- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
canlarımmm öncelikle hepiciğinize iyi akşamlar
2019 hepimize önce sağlık, sıhhat, birlik, dirlik, huzur, evlerimize bereket, helal ve hayırlı kazançlar getirsin inşallah; sonra daaa sağlık ve sıhhatli tam vaktinde bebişlerimize kavuşacağımız bir hamilelik dönemi, sağlıklı, nur topu gibi hayırlı evlatlar ihsan etsin Rab'bim inşallah
Allah'ım bütün dualarımızı kabul ettiği, dileklerimizin ve niyetlerimizin geri çevrilmediği hayırlı mutlu bir yıl olsun inşallah AMİN
cennetkokulumm aynen öyle canım, görev gibi geliyor çiftlere bu durum, ama biz bu ay tamamen denk geldikçe oldu; daha önce de dediğim gibi yılbaşını ve sonraki geceyi ayıptır söylemesi es geçmedik ama içimizden geldiği için oldu tamamen
badenzi çıtır anne seniiii, çok teşekkürler canım, evet Allah'ın izni ile inşallah sırada kızıma kardeş gelirse tadından yenmez 2019 Hayırlısı ise inşallah..
Geçmiş doğum günü kutlu olsun, yavruna kavuşacağın fıstık gibi bir yıl olsun senin için; yılbaşı geceniz de eminim ki eğlenceli, yüksek nabızlı, aksiyonlu ve tabi bebiş sürpriziyle şahane geçmiştir
Allah utandırmasın inşallah
begonya_ canım benim eşin için üzülme böyle düşünmesi haliyle yaşı gereği normal; folikül kist basit kist zaten sana daha önce de demiştim ben bu tür kistlerden korkma hiç, doktorum bana daha önce 9 cm kistle gebe gördüm demişti örnek verirken bana..
bol bol dua edin, hem daha çok tazişş evliymişsin; tüp bebek dediğin gibi hayli maddi açıdan da manevi açıdan da zor bir süreç; onun da riskleri var %100 garanti değil; ben inanıyorum kistinden bu ay kurtulacaksın ve baharda seni dopdoğal yollardan hamişşş görücezzz inşallah; yaşa takılmayıp geç olsunda güç olmasın deyin kuzum
İnşallah rahim filminde de bişey çıkmayacak bak görürsün
Sana ve eşine de iyi seneler canım benim
kızçeler benim bat 21 Aralık ve bugün adetin üzerinden 13 gün geçti ve geçtiğimiz Pazar gününden beri ovulasyon testleriyle takibe başladım ama 2. çizgi hep silik çıkıyor, henüz pik olmadı; geçtiğimiz son 4 ayda hep 10, 11 en en geç 12. gün felan yumurtluyordum ben ama, çok ilginç hala çift çizgiyi göremedim; haliyle de çalışmaları neye göre sıklaştırmam gerektiğini bilemiyorum zaten regl bittiğinden beri toplasan 3 defa çalışabildik sadece, bu ay çok verimsiz gidiyor anlam veremediğim bir şekilde..... zaten hala testimde pik olmadı, hıhhh!
Yaaa ben hepinizi cok cok ozledimmmm
Turkiyeye geldigimden beridr giremedim yaaa. Bugun gun boyu peteklerin ve kombinin takilmasiyla ugrastik. Temizlik yaparkende Ufuk koltugu kaldirirken ters hareket yapti belini incitti. Sonra butun iş bana kaldi. Sogukta koşturmaktan sonra buz gibi suyla tuvalet banyok yika derken aksam yemekten sonra cok fena oldum görümcemlerde bi koltukta ufuk yatiyor digerinde ben smdi de sicak su torbasiyla yatiyorum. Ayy bi anda boyle soguk hava yaramadi bize. Dün de antepteydik orda da kar hic durmadi. Anlicaniz biz hic iyi diiliz
Yavrular günaydınlar hepinize, dün o kadar yoğunduk ki akşam mesaiye kaldım hatta, o yüzden hiç bakamadım,
cennetkokulumm ve @junes kuzuları, evet yılbaşı akşamımız çok aksiyonlu ve ağlamaklı geçti :)
Evde hiçkimse birşey bilmiyordu, benim doğum günümü kutladık , hediyelerimi aldım :) herkesle öpüştük sarıldık , sonra ben eşime dedim ki benim de sana bir yılbaşı hediyem var :) Çok şaşırdı, aa aşkım hiç beklemiyordum dedi:) Sonra kaynımdan hediyeyi verirken videoya almasını rica ettim :) bu sefer herkes çok merak etti aa hediye ne acaba falan diye :)
Hediyesini getirdim, baktı, kitap mı aldın dedi Özom dedi, evet ama bu senin bildiğin kitaplardan değil, ömür boyu okuyacağın bir kitap dedim :) Açtı baktı üzerinde baba oluyorum yazıyor, gülümsedi ama anlamadı, sanırım geleceğe dair bir kitap aldığımı düşündü, aa falan dedi baktı baktı... sonra kardeşimle annem gördüler kitapta ne yazdığını, bir çığlık koptu orda :) Ağlaşmalar sarılmalar falan inanamadılar :) Nasıl sakladın sen bu kadar zaman dedi sevdiceğim, valla çok zor oldu , zor tuttum zaten kendimi dedim:)
Sonra ordan kayınvalidemlere bağlandık görüntülü, annemleri tembihledim sakın birşey demeyin ben onlara da süpriz hazırladım diye. Aradık, görümcem hediye paketini getirdi, kıyamam kayınvalidem de diyor ki, kızım neden zahmet ettin ne gerek vardı falan, sonra açtı paketi ve şok ! :) Gerçekten mi, valla mı diyor :) Evet dedik :) Yine bir sevinç gözyaşları ve tebrik faslı falan derken çok mutlu bir akşam yaşadık ve o gece herkes rahat uyuduResmen ailecek bir oh çektik arkadaşlar aylar yıllar sonra :) Çok şükür..
