Amin bitanem inşallah, meğer arkadaşlarım bile o kadar çok bekliyorlarmış ki benden bu haberi duymayı, hepsi ağladılar kıyamam :) İnsan kaynakları müdürümüzle, tedarik zinciri müdürümüz bile ağladılar , ne kadar kıymetli benim içinAyyy kuzum sizinkiler için ne güzel bir gece oldu. Birde o kadar bekleyişten sonra hepsine çok büyük hediye oldu gerçekten. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla. O sevincin devamını doğumdan sonra da yaşatsın inşallah.
Canım senin aşılama değil tüp bebek olacak sanırım doğru muyum? Sayısı değil kalitesi önemli kuzum ama emin ol zaten doktorlar en iyi, en kaliteli yumurtanı seçip onu da en kaliteli spermlerle döllüyorlar, iiçini ferah tut hayırlısıyla çok güzel olacak herşey. Peki eğer tüp bebek ise, kullanacakları yöntemden bahsettiler mi, mesela mikroenjeksiyon yöntemi var bir de yumurta hücrelerini ve sperm hücrelerini bir araya getirip kendiliğinden döllenmesini bekledikleri yöntem varArtik normal yollardan olma ihtimali yok canım ilaçlara başlandı yumurtalar baskılaniyor şuanartik sizden bekliyorum doğal yollarla hamile kalmanizi
Evet çok arastirdim yapmadığım şey kalmadı ,olmadj ama yeni tanistim biriyke 8cm kistiyle sogal yollarla hamile kalmis herkesin nasibi başka..Canım korkma hiç kısmetinde varsa zamanı geldiyse olacak bu iş. Bazen çok kaliteli yumurtalar olsa bile senin rahmindeki tutunmaya bağlı olup olmama durumu olabiliyor. Sen örneklerini benden daha iyi biliyorsundur. ama sen için ferah tut sen aylardır bir sürü kür yaptın şimdi de hem ilaçla hem takviyelerle bu şansı arttırmak için gerekeni yapıyorsun. Arı sütü vitaminler omegalar bunlar hepsi şansı arttırıyor. Sen bu süreci daha iyi araştırmışsındır zaten. Bence yaptığın kürler aldığın takviyeler ile olumlu bir süreç seni bekliyor.
Canım benim klâsik tüp bebek yöntemi , benden yumurta ve esimdn sperm alacaklar dollenmeyi beklicez kaliteli olursa.. 3.gun transfer edecekler ve kısa protokol olacak donmus embriyo transferi degil..Canım senin aşılama değil tüp bebek olacak sanırım doğru muyum? Sayısı değil kalitesi önemli kuzum ama emin ol zaten doktorlar en iyi, en kaliteli yumurtanı seçip onu da en kaliteli spermlerle döllüyorlar, iiçini ferah tut hayırlısıyla çok güzel olacak herşey. Peki eğer tüp bebek ise, kullanacakları yöntemden bahsettiler mi, mesela mikroenjeksiyon yöntemi var bir de yumurta hücrelerini ve sperm hücrelerini bir araya getirip kendiliğinden döllenmesini bekledikleri yöntem var
En güzelini yapmışsın canım, aşılamada tutma şansı daha düşük oluyor, zaten her halukarda hormon ilaçlarını alıyorsun, eğer imkan varsa bence de tüp bebek en mantıklısı. İnşallah birden fazla yumurtan en güzel şekilde döllenirCanım benim klâsik tüp bebek yöntemi , benden yumurta ve esimdn sperm alacaklar dollenmeyi beklicez kaliteli olursa.. 3.gun transfer edecekler ve kısa protokol olacak donmus embriyo transferi degil..
Aşılama sansi düşük %15 diye doktorum boşuna oyalamak istemiyorum dedi
Ben de dün itibariyle d vitaminine damla olarak başladım.Bugün de siparişlerim geldi omepaq10 ve osende b12+folik bileşimi olan vitaminlere başlamış bulunmaktayım.Vitamin takviyelerinin bu kadar önemli olduğunu keşke çook önceden keşfetmiş olsaydım.Canım korkma hiç kısmetinde varsa zamanı geldiyse olacak bu iş. Bazen çok kaliteli yumurtalar olsa bile senin rahmindeki tutunmaya bağlı olup olmama durumu olabiliyor. Sen örneklerini benden daha iyi biliyorsundur. ama sen için ferah tut sen aylardır bir sürü kür yaptın şimdi de hem ilaçla hem takviyelerle bu şansı arttırmak için gerekeni yapıyorsun. Arı sütü vitaminler omegalar bunlar hepsi şansı arttırıyor. Sen bu süreci daha iyi araştırmışsındır zaten. Bence yaptığın kürler aldığın takviyeler ile olumlu bir süreç seni bekliyor.
