Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum memenin iyi huylu hastalıklarındanmış bu da. Emziren annelerde ve genellikle 50 li yaşlarda görünüyormuş. Çok şükür benim durumum iyi ileri safhada değil. İleri şikayet kanlı akıntı veya renkli akıntı bu genişlemeye bağlı lezyon söz konusu olduğunda süt kanalları alınarak tedavi oluyormuş. Emzirmede sıkıntı yapar mı yapmaz mı bilmiyorum o ara sormak aklıma gelmemiş ama kontrolde sorarım mutlaka.

Senin programın yoğun olması iyi aslında kuzum hiç strese girmezsin bebiş gelirse güzel bir sürpriz olur gelmezse de en azından sen psikolojik olarak rahatsın bu ay.

Ben ne yaparım bilmiyorum kuzum. 16 ocak bat günüm ama hamilelik olsa bile çıkmayabilir daha öncekinde de bat günümden 3 gün sonra yapmıştım çok silik çıkmıştı benim döngü 25 gün olunca bt günü tam 4 haftalık olmuyor. Aslında bu sefer olduysa erken yumurtladım çıkması da lazım ama en azından 1-2 geçsin o zaman yaparım diyorum artık hayırlısı gelmezse regli tabi
Evet canım kontrollerinde aklına gelenleri sorarsın, hamilelik planını da ilet bence doktoruna; belki tavsiyesi vs olur gebelikte de; malum göğüslerde de çok değişiklikler oluyor doğum öncesi.
İnşallah korktuğun veya endişelendiğin şeyler olmaz hiç biri:KK66:
Kuzum ben seni bu ay bıraktım, ben regl oldum çok taze, yepyeni daha hahahaahh:-):-)

Ama ben biliyorum kendimi napiiiim, acı gerçek:işsiz:
Alıştım artık, buna da şükür:dua:

Kuzum ben diyorum sana bebiş senin işleri yoluna sokmanı bekliyor. Yine de belli olmaz birden bire ceee yapıp gelebilir. Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah.

Kuzum ben diyorum sana bebiş senin işleri yoluna sokmanı bekliyor. Yine de belli olmaz birden bire ceee yapıp gelebilir. Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah.
Artık önümüzdeki aya nasipse canım:KK43: Çok erken yumurtladığım için erken regl oldum
Dediğin gibi kuzum hayırlı vakit ne zamansa o zaman; ben ne yapsamda olduramam zaten
O yüzden rahatım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak elbette..
Hayırlısı canım yine de belli olmaz tabi ki her zmn şükür bugünümüze şükür saglikliyiz
Kesinlikle canım, artık bakış açımı tamamen değiştirdim zaten, bugünümüze hamd olsun, en önemlisi sağlığımız sağlığım olmadıktan sonra neye yarar..
Allah önce beni kızıma ve aileme bağışlasın, kızıma bakabilme gücü ve sabrı versin:dua:

Cümleten günaydın kızçelerim, hayırlı ve beklediğiniz haberleri alacağınız bir hafta olsun inşallah :dua::KK200:
Mesajlarınızı tek tek okudum, bulantılardan dolayı çok sık cevap yazamıyorum yavrular.

cennetkokulumm cennetkokulumm ve junes junes kızlar batlarınıza az kaldı :) :KK200: Hadi hayırlısı inşallah aynı anda güzel haberi verirsiniz:dua:

@kartanesi64 canım senin testinde ikinci çizgi var ama yanlış yerde sanki, istersen başka marka ile tekrarla ,inşallah hamilesindir, belirtilerin hamilelik belirtileri gibi sanki

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum rahim filmi kararına çok sevindim, kendim de çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım :)
Dokorum film çekildiği ay korunmana gerek yok demişti ama o ay antibiyotik almak gerekiyor ve de yumurtalar radyasyona maruz kalıuor diye ben çekildiğim ay korunmuştum ,içim daha rahat etti.Bence çok isabetli bir karar, uzun süredir bebiş bekleyen kızlarım siz de isteyin doktorunuzdan

@istanbullugelin'Cim canım eğer erkek hissediyorsan olma ihtimali çok yüksek :KK200: Sağ salim sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez. Yalnız geçen gün bir arkadaşım instagramda kız bebeğini paylaştı resmen aşık oldum :KK200: Allah'ım dedim aynı böyle bir kızım olsun :dua::KK200: :) Bizim de kontrolümüz haftaya 22 Ocak'ta, doktor o zamanki görüntülerin çok daha güzel olacağını söyledi :) Ayy benim de senin gibi şuanki heyecanım cinsiyet :) tabi ki en başta sağlıklı olması :dua: Ben de bulantılar oldukça senin gibi rahatlıyorum, oh be orda çok şükür diyorum :) Ama biryandan da bulantılar geçsin ve enerjik ,bakımlı bir hamiş olayım diyorum :) Şuan çok derbederim çünkü :KK70: Elim kolum kalkmıyor resmen :KK70:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Canım senin testin aslında çok bariz ve 4.4 küçük bir rakam gibi gelmedi bana, negatif olduğunda 0,25 gibi değerler çıkıyor çünkü, İnşallah sağlıklı bir şekilde artar ve sağlıklı bir bebişin olur :dua::dua:
Ins hayırlısı canım ben pek umutlanmiorum ama bklm