Darısı en en kısa zamanda sizlere olsun inşallah
@ISTANBULLUGELINN canım biz de bugün 6+6 olduk :) Bir sonraki kontrol 8 Ocak'ta nasipse :) Benim de hafif bulantım vardı, kokulara hiç dayanamıyorum ve bu sabah baya bulantım oldu , bir de kasıklarımda batmalar devam ediyor :)
geçmiş olsun canım inşallah denediklerinizin hepsi sizde şifa olur. ben 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim eşime söyledim ertesi akşam fenalaştım ve hastaneye gittik kalp atışına kadar duyduk ama iç kanamaya kadar ilerlemişti dış gebelik geçirdim yanii. aslında rahim filimi önemli tüplerimin tıkalı olduğunu bilsem iyileşmeden çocuk düşünürmüydüm. mutluluğum sevincim toplasan 2 gün sürdü. hamile olunca hisettim ama üstüne adet olduğum için konduramadım pskolojiktir dedim. tabiki şimdi korunuyoruz çünkü böyle bir durumda dış gebelik tekrarlayabilir. zor bir süreç 17 kasımdan beri kan veriyorum bt hgc değer,m,n sıfır olmasıını bekliyorum. ilk kan testi yaptığımda 1600 dü değerim. ertesi günki kan testinde artık düşmeye başlamıştı. böyle zorlu bir süreç geçiriyorum. ailemde çok kimseye söylemedim bile. kimsenin tesellissi bana yeterli gelmeyecek diye düşünüyorum. ama burda gönül rahatlıyla anlatıp rahatlıyorum. burdakilere yardımcı oluyorsam bana iyi geliyor :) uzun yazdım hakkını helal et :)
Kuzum biz de seni çok özledik.Turkiyeye geldigimden beridr giremedim yaaa. Bugun gun boyu peteklerin ve kombinin takilmasiyla ugrastik. Temizlik yaparkende Ufuk koltugu kaldirirken ters hareket yapti belini incitti. Sonra butun iş bana kaldi. Sogukta koşturmaktan sonra buz gibi suyla tuvalet banyok yika derken aksam yemekten sonra cok fena oldum görümcemlerde bi koltukta ufuk yatiyor digerinde ben smdi de sicak su torbasiyla yatiyorum. Ayy bi anda boyle soguk hava yaramadi bize. Dün de antepteydik orda da kar hic durmadi. Anlicaniz biz hic iyi diiliz
Çok çok teşekkür ederim canım benim, aminn inşallahGünaydın güzel annecik
Ne kadar güzel bir hediye verdin ailene.Darısı sağlıkla evladına kucağına almaya nasip olsun.
Sen anlatırken her cümlende gözümde canlandırdım o anları eminim eşsiz bir duygudur.
İnşallah hamişliğinde sorunsuz ve çabucak geçer canım benim
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sana bir daha tekrarını yaşatmasın sağlıklı güzel bir hamileliğin ve sağlıklı hayırlı evladın olsun inşallah. Zor bir süreçten geçiyorsun dış gebelik gerçekten çok zor. Bende boş gebelikten kürtaj oldum 10 haftalıkken. Ama seninkinin yanında benim ki basit kalıyor. Sınavın zormuş ama inşallah bundan sonraki süreçler çok güzel ve sağlıklı ilerler.
