emin misin oluşan yumurta değerlerinde sayısıda çok güzel maşallah :nazar:

Göğüs ağrısı daha önce yaşıyor muydun canım yumurtlama dönemlerinde. Bazıları anlattığın gibi ağrı yaşıyor bu dönemde hadi inşallah hayırlı sonuca ulaşırsın canım :dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Evet canım özelde o şekilde çıktı amh 0.97 baya düşük aslında ama bende anlamadım maşallahı var:nazar:
Geçen ay yaşadım ama ilaç kullanıyordum ya onun etkisi sandım ama bu ayda oldu.Daha önce hiç yaşamamıştım.hatta bu ay hiç akıntım olmadı sadece göğüs ağrısı var.Bünyem farklı tepkiler veriyor :KK48:
Amin canım inşallah:anneadayı:
Sen nasılsın bebişimiz nasıl annesi:emir_bebek:

Hadi hayırlısı olsun canım şifa olmuştur inşallah. Soğan kürüyle alakası var mı bilmiyorum canım ben rastlamadım öyle bişeye adetine umutlandırmak istemem ama hani yerleşme lekesi falan oluyor bu şekilde ama inşallah hayırlısı olur senin içinde
Yerleşme kanaması yumurtlamasan sonra kaçıncı günde oluyor acabaaa
Evet canım özelde o şekilde çıktı amh 0.97 baya düşük aslında ama bende anlamadım maşallahı var:nazar:
Geçen ay yaşadım ama ilaç kullanıyordum ya onun etkisi sandım ama bu ayda oldu.Daha önce hiç yaşamamıştım.hatta bu ay hiç akıntım olmadı sadece göğüs ağrısı var.Bünyem farklı tepkiler veriyor :KK48:
benim arkadaşım amh 0.10 ile hamile kaldı doktorlar mucize sesi neden olmasın ki bu iş amh da olmuyor benim amh da 14 ama hala bebek Yok :)

Kuzum bu doktor ne dedi peki yumurta rezervinin azlığına çok tuhaf gerçekten de. İnşallah doğal yoldan çatlar canım. Bence endişelenme doktorun doğru olanı yapıyor hem sorunu anlaması için hem de boşuna hormon yüklememek için. Şunu bil ki çatlatma iğnesi yapılsa bile bazen çatlama olmuyor. Hayırlısıyla bekle bakalım kuzum inşallah sonucu güzel olacak Allah'ın izniyle. :dua:
Yumurta rezervin az (yeni amh ölçümü yapmadı ,eskisine bakarak konuştu) ama gebe kalmaya engel derecede azlık değil sadece acele etmemiz gerektiğine işaret demişti.Evet doğal olsun istiyor ama geçen aylarda çatlamadığı için bu ay da olmazsa demek ki müdahale etmek gerekiyor ondan dolayı ilaca başlıycam dedi.Heyecanla bekliyorum.Bu doktorum bana bebeğimin sağlıkla,hayırlısıyla gelmesi için yardım edecek inanıyorum:dua:

Yerleşme kanaması yumurtlamasan sonra kaçıncı günde oluyor acabaaa

benim arkadaşım amh 0.10 ile hamile kaldı doktorlar mucize sesi neden olmasın ki bu iş amh da olmuyor benim amh da 14 ama hala bebek Yok :)
Doğru diyorsun canım gerçekten de Allah nasip ederse bahanesi olmuyor.hepimizin kucağı dolsun inşallah:dua: Senin rezervlerin maşallahı varmış :nazar:Arkadaşın için de bir mucize olmuş şükür.

Günaydın kizlaar
@junes adet oldum cnm ben büyük ihtimal yine kimyasal oldu cok ağrılı ve rengi tuhafti cunki hqyrlisi bu ay ovulasyon testiylr deniycrm sogan kürüne basliycam bugun adet bitiminin 3. Günü hayr olsun sen nasilsn saolasin

Canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı yolunda giden bir hamilelik nasip olsun :dua:
Soğan kürüde şifa olsun canım inşallah. :dua:

Günaydın kizlaar
@junes adet oldum cnm ben büyük ihtimal yine kimyasal oldu cok ağrılı ve rengi tuhafti cunki hqyrlisi bu ay ovulasyon testiylr deniycrm sogan kürüne basliycam bugun adet bitiminin 3. Günü hayr olsun sen nasilsn saolasin
Canım çok geçmiş olsun.Şifa olsun bu kür sana:dua:

Doğru diyorsun canım gerçekten de Allah nasip ederse bahanesi olmuyor.hepimizin kucağı dolsun inşallah:dua: Senin rezervlerin maşallahı varmış :nazar:Arkadaşın için de bir mucize olmuş şükür.
Maşallahı var ama çok yumurtlağım için olmuyor benim de pcos işte... testlere takılma canım gerçekten ben çok arkadaşımda şahit oldum yumurta döndürün sonra hamile kalanlar ...umut herzaman vardır

Maşallahı var ama çok yumurtlağım için olmuyor benim de pcos işte... testlere takılma canım gerçekten ben çok arkadaşımda şahit oldum yumurta döndürün sonra hamile kalanlar ...umut herzaman vardır
Umut olmadan ve olacağına inanmadan olmaz zaten.Her şey gönlümüzce olsun:dua:

Yumurta rezervin az (yeni amh ölçümü yapmadı ,eskisine bakarak konuştu) ama gebe kalmaya engel derecede azlık değil sadece acele etmemiz gerektiğine işaret demişti.Evet doğal olsun istiyor ama geçen aylarda çatlamadığı için bu ay da olmazsa demek ki müdahale etmek gerekiyor ondan dolayı ilaca başlıycam dedi.Heyecanla bekliyorum.Bu doktorum bana bebeğimin sağlıkla,hayırlısıyla gelmesi için yardım edecek inanıyorum:dua:

Düşük yumurta rezerviyle bile bir sürü hamile kalan var canım belki de senin test o zaman yanlış çıktı bilmiyorum ki durum iyi gibi görünüyor çünkü. Neyse biz sonuca odaklanalım yumurtaların çok güzel maşallah inşallah çatlayacaklarda. Evet kuzum bünyeden bünyeye belirtiler değişik olabilir bütün belirtileri görenlerde var sadece 1 tanesi görende var. Neyseki sen ovulasyon testinde de yakalamışsın zaten.

Ben iyiyim canım çok şükür. İnşallah bebişte iyidir bu sefer annesine sıkıca tutunuyordur da benimledir inşallah. :dua::nazar:

Düşük yumurta rezerviyle bile bir sürü hamile kalan var canım belki de senin test o zaman yanlış çıktı bilmiyorum ki durum iyi gibi görünüyor çünkü. Neyse biz sonuca odaklanalım yumurtaların çok güzel maşallah inşallah çatlayacaklarda. Evet kuzum bünyeden bünyeye belirtiler değişik olabilir bütün belirtileri görenlerde var sadece 1 tanesi görende var. Neyseki sen ovulasyon testinde de yakalamışsın zaten.

Ben iyiyim canım çok şükür. İnşallah bebişte iyidir bu sefer annesine sıkıca tutunuyordur da benimledir inşallah. :dua::nazar:
Doktor isterse ilerde tekrar yaptırırım amh testi şimdilik dursun ama merakta etmiyor değilim.:KK53:
Eminim kuzumuzda çok iyidir annesi 28inde dimi senin randevunda?

Doktor isterse ilerde tekrar yaptırırım amh testi şimdilik dursun ama merakta etmiyor değilim.:KK53:
Eminim kuzumuzda çok iyidir annesi 28inde dimi senin randevunda?

İnsanın merak etmemesi mümkün değil zaten ama neyse ki sonuçlar çok iyi baktın gördün yumurta çatlamıyor hemn doktorun onunda gerekenini yapar. İnşallah bu doktor sana geçmişte ki gibi iyi gelecek Allah'ın izniyle bebeğini kucaklamana vesile olacak. :dua:

İnsanın merak etmemesi mümkün değil zaten ama neyse ki sonuçlar çok iyi baktın gördün yumurta çatlamıyor hemn doktorun onunda gerekenini yapar. İnşallah bu doktor sana geçmişte ki gibi iyi gelecek Allah'ın izniyle bebeğini kucaklamana vesile olacak. :dua:
Amin canım benim çok amin:dua:

Canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı yolunda giden bir hamilelik nasip olsun :dua:
Soğan kürüde şifa olsun canım inşallah. :dua:
Amin insAllah cnm hayrlısı olsun:) sen hamilr misin ben kacrdim galiba
Canım çok geçmiş olsun.Şifa olsun bu kür sana:dua:
saol cnm İnsAllah hepimize şifa olsun bebisleirmjizi getrsin insAllah

Amin insAllah cnm hayrlısı olsun:) sen hamilr misin ben kacrdim galiba
saol cnm İnsAllah hepimize şifa olsun bebisleirmjizi getrsin insAllah

Evet canım hamileyim inşallah. Bu sefer tamamına ererse. :dua: Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip olsun hepinize :dua:

Evet canım hamileyim inşallah. Bu sefer tamamına ererse. :dua: Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip olsun hepinize :dua:
Cok sevindim cnm yq Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllah cnm ya amin insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

badenzi badenzi kuzum sen nerelerdesin yoğun başladı galiba hafta canımın içi aman dikkat et kendine de minik kuzumuza da.
Benim aklıma yeni isimler geldi kuzu gelmişken yazayım :halay:

Erkek: Umut
Kız: Deva, Defne

Hayırlısı olacak Allah'ın izniyle, sende en kısa sürede bebişleneceksin gör bak:anneadayı::KK200:

Öyle canım çabuk üşüttüğümü bildiğim için dikakt etmeye çalılırım elimden geldiğince işteHoppa

Benimki için de daha çok çok yeni demişti, normalde bu kadar küçük olanları normal kontrol muayenelerinde söylemiyorum bile hastalarıma ama sen detaycısın bil istedim diye bana usg ekranında detaylı bir şekilde anlatmıştı
bakalım ne durumdalar yaaaa, çok merak ediyorum:KK57:
Insallah kaybolmuslardir :KK66:

X