Cümleten günaydın kızçelerim, hayırlı ve beklediğiniz haberleri alacağınız bir hafta olsun inşallah
Mesajlarınızı tek tek okudum, bulantılardan dolayı çok sık cevap yazamıyorum yavrular.
cennetkokulumm ve
@junes kızlar batlarınıza az kaldı :)
Hadi hayırlısı inşallah aynı anda güzel haberi verirsiniz
@kartanesi64 canım senin testinde ikinci çizgi var ama yanlış yerde sanki, istersen başka marka ile tekrarla ,inşallah hamilesindir, belirtilerin hamilelik belirtileri gibi sanki
@BilgeUfuk kuzum rahim filmi kararına çok sevindim, kendim de çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım :)
Dokorum film çekildiği ay korunmana gerek yok demişti ama o ay antibiyotik almak gerekiyor ve de yumurtalar radyasyona maruz kalıuor diye ben çekildiğim ay korunmuştum ,içim daha rahat etti.Bence çok isabetli bir karar, uzun süredir bebiş bekleyen kızlarım siz de isteyin doktorunuzdan
@istanbullugelin'Cim canım eğer erkek hissediyorsan olma ihtimali çok yüksek
Sağ salim sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez. Yalnız geçen gün bir arkadaşım instagramda kız bebeğini paylaştı resmen aşık oldum
Allah'ım dedim aynı böyle bir kızım olsun
:) Bizim de kontrolümüz haftaya 22 Ocak'ta, doktor o zamanki görüntülerin çok daha güzel olacağını söyledi :) Ayy benim de senin gibi şuanki heyecanım cinsiyet :) tabi ki en başta sağlıklı olması
Ben de bulantılar oldukça senin gibi rahatlıyorum, oh be orda çok şükür diyorum :) Ama biryandan da bulantılar geçsin ve enerjik ,bakımlı bir hamiş olayım diyorum :) Şuan çok derbederim çünkü
Elim kolum kalkmıyor resmen
@bi prenses annesi Canım senin testin aslında çok bariz ve 4.4 küçük bir rakam gibi gelmedi bana, negatif olduğunda 0,25 gibi değerler çıkıyor çünkü, İnşallah sağlıklı bir şekilde artar ve sağlıklı bir bebişin olur