Ayyyy çok güzel bir haber bu canım.İnşallah sağlıklı gebelik olur .:dua:Hayırlı olsun canım:emir_bebek:

Bence de geç döllenme olabilir.Değer düşük değil çünkü :KK43:
Yarın yine kan veririm yukselmezse yoktur zaten
Artık önümüzdeki aya nasipse canım:KK43: Çok erken yumurtladığım için erken regl oldum
Dediğin gibi kuzum hayırlı vakit ne zamansa o zaman; ben ne yapsamda olduramam zaten
O yüzden rahatım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak elbette..

Kesinlikle canım, artık bakış açımı tamamen değiştirdim zaten, bugünümüze hamd olsun, en önemlisi sağlığımız sağlığım olmadıktan sonra neye yarar..
Allah önce beni kızıma ve aileme bağışlasın, kızıma bakabilme gücü ve sabrı versin:dua:
Aynen oylr canım amin

Günaydın kızlar :KK200:;
Hayırlı haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah.
BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim rahim filmi de misler gibi tertermiz çıkacak inşallah ben inanıyorum.:KK76:
cennetkokulumm cennetkokulumm canım benim senden bu ay hayırlısıyla mutlu haber alacağımızı hissediyorum nedense:anneadayı:
junes junes canımcım senin bebişin de 1 2 aya gelecek inanıyorum annesinin işlerini yoluna koymasını bekledi meleğin:emir_bebek:
badenzi badenzi sağlıklı olsun bebişin canım ama nedense dünya tatlısı bir kızın olacak gibi geliyor bana:KK55:

Cümleten günaydın kızçelerim, hayırlı ve beklediğiniz haberleri alacağınız bir hafta olsun inşallah :dua::KK200:
Mesajlarınızı tek tek okudum, bulantılardan dolayı çok sık cevap yazamıyorum yavrular.

cennetkokulumm cennetkokulumm ve junes junes kızlar batlarınıza az kaldı :) :KK200: Hadi hayırlısı inşallah aynı anda güzel haberi verirsiniz:dua:

@kartanesi64 canım senin testinde ikinci çizgi var ama yanlış yerde sanki, istersen başka marka ile tekrarla ,inşallah hamilesindir, belirtilerin hamilelik belirtileri gibi sanki

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum rahim filmi kararına çok sevindim, kendim de çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım :)
Dokorum film çekildiği ay korunmana gerek yok demişti ama o ay antibiyotik almak gerekiyor ve de yumurtalar radyasyona maruz kalıuor diye ben çekildiğim ay korunmuştum ,içim daha rahat etti.Bence çok isabetli bir karar, uzun süredir bebiş bekleyen kızlarım siz de isteyin doktorunuzdan

@istanbullugelin'Cim canım eğer erkek hissediyorsan olma ihtimali çok yüksek :KK200: Sağ salim sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez. Yalnız geçen gün bir arkadaşım instagramda kız bebeğini paylaştı resmen aşık oldum :KK200: Allah'ım dedim aynı böyle bir kızım olsun :dua::KK200: :) Bizim de kontrolümüz haftaya 22 Ocak'ta, doktor o zamanki görüntülerin çok daha güzel olacağını söyledi :) Ayy benim de senin gibi şuanki heyecanım cinsiyet :) tabi ki en başta sağlıklı olması :dua: Ben de bulantılar oldukça senin gibi rahatlıyorum, oh be orda çok şükür diyorum :) Ama biryandan da bulantılar geçsin ve enerjik ,bakımlı bir hamiş olayım diyorum :) Şuan çok derbederim çünkü :KK70: Elim kolum kalkmıyor resmen :KK70:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Canım senin testin aslında çok bariz ve 4.4 küçük bir rakam gibi gelmedi bana, negatif olduğunda 0,25 gibi değerler çıkıyor çünkü, İnşallah sağlıklı bir şekilde artar ve sağlıklı bir bebişin olur :dua::dua:

Günaydın güzel anniş :KK200: Sen en derbeder halinle bile eminim çok güzelsindir kuzum. Hamilelik güzelliği var bi kere daha ne olsun.

