Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum güzel yüreklim o içten dualarının hepsi kabul olsun inşallah. Rabbim sana da sağlık, huzur, mutluluk, hayırlı bol kazançlar ve hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah. Çok güzel başladın 2019 yılına inşallah güzel haberlerin mutlulukların peş peşe yaşanacağı bir yıl olur kuzum

Kuzum hiç merak etme 3 gün de iyi bizimde sadece 2 gün olabildi. Eşim hala hasta. Ben akıntıdan takip ediyorum dün baya yoğunlaştı inşallah bu geceyi de değerlendirebiliriz. Sen verimsiz geçtiğine bakma kuzum denk geldi mi tek seferde bile oluyor. Sen gün aşırı devam et zaten ovulasyonda yapıyorsun illa ki denk gelir ve inşallah döllenir kuzum.

Yaaa ben hepinizi cok cok ozledimmmm

kuzum bizde seni çok özledik

Yoğun olduğunu tahmin etmiştim ama bu derece olacağını bilmiyordum kuzum petekler kombi vs derken fena yorulmuşsunuz inşallah artık güzelce dinlenin canım. Soğuk konuşana gelirsek geldiğin yereke göre buralar çok soğuk canım hava değişimine dikkat et. Anladığı kadarıyla baya üşüttün banyo tuvalet derken ayaklarını sıcak tut canım. İnşallah çabucak toparlarsınız da biraz tatil keyfi yaparsınız.

Veeee işte heyecanla beklenen sürprizler yapılmış. Canım öyle güzel anlatmışsın ki sanki bize de yaşattın ve gerçekten de hepsine çok güzel sürpriz yaptın. Yüreğine sağlık, çok ince düşüncelisin. Bu mutluluğu ailecek uzun zamandır yaşamayı bekliyordunuz ve çok şükür nasip oldu. Gerçekten herkes o gece rahat uyumuştur. Yeni yaşında, yeni yılında hep böyle başlangıcı gibi sağlıklı, mutlu, huzurlu, hep beraber ailecek neşe içinde geçsin. Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğinin doğduğu günüde aynı böyle ailecek hep beraber mutlulukla sevinç gözyaşlarıyla yaşadığınız anları da sende duyalım inşallah.

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sana bir daha tekrarını yaşatmasın sağlıklı güzel bir hamileliğin ve sağlıklı hayırlı evladın olsun inşallah. Zor bir süreçten geçiyorsun dış gebelik gerçekten çok zor. Bende boş gebelikten kürtaj oldum 10 haftalıkken. Ama seninkinin yanında benim ki basit kalıyor. Sınavın zormuş ama inşallah bundan sonraki süreçler çok güzel ve sağlıklı ilerler.

Kuzum biz de seni çok özledik.
Dikkat et kendine havalar çok soğuk.En azından üzerini falan kalın giy kombi çalışmıyorsa bile.
Eşine de geçmiş olsun canım zorlamasın bir süre belini.
Bunlar da geçer gider kuzum yeter ki ağız tadıyla olsun her şey.Bekliyoruz özlemle seni burda

Çok çok teşekkür ederim canım benim, aminn inşallah inşallah bu mutlulukları siz de fazla fazla yaşayın sağlıkla, ben inanıyorum gerçekten hepiniz bu güzel enerjilerle, emeklerinizle tez zamanda hamiş olacaksınız Moral çok önemli, ben de burda sizler sayesinde atlattım üzüntümü , ve umutla bekledim, hepimizin aynı amaç için birlikte olması çok rahatlatıyor insanı Herşeyimizi birlikte paylaşabiliyoruz ,insan yeri geliyor en yakın arkadaşına anlatamadıklarını burda paylaşıyor, o yüzden siz de bu enerjinizi hiç kaybetmeyin Rabbim elbet hayırlı zamanda emeklerinizin karşılığını verecek

sağol canım benim güzel dileklerin için. hepimizin sağlıklı hayırlı bebişleri olsun mutluluk bizide bulsun. sanada geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğinmiydi seninde. benim ilk gebelik olduğu için kürtaj yapmicam dedi laraskopi ameliyatı yaptı

