Aynen canım dimi ama, beni de annem öyle her gittiği yere peşinden sürüklemezdi çok net hatırlıyorum
Sürekli uyarırdı götürse de kızardı, baya baya yani bağırırdı bile, ben çocukken bile haddimi bilirdim yabancı ortamda en azından
Öyle başkalarının evinde şımaramazdım büyüklerle otururdum
Evet canım, çok atılgan cidden ben küçükken hiç öyle değildim, çekingen ve bi hayli utangaçtım
Bu bildiğin yırtık çıktı anacım, geçen yaz daha parkta ondan küçük bir kız kaydırakta saçını çekti diye kızın babasına nasıl bağırınıyor, hiç korkusu da yok 'benim saçımı çekemez' diye
adamcağız geldi yanıma özür diledi kızının adına, mahçup ediyor bazen beni böyle, valla önümüzdeki sonbaharda kreşe vermeye tırsıyorum, çok şikayet gelir bundan bize
Sağol kuzum, gel sev o zaman sende teyzesiii, bayılır birileri onu mıncıklasın
En güzeli canım, çocuk tamam ama yerini bilmeli şimdiden, evdeki rahatlığı gösteremez başka bir ortamda, kızarım
Ben hem kuralcı, hemde baya baya esnek davranıyorum; her zaman da çocuğun tepesinde değilim yani
Evde eşyalara zarar vermediği müddetçe yaşam alanında özgür bırakıyorum, ki öyle zarar verme huylarımız asla olmadı çok şükür ki
Dediğin gibi ne çouklar var anamm arsız cinsten