- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Amin bitanem sağol varol çok teşekkürlerCanım benim aynen bak Allah'ım en güzel en hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum buna yeni yıl yeni umutlarla çok güzel gelsin inşalalh güzel kalplim
Ayy olsun kuzum o bile güzel ama yaAyyyy kızlar hamileliği annem şgibi rahat geçiriyorum sandimmm sevindim bu gün gün boyu midem havadaydı demin ciğerlerim söküldü resmenberbat birşeyy yaaaa anlatamam
Canım adet bittikten sonra 3-7 gün arası başlayabilirsin ama Saraçoğlu videolarında adet bittikten 2 gün sonra diyormuş o da olur ben izlemedim videosunu ama kendi sitesinin likindeki tarifi uyguladım ; https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsiMerhaba bayanlar konuda aradım ama bulamadım.Soğan kürüne tam olarak Ne zaman başlamalıyız?Adet bitiminden Sonra 7 gün içinde diye okudum çoğu zaman yapanlar nasıl yaptı?
Merhaba bayanlar konuda aradım ama bulamadım.Soğan kürüne tam olarak Ne zaman başlamalıyız?Adet bitiminden Sonra 7 gün içinde diye okudum çoğu zaman yapanlar nasıl yaptı?
cennetkokulumm senin bat tarihini güncelleyeyim o zaman kuzum, de bakalım ne zaman :)
Ayyyy kızlar hamileliği annem şgibi rahat geçiriyorum sandimmm sevindim bu gün gün boyu midem havadaydı demin ciğerlerim söküldü resmenberbat birşeyy yaaaa anlatamam
Çok teşekkür ederimCanım adet bittikten sonra 3-7 gün arası başlayabilirsin ama Saraçoğlu videolarında adet bittikten 2 gün sonra diyormuş o da olur ben izlemedim videosunu ama kendi sitesinin likindeki tarifi uyguladım ; https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
Çok sağolunCanım ben saraçoğlunun videolarını takip ederken adet bitiminden 2 gün sonra diye duydum o yüzden öyle yaptım. Sitesinde de adet bitiminden 3-7 gün sonra veya 10 gün sonra yazıyor. Benim tercihim 2 gün sonra. Bazıları geç başlıyor ve o ay fayda göremiyor çünkü yumurtlama dönemini geçmiş oluyor. Tabi bence yine de etkisini en güzel 2.ay gösteriyor.
Ohh ne güzel kuzum o zaman bekleme süresi de kısalmış oluyor otomatikman :) hadi bu ay sıkı çalış arkamdan hemen bekliyorum seni hayırlısıylaEvet kuzum güncelleyelim 15-16 ocak ama sen 16 ocak yaz. Benim yine eski haline döndü sanırım adet döngüm. 25 günde bir. Arayı fazla açmadan arkandan gelirim inşallah kuzum beraber yaşayalım herşeyi hayırlısıyla
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim
Yaa tabiki oyledir eminim bizimkiler de hep oyle soramiyorlar da. En guzel mutluluk yaaOyy minnoşum benim :)Yerim ben seni :) Çünkü gerçekten onlar da bu sevinci en az benim kadar yaşamayı hakediyorlar kuzum, benim gibi onlar da içten içer sabırla beklediler aslında, biliyorum bunu..
Gunaydin balliş insallah umarim. Benim hala cok uykum varGünaydın kızlar;
Günümüz güzel geçsin inşallah
Günaydın kuzum;Gunaydin balliş insallah umarim. Benim hala cok uykum var
Yani abla turkiyeye gore daha iyi hava. Ama aksamlari üşütüyor tabi. Ahh bee senelerdir kar goremiyorum ne cok ozledim. En son 2016 Ocakta gordum onda da oyle cok fazla yagmamisti zaten Antep'e gerci evlendigimden beridr ne kar ne soguk goruyorum şöyle botlari montlari giyemedimGünaydın kuzum;
Valla benim de vardı ama Ankara'nın ayazında geldim işe mecbur:)Sen şanslısın evden çalışıyorsun oh mis valla
Metoroloji de korkuttu iyice bugün ve yarın şiddetli kar yağışı olacak diye.Bekliyoruz bakalım.Orası sıcaktır dimi kuzum?
Doğru olabilir ben kistim olmadığını bildiğim için uygulamaya başladım, doktora danışmakta fayda var tabii ki.Merhaba;
Sarçoğlunun sitesinden bunu sormuştum ama kist olduğu için önermediler çünkü tatlı kisti tetikler dediler.