- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
Harika haber canım inşallah miniğin sana gelir hayırlısıylaKızlarrrr basladik tedaviye çok şükür progesteron 12.2 çıkmış . iğne verdiler çok heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika haber canım inşallah miniğin sana gelir hayırlısıylaKızlarrrr basladik tedaviye çok şükür progesteron 12.2 çıkmış . iğne verdiler çok heyecanlandım
Gözün aydınKızlarrrr basladik tedaviye çok şükür progesteron 12.2 çıkmış . iğne verdiler çok heyecanlandım
Aynen ablaHadi bakalım darısı başıma, çok merak ediyorum benim doktorum bunun için ne diyecek
Aynen ablam benim doktorumda oyle soyledi persembeyi dort gozle bekliyorum yaaaHadi inşallah şifa olsun kuzucum Anestezili çektirmen çok iyi oluyor çünkü bazen kadınlar kendilerini acıdan dolayı kastıkları için tüpler kapalı bile çıkabiliyormuş, böylesi daha rahat ve güvenli demişti doktorum da.
heheehh tamam kuzum, nasıl diyorsan öyle olsun
pozitif düşünmeye devam o zaman, Allah'a çok şükür hepimizin manevi yönü çok çok yüksek elbet vakti gelince de mükafatını alacağız elbet
Güzel yüreğine sağlık canım benim, Rab'bim seni ve evladını bağışlasın tatlım
Yaaaa ben sizi yerim yerimm, bayımm bayım bayılıyorum hepinize ayoll@cennetkokulumm
keşke yakın olsak yahu, bal yanaklardan öperdik
Çok çok sağolun kızlar, hasta olsam ayağa kaldırırsınız siz beni vala
İnşallah, Allah bu hepimizin birbirine karşılıksız ettiği duaları, açtığı elleri boş geri çevirmeyecektir.
Bir kulun başka bir kula ettiği dua kendine ettiği duadan çok daha hayırlıymış canım.
Çok teşekkür ediyorum seninde güzel dileklerin için, umarım en kısa zamanda hayallerimize hepimiz kavuşuruz
Günaydın canım, okurken tam diyecektim ki klomene başlamamıştır inşallah diye, neyseki başlamamışsın,çoğu kadın kimyasal gebelik geçiriyor ve farkında bile olmuyor, sen bu ay da soğan kürünü yap düzenli bir şekilde, bence yüksek ihtimalle sonuç alırsın hayırlısıylaMerhaba kızlar. Kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. 30 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim..1,5 yıldır çocuk istiyoruz. Geçtiğimiz Haziran bi kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasalımdan 1 ay önce soğan kürü yapmıştım. Ardından hamile kaldım işte. buarada sık sık çatlamayan yumurtalarımdan kaynaklanan kistlerim oluyo. Doğum kontrol hapı vs de kullandım. Doktorum bu ay klomen başlarız demişti ama gel görkü bende yine bi kist klomen kisti büyütür diye başlayamadık. Bende geldim eve yine soğan kürü başladım. Eşimin sperm tahlilleri normal benm hormon tahlillerim normal. Üstelik kimyasal da olsa bi kez hamile kaldım diye tüplern açıktır diye hsg de çekmiyolar gerek yokmuş! Benide alın aranıza belki bu ay hem şu kistten kurtulurum hemde bakarsınız bebişim gelir :)
Merhaba kızlar. Kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. 30 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim..1,5 yıldır çocuk istiyoruz. Geçtiğimiz Haziran bi kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasalımdan 1 ay önce soğan kürü yapmıştım. Ardından hamile kaldım işte. buarada sık sık çatlamayan yumurtalarımdan kaynaklanan kistlerim oluyo. Doğum kontrol hapı vs de kullandım. Doktorum bu ay klomen başlarız demişti ama gel görkü bende yine bi kist klomen kisti büyütür diye başlayamadık. Bende geldim eve yine soğan kürü başladım. Eşimin sperm tahlilleri normal benm hormon tahlillerim normal. Üstelik kimyasal da olsa bi kez hamile kaldım diye tüplern açıktır diye hsg de çekmiyolar gerek yokmuş! Benide alın aranıza belki bu ay hem şu kistten kurtulurum hemde bakarsınız bebişim gelir :)
Kesinlikle öyle olurdu ama şansa bak ki hepimiz resmen farklı farklı şehirlerdeyiz, bu kadar da tesadüf olamaz yaniiAyy canım ne güzel diyorsun yakın olsak ne güzel buluşur sohbetin dibini görürdük ama burdan bile müthiş mutluluk ve morel veriyorsunuz hepiniz. İyi ki varsınız kuzularım hepinizi çok seviyorum can yoldaşlarım oldunuz hepiniz.
