Ayyyy teyze dedin ya içimin yağları eridi resmen
benim kız kardeşim veya ablam yok; annemde tek çocuk teyzem de hiç yok yani
Bir tek erkek kardeşim var, hala olacağım yanii, ama teyze olmayı da çok isterdim, o yüzden sen öyle deyince çok hoşu gitti
Rica ederim canım ne demek her zaman inşallah birbirimizin iyi gününde de kötü gününde buradayız
Kuzum işlerim yolunda ilerliyor şu anda, gelişmeler iyi gidiyor.
Ama bir proje var hayata geçmesi gereken bütün sorumlulukta bende olacak artık onun rayına oturması çok uzun sürer
O süreyi bebiş beklerse yandım ben 30 olurum kızzz
Ama bahsettiğim projenin anlaşmaları ve ihale sürecindeyiz en azından onların netleşmesi Mart Nisan olur sanki
Daha çok çok varmış yaw hislerine göre
Şaka bir yana cidden en hayırlı zaman ne zamansa cümlemize de o vakit gelsin tatlımm
Allah'ın biz kulları için beklediği yer ve zaman var, zamanı gelince ne yapsan olur, zamanı gelmeyince de ne yaparsan nasip olmaz.
Çok dua ediyorum canım, cidden ailemiz için 2. çocuk hayırlısıysa olsun değilse hiç nasip olmasın.
badenzi madem öyle canım sanırım 7-8 Şubat gibi
Ayy yeter ki önce sağlıklı bi halde kistlerim gitsin zaten soğan küründe tek amacım bu...
hehhh
çok sağol tatlım yaaa, inşallah dediğin gibi de olur çok düzenli yapmaya çalışıyorum en başından beri, sabah ve akşam mutlaka aksatmadan denilen sıcaklığa göre tüketiyorum hep, senin de hislerin en az benimkiler kadar kuvvetli güzel insan
Umarım seni de şaşırtmam ve bekletmem kuzum
Hadi bakalım
BilgeUfuk 'ta sağlığına kavuşsun inşallah tam olarak yeni bir ay ile birlikte sayacağız inşallah saydığımız son şafak olur hahahhh