Günaydınlar canım :)
Ben sürpriz için biraz sabrettim, hem bebişin kesesini göreyim diye , hem de doğum günüm Yılbaşı'nda olduğu için:)
Yılbaşı günü bütün aile toplantık, annemler, kardeşlerim, kaynım, büyükannem. Doğumgünü pastamın mumlarını üfledim, hediyelerimi aldım :) ve sonra dedim ki, aşkım benim de sana bir hediyem var :) Ona bir kitap almıştım ismi,"Eyvah baba oluyorum" kitabı güzelce paketledim ve bu arada kaynımdan videoya almasını rica etmiştim. Herkes meraklandı tabii hediye ne acaba diye :) Sonra kocacığıma verdim hediyesini, aa kitap mı dedi :) evet ama bu senin bildiğin kitaplardan değil, ömür boyu okuyacağın bir kitap dedim:) Açtı, baba kelimesini gördü, yüzünde şapşal bir gülümseme oldu ama idrak edemedi :) ilerde baba olursa okur gibilerinden düşündü sanırım o anda
Sonra kız kardeşimle annem gödüler kitabı ve çığlık kıyamet oldu ortalık
Gözyaşları tebrikler, sarılmalar ağlamalar falan havada uçtu :)
Kayınvalidemler şehirdışında olduğu için onlara da güzel bir süprsiz hazırladım. Bir çift bebek patiği aldım ve sevimli bit kutuya koydum, içine de bir kuş resmi ile birlikte "Küçük bir kuş bana babaanne olacağını söyledi :)" yazdım :)
Görümcemden rica etmiştim hediyeyi ben aradığımda vermesini. Yılbaşı gecesi onları görüntülü aradık ve görümcem paketi verdi kayınvalideme, bu arada bizimkilerden tık yok :) Ben sakın söylemeyin onlara da sürpriz yapıcam demiştim çünkü :) Kayınvaldem aldı paketi, ayy kızım niye zahmet ettin ne gerek vardı aşkolsun falan dedi, sonra bir açtı ve patikleri gördü ve Şok tabii ki :) Gerçekten mi, vallaha mı doğru mu falan derken inanamadı :) nasıl öpüp kokluyor patikleri:)
Öyle güzel bir yılbaşı akşamı geçirdik, Annesi yeni yıl çocuğu olan bebişim, ailemize de yeniyıl sürprizi olmuş oldu ,binlerce şükür