Evet kuzum batlara az kaldı inşallah hayırlısı olur bakalım. Sadece ne olack diye heyecan var ama olmadıysa hiç üzülmem demek ki vakti varmış derim.

Kuzum senin rahim filminden sonra 1 ay beklemen çok mantıklı geldi bana da. BilgeUfuk BilgeUfuk kuzucum sende dikkate alabilirsin bu durumu. Ama zaten buradasın galiba ay sonuna kadar öyle olursa otomatikman korunmuş olacaksın. Rabbim hakkında hayırlısını en güzelini en sağlıklısını versin.

canım benim sana da kolaylıklar versin. Güç kuvvet enerji versin. Dediğiniz gibi mide bulantıları sıkıntılı ama bebeğin sağlığı için olumlu olduğu söylense de kişiden kişiye değişiyor. Bazıları hiç yaşamazken bazıları 9 ay yaşıyor. Önemli olan bebişleriniz sağlıklı olsun da mide bulantısı olup olmaması bence çok da mühim değil. Sizinkiler de eğer mide problemli değilse 3 aydan sonra kesilir. Buna sebep olan beta hcg hormonu oluyor oda 3 aydan sonra düşmeye başladığı için azalarak bitiyor bulantılar.
not: benim boş gebelikte bile bulantılarım çoktu halbuki bebek oluşmamış hiç.

İnşallah canım, bakalım bizim bu ay verimsiz geçti malum yoğunluktan vs.
O nedenle ihtimal vermediğim için kuzu kuzu reglimi bekliyorum:dondurma:
Canım benim yaaa:KK70:
İnşallah bu rüyamda çıkar artık hayırlısıyla:dua:

Çıkar kuzum Allah'ın izniyle diğer. Kalbi temiz insanlardan bazıları rüyalarında görürler herşeyi. Sende diğer rüyayı gördükten sonra 1 aya kalmadan çıktı sanırım rüyan. Hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bu gerçeğe dönüşür inşallah.

O zaman süper biz sorun yok basit şeylerdir prolaktin çok önemli biliyorsun sadece eczadan ya da doktoruna danışıp e vitamini alırsın hemde cildin pammuk gibi okur :)

Evet kuzum biliyorum yüksekse hamile kalamıyorsun. Aynen senin dediğin gibi yapıcam canım e vitamini sonuçta çok faydalı cildimde nasiplenir hem :KK73:

Hahahh, benim rüyalarım iyi veya kötü genelde çıkar:KK51:
Ama belki de bilinçaltımızın oyunu da olabilir, neticede kafamı meşgul ediyor ne de olsa:anneadayı:
Mesela ondan önceki ayda şarjlı bir gebelik testi olduğunu görmüştüm tam 2. çift çizgiyi görüyordum tekrar heyecanla bir daha bakmak istediğimde testin şarjı bitiyordu
Rüyalarım bile ütopik ayoll:deli:

Kuzum demek 2.çizgiyi görmene çok az kalmış. Bu ay olmazsa diğer aya olması yüksek ihtimal. Rüyalarına güveniyorum ben. :KK200:

Evet kuzum biliyorum yüksekse hamile kalamıyorsun. Aynen senin dediğin gibi yapıcam canım e vitamini sonuçta çok faydalı cildimde nasiplenir hem :KK73:
Benim de göğüslerim nasıl ağrırsı herhalde kanserim filan dersim o kadar ağrırdı ki allahtan hastanede çalışıyorum ki hemen doktorlara gösterebilmiştim çok ağrı yapıyor üstüne tutmamaya dikkat et amaaan Bebiş olsun da onda geçirir :)

Son düzenleme:
Kızlar dua edin bana :dua: Şimdi muayeneye geldim bugun belli olacak sanirim igneler
Allah yardımcın olsun, güzel haberlele gel inşallah:dua:
Çıkar kuzum Allah'ın izniyle diğer. Kalbi temiz insanlardan bazıları rüyalarında görürler herşeyi. Sende diğer rüyayı gördükten sonra 1 aya kalmadan çıktı sanırım rüyan. Hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bu gerçeğe dönüşür inşallah.
Ay inşallah yaaa, bahar geldi mi hepimiz çiçek açar gibi tek tek filizlenelim emiii:KK54::21:

Kuzum demek 2.çizgiyi görmene çok az kalmış. Bu ay olmazsa diğer aya olması yüksek ihtimal. Rüyalarına güveniyorum ben. :KK200:
Bende güvenmek istiyorum tatlım:KK200:
Ama rüya neticede her gördüğümün çıkacak diye garantisi de yok ki, bilinçaltımın oyunları bunlar hep:KK48:
İçimden bir his bahardan sonra olacak diyor niyeyse:dua:

X