Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyor musun bende hamileliğimin ilk başlarında erkek hissediyordum ve isim bile bakmaya başlamıştım, AKAY düşünmüştüm, bizim soyismimizde yine isimlerde olduğu gibi A harfiyle başlıyor uyumlu olur diye çokta içime sinmişti o zamanlar, sonradan cinsiyeti netleşince filan tabi başka arayışlara koyulduk
Şimdi tekrar nasip olursa şayet hamilelik erkek olursa bi de ya AKAY ya MERT olacak bakalım

Bizim ki şimdiden daha geçen yıldan beri huy edindi açıyor gardırobunu ne giymek isterse kendisi seçiyor hanımefendi, özellikle elbise giymeye bayılıyor, çiçekli, renkli cıvıl cıvıl kıyafetlerin üstüne atlıyor çok ama çok seviyor; ben de ona bol bol alışveriş yapıyorum, Melis'e aldığım kıyafetlerle 5 çocuk rahat rahat büyür
Oysa ki çok şey almam yazık, israf diyordum hamileyken; ama doğurunca maalesef dayanamıyorum kızıma hemen beğendiğim şeyleri alıyorum, şimdiden bir sürü minnak minnak bikinilerimiz, mayolarımız şapkalar, etekler dolu evde, 3 kapılı gardırobu var ağzına kadar dolu kıyafetle+şifonyeri de öyle
Yaaa ben sana çok güldüm ya, cadaloz hahahahh

Böyle insanların evlerine çocuklarımı da alıp gidip , aynı rahatlığı sergilemek istiyorum gerçekten, ben çareyi kırılmalarını umursamadan uyarmakta buldum kardeş :) Tavsiye ederim, kimse kusura bakmasın, biraz rahatsız olsunlar bir zahmet ve hatta gerekirse misafirliğe gelmesinler :)

Ay Ay deme, bence kardeşcağızının içine doğmuş, kesinikle canım baba kuzu oluyor bu kızlar ama ana kuzusu değil haberin olsun
Aahah Valla tahmin edebiliyorum , benim görümcemin cimcimesi de baba baba diye peşinde bütün gün Napalım artık biz de payımıza düşeni alırız o ilgiden ahahaD

Durum aynen anlattığın gibi canım. Gerçekten vaziyetler hiç hoş değil. Anne baba öğretmezse eğriyi doğruyu nasıl davranacağını nasıl bilecek o yavrular. En büyük iş biz anne babalara düşüyor. Esnek ama kuralcı bir anne olmak lazım. Yerine göre esneyip yerine göre katılaşabilmeli insan. Mesela ben bazen laf söylemem bir bakışım bile yeter benim oğlana. Ama tabi lafta söylettiriyorlar bazen aynı lafı 10 kez bile söyletiyorlar. Yine de pes etmek yok daha hamurlar çünkü, hamurları kurumadan doğruyu eğriyi öğretmek şart.
Yani ben bazılarını anlamıyorum anlattığın olay gibi çocuk ne yaparsa yapsın bişey demiyorlar yada baştan der gibi sonra bırakıyor yani olmaz ki hele bir de misafirlikte bu rahatlıkta ne böyle.

yok pes etme sen yine de
Ama çok korkuyorum ya çocuğum yaramaz olursa diye
valla canım kız çocuğu da deyip geçme benim kızımda yaramaz, çocuk enerjisini atamıyor bildiğin yaaa, bizim ki tombulcana da biraz totoyu zor kaldırıyor ama ona rağmen coşuyor her yerde
ev en sevdiği yer yemek masasının üstünde oturmak mesela

Yok anacım ben tekrar çağırmam valla.Hayır olan bana olacak kına kına başıma gelecek

Aahah Valla tahmin edebiliyorum , benim görümcemin cimcimesi de baba baba diye peşinde bütün gün Napalım artık biz de payımıza düşeni alırız o ilgiden ahahaD
kuzum bizim ki babasını wc'de bile rahat vermiyor kapıyı yumrukluyor baba baaaa diye adam çıkana kadar kapının önünde bekliyor, günü özetliyor kendince babişine

Oyy kuzum benim inşallah gönlüne göre olsun ve oğluşun olsun bu sefer inşallah Ben oğlum olursa Eren ya da Mete koymayı düşünüyorum

Anammm o totoyu ısırırlar valla
Enerji dolu olmaları lazım zaten ama ; bu dediğim kız evimi talan etti yaa.İki laf ettirmiyo birbirimize sesimizi duyurcaz diye sahneye çıkıp şarkı söylemişim gibi ertesi gün sesim gitti

