Kuzum döngün 25 olduysa zaten daha erken çıkması gerekmez mi testte ? Ay yarın sabahtan yap bakalım ya hayırlısıyla inşallah vardırKuzum acele davranmak istemiyorum zaten adet döngüm 25 e döndü. Aslında ilişki tarihine bakarsam erken yumurtlama olması lazım. Ama yinede cuma 27.gün yapayım diyorum gelmezse. Ben öncekinde geç yumurtlamaydı adetten 3 geçince yaptığımda baya silik çıkmıştı. İkisinin ortalamasını alayım bu sefer
Tabi yarın ve perşembe günü bişey gelmezse.
Canım Allah sağlık versin yeter ki, iştir evdir arabadır bilmem nedir hepsi hallolur gönlünüzü ferah tutunAmin inşallah canım benim
İster istemez etkileniyorum onu öyle görünce.Tüm düzeni değişti kolay değil.Tekrar birleşme olmadı kendi şirketini kurdu canım ama zorlu süreç olacak bizim için.
Bu süre zarfında açıkcası hem onun stresi hem de benim stresimden dolayı umudum pek yok açıkcası.rabbim hayırlı zamanda verdin bebeğimizi inşallah.
Aslında öyle canım benim ama eşim fazla mükemmelliyetçi biri.Maddi bir sıkıntımız olmamasına rağmen her şeyin dört dörtlük olmasını ister.Bense önemli olanın huzur ve sağlık olduğunu beynine aşılamaya çalışıyorum ki kendisi de benimle aynı fikirde ama neden bu değerlerin yanında daha iyisi olmasın diye düşünmekten strese giriyor.Canım Allah sağlık versin yeter ki, iştir evdir arabadır bilmem nedir hepsi hallolur gönlünüzü ferah tutun
Cümleten günaydın kızçelerim, hayırlı ve beklediğiniz haberleri alacağınız bir hafta olsun inşallah
Mesajlarınızı tek tek okudum, bulantılardan dolayı çok sık cevap yazamıyorum yavrular.
cennetkokulumm ve @junes kızlar batlarınıza az kaldı :) Hadi hayırlısı inşallah aynı anda güzel haberi verirsiniz
@kartanesi64 canım senin testinde ikinci çizgi var ama yanlış yerde sanki, istersen başka marka ile tekrarla ,inşallah hamilesindir, belirtilerin hamilelik belirtileri gibi sanki
@BilgeUfuk kuzum rahim filmi kararına çok sevindim, kendim de çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım :)
Dokorum film çekildiği ay korunmana gerek yok demişti ama o ay antibiyotik almak gerekiyor ve de yumurtalar radyasyona maruz kalıuor diye ben çekildiğim ay korunmuştum ,içim daha rahat etti.Bence çok isabetli bir karar, uzun süredir bebiş bekleyen kızlarım siz de isteyin doktorunuzdan
@istanbullugelin'Cim canım eğer erkek hissediyorsan olma ihtimali çok yüksekSağ salim sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez. Yalnız geçen gün bir arkadaşım instagramda kız bebeğini paylaştı resmen aşık oldum Allah'ım dedim aynı böyle bir kızım olsun :) Bizim de kontrolümüz haftaya 22 Ocak'ta, doktor o zamanki görüntülerin çok daha güzel olacağını söyledi :) Ayy benim de senin gibi şuanki heyecanım cinsiyet :) tabi ki en başta sağlıklı olması Ben de bulantılar oldukça senin gibi rahatlıyorum, oh be orda çok şükür diyorum :) Ama biryandan da bulantılar geçsin ve enerjik ,bakımlı bir hamiş olayım diyorum :) Şuan çok derbederim çünkü Elim kolum kalkmıyor resmen
@bi prenses annesi Canım senin testin aslında çok bariz ve 4.4 küçük bir rakam gibi gelmedi bana, negatif olduğunda 0,25 gibi değerler çıkıyor çünkü, İnşallah sağlıklı bir şekilde artar ve sağlıklı bir bebişin olur
Amin inşallah canım benim
İster istemez etkileniyorum onu öyle görünce.Tüm düzeni değişti kolay değil.Tekrar birleşme olmadı kendi şirketini kurdu canım ama zorlu süreç olacak bizim için.
Bu süre zarfında açıkcası hem onun stresi hem de benim stresimden dolayı umudum pek yok açıkcası.rabbim hayırlı zamanda verdin bebeğimizi inşallah.