Çok çok teşekkür ederim canım benim, aminn inşallahinşallah bu mutlulukları siz de fazla fazla yaşayın sağlıkla, ben inanıyorum gerçekten hepiniz bu güzel enerjilerle, emeklerinizle tez zamanda hamiş olacaksınız Moral çok önemli, ben de burda sizler sayesinde atlattım üzüntümü , ve umutla bekledim, hepimizin aynı amaç için birlikte olması çok rahatlatıyor insanı Herşeyimizi birlikte paylaşabiliyoruz ,insan yeri geliyor en yakın arkadaşına anlatamadıklarını burda paylaşıyor, o yüzden siz de bu enerjinizi hiç kaybetmeyin Rabbim elbet hayırlı zamanda emeklerinizin karşılığını verecek
Çok teşekkürler canım Rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla, hayırlısıylaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mutluluğunuz daim olsun
Yaa canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinVeeee işte heyecanla beklenen sürprizler yapılmış. Canım öyle güzel anlatmışsın ki sanki bize de yaşattın ve gerçekten de hepsine çok güzel sürpriz yaptın. Yüreğine sağlık, çok ince düşüncelisin. Bu mutluluğu ailecek uzun zamandır yaşamayı bekliyordunuz ve çok şükür nasip oldu. Gerçekten herkes o gece rahat uyumuştur. Yeni yaşında, yeni yılında hep böyle başlangıcı gibi sağlıklı, mutlu, huzurlu, hep beraber ailecek neşe içinde geçsin. Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.Bebeğinin doğduğu günüde aynı böyle ailecek hep beraber mutlulukla sevinç gözyaşlarıyla yaşadığınız anları da sende duyalım inşallah.
5 cm lik bir kistim varrr. Yumurta buyumus catlamamis icinde kanama olmuş. Eger yumurta ters donerse ameliyat olmak zorundasın dedi doktor. Gece boyunca uyumadim sabah da 6 gibi ufuk gordu halimi hastaneye geldik acile hala burdayiz serumlar kanlar. Doktor dış gebelikten de suphelendi off birsuru birsey...Ahh kıyamam çok geşmiş olsun kuzum, güzelce dinlenin artık sıcak sıcak battaniyenin altında , olsun bak sevdiklerine kavuştun ne güzel ne mutlu
Bize tatil keyfi vallahi haram yaa yine gelen geldi basimiza bakalim neler olcak ablam. Cok sagol hersy icinkuzum bizde seni çok özledik
Yoğun olduğunu tahmin etmiştim ama bu derece olacağını bilmiyordum kuzum petekler kombi vs derken fena yorulmuşsunuz inşallah artık güzelce dinlenin canım. Soğuk konuşana gelirsek geldiğin yereke göre buralar çok soğuk canım hava değişimine dikkat et. Anladığı kadarıyla baya üşüttün banyo tuvalet derken ayaklarını sıcak tut canım. İnşallah çabucak toparlarsınız da biraz tatil keyfi yaparsınız.
En kısa sürede aranizdayim insallah ablam. Cok tsk ederimKuzum biz de seni çok özledik.
Dikkat et kendine havalar çok soğuk.En azından üzerini falan kalın giy kombi çalışmıyorsa bile.
Eşine de geçmiş olsun canım zorlamasın bir süre belini.
Bunlar da geçer gider kuzum yeter ki ağız tadıyla olsun her şey.Bekliyoruz özlemle seni burda
Kuzum çok geçmiş olsun.Dış gebelikmiymiş o ağrılar kanama vs ?5 cm lik bir kistim varrr. Yumurta buyumus catlamamis icinde kanama olmuş. Eger yumurta ters donerse ameliyat olmak zorundasın dedi doktor. Gece boyunca uyumadim sabah da 6 gibi ufuk gordu halimi hastaneye geldik acile hala burdayiz serumlar kanlar. Doktor dış gebelikten de suphelendi off birsuru birsey...
5 cm lik bir kistim varrr. Yumurta buyumus catlamamis icinde kanama olmuş. Eger yumurta ters donerse ameliyat olmak zorundasın dedi doktor. Gece boyunca uyumadim sabah da 6 gibi ufuk gordu halimi hastaneye geldik acile hala burdayiz serumlar kanlar. Doktor dış gebelikten de suphelendi off birsuru birsey...
Yaa canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinRabbim senin de güzel gönlüne göre verecek hayırlısıyla Ben bu ay umutluyum senden de hadi bakalım inşallah takiplersin beni :) Bu akşamı güzelce değerlendirebilirsiniz inşallah , yastık koyup beklemeyi unutmuyorsun değil mi kuzum :) Ben sabaha kadar duruyordum valla :)
Aaa ciddi misin kuzum sen yaa5 cm lik bir kistim varrr. Yumurta buyumus catlamamis icinde kanama olmuş. Eger yumurta ters donerse ameliyat olmak zorundasın dedi doktor. Gece boyunca uyumadim sabah da 6 gibi ufuk gordu halimi hastaneye geldik acile hala burdayiz serumlar kanlar. Doktor dış gebelikten de suphelendi off birsuru birsey...
Tabii ki kesinlikle, elimizden geleni ardımıza koymamak lazım :)Amin kuzum Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah en yakın takipçin olucam canım Allah kısmet ettiyse. Yastık koyuyorum canım eşimde bir gülüyor halime. Eeee diyorum hiç bir şeyi atlayamam elimizden geleni yapmak lazım.
Tabii ki kesinlikle, elimizden geleni ardımıza koymamak lazım :)BilgeUfuk cuğuma üzüldüm ben de ya kıyamam, dediğin gibi adeti de muammaydı bakalım hayırlı haberlerle dönsün inşallah