Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim benimde sür kanallarım genişti kistler mevcuttu e vitamini vermişti doktor ve geçti birçok kadında oluyormuş Hiiiç sorun Hiç yani çok basit bişey tabi bende korkuyordum önceden... pozitif düşünelim pozitifff :) bu arada sizin batınız ne zaman doğru :)
Ayy sagol kuzum elimden geldikce pozitif olmaya calisiyorum. Sana hangi vitaminleri verdi canim doktor kist ve sut kanalları genisleme icin. Benim bat 16 ocak canim. Senin ilk bebegin mi olacak

Ayy sagol kuzum elimden geldikce pozitif olmaya calisiyorum. Sana hangi vitaminleri verdi canim doktor kist ve sut kanalları genisleme icin. Benim bat 16 ocak canim. Senin ilk bebegin mi olacak
E vitamini kapsül vermişti bana doktorum prolaktin baktırdın mi prolaktin yüksek veya düşükse de meme de mistik durumlar olabiliyor ..

E vitamini kapsül vermişti bana doktorum prolaktin baktırdın mi prolaktin yüksek veya düşükse de meme de mistik durumlar olabiliyor ..
Evet canim baktirdim 13 çıkmıştı normal dendi. E vitamini bende soyliyim doktora bakayim subatta kontrolüm var benimde. Sagol canim bilgi icin

İyi akşamlar bebişler:KK200::KK39:
ben önceki gece çok güzel bir rüya gördüm:KK33:
rüyamda, yurtdışında bir hastanede doğumhanedeyim ve doğum sancıları çekiyordum; bildiğiniz karnım burnumdaydı:anneadayı:
giydirmişler hastane elbiselerinden böyle, sancı odasındayım bir de erkek hemşire var beni nefes teknikleri için yönlendiriyor, dişlerime filan bakıyordu (ne alakaysa:KK45:)
Ay sonra canım iyice acımaya başlayınca eşim giriyordu sancı odasına elimi tutuyordu uyandım, meğer adam gerçekten elimi tutuyormuş ne uyandırıyorsun diye çıkıştım bi de uyku sersemi adamcağıza sabah sabah:ukala:
Allah'ım rüyamda bile doya doya hamileliğimi göremiyorum yaaa:KK48::KK53::KK34:

İyi akşamlar bebişler:KK200::KK39:
ben önceki gece çok güzel bir rüya gördüm:KK33:
rüyamda, yurtdışında bir hastanede doğumhanedeyim ve doğum sancıları çekiyordum; bildiğiniz karnım burnumdaydı:anneadayı:
giydirmişler hastane elbiselerinden böyle, sancı odasındayım bir de erkek hemşire var beni nefes teknikleri için yönlendiriyor, dişlerime filan bakıyordu (ne alakaysa:KK45:)
Ay sonra canım iyice acımaya başlayınca eşim giriyordu sancı odasına elimi tutuyordu uyandım, meğer adam gerçekten elimi tutuyormuş ne uyandırıyorsun diye çıkıştım bi de uyku sersemi adamcağıza sabah sabah:ukala:
Allah'ım rüyamda bile doya doya hamileliğimi göremiyorum yaaa:KK48::KK53::KK34:
Gülümseyerek okudum kiz mesajini Allah im kisa zmnda daha guzellerini yasatsn insAllah

Evet kuzum maalesef kadınlarda çok görülen birşeymiş. Aslında ben kistten ziyade süt kanallarının genişlemesine takılıyorum kontrolde onu da sorcam. Brokoliyi dün araştırdım dediğin gibi zararsızmış hamilelikte hatta yemek çok da faydalıymış hem kürü içip hemde kendisini yiyebilirim. Kontrolde son durumu göreyim arkasında kürü yapıcam inşallah.

Bat yoldaşım, can yoldaşım yerim seni ben.:KK19: Aynen bu ay beraber olmamız güzel bir tesadüf oldu. :21:Dediğin gibi kürtajdan sonra benim 28-27-26 gün oldu sırayla en sonda 25 güne eski haline döndü. Bu sayede öne geldi. Seninle olmak güzel kuzum. İnşallah beraber büyük bir sürpriz yaşarız Nasıl güzel olur düşünmesi bile keyifli çok güzel. Bak aklıma ne geldi test yaparsak aynı gün beraber mi yapsak kuzum.