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mutluluğunuz daim olsun

Yaa canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim senin de güzel gönlüne göre verecek hayırlısıyla Ben bu ay umutluyum senden de hadi bakalım inşallah takiplersin beni :) Bu akşamı güzelce değerlendirebilirsiniz inşallah , yastık koyup beklemeyi unutmuyorsun değil mi kuzum :) Ben sabaha kadar duruyordum valla :)

Ahh kıyamam çok geşmiş olsun kuzum, güzelce dinlenin artık sıcak sıcak battaniyenin altında , olsun bak sevdiklerine kavuştun ne güzel ne mutlu
5 cm lik bir kistim varrr. Yumurta buyumus catlamamis icinde kanama olmuş. Eger yumurta ters donerse ameliyat olmak zorundasın dedi doktor. Gece boyunca uyumadim sabah da 6 gibi ufuk gordu halimi hastaneye geldik acile hala burdayiz serumlar kanlar. Doktor dış gebelikten de suphelendi off birsuru birsey...

Bize tatil keyfi vallahi haram yaa yine gelen geldi basimiza bakalim neler olcak ablam. Cok sagol hersy icin

En kısa sürede aranizdayim insallah ablam. Cok tsk ederim

Kuzum çok geçmiş olsun.Dış gebelikmiymiş o ağrılar kanama vs ?
Benim de çatlamayan yumurtadan dolayı oluştu kist ama içi sıvı dolu olur dedi doktor.Kanama vs olduğunu ilk kez duydum.İnşallah basit bişeydir kuzum benim.Moralini bozma doktorlar hep en kötüsünü söyler bilirsin.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ahhh kuzum ya çok çok geçmiş olsun. Allah'ım seni korusun inşallah dış gebelik şüphesine nasıl kapıldılar kuzum 5 cm kistin dışında bir şey mi o da. off kuzum zaten senin şu son adetin baya bi muammaydı. İnşallah güzel haberler ver bize canım iyi ol inşallah. Baksınlar herşeyine de neyse durumun çıksın ona göre ne gerekiyorsa yapılır bari. Bu aralar bu cümleyi o kadar fazla kullanıyorum ki Allah'ım sen çok çok büyüksün. Diyoruz ya herşeyde bi hayır var eşin vize işini iyi ki unutmuş da Türkiye'ye gelmek zorunda kalmışsınız. Rabbim şifa versin canımın içi Allah yardımcınız olsun

Amin kuzum Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

İnşallah en yakın takipçin olucam canım Allah kısmet ettiyse. Yastık koyuyorum canım eşimde bir gülüyor halime. Eeee diyorum hiç bir şeyi atlayamam elimizden geleni yapmak lazım.

Aaa ciddi misin kuzum sen yaa Ahh canım benim çok üzüldüm kıyamam sana ya, bak herşeyde bir hayır vardır iyi ki bu durumdayken Türkiye'desin buna da şükür kuzum. Dur bakalım bitanem hemen moralini bozma iyice baksınlar herşeye, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim

Tabii ki kesinlikle, elimizden geleni ardımıza koymamak lazım :) BilgeUfuk cuğuma üzüldüm ben de ya kıyamam, dediğin gibi adeti de muammaydı bakalım hayırlı haberlerle dönsün inşallah

Tabii ki kesinlikle, elimizden geleni ardımıza koymamak lazım :) BilgeUfuk cuğuma üzüldüm ben de ya kıyamam, dediğin gibi adeti de muammaydı bakalım hayırlı haberlerle dönsün inşallah

Bende üzüldüm canım tek tesellimiz onun şuan bu durumdayken Türkiye de olması. İnşallah hayırlı güzel sağlıklı haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…