Evet galiba olmamış devam ediyorum polikistik over den dolayı dalgalanma oluyor sanırım bakalım denemeye devam :)İnşallah canım hayırlısı ne ise o çıksın
Canım sen yumurtlama takibine devam ediyormusun paylaştığın testlerde 7.gün yumurtlama olmuşa benzemiyor bende çok anlamam ama tam kırmızı olması gerekiyor sanırım ikisi de.
Günaydınnnn :) aaa olmadı şimdi ozaman yarın sabah hemen bekliyoruz testini hayırlısı olsun imşallah vardır bulamamanda bir hayır ilk bizimle paylaş :)Gunaydin canlarim.
Hepize sağlıklı mutlu cok guzel bir gun diliyorum.
Ben testi yapamadim sabah. Aksam eve gec geldik testi hazirlamayi unuttum. Gecenlerde supriz yaparim diye evdeki testi saklamistim ama sabah bulamadim. Aksam eve gidince testi bulup insallah yarin sabaha yapicam eger bugun adet olmazsam tabi. Guzel dilekleriniz icin dulariniz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum. Allah hepinizden razi olsun. Benimde dualarim sizlerle Rabbim hepinize saglicakla, hayirlisiyla evlatlarınızı kucaklamayi nasip etsin. Hersey guzel ve temiz kalpleriniz gibi cok güzel olsun. Hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz.
Günaydın kuzucum, sağlık olsun nasip yarınaymış demek ki :) Ayy çok heyecanlıyım senin adınaGunaydin canlarim.
Ben testi yapamadim sabah. Aksam eve gec geldik testi hazirlamayi unuttum. Gecenlerde supriz yaparim diye evdeki testi saklamistim ama sabah bulamadim. Aksam eve gidince testi bulup insallah yarin sabaha yapicam eger bugun adet olmazsam tabi. Guzel dilekleriniz icin dulariniz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum. Allah hepinizden razi olsun. Benimde dualarim sizlerle Rabbim hepinize saglicakla, hayirlisiyla evlatlarınızı kucaklamayi nasip etsin. Hersey guzel ve temiz kalpleriniz gibi cok güzel olsun. Hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz.
Günaydınnnn :) aaa olmadı şimdi ozaman yarın sabah hemen bekliyoruz testini hayırlısı olsun imşallah vardır bulamamanda bir hayır ilk bizimle paylaş :)
Günaydın kuzucum, sağlık olsun nasip yarınaymış demek ki :) Ayy çok heyecanlıyım senin adınaİnşallah vardır ya
Evet galiba olmamış devam ediyorum polikistik over den dolayı dalgalanma oluyor sanırım bakalım denemeye devam :)
Ben de var gibi hissediyorum canım inşalah hislerimiz doğru çıkarSağolun canım inanın bende heyecanla bekliyorum ama içimden bi his var gibi geliyor. Bu iğne batmaları bıçak saplanır gibi durumlar diğer gebeliğimi öğrendikten sonra hatırlıyorum vardı. Ama öncesinde var mıydı onu hatırlayamıyorum. Hala oluyor bu hafif batmalar ağrılar buda beni umutlandırıyor.
Merak etmeyin canlarım ilk sizinle paylaşıcam. Zaten belli bir süre kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşime bile. Bebişi göreyim ondan sonra güzel bir sürpriz yapmak istiyorum eşime. Herşeyin hayırlısı bakalım
Günaydın canım;Kızlar merhaba ben iğnelerde 2.gunum acısız agrisiz geçiyor kurleri bıraktım sadece doktorun verdiği vitaminler, ve arı suru ampul kullanıyorum kalitesi için .
cennetkokulumm umarin hamilesindir yarın bende merakla bekliyorum
Bende merakla bekliyorum canım cok güzel duygular insallah bu ay hepimize uğurlu gelir de burada paylaşirz
Kızlar merhaba ben iğnelerde 2.gunum acısız agrisiz geçiyor kurleri bıraktım sadece doktorun verdiği vitaminler, ve arı suru ampul kullanıyorum kalitesi için .
cennetkokulumm umarin hamilesindir yarın bende merakla bekliyorum
Günaydın canımcımGunaydin canlarim.