Seni unuturmuyum canım listeye bi baktım benim yoldaşım yok :KK19:
Merhaba canım, naber?:KK68: Süt kanallarının genişlemesi ne demek bilmiyorum, emzirme döneminde mi sadece dezavantajı var yani anlamadım?
Aynen canım bence de sen Şubat kontrolünden sonra brokoli kürünü denersin, umarım gerek kalmaz tabi ki:KK66:
Kuzun benim bat günlerinde toplantılarım olacak o günlerde aklıma bile gelmez, yarın zaten Pazartesi malum haftanın ilk iş günü zaten genelde yoğun geçiyor, Salı, Çarşamba ve Perşembe toplantılarım var tüm gün sürecek cinsten:mad:
Sabah güne daha da erken başlıcam test yapamayabilirim, bir de benim hiç bir belirtim yok ki zaten, test yapmak sen diyene kadar aklıma bile gelmemişti şahsen:KK70:
Sen mesela ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

İkiz olsun istiyorum ailede var çokta hosuma gidiyor ama doktor istediğimiz için koymayacak amh ve çikolata kisti yaş sebebiyle çift embriyo sansimi yükseltecekms
Allah gönlüne göre versin inşallah canım:emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Canlarim ablalarim ben gittim bugun tatliş doktoruma. Kist 5cm den 28mm kadsr erimiş. Yumurta sayisina da gayet iyi dedi. Esimin sonuclari hakkinda da kotu degil iyi dedi. Once ultrason sonra alttan muayne yapti. Ve smdi de persembeye randevu verdi rahim filmi cekilcek herseyi o zman net konuşuruz dedi. Suan icin durumlar iyi diyor. Agir bi antibiyotik verdim dedi akintiyi sordu onun icin de ilac vermis. Dger verdigi ne icindi unuttum bile :KK48: Simdilik persembeyi bekliyorum insallah guzel haberler alirim. Bende haberler boyle güzellikler:KK200:
Ne güzel gelişmeler canım benim, iyileşmene sevindim, geçti gitti bak; rahim filmini de bence tedbir amaçlı ve akıllarda soru işareti kalmasın diye istemiştir.:KK66: inşallah onu da atalatırsın, hem senin de için daha rahat olur; Perşembe günü de haberdar edersin canım. öptüm seni de:KK36:
Günaydın kızlar öncelikle doğan kurunu yapmk istediğimde bana ince ince anlattığınız destek verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim ben malesef 3 gün dayanabilirdim devamını yapamadım bugün regl günüm ve gece test yaptım 20 25 dk içinde ikinci çizgi silik cikti henüz umutlanmak istemiyorum ama sanırım hamileyim eğer bi aksilik olup regl falan olmazsam yarın direk kan vericem insAllah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin güç olanı kolaylaştırsin
Kuzum senin ne oldu şimdi, yeni gördüm bende mesajlarını; inşallah hayırlısı olur canım benim
belki geç döllenme de olabilir:KK66: Bence sen testi 2 gün sonra sabah ilk idrarla denemelisin
Bende kızımı ilk öğrendiğimde 2 küsürlüydü tabi adetime 2 hafta kala belki daha fazla mı ne yaptırmıştım:KK45::KK45:
o zamanlar bilmiyorum böyle bu kadar çok detaylarını malum evleneli daha 3-4 ay olmuştu sonra; adet günüm 4-5 gün geçince yine kan vermiştim bu kez 685 küsürdü:dondurma:
İnşallah vardır kuzum:nazar:

Allah gönlüne göre versin inşallah canım:emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Ne güzel gelişmeler canım benim, iyileşmene sevindim, geçti gitti bak; rahim filmini de bence tedbir amaçlı ve akıllarda soru işareti kalmasın diye istemiştir.:KK66: inşallah onu da atalatırsın, hem senin de için daha rahat olur; Perşembe günü de haberdar edersin canım. öptüm seni de:KK36:

Kuzum senin ne oldu şimdi, yeni gördüm bende mesajlarını; inşallah hayırlısı olur canım benim
belki geç döllenme de olabilir:KK66: Bence sen testi 2 gün sonra sabah ilk idrarla denemelisin
Bende kızımı ilk öğrendiğimde 2 küsürlüydü tabi adetime 2 hafta kala belki daha fazla mı ne yaptırmıştım:KK45::KK45:
o zamanlar bilmiyorum böyle bu kadar çok detaylarını malum evleneli daha 3-4 ay olmuştu sonra; adet günüm 4-5 gün geçince yine kan vermiştim bu kez 685 küsürdü:dondurma:
İnşallah vardır kuzum:nazar:
hayrkisi olsun cnm ya bnm hrp trajikomik rakamlar cikiyor 4.4 cikti bklm adetim gelemzse sali gunu ya test ya tahlil yaotirayim diom

X