Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım hepinize günaydın :KK54:

Hayırlı cumalar. Rabbim hepinize sağlık huzur ve mutluluk versin. Evlerinizden neşe ve bol kahkaha eksik olmasın inşallah. Dolu dolu çocuk sesleriyle şenlensin evleriniz. :dua:

Kızlar maşallah sayfalar dolmuş ben geriden başlayarak geliyorum yakalarım sizi sohbetiniz bol neşeli olsun canlarım. :KK55:
Günaydın canım benim hayırlı cumalar.
Naif ve güzel dileklerin için teşekkür ederiz.Kat be kat güzeli senin olsun.:KK200:

Tskler güzel anne :KK200: İnşallah bundan sonrasinda mutlu ve daha guzel haberlerimiz olcak :KK200::KK200:

İnşallah olacak canım bende kesinlikle katılıyorum. Tüp engelimizde kalktığına göre bundan sonra hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebiş inşallah. :dua:Bana öyle geliyor ki bahara kalmadan gelecek sizin bebişler.:dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Canım benim günaydın öncelikle, çok çok sevindim:KK5:
İyi ki de çektirmişsin bak meğer problem bundan ötürüymüş aslında, sol tüpünün açılmasına o kadar sevindim ki:KK15:
Hadi inşallah baharda galiba Allah nasip ederse hepimiz hamiş mi olacağız ne:KK55:
Bende mutlaka konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek ya çok merak ediyorum
Çok mu ağrılıydı canım:KK43: Bir de diğer tüpün kist nedeniyle mi kapalıymış, bunun hakkında bilgi alabildin mi?
Ablam cok sagoll:KK200: Ben kafayı takmistim resmen rahim filmine. Illa cektircektim yani onu. Her 2 tupumde enfeksiyondan kapaliymis. Cok sukur sol açıldı ama bende neler neler cektim. Iste asla corapsiz gezmiceksin soguk almicaksin dedi. Kendini hep sicak tut dedi. Ayrica tupler kapali oldugu icin hem iliski sirasindaki agrim hemde adet oldugumdaki o fazlaca olan agrim hep bu yuzdenmiss.

kuzum niyeyse benimde içimde bu ay bende de olmayacakmış hissi var, nie öyle hissediyorum onu da bilmiyorum
halbukisi daha adet halindeyim belki ondan mı bu duygu değişimim ne, uff:KK51:o_O
Sen bence icini ferah tut. Ben en kısa sürede senin de guzel haberini alacagimiza inaniyorum ablam benim :KK200:

Ablam cok sagoll:KK200: Ben kafayı takmistim resmen rahim filmine. Illa cektircektim yani onu. Her 2 tupumde enfeksiyondan kapaliymis. Cok sukur sol açıldı ama bende neler neler cektim. Iste asla corapsiz gezmiceksin soguk almicaksin dedi. Kendini hep sicak tut dedi. Ayrica tupler kapali oldugu icin hem iliski sirasindaki agrim hemde adet oldugumdaki o fazlaca olan agrim hep bu yuzdenmiss.
Yavrum sen keşke soğan kürünü tamamlasaydın ya

Günaydın kuzum benim:KK200:
Geçmiş olsun o kadar çok ağrı oluyor demek ki :KK43: neyse ki doktorun güzel haberler vermiş canım benim çok şükür.Ben de inanıyorum en yakın zamanda bebişin sağlıkla gelecek sana:emir_bebek:
Gunaydin ablam cok tsk ederim. Insallah guzel haberlerimjz olcak hepimizde arka arkaya. Ayy doktorum canim benim o kadar harika bir adam ki ne olursun bilge biraz daha dayan sol tupunu acmaya calisiyorum ikinci kez ilac vercem dedi. Yuzune baktim lütfen bilge dedi. Tamam hocam dedim. Gozlerimi kapattim sadece ufuk'u dusundum. Bittikten sonra da yanima geldi doktorum senin yerinde baskasi olsa yemin ederim burayi inletirdi dedi. Açtık sol tüpünü dedi. Sanirim doktorumdan yana cok sansliyim artk :KK200:

İnşallah olacak canım bende kesinlikle katılıyorum. Tüp engelimizde kalktığına göre bundan sonra hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebiş inşallah. :dua:Bana öyle geliyor ki bahara kalmadan gelecek sizin bebişler.:dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Ayy insallah cancazim. Benden hicbir zman destegini eksik etmedin cok tsk ederim ederim hersey icin kalbini sevdigim guzel bal anne :KK200::anneadayı:

Teşekkür ederim canım. Allah'ım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla sizlere de nasip etsin canım.