Günaydın canımcım
İnan nasıl heyecanla açtım sayfayı senin haberini almak için.Ay aşırı heyecanlıyım.Sen de hissediyorsan vardır inşallah.Yarına kadar bekliycez artık
Ben de hayırlısıyla çift çizgi çıksın daha banyodan adımımı atmadan kocama bağırırım heralde
Doğru diyorsun canım.Sen daha iyisini bilirsin.Bu sefer olursa daha temkinli olmakta fayda var tabi ki.Kendimizden çok eşleri düşünüyoruz dimi?.Valla Allah razı olsun onlarda kıymet biliyor.Var diye hissediyorum canım bakalım Rabbim hayırlısını versin. Rabbim sizlere de bu heyecanı yaşamayı sonucunda da güzel haberler almayı nasip etsin canım.
Ben bu sefer beklicem kuzum geçende kocamı sabahın 5 inde uyandırıp adama uyku sersemi zorla görünen silik çizgiyi göstermiştim. Adamcağız hep var mı kesin şimdi hamile misin diye diye haftaları devirdi. Ben desen git gel boş kese görmekle geçirdim. Benim içinde yıkım oldu ama ben çok güzel karşıladım bu olayı hep daha kötüsünü düşünerek.Eşimde öyle karşıladı ama biliyorum belli etmesede yıkıldı. Kürtajda 1 gece hastanede kaldım adamcağıza eve git senin yapacak bişeyin yok artık daha iyiyim desem bile gitmedi hastanede koridorlarda sabahladı. O yüzden erken sevinmek istemiyorum bu sefer Allah izin verirde hamile olursam bebişi görüp o zaman büyük bir sürpriz yapmak istiyorum eşime. Değilse adam 2-3 hafta bebişi görene kadar uyku uyuyamaz var mı yok mu aman aksi bişey olmasın diye.
Doğru diyorsun canım.Sen daha iyisini bilirsin.Bu sefer olursa daha temkinli olmakta fayda var tabi ki.Kendimizden çok eşleri düşünüyoruz dimi?.Valla Allah razı olsun onlarda kıymet biliyor.
Canım 21.gun progesteron tahlili sonucuna göre başlattı adetin 2. Gunu tekrar gidicem 10 gun kadar lucrin kullanmam söylendi sonrası başka ilaclarla devam edicez sanırim bildiğim kadarıylaGünaydın canım;
Süreci bilmiyorum nasıl ilerleyecek peki?
Ben tüp Bebek sonucuna göreAmin canım inşallah batlara doğru hepimizde bu heyecanı yaşayacağız ve Rabbim inşallah hepimize bu heyecanın sonunda bebişlerimle müjdelendirsin bizleri.
Kesinlikle çok zor hayatlar var bin şükür canım.Ay evet içlerine atıp sessizleşiyorlar bide kıyamamAynen canım Allah razı olsun gerçekten de. Ben kk da nelerini okuyorum nasıl hayatlar ne kocalar var. Allah'a çok şükür halimize.O yüzden insan ister istemez kendinden daha çok eşini düşünebiliyor. Onlar böylesini hakkediyorlar. Birde erkekler acılarını bizler gibi yaşamıyorlar biz bi şekilde konuşarak paylaşarak aşıyoruz da onlar içlerine gömüyorlar.
Hadi inşallah hayırlı haberler alcaz canım sendenCanım 21.gun progesteron tahlili sonucuna göre başlattı adetin 2. Gunu tekrar gidicem 10 gun kadar lucrin kullanmam söylendi sonrası başka ilaclarla devam edicez sanırim bildiğim kadarıyla