- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
Amin inşallah canım benimBende üzüldüm canım tek tesellimiz onun şuan bu durumdayken Türkiye de olması. İnşallah hayırlı güzel sağlıklı haberlerle gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım benimBende üzüldüm canım tek tesellimiz onun şuan bu durumdayken Türkiye de olması. İnşallah hayırlı güzel sağlıklı haberlerle gelir
KesinlikleBende üzüldüm canım tek tesellimiz onun şuan bu durumdayken Türkiye de olması. İnşallah hayırlı güzel sağlıklı haberlerle gelir
Merhaba;Merhaba arkadaşlar..Bende bebek için 3 yıldır uğraşıyorum..Gecen ay adet bittikten 4 gün sonra 15 gün soğan kuru yaptım. 7 gün adet gecikmesi yaşayınca dr gittim. 16 mm yumurta olduğunu ( 35 gunlük bir yumurta ) kan verdigimde e2 250 progest 4.5 bir gün sonra tekrar kan verdirdi bu defada e2 214 ve progest 0.1 bunun üzerine bana 5 gün kullanmam için progstran verdi.Adet olunca gel dedi. Bu ilacı neden verildi? drum yurt dısında oldugundan soramadım. Uzun sureli yumurtanın işe yaramıyormu? Bilgisi olan varmı?
Bitti canım hemde 2 gün tam sürdü 3.gün çok az sonra bitti. Şimdilerde de baya akıntım varbitti adet dönemin, nasıl geçti?
canım çalışamıyoruz çok ilginç bir şekilde, hep bişey çıkıyor; adetimin tamamen bittiği gece oldu bi de taaa sonraki hafta da yılbaşı hazırlıkları, temizlikti, alışverişti derken geçti bi tek yılbaşı gecesi ve sonrası ancak oldu o kadar hepsi yani çok alakasız gün ve zaman aralıkları oldu, bu gece olur belki dedim yine kaldı eşim kendini iyi hissetmiyormuş rahatsız bu akşam; öyle işte bu aydan hiç beklentim yok maalesefBelki geç yumurtlayacaksındır canm, sen yine de normal şekilde devam etmeye bak çalışmalar, elbet denk gelecektir, 13 gün içinde 3 defa bence güzel bir rakam kuzum yeterli geldi bana, ben de hamile kaldığım ay öyleydi
yaaaaa kuzum okurken ben yaşadım sanki, ne güzelYavrular günaydınlar hepinize, dün o kadar yoğunduk ki akşam mesaiye kaldım hatta, o yüzden hiç bakamadım,
cennetkokulumm ve junes kuzuları, evet yılbaşı akşamımız çok aksiyonlu ve ağlamaklı geçti :)
Evde hiçkimse birşey bilmiyordu, benim doğum günümü kutladık , hediyelerimi aldım :) herkesle öpüştük sarıldık , sonra ben eşime dedim ki benim de sana bir yılbaşı hediyem var :) Çok şaşırdı, aa aşkım hiç beklemiyordum dedi:) Sonra kaynımdan hediyeyi verirken videoya almasını rica ettim :) bu sefer herkes çok merak etti aa hediye ne acaba falan diye :)
Hediyesini getirdim, baktı, kitap mı aldın dedi Özom dedi, evet ama bu senin bildiğin kitaplardan değil, ömür boyu okuyacağın bir kitap dedim :) Açtı baktı üzerinde baba oluyorum yazıyor, gülümsedi ama anlamadı, sanırım geleceğe dair bir kitap aldığımı düşündü, aa falan dedi baktı baktı... sonra kardeşimle annem gördüler kitapta ne yazdığını, bir çığlık koptu orda :) Ağlaşmalar sarılmalar falan inanamadılar :) Nasıl sakladın sen bu kadar zaman dedi sevdiceğim, valla çok zor oldu , zor tuttum zaten kendimi dedim:)
Sonra ordan kayınvalidemlere bağlandık görüntülü, annemleri tembihledim sakın birşey demeyin ben onlara da süpriz hazırladım diye. Aradık, görümcem hediye paketini getirdi, kıyamam kayınvalidem de diyor ki, kızım neden zahmet ettin ne gerek vardı falan, sonra açtı paketi ve şok ! :) Gerçekten mi, valla mı diyor :) Evet dedik :) Yine bir sevinç gözyaşları ve tebrik faslı falan derken çok mutlu bir akşam yaşadık ve o gece herkes rahat uyudu Resmen ailecek bir oh çektik arkadaşlar aylar yıllar sonra :) Çok şükür..
