Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy ben o yavrunun vicadnına ölürüm yaaaa, güzel yüreklim:KK200:
Erkek anneleri zaten kadına değer vermeyi küçük yaşta öğretmeliler, ağaç yaşken eğilir:KK66:

Sağol kuzum. Aynen sana katılıyorum. Kızlar belki gülersiniz bana ama ben oğluma şu yaşıan gelene kadar hiç oyuncak tabanca almadım. Sadece bir kere su tabancası aldım. Çok karşıyım böyle oyuncaklara. Tabi artık filmlerden hoşuna gidiyor söz hastası benim oğlan polis olcam falan diyorda şimdi artık o kadar zararı dokunmaz diyorum çünkü bilinçli artık.

Ama küçükken onun oyuncaklarının arasında bebek bile vardı merhameti öğrensin diye tutardım 1-2 tane evde.
Bence gerçekten de faydası var hiç dayanamaz insanlara kötü bişey olmasına üzülür hemen ağlar. Çok naiftir. Ağaç yaşken eğilmezse sonra hiç eğilmez. Üstüne üstlük ne canlar yakar ne dallar kırar. Allah korusun Rabbim çocuklarımız iyilikten merhametten vicdandan alıkoymasın hiç bir zaman. :dua:

Kızlar bugün degisik bişey oldu kuzenim de kist var ama tüp bebek olmadan iki çocuğu oldu ve spiral taktirdi iki ay once aldırdı ve bir buçuk aylık hamileymis farketmemis şuan çok iş yaptığı icin kanamasj olmuss gidiyor orada ogreniyor:eek::KK35: şunu anladım hersehin gerçekten zamani varHoppa

Senden de Allah razı olsun bebişim:eek:
Bende bazen burasını okurken kendimi kaybediyorum, kendi kendime gülmeye başlıyorum
Allah'tan yeni yerim köşede, çok gören olmuyor yine de ama bizimde işte açık ofis tarzı, herkes her yerde olabiliyor yani
Dikkat etmeye çalışıyorum o nedenle:KK66::KK66:
Pek zannetmiyorum canım hemen olacağını nedense, bilmiyorum ki karışığım bazen bu konuda:KK35:
senin yakışıklının ismi de güzel, inşallah fırtınalar estirsin hayatında da adı gibi olsun canım:sampiyon:

Aman kuzum fazla estirmesin Allah'tan diğer isminin anlamı daha naif de dengeliyor değilse fırtılar esiyor. Dedesi zaten adına fırtına diyor:KK68:

Sağol kuzum. Aynen sana katılıyorum. Kızlar belki gülersiniz bana ama ben oğluma şu yaşıan gelene kadar hiç oyuncak tabanca almadım. Sadece bir kere su tabancası aldım. Çok karşıyım böyle oyuncaklara. Tabi artık filmlerden hoşuna gidiyor söz hastası benim oğlan polis olcam falan diyorda şimdi artık o kadar zararı dokunmaz diyorum çünkü bilinçli artık.

Ama küçükken onun oyuncaklarının arasında bebek bile vardı merhameti öğrensin diye tutardım 1-2 tane evde.
Bence gerçekten de faydası var hiç dayanamaz insanlara kötü bişey olmasına üzülür hemen ağlar. Çok naiftir. Ağaç yaşken eğilmezse sonra hiç eğilmez. Üstüne üstlük ne canlar yakar ne dallar kırar. Allah korusun Rabbim çocuklarımız iyilikten merhametten vicdandan alıkoymasın hiç bir zaman. :dua:
Sen nasıl güzel ,bilinçli bir annesin yaaa :KK200:

Çok şanslı oğlun gerçekten:nazar:

Kızlar bugün degisik bişey oldu kuzenim de kist var ama tüp bebek olmadan iki çocuğu oldu ve spiral taktirdi iki ay once aldırdı ve bir buçuk aylık hamileymis farketmemis şuan çok iş yaptığı icin kanamasj olmuss gidiyor orada ogreniyor:eek::KK35: şunu anladım hersehin gerçekten zamani varHoppa

Aynen öyle canım nasip kısmet vakit işi bunlar.Rabbim yazdıysa hiç bir şey engel olamaz. Ama vakti gelmediyse ne yapsan boş.

Kistin türünü bilemem canım ama genelde engel değil benimde vardı doktor önemli değil demişti diğerinde.