Benim gittigin hastane 5.gun yapmıyor ya da cok nadir sıkıntı oldugunda yapiyor.. ama cift embriyo koyuyor o yüzden kaliteli olsun diye uğraşıyorumEn güzelini yapmışsın canım, aşılamada tutma şansı daha düşük oluyor, zaten her halukarda hormon ilaçlarını alıyorsun, eğer imkan varsa bence de tüp bebek en mantıklısı. İnşallah birden fazla yumurtan en güzel şekilde döllenirPeki blastokist transferini sordun mu canım, yani 5. gün transferi
Daha fikirler üretiriz biz sana canım hayırlı haberini alalım inşallah bir hayırlısıyla
Amin bitanem inşallah, meğer arkadaşlarım bile o kadar çok bekliyorlarmış ki benden bu haberi duymayı, hepsi ağladılar kıyamam :) İnsan kaynakları müdürümüzle, tedarik zinciri müdürümüz bile ağladılar , ne kadar kıymetli benim için
Ohh ne güzel pozitif pozitif enerjilerle pozitif sonuçlara inşallah kuzumEvet çok arastirdim yapmadığım şey kalmadı ,olmadj ama yeni tanistim biriyke 8cm kistiyle sogal yollarla hamile kalmis herkesin nasibi başka..
Benimki önce Allah'tan sonra tüp bebekten umudum
En güzel sey olumsjz olmamam ve umudumu kaybetmemiş olmam moral, stres yok herşeye hazirladim kendimi
İnşallah canım, o zaman beslenmene de çok dikkat et, hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişler. Ben hamile kaldığım ay eşimle ikimiz smoothie 'ye sarmıştık, ben onun çok faydası olduğunu düşünüyorum çünkü ikimiz de hergün düzenli olarak içiyorduk. Süt,muz,bal ve ceviz karışımı canım, aklında bulunsun, hem lezzetli hem de çok vitaminliBenim gittigin hastane 5.gun yapmıyor ya da cok nadir sıkıntı oldugunda yapiyor.. ama cift embriyo koyuyor o yüzden kaliteli olsun diye uğraşıyorum
Canımsın, o senin iyiliğin güzelliğin bitanem çok teşekkür ederim. Sen bir güzel haberi ver hayırlısıyla ben araştırıp bile bulurum sana güzel güzel şeylerAyyy yerim seni ben canım benim. Zaten senin ince düşünen güzel yüreğinle çok orijinal fikirlerin var kesinlikle fikirlerini dikkate alırım kuzum.
Sevilen insansın güzel insan tabi ki mutlu olurlar senin için. Herşeyin güzelini hakkediyorsun o yüzden bu kadar insanı mutluluktan ağlatabiliyorsun
Ben de dün itibariyle d vitaminine damla olarak başladım.Bugün de siparişlerim geldi omepaq10 ve osende b12+folik bileşimi olan vitaminlere başlamış bulunmaktayım.Vitamin takviyelerinin bu kadar önemli olduğunu keşke çook önceden keşfetmiş olsaydım.
Eşiminde kullandığı vitaminler var canım. Omepa q10 aslında erkeklere daha çok tavsiye ediliyormuş sperm kalitesini arttırıyormuş.Çok iyi yapmışsın kuzum evet çok önemli bu vitaminler gebelik için. Ben daha önce burda da bahsettim aslında sen denk gelmemişn. Hattan ben eşimede folik b12 d vitamini aldırıyorum. İnşallah sana da faydası olur canım.
Eşiminde kullandığı vitaminler var canım. Omepa q10 aslında erkeklere daha çok tavsiye ediliyormuş sperm kalitesini arttırıyormuş.
Çok iştah açıyormuş ona da dikkat edicem artıkEvet canım doğru. Kesinlikle vitamin takviyesi iyi olacaktı. Ben hatt geçenlerde d vitami ile bir yazı palaşmıştım burda ben zaten kullanıyordum ama bebek için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Kesinlikle kaliteli beslenmek ve vitamin değerlerini iyi tutmak çok önemli
Canımsın, o senin iyiliğin güzelliğin bitanem çok teşekkür ederim. Sen bir güzel haberi ver hayırlısıyla ben araştırıp bile bulurum sana güzel güzel şeyler
Çok iştah açıyormuş ona da dikkat edicem artık
Senin gelen giden yok dimi canımumudumuz doğru yönde yani
Gelmesinler kalsınlar o kırmızılar :) Kan ilaçları da çok kilo aldırıyor canım bu arada, bak ne yap et bu şu testi bugün :)Ayy bak o olabilir kuzum ben diyordum ya kürtajdan sonra kilo aldım veremiyorum. Sanırım vitaminlerin etkisi var özellikle b12 nin. Neyseki depoları doldurdum artık kullanmıyorum b12 yi.
Gelen giden yok kuzum çok şükür. Hatta hiç adet oalcak gibi bir halimde yok aksine belirtiler hamilelikte halime daha çok uyuyor. Bakalım hayırlısı inşallah.
Tabi ya vitaminler etkilemiştir iştahını.Ayy testi akşam mı yapsan?Ayy bak o olabilir kuzum ben diyordum ya kürtajdan sonra kilo aldım veremiyorum. Sanırım vitaminlerin etkisi var özellikle b12 nin. Neyseki depoları doldurdum artık kullanmıyorum b12 yi.
Gelen giden yok kuzum çok şükür. Hatta hiç adet oalcak gibi bir halimde yok aksine belirtiler hamilelikte halime daha çok uyuyor. Bakalım hayırlısı inşallah.
Valla öldük heyecandan yaaGelmesinler kalsınlar o kırmızılar :) Kan ilaçları da çok kilo aldırıyor canım bu arada, bak ne yap et bu şu testi bugün :)