Yok anacım ben tekrar çağırmam valla.Hayır olan bana olacak kına kına başıma gelecek
Hiç bulaşma valla en güzel,bazen diyorum acaba çocuklarının yaramazlıklarından bıkıp bir noktadan sonra umursamıyorlar mı ,acaba ben de mi böyle olacağım diyorum kendi kendime ama yok yine de mantığım almıyor, bundan önce de yan komşumuzun minik kızı var çok ta seviyorum dünyalar tatlısı, geldiler bizim eve, ben yemek yaparken annesi kucağına almış buzdolabının önünde duruyorlar, ufaklık ta dolaptaki magnetleri alıp pat pat aşağı atıyor, annesi de demez mi, valla badenzi kırıyoruz biz senin magnetlerini diye, eğilip yerden alma zahmetinde bile bulunmadı. Ben se sinirlendim, valla kırmayın hediye onlar bana dedim ve de o saatten sonra gidip gelmeyi kestim ayy daha çok örnek var da insanın içi şişiyor anlatırken bile :)

Amin kuzum amin ne güzel dilekler bunlar. Allah razı olsun.
Bende sizinkileri okurken öyle oluyorum kuzum hatta bazen kendimi sıkıyorum milelt halimi görüpte bu kız ekranda neye gülüyor böyle demesinler diye.

Şubattaki kontrolün Allah'ın izniyle çok güzel olacak kuzum. Belki de kontrole gittiğinde bebiş bile olacak kız

Çok güzelmiş canım pamuk kızının ismi. İsmiyle yaşasın. Çok kibar kulağa hoş bi isim kimbilir kızçen nasıl kibar nasıl tatlıdır.

Pessssss
Töbeler olsun ya inşallah biz yaşamayız aynı durumu

kuzum bizim ki babasını wc'de bile rahat vermiyor kapıyı yumrukluyor baba baaaa diye adam çıkana kadar kapının önünde bekliyor, günü özetliyor kendince babişine
Aynısı valla, yaa o tontişi ısırırım ben ya, bizim bir akrabamızın kız çocuğu var bildiğin boğum boğum yuvarlanarak gidiyor o kadar şişko :) ama bu kadar mı tatlı olur bir çocuk, ben biraz topaç çocuk seviyorum

Ben vazgeçtim çocuk yapmaktan şuan :)

yok pes etme sen yine de
Ama çok korkuyorum ya çocuğum yaramaz olursa diye

Aaaaa pes etmek yok yola çıktılar paketlendiler geliyorlar göbüşlere

Korkmayın kızlar onlar sizin parçalarınız olacak sizin genleriniz taşıyacak ve sizin yetiştirmenize bağlı olarak şekillenip büyüyecekler. Siz ne verirseniz çocuğa eksiğini değil fazlasını alacaksınız.

Oyy kuzum benim inşallah gönlüne göre olsun ve oğluşun olsun bu sefer inşallah Ben oğlum olursa Eren ya da Mete koymayı düşünüyorum
İki isimde çok güzel bence canım, ismin içinde E ve L harfleri isime incelik katıyor ismi yumuşatıyor sanki ben çok seviyorum şahsen, Amin canım bu arada inşallah diyelim
Ben eğer kızımla arkadaşlarıma veya akraba, komşu gibi ziyaretine gideceksem ki genelde eğer karşı tarafından yaşıt çocuğu varsa eğer kendi çocuğumu da götürmeyi tercih ederim; baktım şımarmaya başlıyor bir bakış atıyorum nereye saklanacağını şaşırıyor, hiç sevmem terbiyesiz çocuk yerine göre şımarabilir, yaramazlık da yapar küçüktür hakkıdır ama terbiyesizliğe hiç gelemem

Pessssss
Töbeler olsun ya inşallah biz yaşamayız aynı durumu
Amin canım, bakalım biz nasıl olacağız, ben misafirlikte peşinde olurum heralde sürekli, insanların evine zarar vermesin diye. Ya biz bu kadar hassasken bize neden hassas olunmuyor, isyandayım ben bu konuda :)

Benim yeğenim aşırı hareketli bir erkek çocuğu ama evde bir eşyanın bile yeri değişmedi,bişeye ellemek istediğinde annesinin gözüne bakıyo ,anneciği hayır diyince tıpış tıpış geri gidiyo.Çok doğru diyosun canım aile de bitiyor her şey. badenzi cennetkokulumm

Amaninnn MERT bu isim eşimle benim içinde çok özel olacak geçen sefer telefondaki uygulamaya bile Yusuf Mert koymuştuk ama eşim Yusuf Mert de yalan oldu dedi. Bakalım belki de yine koymayı ister benim kociş. Ben Yusuf u kesin istiyorum da o da isterse YUSUF MERT olabilir bizimde. Can yoldaşım belli mi olur kız bakarsın ikimizinde erkek olur isim adaşları olur bizim kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…