Nasip olunca işte ne yapsan boş.Allah kaderi yazıyo biz sadece çabalıyoruz.Ne mutlu kuzenine

Ayy ne güzel işte anne dediğin senin gibi olacak, bize de annem bir bakardı valla kıpırdamazdık bile yerimizden
Aynen canım dimi ama, beni de annem öyle her gittiği yere peşinden sürüklemezdi çok net hatırlıyorum
Sürekli uyarırdı götürse de kızardı, baya baya yani bağırırdı bile, ben çocukken bile haddimi bilirdim yabancı ortamda en azından:KK70:Öyle başkalarının evinde şımaramazdım büyüklerle otururdum:KK34:
Ayy cıvıl cıvıl gardrop aman Allah'ım insan gerçekten almadan kendini zor tutar. Maalesef çok güzel kıyafetleri oluyor kız çocuklarının insan tutamaz ki kendini. Kızçen ne de güzel oluyordur o kıyafetlerin içinde maşallah. Ama kızçene bayıldım canım ne güzel özgüveni yerinde bir çocuk. Değilse pasif olurdu böyle kendi kıyafetlerini kendi beğenmesi belirlemesi giymesi bunu gösteriyor.

:KK70::KK70::KK70::KK70: ayyy napim cadaloz ama gerçekten bazıları... :p:oops:
Evet canım, çok atılgan cidden ben küçükken hiç öyle değildim, çekingen ve bi hayli utangaçtım:KK23:
Bu bildiğin yırtık çıktı anacım, geçen yaz daha parkta ondan küçük bir kız kaydırakta saçını çekti diye kızın babasına nasıl bağırınıyor, hiç korkusu da yok 'benim saçımı çekemez' diye
adamcağız geldi yanıma özür diledi kızının adına, mahçup ediyor bazen beni böyle, valla önümüzdeki sonbaharda kreşe vermeye tırsıyorum, çok şikayet gelir bundan bize:KK70:
Ayyy onun tombiş totosunu yesinler yaaaa :KK68::KK68::KK68:
Sağol kuzum, gel sev o zaman sende teyzesiii, bayılır birileri onu mıncıklasın:KK8:
Nedense ben kendimi hep kız annesi olarak hayal ediyorum.Yüce Rabbim sağlıklı evlat versin tabi de hani insanın içinde hep bi istek olur ya öyle bişey:21:
geçenlerde de rüya gördüm hala etkisindeyim kız bebekti çok güzel bir rüyaydı.Küçükken ben de tombiş,kıvırcık saçlı bir çocukmuşum.Annem öyle güzel giydirirmiş ki elbiseme uygun şapkam kesin olurmuş:KK48:
Sizler böyle konuşunca hayalim canlandı tekrar :KK49: junes junes
Ah kuzum ya llah'ım gönlüne göre sağlıklı ve sıhahtli bir prenses nasip etsin, evde pembe koması girin inşallah:KK37::KK37:
badenzi badenzi cennetkokulumm cennetkokulumm
Aynen canım benim oğlumda aşırı hareketli sabit duramaz bile bıraksan düz duvara tırmanır. Ama hiç ne eşya yeri değiştirdim ne kaldırdım. Bi yere gidince de asla arsızlık yapamaz. junes junes gibi bir bakışım yeter
En güzeli canım, çocuk tamam ama yerini bilmeli şimdiden, evdeki rahatlığı gösteremez başka bir ortamda, kızarım:sinirli:
Ben hem kuralcı, hemde baya baya esnek davranıyorum; her zaman da çocuğun tepesinde değilim yani
Evde eşyalara zarar vermediği müddetçe yaşam alanında özgür bırakıyorum, ki öyle zarar verme huylarımız asla olmadı çok şükür ki
Dediğin gibi ne çouklar var anamm arsız cinsten

Ayy işte buna kahkaha ile güldüm tebessüm yetmedi , Allah seni de güldürsün kuzum. :KK70::KK70::KK70:

Maşallah pamuğa :KK200::nazar::nazar::nazar:
Şimdi sevdik sevdik tatlım, ergen olunca sevdirmezler, kaçarlar bizden
Bende bol bol öpüp ısırıyorum hep:KK45:
Amin canım. Bakalım hayırlısı cinsiyet çok da önemli değil. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Aslında eşimin ilk çocuğu olacak kısmet olursa onun gönlünde kız var ama annesigil erkek istiyor sülalede hep kız olmasından soy isim kıtlığına girecekler diye :KK70::KK70:

