• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bugün BilgeUfuk BilgeUfuk kuzunun kontrolü vardı dimi?Hiç sesi çıkmıyor inşallah her şey yolundadır:dua:
Yaaa ben seni yerimm:KK200:
Ben 2 gun once grip oldum bugunde anestezi doktoruyla konustum anestezi yapamayiz bilge dedi seni cok zorlar uyanamazsin dedi. O yuzden dger ay'ı da bekleyemeyecegimden ötürü anestezisiz rahim filmi cektirdim. Her 2 tüpte kapalı dedi doktorum. Buraz daha dayan sol'a tekrar yollicam ilac dedi. Vee sol tüpüm açıldı çok şükür. Ama o agrı beni öldürdü resmen. Bildiginiz 2 defa film cektirmis kadar oldum yani:KK48:
Neyseki şuan cok iyiyim vee mutluyum doktorum 4 ay a kadar gebelik görürüz dedi. Insallah dedigi gibi de olur :KK200:

Ben 2 gun once grip oldum bugunde anestezi doktoruyla konustum anestezi yapamayiz bilge dedi seni cok zorlar uyanamazsin dedi. O yuzden dger ay'ı da bekleyemeyecegimden ötürü anestezisiz rahim filmi cektirdim. Her 2 tüpte kapalı dedi doktorum. Buraz daha dayan sol'a tekrar yollicam ilac dedi. Vee sol tüpüm açıldı çok şükür. Ama o agrı beni öldürdü resmen. Bildiginiz 2 defa film cektirmis kadar oldum yani:KK48:
Neyseki şuan cok iyiyim vee mutluyum doktorum 4 ay a kadar gebelik görürüz dedi. Insallah dedigi gibi de olur :KK200:
Geçmiş olsun canım

Nedense ben kendimi hep kız annesi olarak hayal ediyorum.Yüce Rabbim sağlıklı evlat versin tabi de hani insanın içinde hep bi istek olur ya öyle bişey:21:
geçenlerde de rüya gördüm hala etkisindeyim kız bebekti çok güzel bir rüyaydı.Küçükken ben de tombiş,kıvırcık saçlı bir çocukmuşum.Annem öyle güzel giydirirmiş ki elbiseme uygun şapkam kesin olurmuş:KK48:
Sizler böyle konuşunca hayalim canlandı tekrar :KK49: junes junes badenzi badenzi cennetkokulumm cennetkokulumm
İnşallah senin de gönlüne göre olsun canım :KK200::dua:

Oy ben o yavrunun vicadnına ölürüm yaaaa, güzel yüreklim:KK200:
Erkek anneleri zaten kadına değer vermeyi küçük yaşta öğretmeliler, ağaç yaşken eğilir:KK66:
Ve böyle güzel annelerin çocukları ilerde eşlerine de çok güzel davranıyorlar, ben kaynanama hep dua ederim ne güzel yetiştirmiş diye :KK200:

Amin canım. Bakalım hayırlısı cinsiyet çok da önemli değil. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Aslında eşimin ilk çocuğu olacak kısmet olursa onun gönlünde kız var ama annesigil erkek istiyor sülalede hep kız olmasından soy isim kıtlığına girecekler diye :KK70::KK70:

Ama sizin ikinizde 2. inşallah Rabbim size bir de hayrılı ve sağlıklısından erkek evlat nasip eder.
Bence sen de içten içe erkek istiyorsun gibi geldi :) hadi itiraf et :)

Şimdi sevdik sevdik tatlım, ergen olunca sevdirmezler, kaçarlar bizden
Bende bol bol öpüp ısırıyorum hep:KK45:

Benim eşimde 3 kardeşler evli olan görümcemin de 2 kızı var, bizde de kız var, o nedenle eğer nasip olacaksa erkek bize iyi gider, eşim de bazen der sohbet aramızda erkek olsun gibisinden, öyle deyince hoşuma gidiyor benimde valla, oğluşum olursa bana çok ama çok değişik gelir yaaaaaaaa:KK70:

Beni çok kıskandırıyorlar evde, bende eşime diyorum ah bir oğlum olursa bende çüküne kadar öpücem diyorum, sinir olsun diye:KK70:

Hadi hayırlısı olur inşallah hepimize canım:dua:
ahahahha :D Öp kız valla hakkındır :D D

Çok geçmiş olsun kuzum, görüyor musun bak yi ki de çektirmişsin rahim filmini, çok şükür ki tüpün de açılmış, aynen doktorunun dediği gibi birkaç ay içinde gebelik olur canım hayırlısıyla :KK200:

Canım benim günaydın öncelikle, çok çok sevindim:KK5:
İyi ki de çektirmişsin bak meğer problem bundan ötürüymüş aslında, sol tüpünün açılmasına o kadar sevindim ki:KK15:
Hadi inşallah baharda galiba Allah nasip ederse hepimiz hamiş mi olacağız ne:KK55:
Bende mutlaka konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek ya çok merak ediyorum
Çok mu ağrılıydı canım:KK43: Bir de diğer tüpün kist nedeniyle mi kapalıymış, bunun hakkında bilgi alabildin mi?

Ve böyle güzel annelerin çocukları ilerde eşlerine de çok güzel davranıyorlar, ben kaynanama hep dua ederim ne güzel yetiştirmiş diye :KK200:
Bende kaynanamın bu konuda duacısıyım:dua: Aile terbiyesi çok önemli hakkaten, hayat eğitimi evde başlıyor aslında:KK66:

İyi akşamlar guzelll anneler ve anne adayları :) güzel akşamlarınız olsun canımlarım...
benim tam da yumurtlama haftam şuan soğana devam ediyorum ama yalnızca günde 1 sefer acaba fayda etmiyor mu ovulasyon testinde de çift çizgiyi yakaladım ama şimdi ççook eski konuşmalarınızı okudum akıntı vs geliyormuş bende bunlar henüz olmadı acaba kürü tek öğün yaptığım için miii
Günaydın, sabah ve akşam olmak üzere aç karnına düzenli olarak yapmanı tavsiye ederim şahsen; yaptığım 2 ay boyunca çok güzel akıntı oldu sürekli bende, bu da iyiyiye işaret tabi ki; bu ay yine yapıyorum ben, 3. ayım:KK45:
kısmet olursa önümüzdeki ay da yaparak kürü sonlandıracağım artık:KK66:

Günaydın kuzum benim:KK200:
Geçmiş olsun o kadar çok ağrı oluyor demek ki :( neyse ki doktorun güzel haberler vermiş canım benim çok şükür.Ben de inanıyorum en yakın zamanda bebişin sağlıkla gelecek sana:emir_bebek:

Back