Kuzum döngün 25 olduysa zaten daha erken çıkması gerekmez mi testte ? Ay yarın sabahtan yap bakalım ya hayırlısıyla inşallah vardırMüjdeli haberini bekliyorum canım benim
Canımsın çok teşekkür ederim o kadar kıymetli ki bu konuşmalarımızYeni başlangıçlar zordur canım ama inşallah böylesi sizin için daha hayırlı olacaktır. Umut her zaman vardır kuzum merak etme evet stres iyi bir şey değil olumsuz etkiliyor hamile kalmayı ama hiç olmaz diye de bir şey yok. Bebişiniz en doğru zamanda gelecektir hiç şüpheniz olmasın. En azından bu konuda içinizi ferah tutun.
Yap yap yap yaaapAyy kuzum acele etmiyim diyorum ama sen böyle deyince de fena heyecan yapıyorum. Evet kuzum döngüm 25 yarın günüm. Yarın ilişki üzerinden 13.gün geçmiş olacak. Zaten olduysa o ilişkiden olmuştur. Çıkar mı dersin varsa. Yoksa en azından perşembeyi mi bekleyeyim.
Aslında öyle canım benim ama eşim fazla mükemmelliyetçi biri.Maddi bir sıkıntımız olmamasına rağmen her şeyin dört dörtlük olmasını ister.Bense önemli olanın huzur ve sağlık olduğunu beynine aşılamaya çalışıyorum ki kendisi de benimle aynı fikirde ama neden bu değerlerin yanında daha iyisi olmasın diye düşünmekten strese giriyor.
Zaman her şeyin ilacı yeter ki canımız sağ olsun
Yap yap yap yaaap
Bu süre zarfında bebiş olursa o haber hepimize iyi gelecek teyzesiCanım zamanla eşinde anlayacaktır hayatta herşeyin dört dörtlük olamayacağını sen zaten bu yönde aşılıyormuşsunda. Herşey çok daha iyi ol madem eşin şuan böyle en azından onun stresinin seni etkilemesine izin verme. Baba olma sevinci girince daha farklı düşünmeye başlayacaktır. Sen bunu da atlatırsın canım ben inanıyorum.
Yaaaa süpersin inşallah meleğin sana sağlıkla gelmiştir annesi .Gelmese bile biz bekleriz doğru zamanıAyy yerim sizi ben ya
Hadi bakalım canlarımbadenzi sizleri dinliyorum kuzum Allah izin verirse yarın sabah ilk idrarda yapıcam bakalım. Ben bekleme taraftarıyım ama sizlerin hatrı benim için çok önemli.
Valla kuzucum eğer varsa silik bile olsa göreceksin ben öyle hissediyorumAyy kuzum acele etmiyim diyorum ama sen böyle deyince de fena heyecan yapıyorum. Evet kuzum döngüm 25 yarın günüm. Yarın ilişki üzerinden 13.gün geçmiş olacak. Zaten olduysa o ilişkiden olmuştur. Çıkar mı dersin varsa. Yoksa en azından perşembeyi mi bekleyeyim.
Yaaaa süpersin inşallah meleğin sana sağlıkla gelmiştir annesi .Gelmese bile biz bekleriz doğru zamanı
Valla kuzucum eğer varsa silik bile olsa göreceksin ben öyle hissediyorumZaten gününde de yapmış olacaksın erken de değil, ben senin yerinde olsam dayanamazdım Perşembe'ye kadar, bir an önce öğrenmek isterdim ki biliyorsun kendim de günümden 1 gün önce yaptım testi :) ve bir daha hiç test yapmadım o silik çizgi bile yetti de arttı bana :) Yap gitsin kuzucum yarın, hadi inşallah vardır yaa
Yavru benim de bir önceki gebeliğimde senin gibi tam tersi 1 gün geçmesine rağmen silik çıkmıştı , ama bunda da 1 gün öncesinde aynı düzeyde çıktı :) Sen yap kuzum Allah nasip ettiyse öğreneceğiz hayırlısıylaKuzum öncekinden günümü 3 gün geçmişti çok silik çizgi çıkmıştı. Ama o zaman göre olduysa daha erken olmalı döllenme. Dediğin gibi çıkması lazım varsa.
Umarım gebelik. Vardır güzelll haberlerini yarın bekliyoruz inşallah:)Kuzum öncekinden günümü 3 gün geçmişti çok silik çizgi çıkmıştı. Ama o zaman göre olduysa daha erken olmalı döllenme. Dediğin gibi çıkması lazım varsa.
Umarım gebelik. Vardır güzelll haberlerini yarın bekliyoruz inşallah:)
Kızlar bu arada SAT ım 2 ocak BAT 4 şuabat fakat ben Regl in7. Günü yumurtlamış olabilir miyim geçen aya göre 18-19u olması gerekiyor regl im normalde düzensizdi ama 2 aydın düzenli yoksa yumurtladım mııı kafam da deli sorulaaaar