Ama sizin ikinizde 2. inşallah Rabbim size bir de hayrılı ve sağlıklısından erkek evlat nasip eder.
Benim eşimde 3 kardeşler evli olan görümcemin de 2 kızı var, bizde de kız var, o nedenle eğer nasip olacaksa erkek bize iyi gider, eşim de bazen der sohbet aramızda erkek olsun gibisinden, öyle deyince hoşuma gidiyor benimde valla, oğluşum olursa bana çok ama çok değişik gelir yaaaaaaaa:KK70:
Tam baba kızı maşallah. Sana erkek lazım kuzum koruyup kollayan kimseye tek bir laf ettirmeyen annesine aşık bir oğlan :KK37::KK72:
Beni çok kıskandırıyorlar evde, bende eşime diyorum ah bir oğlum olursa bende çüküne kadar öpücem diyorum, sinir olsun diye:KK70:
Ben sirami verdim size şubata kaldı haber verme olayı o da güzel sonuçlar olursa nasip artık
Hadi hayırlısı olur inşallah hepimize canım:dua:

:KK70::KK70: yok pes etme sen yine de:cool:
Ama çok korkuyorum ya çocuğum yaramaz olursa diyeo_O
O gerçekten de yetiştirmeyle alakalı, büyük konulmak istemiyorum ama geçen gün bi balıkçıya gittik eşimle güzel bi yemek yiyelim zehir oldu çocuk 2-3 yaşında aralarda ağlayarak dolanıyor annesi balık yemekten çocuğa bakmıyor garsonun ayağına takıldı haliyle garson yemekler ve çocuk düştü kadın hala yemek yiyor biz hem sesten hem olaydan rahatsız olduk şeyran diyor annesinin yüzüne bi tane patlat ama elit kişiliğim izin vermedi :)

O gerçekten de yetiştirmeyle alakalı, büyük konulmak istemiyorum ama geçen gün bi balıkçıya gittik eşimle güzel bi yemek yiyelim zehir oldu çocuk 2-3 yaşında aralarda ağlayarak dolanıyor annesi balık yemekten çocuğa bakmıyor garsonun ayağına takıldı haliyle garson yemekler ve çocuk düştü kadın hala yemek yiyor biz hem sesten hem olaydan rahatsız olduk şeyran diyor annesinin yüzüne bi tane patlat ama elit kişiliğim izin vermedi :)
Allah hayırlı ,laf söz dinleyen evlatlar versin inşallah:dua:

Amin canım inşallah Rabbim isteyen ve hakkıyla anne babalık yapacak olan herkese nasip etsin. :dua:

Tevekkül etmek gerçekten çok önemli canım ben son 2 aydır bunu hayatıma iyice yansıtmaya çalışıyorum önceleri bu konuda eksiklerim ve yanlışlarımın olduğunu düşünüyorum. Tam tevekkül etmemişim. Bir kitapla hayatımı bu yönde değiştirmeye başladım ve bana büyük faydası olduğuna inanıyorum bu yönde tam teslimiyet tam tevekkül etmenin.
Canim Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah ne guzel herkes teker teker hamile kalıyor:) darisi artik biz siradakilerin başına insallah. Belirtilerin nezaman basladi canım ve ne gibi seyler oldu

Çok takdir ettim seni canım, bende böyle canavarca hisler uyandıran oyuncaklardan hiç hazetmiyorum cidden, çünkü bu tür oyuncakları eline aldığında oyun senaryosu da oan göre oluyor haliyle.
Benimde kızımın oyuncak arabaları vardır mesela, sadece kız oyuncak gruplarıyla bende sınırlandırmıyorum; yaşına hitap eden her oyuncağı alıyorum. Sadece tek tip oyuncakla oynamasını istemem; kız çocuğu diye elinde hep bebek olmamalı.
Mesela kızım arabaları yarıştırmayı ve legoları çok seviyor, evde atı da var kovboyculuk da oynar yeri geldi mi
Çok doğru söylüyorsun canım gerçekten, oğlun böyle bir anneye sahip olduğu için çok şanslı:KK66:
ne kadar güzel bir haber yaa, nasip işte
Allah büyüktür...
Aman kuzum fazla estirmesin Allah'tan diğer isminin anlamı daha naif de dengeliyor değilse fırtılar esiyor. Dedesi zaten adına fırtına diyor:KK68:
Heheh, evet diğer ismi daha sakin:KK5:

Aynen canım dimi ama, beni de annem öyle her gittiği yere peşinden sürüklemezdi çok net hatırlıyorum
Sürekli uyarırdı götürse de kızardı, baya baya yani bağırırdı bile, ben çocukken bile haddimi bilirdim yabancı ortamda en azından:KK70:Öyle başkalarının evinde şımaramazdım büyüklerle otururdum:KK34:

Evet canım, çok atılgan cidden ben küçükken hiç öyle değildim, çekingen ve bi hayli utangaçtım:KK23:
Bu bildiğin yırtık çıktı anacım, geçen yaz daha parkta ondan küçük bir kız kaydırakta saçını çekti diye kızın babasına nasıl bağırınıyor, hiç korkusu da yok 'benim saçımı çekemez' diye
adamcağız geldi yanıma özür diledi kızının adına, mahçup ediyor bazen beni böyle, valla önümüzdeki sonbaharda kreşe vermeye tırsıyorum, çok şikayet gelir bundan bize:KK70:

Sağol kuzum, gel sev o zaman sende teyzesiii, bayılır birileri onu mıncıklasın:KK8:

En güzeli canım, çocuk tamam ama yerini bilmeli şimdiden, evdeki rahatlığı gösteremez başka bir ortamda, kızarım:sinirli:
Ben hem kuralcı, hemde baya baya esnek davranıyorum; her zaman da çocuğun tepesinde değilim yani
Evde eşyalara zarar vermediği müddetçe yaşam alanında özgür bırakıyorum, ki öyle zarar verme huylarımız asla olmadı çok şükür ki
Dediğin gibi ne çouklar var anamm arsız cinsten

Al benden de o kadar canım bizler uslu çocuklardık öyle azgınlık nerdeee annelerimizin bir bakışı yeterdi. Bende senin gibi hem kuralcı hem de esneğim. Çocuk hem çocukluğunu bilmeli yaşamalı hem de çocuk da olsa nasıl davranıp davranmayacağını bilmeli.

Ayy ben senin kıza bayıldım bayıldım yerim onu ben. Severim böyle kendini koruyan savunan çocukları. Bende biraz öyleyim haksızlığa arsızlığa gelemem hiç te susamam veririm karşılığını. Herkes haddini bilsin dimi ama kimse şamar oğlanı değil bu dünyada.

Ayy cimcimeye bak kreşten şikayet mi gelir taktir mi gelir bilinmez senin kız yönetecek gibi geliyor bana kreştekileri sınıfın 2.öğretmeni olursa hiç şaşırmam.

Al benden de o kadar canım bizler uslu çocuklardık öyle azgınlık nerdeee annelerimizin bir bakışı yeterdi. Bende senin gibi hem kuralcı hem de esneğim. Çocuk hem çocukluğunu bilmeli yaşamalı hem de çocuk da olsa nasıl davranıp davranmayacağını bilmeli.

Ayy ben senin kıza bayıldım bayıldım yerim onu ben. Severim böyle kendini koruyan savunan çocukları. Bende biraz öyleyim haksızlığa arsızlığa gelemem hiç te susamam veririm karşılığını. Herkes haddini bilsin dimi ama kimse şamar oğlanı değil bu dünyada.

Ayy cimcimeye bak kreşten şikayet mi gelir taktir mi gelir bilinmez senin kız yönetecek gibi geliyor bana kreştekileri sınıfın 2.öğretmeni olursa hiç şaşırmam.
ne varsa eski nesilde var zaten:KK16::KK16:
canım öyle tabi kız çocuğu olarak kendini koruyabilmeli ama zaman kötü işte korkuyorum yine de çokta cadı olmasın hahahh:KK48: dayak yemez inşallah okulda
zaten şu okul serüveni de başlayacak ya napcam bilmiyorum, şimdi evinde anneannesiyle içim o kadar rahat ki okulda aklım hep onda olacak, senin oğluş artık baya baya alışmıştır okula, ortama dimi, bi de erkeklerin doğası başka gerçekten ya, napcam bilmiyorum
şimdiden geriliyorum, ne kreşler var görüyoruz haberlerde, nette her yerde
Allah hayırlı insanlarla buluştursun yavrularımızı, melekleri yanından eksik olmasın inşallah:dua:

İyi akşamlar guzelll anneler ve anne adayları :) güzel akşamlarınız olsun canımlarım...
benim tam da yumurtlama haftam şuan soğana devam ediyorum ama yalnızca günde 1 sefer acaba fayda etmiyor mu ovulasyon testinde de çift çizgiyi yakaladım ama şimdi ççook eski konuşmalarınızı okudum akıntı vs geliyormuş bende bunlar henüz olmadı acaba kürü tek öğün yaptığım için miii

İyi akşamlar guzelll anneler ve anne adayları :) güzel akşamlarınız olsun canımlarım...
benim tam da yumurtlama haftam şuan soğana devam ediyorum ama yalnızca günde 1 sefer acaba fayda etmiyor mu ovulasyon testinde de çift çizgiyi yakaladım ama şimdi ççook eski konuşmalarınızı okudum akıntı vs geliyormuş bende bunlar henüz olmadı acaba kürü tek öğün yaptığım için miii
Gunde 2 kez uygulanıyor ve aç karnına o yüzden olabilir faydasını görmüştüm bende akıntı da oluşmustu ictigim zmaanlar

X