Darısı en en kısa zamanda sizlere olsun inşallah
@ISTANBULLUGELINN canım biz de bugün 6+6 olduk :) Bir sonraki kontrol 8 Ocak'ta nasipse :) Benim de hafif bulantım vardı, kokulara hiç dayanamıyorum ve bu sabah baya bulantım oldu , bir de kasıklarımda batmalar devam ediyor :)
Bencede kist gitmiştir merak etme, evet canım nedense bi an öyle hissettim bahar aylarından birinde hamile olabilirsin gibi geliyor bana, hayırlı zamanda olsun inşallah canım; Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin her daim, bende inanıyorum elbet olacak, kaçarı yok.! :)))Günaydın canım benim
Seninle aynı şeyleri düşünüyorum ben de .Sağlıklı,hayırlı evlat olmadıktan sonra yaşın ve ikiz olmasının ne önemi var.Bütün pozitif enerjimi ilaçları içerken verdim valla gitmiştir artık kist falan
Ağzından bal damlıyor canım baharda hamiş olmak mı ayyyy harikaaa
En kısa sürede senden güzel hbr geleceğini hissediyorum ben de inşallah
Amin, kuzum cümlemizin duaları kabul olsun tez zamanda inşallah, 2019 hepimizin yılı olsun, muradımıza erdiğimiz yıl olsun artıkKuzum güzel yüreklim o içten dualarının hepsi kabul olsun inşallah. Rabbim sana da sağlık, huzur, mutluluk, hayırlı bol kazançlar ve hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah. Çok güzel başladın 2019 yılına inşallah güzel haberlerin mutlulukların peş peşe yaşanacağı bir yıl olur kuzum
canım öyle değil maslesef işte, çok alakasız zamanlarda oldu, bi de hala da devam edemiyorum bişeyler çıkıyor sürekli her işte vardır bir hayır diyorum denk gelmedi bi türlü, gün aşırı olacak şekilde de olmadı bu ay, iyice saldık vala..Kuzum hiç merak etme 3 gün de iyi bizimde sadece 2 gün olabildi. Eşim hala hasta. Ben akıntıdan takip ediyorum dün baya yoğunlaştı inşallah bu geceyi de değerlendirebiliriz. Sen verimsiz geçtiğine bakma kuzum denk geldi mi tek seferde bile oluyor. Sen gün aşırı devam et zaten ovulasyonda yapıyorsun illa ki denk gelir ve inşallah döllenir kuzum.
Ay çok çok aminn canım benim hislerin çıkar inşallahcanım çalışamıyoruz çok ilginç bir şekilde, hep bişey çıkıyor; adetimin tamamen bittiği gece oldu bi de taaa sonraki hafta da yılbaşı hazırlıkları, temizlikti, alışverişti derken geçti bi tek yılbaşı gecesi ve sonrası ancak oldu o kadar hepsi yani çok alakasız gün ve zaman aralıkları oldu, bu gece olur belki dedim yine kaldı eşim kendini iyi hissetmiyormuş rahatsız bu akşam; öyle işte bu aydan hiç beklentim yok maalesef
yaaaaa kuzum okurken ben yaşadım sanki, ne güzel
bunlar daha başlangıç inşallah hep böyle güzel bir şekilde sonuçlanır; bebişin bak ne şanslı, çok istenen ve beklenen bir bebecik olacak Allah izin verirse, sağlıkla ilerlesin canım benim inşallah
Bencede kist gitmiştir merak etme, evet canım nedense bi an öyle hissettim bahar aylarından birinde hamile olabilirsin gibi geliyor bana, hayırlı zamanda olsun inşallah canım; Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin her daim, bende inanıyorum elbet olacak, kaçarı yok.! :)))
Amin, kuzum cümlemizin duaları kabul olsun tez zamanda inşallah, 2019 hepimizin yılı olsun, muradımıza erdiğimiz yıl olsun artık
canım öyle değil maslesef işte, çok alakasız zamanlarda oldu, bi de hala da devam edemiyorum bişeyler çıkıyor sürekli her işte vardır bir hayır diyorum denk gelmedi bi türlü, gün aşırı olacak şekilde de olmadı bu ay, iyice saldık vala..