Belirtiler 1 hafta önce başladı. Kasıklarda ara ara iğne batması ve sonralarında bıçak saplanır gibi ağrılar oldu. Adet öncesi böyle ağrılarım önceden var mıydı bilmiyorum hiç dikkat etmemişim. Ama ben diğer hamileliğimi öğrendiğimde bu ağrıları çok sık yaşamıştım bende biraz ordan umutlandım. Sonra geçen hafta bir öğlen başım döndü artık tansiyonum falan oynadı bi yarım saat sürdü. Bir de tam testi yapmadan bir gün önce bacağımla kasığımın birleştiği yerden başlayan diz kapağına kadar yayılan bir ağrı oldu 2 gün süren neyseki dün ayak parmaklarıma kadar indi o ağrı ve yok oldu. Belirtiler kişiden kişiye değişir. Ama insan kendini tanıyorsa aradaki farkı anlayarak anlaması bence mümkün. Ben iki hamileliğimde de hissetmiştim öncesinden. Hem belirtiler sayesinde birazda 6.his oluşuyor insan hissediyor sanki.

Rabbim bu mübarek cuma günü hiç birimizin dualarını boş çevirmesin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :dua:
Amin insallah canim peki goguslerindebi degisiklik oldu mu hani sende de kistler vardi ya sogan kurunden sonra adete yakın donemde agrilarin azalmisti sismiyordu benimde öyle oluyor bu ay nasil oldular ağrı oldu mu

Gunaydin ablam cok tsk ederim. Insallah guzel haberlerimjz olcak hepimizde arka arkaya. Ayy doktorum canim benim o kadar harika bir adam ki ne olursun bilge biraz daha dayan sol tupunu acmaya calisiyorum ikinci kez ilac vercem dedi. Yuzune baktim lütfen bilge dedi. Tamam hocam dedim. Gozlerimi kapattim sadece ufuk'u dusundum. Bittikten sonra da yanima geldi doktorum senin yerinde baskasi olsa yemin ederim burayi inletirdi dedi. Açtık sol tüpünü dedi. Sanirim doktorumdan yana cok sansliyim artk :KK200:
Oyy kuzum benim dayanaklısın ve metanetlisin Allahım emeklerini boşa çıkarmasın :dua:
Kocacığında çok şanslı nasıl incesin sen:KK200:
Seni yerim tatlışım ohh bak her şey yolunda artık şükür beklemekte sıra:anneadayı:

Tskler güzel anne :KK200: İnşallah bundan sonrasinda mutlu ve daha guzel haberlerimiz olcak :KK200::KK200:
Merhaba canım cok gecmis olsun tüpün tıkalımiymis anestezili mi cektin aci duydun mu benim anestezili olmasina ragmen aci hissettim nasil olduysa sen hemsiresin bilirsin sence niye aci duydum ben hatta annemler sesimi duymuş

Kıyamam ben sana ya kocişini düşünmüş yerim seni :) Aferin kuzum sana , inşallah alacaksınız mükafatınızı da

Merhaba canım cok gecmis olsun tüpün tıkalımiymis anestezili mi cektin aci duydun mu benim anestezili olmasina ragmen aci hissettim nasil olduysa sen hemsiresin bilirsin sence niye aci duydum ben hatta annemler sesimi duymuş
Canım sen genel anestezi ile yaptırmamış mıydın? Bu durumda baygın olman ve hiçbirşey hatırlamaman lazım değil mi

Amin insallah canim peki goguslerindebi degisiklik oldu mu hani sende de kistler vardi ya sogan kurunden sonra adete yakın donemde agrilarin azalmisti sismiyordu benimde öyle oluyor bu ay nasil oldular ağrı oldu mu

Canım aynen dediğin gibi ağustosta hamile kalmadan öncesine kadar benim göğüslerim aşırı şişerdi ağrırdı. Ama o ay fazla ağrı ve şişlik olmamıştı bende. Sonra araya kürtaj vs soğan kürü girdi ve ben hala adet dönemlerinde şişlik ağrı yaşamıyorum. Sadece bazen kistin olduğu yere iğne batmaları oluyor. Ama bu ayda dahil 4 aydır göğüslerde tık yok bende. Acısız ve t-yumuşak normal boyutlarındalar.

Senin nasıldı göğüslerinin durumu öncesinde

Ayy insallah cancazim. Benden hicbir zman destegini eksik etmedin cok tsk ederim ederim hersey icin kalbini sevdigim guzel bal anne :KK200::anneadayı:

Bugun tekrardan baslicam abla. 2 dir yarim kaldi. Insallah bunu tamamlicam

Yerim seni ben bal kardeş :KK200::KK37: Tabi ki her zaman yanındayım canım :KK36:

Hadi bakalım kuzum afiyet şifa olsun inşallah. Bu sefer tamamlamak nasip olsun :dua:

Oyy kuzum benim dayanaklısın ve metanetlisin Allahım emeklerini boşa çıkarmasın :dua:
Kocacığında çok şanslı nasıl incesin sen:KK200:
Seni yerim tatlışım ohh bak her şey yolunda artık şükür beklemekte sıra:anneadayı:
Hicbirimizin emekleri boşa olmasın ablam. Cok sagol vallahi onu dusunerek dua okuyarak başa çıktım o agriyla. Yoksa cidden zor öyle sabit durabilmek.

Ayy kuzum benim kıyamam sana. Annelik duygularını böyle böyle daha pekiştirceksin canım. Sen zor olanını yaptın Allah' ta sana bu sabrın karşısında mutlaka mükafatını verecektir kuzum. :dua: Çok geçmeden karşılığını alacaksın inşallah. :dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

X