Oooo ayağa kaldırmak ne kelime koştururuz bile hepimizin pozitif enerjisi bol maşallah birbirimize destek olmak gibisi yok.
Amin Amin canım, bende buna canı gönülden çok ama çok inanıyorum.Amin canim hepimizin ettigi dualar kabul olur insallah . Aynen bitanem birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde çok şükür herşey daha güzel olacak ben eminim.
Günaydın, kimyasal gebeliğin ne olduğunu da ilk kez KK'da öğrenmiştim.Merhaba kızlar. Kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. 30 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim..1,5 yıldır çocuk istiyoruz. Geçtiğimiz Haziran bi kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasalımdan 1 ay önce soğan kürü yapmıştım. Ardından hamile kaldım işte. buarada sık sık çatlamayan yumurtalarımdan kaynaklanan kistlerim oluyo. Doğum kontrol hapı vs de kullandım. Doktorum bu ay klomen başlarız demişti ama gel görkü bende yine bi kist klomen kisti büyütür diye başlayamadık. Bende geldim eve yine soğan kürü başladım. Eşimin sperm tahlilleri normal benm hormon tahlillerim normal. Üstelik kimyasal da olsa bi kez hamile kaldım diye tüplern açıktır diye hsg de çekmiyolar gerek yokmuş! Benide alın aranıza belki bu ay hem şu kistten kurtulurum hemde bakarsınız bebişim gelir :)
Kesinlikle öyle olurdu ama şansa bak ki hepimiz resmen farklı farklı şehirlerdeyiz, bu kadar da tesadüf olamaz yanii
Neyse ki KK var Gerçekten tüm kızlar pozitif burada insanın yüzü asılamıyor, hep yorumlarınızı gülerek okuyorum
Amin Amin canım, bende buna canı gönülden çok ama çok inanıyorum.
Test yapcak mısın beybisi :) Benim adetten bir gün önce çıkmıştı testte :)Günaydın canım
Yarın kuzum. Bende durumlar aynı belirti olarak sayacaksak hala iğne batmaları var birde dün baya yoğun bıçak saplanır gibi ağrı oldu kısa bir süre sonra geçti. Onun dışında bel ağrısı var ama o zaten hep oluyor. Birde sanırım duygu değişimi de başladı adet öncesi gibi durumlar karışık kuzum
Sen nasılsın kuzum aşılama tarihi belli mi öncesinde yumurta takibi mi yapılıyor
Ayyy çok heyecanlıyım senin adınaGünaydın canım
Yarın kuzum. Bende durumlar aynı belirti olarak sayacaksak hala iğne batmaları var birde dün baya yoğun bıçak saplanır gibi ağrı oldu kısa bir süre sonra geçti. Onun dışında bel ağrısı var ama o zaten hep oluyor. Birde sanırım duygu değişimi de başladı adet öncesi gibi durumlar karışık kuzum
Sen nasılsın kuzum aşılama tarihi belli mi öncesinde yumurta takibi mi yapılıyor
Test yapcak mısın beybisi :) Benim adetten bir gün önce çıkmıştı testte :)
Ayyy çok heyecanlıyım senin adına
Canım önce yumurta takibi yapacak.C.tesi gittiğimde yumurtacıklarımın durumuna göre bakalım ne diyecek doktor
Ben çabalıyorum ama pek umutlu değilim bu aralar.Eşimin iş stresi zaten aşırı fazla bu dönem ,e bende ona üzüldüğüm için stres yüklüyüm.Ama yine de çabalamayı bırakmayız.
Amin inşallah canım benimAyy sağol kuzum bende çok heyecanlıyım ne olacak diye.
İnşallah yumurtacıkların bu ay çok güzel ve sağlıklı oluşur sonrası da başarılı bir aşılama ile hamile kalırsın canım. Eşinin durumu zor sen biraz daha az etkilenmeye bak canım bu durumdan. Herşeyin güzel ve başarılı olması birazda stresten uzak olmaktan geçiyor.
Eşinin durumlar ne oldu kuzum bu arada ortağından ayrılmıştı kendi işlerine bakıyor, tekrar birleşme olmadı dimi?