ovulasyon testlerini de geçtiğimiz pazardan beri yapıyorum hala belirgin ve net şekilde 2 çizgi denk gelmedi yumurtlamıcam herhalde ben bu ay, bal tarçın çörek otu kürü bende ters tepsi bence, hiç yumurtlama belirtileri dahi yok bende maalesef
Günaydın kızlar
Dün akşam itibariyle ilacım bitti.Şu an adet olmayı bekliyorum.Bakalım ne zaman gelecek.Henüz belirti vs yok.3-7 gün arası gelecekmiş.Bu ay beni nasıl maceralar bekliyor görcem
Canım benim amiinnGünaydın canım
Ohh şifa olsun inşallah gitsin kistler kaybolsun gelsin bebişler
İnşallah çok güzel maceralar bekliyordur seni canım.
Kuzum var mı bir gelişme ? BilgeUfuk
Off inanmıyorum ya çok çok üzüldüm dualarım onunla inşallah sorun olmaz ve operasyona falan gerek kalmaz.Ama inanıyorum ben, o güzel enerjisiyle her şeyin üstesinden gelecek.Sıkıntısız hepsi geçip gidecek.Canım ben akşam görüştüm kkya giremiyorum sen durumu iletirsin dedi.
Hastaneden çıkmış evdeymiş. Bir sürü ilaç serum vs vermişler. Sol tarafta yumurtası büyümüş ama çatlamamış ve kanma oluşmuş. Durumu iyileşmez de yumurta ters falan dönerse ameliyat ile yumurtalığı alınmak zorunda kalabilirmiş. (İnşallah öyle bir şey hiç olmaz Allah korusun) Ağrıları devam ediyormuş durum ilerler ağrıları çoğalırsa hastaneye yatış yapılacakmış. Sanırım kendi doktoruna gidecek. Dua edelim bakalım kuzum inşallah şu mübarek günde dualarımız kabul olsun Bilge kuzumuza da şifa versin olumsuz hiç bir şey olmadan atlatsın hayırlısıyla.
Allah hepimize herşeyin en hayırlısını, en sağlıklısını, en güzeli versin. Herşeyin başı gerçekten sağlık. Hepinizi çok seviyorum hepinize önce sağlık, sonra huzur, mutluluk ve gönlünüzden geçenlerin hayırlısıyla olmasını diliyorum.
Canım benim amiinn
Senin nasıl gidiyor çalışmalar
Off inanmıyorum ya çok çok üzüldüm dualarım onunla inşallah sorun olmaz ve operasyona falan gerek kalmaz.Ama inanıyorum ben, o güzel enerjisiyle her şeyin üstesinden gelecek.Sıkıntısız hepsi geçip gidecek.
Allah çok büyük ki buraya kadar gelmesine bir sebep çıktı çok şükür Güzel dileklerin için sağol canım benim.Güzel kalpli insan
Ay hadi inşallah nokta atışı olmuştur :)İyi gidiyor canım eşim hasta olduğu için bizimde çok düzenli değildi ama şu akıntının olduğu dönemi en azından değerlendirebildim. Ben iki aydır belirtilerimi takip edip not alıyordum ve 12. gün 1 gün süren kasık ağrısı oluyor tüm gün dünde öyle oldu. Bakalım inşallah yakalamışımdır. Ama yine de elimden geldiğince devam edicem çalışmalara. Sonrası Allah Kerim. Hayırlısı olsun .
Ay hadi inşallah nokta atışı olmuştur :)
Dün bi arkadaşım anlattı.İş aramaya bir adam gelmiş yanında çocukla.13 yıl hapiste yatmış çıkmış ve şimdi iş arıyor.
Arkadaş sormuş çocuk senin mi kaç yaşında diye; evet benim 3 yaşında demiş.E ne ara yaptın bu çocuğu diye sormuş.Hapisten bi ara firar etmiştim o ara oldu demiş. :)
Pes dedim hakikaten Allah yazdı mı oluyor işte.Tek deneme ve isabet.Aşırı büyük şans gerçekten.