Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülümseyerek okudum kiz mesajini Allah im kisa zmnda daha guzellerini yasatsn insAllah
Sorma canım ya rüyamda bile rahatım yok cidden:skandal:
hayrkisi olsun cnm ya bnm hrp trajikomik rakamlar cikiyor 4.4 cikti bklm adetim gelemzse sali gunu ya test ya tahlil yaotirayim diom
bat günün mü bugün, gelmediyse pozitife yoralım tabi ki, inşallah adet olmazsın kuzum:KK66:
Allah kızının dualarını kabul etsin, miniş kardeşi olsun:emir_bebek:
Benim kızımda öyle aynı, bazen kucağımda şakalaşırken onunla, karnıma dokunup 'anne senin karnında bebiş mi var' deyip duruyor sanırım çocuklar gerçekten bizim onları hissettiğimiz gibi hissediyorlar herşeyi:anne:
çok etkileniyorum bende ve bunu bizim 2. bebeği düşündüğümüzden beri neredeyse her ay arada söyler oldu yavruşumm:KK43:

Sorma canım ya rüyamda bile rahatım yok cidden:skandal:

bat günün mü bugün, gelmediyse pozitife yoralım tabi ki, inşallah adet olmazsın kuzum:KK66:
Allah kızının dualarını kabul etsin, miniş kardeşi olsun:emir_bebek:
Benim kızımda öyle aynı, bazen kucağımda şakalaşırken onunla, karnıma dokunup 'anne senin karnında bebiş mi var' deyip duruyor sanırım çocuklar gerçekten bizim onları hissettiğimiz gibi hissediyorlar herşeyi:anne:
çok etkileniyorum bende ve bunu bizim 2. bebeği düşündüğümüzden beri neredeyse her ay arada söyler oldu yavruşumm:KK43:
Aynı durum bizde de var cnm Rabbim kızlarımızın dualarını kabul etsin insAllah aynen şu anlik gelen giden yok insAllah hayırlısı olsun

Kızlar bunu dün yaptım sizce varmıdır

Eklentiler

• 378F45D8-7723-4998-BCC2-D0A64505F65E.jpeg
    378F45D8-7723-4998-BCC2-D0A64505F65E.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 41
Allah gönlüne göre versin inşallah canım:emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Ne güzel gelişmeler canım benim, iyileşmene sevindim, geçti gitti bak; rahim filmini de bence tedbir amaçlı ve akıllarda soru işareti kalmasın diye istemiştir.:KK66: inşallah onu da atalatırsın, hem senin de için daha rahat olur; Perşembe günü de haberdar edersin canım. öptüm seni de:KK36:

Kuzum senin ne oldu şimdi, yeni gördüm bende mesajlarını; inşallah hayırlısı olur canım benim
belki geç döllenme de olabilir:KK66: Bence sen testi 2 gün sonra sabah ilk idrarla denemelisin
Bende kızımı ilk öğrendiğimde 2 küsürlüydü tabi adetime 2 hafta kala belki daha fazla mı ne yaptırmıştım:KK45::KK45:
o zamanlar bilmiyorum böyle bu kadar çok detaylarını malum evleneli daha 3-4 ay olmuştu sonra; adet günüm 4-5 gün geçince yine kan vermiştim bu kez 685 küsürdü:dondurma:
İnşallah vardır kuzum:nazar:
Canim ablam evet suan icin bende haberler iyi zaten rahim filminin konusunu ilk ben actim doktoruma oda gec kalinmis bir karar bilge eger istersen hemen cektirelim dedi. Hayirlisiyla bi cektirelim insallah ondan da bi sorun cikmaz. Bide dedi rahim filminden sonra gebe olma durumu biraz daha artıyor o yuzden rahat olalim bekleyelim dedi canim doktorum sagolsun:KK200::KK200:

Yarın yine yapmayı düşünüyorum sarı akıntı bel ağrısı kasıklarda sancı batma oluyorbirde aşırı denecek kadar uyku

İyi akşamlar bebişler:KK200::KK39:
ben önceki gece çok güzel bir rüya gördüm:KK33:
rüyamda, yurtdışında bir hastanede doğumhanedeyim ve doğum sancıları çekiyordum; bildiğiniz karnım burnumdaydı:anneadayı:
giydirmişler hastane elbiselerinden böyle, sancı odasındayım bir de erkek hemşire var beni nefes teknikleri için yönlendiriyor, dişlerime filan bakıyordu (ne alakaysa:KK45:)
Ay sonra canım iyice acımaya başlayınca eşim giriyordu sancı odasına elimi tutuyordu uyandım, meğer adam gerçekten elimi tutuyormuş ne uyandırıyorsun diye çıkıştım bi de uyku sersemi adamcağıza sabah sabah:ukala:
Allah'ım rüyamda bile doya doya hamileliğimi göremiyorum yaaa:KK48::KK53::KK34:
Sabah sabah ne güzel geldi bu mesaj :) inşallah tez samanda nasip olsun :)

Canim ablam evet suan icin bende haberler iyi zaten rahim filminin konusunu ilk ben actim doktoruma oda gec kalinmis bir karar bilge eger istersen hemen cektirelim dedi. Hayirlisiyla bi cektirelim insallah ondan da bi sorun cikmaz. Bide dedi rahim filminden sonra gebe olma durumu biraz daha artıyor o yuzden rahat olalim bekleyelim dedi canim doktorum sagolsun:KK200::KK200:
Evet canım, rahim filmi için sonrasında gebeliği kolaykaştırdığı söyleniyor cidden de, inşallah hayırlısı olur sizin içinde, bende önümüzdeki ay teklif edtmeyi düşünüyorum korka korka bakalım doktorum nasıl yönlendirecek beni bu konuda; sen anestezili mi istiyorsun? özel hastaneye gidiyordun değil mi canım?
Tam t nin altında var ortadaki değil bat 22 ocak. Sogan kürünün 13. Günü
Günaydın, sizin batınıza epey varmış, 8-9 gün kadar:deli:
daha siz döllenme haftasındasınız, adetten 3. hafta da hamilelik olmaz ki:KK43:
umarım vardır tabi ama çok erken henüz bence:KK66:
Sabah sabah ne güzel geldi bu mesaj :) inşallah tez samanda nasip olsun :)
Amin:dua::dua: cümlemize inşallah nasip olsun:KK66:

X